Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ, ΜΠΑΝΑΚΙ, ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ;


Recommended Posts

Μαμάδες βοήθεια! Γεννάω περίπου σε 1 μήνα, πρώτα ο θεός, και έχω μπερδευτεί πολύ με το θέμα άλλαγμα!

Εχω ακούσει του κόσμου τις απόψεις. Εχω πάρει αλλαξιέρα - σιφονιέρα, αλλά κάποιες φίλες μου λένε ό,τι δε βολεύει να το αλλάζεις εκεί το μωρό γιατί όλο και κάτι θα του ξεφεύγει .... καιθα λερώνεται το δωμάτιο, ή θα του κάνει κακό η διαφορά θερμοκρασίας από το μπάνιο στο δωμάτιο. Αλλες λένε άλλαζέ το στο κρεββάτι, ά΄λλες ότι αυτό είναι πολύ κουραστικό για τη μέση. Στο μπάνιο δεν έχω κάποιον σταθερο χώρο για να το αλλάζω. Σκέφτηκα να πάρω πτυσσόμενο μπανάκι αλλαξιέρα , αλλά μου λένε ότι θα είναι δύσκολο να κρατάω το μωρό και ταυτόχρονα να τοποθετώ πάνω στο μπανάκι την αλλαξιέρα κλπ κλπ....

και ότι αυτά τα μπανάκια είναι μικρά και σε λίγους μήνες θα θέλω μεγαλύτερο.

Δεν καταλαβαίνω καθόλου! Εσείς που έχετε μωράκια, τελικά που τα αλλάζετε; Επίσης, κάθε φορά που το αλλάζουμε πρέπει να το γδύονουμε τελείως και να το πλένουμε με τρεχούμενο νερό ή όχι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω και με βολεψε πολυ! Αλλα αφου πηρες αλλαξιερα σιφονιερα μη δωσεις αλλα λεφτα 150 ευρω κοστιζει.

Οσο για το αλλαγμα εγω τον γδυνω απο τη μεση και κατω και τον πλενω στο νεροχυτη, γιατι αν τον κανω με τα μωρομαντηλα στην αλλαξιερα, κατουραει μολις ανοιγω το παμπερς και θελουν ολα αλλαγμα, σελτεδακια κλπ. Ασε που κατουραει και το καθαρο παμπερς και δε συμφερει στην καθε αλλαγη 2 παμπερς!

Οποτε τον παω στο νεροχυτη και κα τουραει εκει.

Επισης με τα μωρομαντηλα σνεχεια δε ειναι και πολυ υγειινο και μπορει να σου συγκαει απο το τριψε τριψε.

Ελπιζω να βοηθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου! εγω επαθα το ιδιο με σενα πηρα σιφονιερα αλλαξιερα αλλα δεν με βολεψε καθολου. μου εδωσε η αδερφη μου αλλαξιερα με μπανακι εχω βολευτη παρα πολυ βεβαια οταν του κανω μπανιο φτιαχνω τη θερμοκρασια του μπανιου και στο δωματιο να ειναι ιδια. το μπανακι ειναι μεγαλο που θα το εχω και πιο μετα. τωρα για ολα τα αλλα ειναι πως βολευεται ο καθενας μην ανχονεσαι θα βρεις τον τροπο σου οταν ερθει με το καλο το μωρακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιζάκι καλησπέρα κ απο μένα!!

Εγώ δεν είχα χώρο στο δωμάτιο του μωρού για αλλαξιέρα-σιφονιέρα κ έτσι την ντύνω σε έναν καναπέ-κρεβάτι που έχω εκεί,όπου υπάρχει πάντα ένα καθαρό σελτεδάκι!! ;) Το μπάνιο είναι ακριβώς δίπλα στο δωμάτιο,οπότε δε διανύουμε μεγάλη απόσταση μπανισμένες κ επίσης φροντίζω κ εγώ να είναι μπάνιο κ δωμάτιο στην ίδια θερμοκρασία!

Έχω πτυσσόμενη αλλαξιέρα με μπανιερίτσα που προσαρμόζεται σε αυτήν κ το πόόόσο με βόλεψε δε μπορείς να φανταστείς!!Καταρχήν δε ζορίζομαι να σκύψω στη μπανιέρα κ καλά τώρα που κάθεται στο ποπουδάκι της,τόσους μήνες τι θα κανα???Θα μου κοβόταν η μέση.. :S Την κάνω λοιπόν μπανάκι στην μπανιέρα της(επάνω στη βάση) κ μόλις τελειώνουμε με το ένα χέρι κρατάω τη μπουμπού κ με το άλλο ανεβάζω την αλλαξιέρα πάνω στη μπανιέρα(αυτό γίνεται με μια κίνηση)όπου απλώνω την πετσέτα κ εκεί τυλίγω το μωρό κ το πάω στο δωμάτιο για τα υπόλοιπα..Δε ξέρω τι θα κανα χωρίς αυτό γιατι λόγω του οτι ο αντρούλης μου δουλεύει την κάνω μπανιο σχεδόν πάντα μόνη μου!! :dry:

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι...Φιλάκια κ με το καλό το νινάκι σου!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki70 έγραψε:

Όχι καλέ δεν το ξεγυμνώνει τελείως το μωρό. Απλά σηκώνεις το εσωρουχάκι και του πλένεις το ποπουδάκι. Εγώ έχω μια μπανιέρα της fisherprice με διχτάκι. Το διχτάκι κρατάει το μωρό όσο είναι μικρό και μετά από μερικούς μήνες το βγάζεις και το χρησιμοποιείς σαν κανονικη μπανιέρα. Αλλαξιέρα έχω πάνω στο κρεβάτι του μωρού και δεν σκύβω. Θα σου βάλω φωτό να δεις

συμφωνω με την Μαρια..

κ εγω αυτο το μπανακι εχω κ με βολεψε παρα πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!Εμας μας εχει βολεψει η αλλαξιερα γιατι στο κρεβατι μου βγαινει η μεση....!!Βεβαια καθε φορα που την αλλαζω της πλενω το ποπουδακι αλλα το μπανιο ειναι διπλα στο δωματιο της(την πλενω στο νιπτηρα).Μπανακι πηρα με ολα τα αξεσουαρ αλλα το χρησιμοποιησα 3-4 μερες,δεν με βολεψε και μπανιο στο νιπτηρα κανουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω και κάτι ακόμα. Δοκίμαστε το πρώτα και αν δεις ότι δε σε βολεύει τότε πάρε καινούργια. Αφού έδωσες τόσα λεφτά τουλάχιστον πρώτα κάνε μια προσπάθεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Φαίνεται ότι όταν χρειαστεί ο καθένας βρίσκει τη λύση του! Απλώς τώρα που μπήκα στην 35η εβδομάδα ξαφνικά μου φάνηκε πολύ κοντά η γέννα και με έπιασε ένα άγχος.... Αφού είχα ανοίξει τον αποστειρωτή και τον περιεργαζόμουν και από το άγχος μου μου φαινόταν λες και διάβαζα οδηγίες χρήσης για διαστημόπλοιο.....!

Και πάλι ευχαριστώ και να χαίρεστε τα ωραία σας μωράκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...