Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι κοριτσακια μου, ειμαι εγκυος!!!Επειδή είχα ενα προβλημα ευτυχως παροδικο με την μαμα μου ειχα αλλου το μυαλο μου και μετα απο 9 ημερες καθυστερησης εκανα τεστ και βγηκε αμεσως θετικο και η χοριακη το επιβεβαιωσε!!!Είμαι χαρουμενη το ξερω αλλα οι ορμονες μου εχουν βαρεσει διαλυση,ολο κλαιω...σκεφτομαι διαφορα και αμεσως βαζω τα κλαμματα!!!Ελπίζω να τελειωσει γρηγορα αυτο γιατι ολοι με μαλωνουν!!!

Κοριτσακια μου, οσα προσπαθειτε καλη επιτυχια και φοοουυυυυυυ πελαργοσκονη!!!!

Δημοσίευση

Stacey συγχαρητήρια!! :woohoo: :woohoo:

Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το μωρό σου!!!

Τι καλά!! Ο μήνας αυτός είναι τέλειος!!

Φύσα κι εσύ από δω λίγη πελαργόσκονη!! Όλες οι εγκυούλες μαζί!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ (Κ ΔΥΟ ΔΥΟ) ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ Κ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΙΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ TΥΧΑΙΟ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

κοριτκι μου γλυκο συγχαρητηρια πολλα πολλα πολλα.......να εχεις παντα τετοια νεα στη ζωη σου που θα σε κανουν να πετας απο ευτυχια......με το καλο.....ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.....και με το καλο να κρατησεις το νινακι σου αγκαλιτσα.....

Δημοσίευση

ουφ συγκινηθηκα βραδιατικα παλι....τα συγχαρητηρια μου, παλι θα γινω τετριμμενη και θα πω: με το καλο ενα μωρακι σαν τα ψηλα βουνα και εσυ ευτυχισμενη μανουλα να εισαι γερη και ο χαζομπαμπακας ο ευτυχισμενος....ολοι να ειστε γεροι!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...