Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Βουλα μου, ευχαριστω για την βοηθεια!

Λεμον, βρε 'σεις, :P το μπλοκ γραφετε με μεγαλα γραμματα κατω απο καθε δημοσιευση της μαγγυ!

Δεν εκανα τιποτα!

Αυτοκινητακι?

Θα ψαξω και αν μπορω θα σε βοηθησω.

Και εγω στο ψαξιμο ειμαι! :P

ελενη εγω την εκανα σαββατο βραδυ και μεχρι την κυριακη το βραδυ ητανε στο ψυγειο αλλα επειδη δεν χωρουσε στην τουρτιερα την τυλιξα με πετσετες για να μην παρει υγρασια..

δεν επαθε τιποτα ουτε υγρασια πηρε ουτε γυαλισε μια χαρα..

και εγω υγρα χρωματα πηρα απλα εβαλα παραπανω αχνη στο ζυμωμα του καθε χρωματος.

παω να διαβασω και τις αλλες σελιδες :)

• Απαντήσεις 364
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

Eleny2 έγραψε:

ελενη εγω την εκανα σαββατο βραδυ και μεχρι την κυριακη το βραδυ ητανε στο ψυγειο αλλα επειδη δεν χωρουσε στην τουρτιερα την τυλιξα με πετσετες για να μην παρει υγρασια..

δεν επαθε τιποτα ουτε υγρασια πηρε ουτε γυαλισε μια χαρα..

και εγω υγρα χρωματα πηρα απλα εβαλα παραπανω αχνη στο ζυμωμα του καθε χρωματος.

παω να διαβασω και τις αλλες σελιδες :)[/quote:k99k17zj]

Veni μου μιλαμε δεν εχω λογια

εγω κατι σου ειπα αλλα δεν ακους :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μαγκυ μου ο γιος μου εχει γενεθλεια τον Απριλιο αλλα δεν θελω και δυο μηνες εξασκηση; :P

Να ρωτησω κατι ακομα;

Πρεπει να χεις ειδικα εργαλεια για να τα κανεις ολα αυτα;

Ελενη με τοση μυξα(σορυ κιολας)δεν βλεπω τιποτα :P

Ωραιο το αυτοκινητο!!

Ειναι το αγαπημενο του γιου μου!

Ετσι ειναι ολο το δωματιο του!!

Δημοσίευση

Κοιτα το cars το παιδικο θελει καλουπι καποια

εργαλεια χρειαζονται αλλα μπορεις να κανεις και δικες σου πατεντες

εγω δεν εχω πολλα εργαλια θα βγαζω δικα μου :P:P

Το βασικο ειναι το χρωμα ζαχαροπλαστικης εσυ θελεις να κανεις αυτοκινητο καλουπι ή απλο αυτοκινητο σαν τρενακι?

Δημοσίευση

Μαγγυ μου, δεν ηξερα οτι εχει φορμα!

Εγω τωρα γιατι πισμωσα και πιστευω οτι θα τα καταφερω!

Ανυπομωνω να κανω την πρωτη μου τουρτα!

Κατι αλλο!

α)Οταν βαζεις την βουτηροκρεμα στην τουρτα την σκεπαζεις και την βαζεις στο ψυγειο?

β)Τα σχεδιακια, ανθρωπακια, λουλουδια, τα κανεις με την ζαχαροπαστα η με μαγικο γλασο?

γ) πως κολανε μεταξυ τους? με νερο?

δ) το πατεσπανι ειπατε δεν το συροπιαζουμε πολυ.

Μηπως η γευση μετα δεν ειναι ωραια?

θυμιζει κεικ?

Σας ζαλισα? :laugh:

Πειτε μου! :P

Δημοσίευση

Και κατι που ξεχασα να ρωτησω! :P

Πιστευω οτι δεν θα καταφερω να κοψω μετα το πατεσπανι σε 3 ισα μερη.

Μπορω να κανω την δοση που γραφετε για πατεσπανι και την μοιρασω σε 3 ισα ταψακια ετσι ωστε να εχω 3 πατεσπανι?

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Μπορω να κανω την δοση που γραφετε για πατεσπανι και την μοιρασω σε 3 ισα ταψακια ετσι ωστε να εχω 3 πατεσπανι?

Ελένη δεν θα γινει αφράτο. Θα ξεραθεί! ασε που μπορεί να μην φουσκώσει κιόλας! Δοκίμασε να το κοψεις με κλωστή

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

lepon prokopsa k ego k piga pira ulika ante na doume,ama akousete g maziki dilitiriasi ego tha ftaio!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ελα ρε υπερβολες!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλη επιτυχια!!!!!!!

θα σου ελεγανα δοκιμασω αλλα σκεφτομαι τον φιλιππακο μωρε... :P

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

ελενη εμενα μου εσπασε το ενα αλλα δεν φανηκε καθολου..το ισωσα μετα με τις κρεμες..

μην σκατε παντως δεν θελει και πολυ λεπτομερεια :)

κρυο το παντεσπανι με κλωστη και θα κοπει..σαν πριονι..

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Μαγγυ μου, δεν ηξερα οτι εχει φορμα!

Εγω τωρα γιατι πισμωσα και πιστευω οτι θα τα καταφερω!

Ανυπομωνω να κανω την πρωτη μου τουρτα!

Κατι αλλο!

α)Οταν βαζεις την βουτηροκρεμα στην τουρτα την σκεπαζεις και την βαζεις στο ψυγειο?

β)Τα σχεδιακια, ανθρωπακια, λουλουδια, τα κανεις με την ζαχαροπαστα η με μαγικο γλασο?

γ) πως κολανε μεταξυ τους? με νερο?

δ) το πατεσπανι ειπατε δεν το συροπιαζουμε πολυ.

Μηπως η γευση μετα δεν ειναι ωραια?

θυμιζει κεικ?

Σας ζαλισα? :laugh:

Πειτε μου! :P

α)το βαζεις στο ψυγειο να σφιξει.βαλτο μεσα σε μια τουρτιερα.

β)τα σχεδιακια τα κανεις με την ζαχαροπαστα που περισσευει

γ)κολλανε μεταξυ τους με λιιιγο νερακι

δ)δεν το σιροπιαζεις πολυ για να μην γινει πολυ τζατζαλο..δεν σιροπιαζεις μεχρι ακρη

οχι δεν γινεται σαν κεικ ειαν ιπολυ νοστιμη και μαλακαι..εχει τοσες κρεμες

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: Ευχαριστω Βενι μου!

Γιωτα, αντε, ποιον θα πρωτοστειλουμε?

Εγω παντος ειπα!

Για την πεθερα θα την φτιαξω! :woohoo:

ΜαριαΙωαννα, ελα, τε, περιμενω να δω φωτο!

Με κλωστη λετε καλυτερα ε?

Σοκολατινα θα κανω!

Δημοσίευση

eleny2 αν κανεις το αυτοκινητακι θα προσεξεις πολυ στο κοψιμο

μην χαλασει το σχεδιο και οχι πολυ σιροπι με ενα πινελακι καλυτερα

αυτες οι τουρτες λόγω βάρους τησ ζαχαροπαστας ξεχειλιζουν και θελει καποια κολπα για να γινουν τα οποια στα ειπε η Veni παραπανω ;)

Δημοσίευση
KΑΛΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΤΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!Oyuki έγραψε:

LYA ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΑ ΓΛΥΦΙΤΣΟΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝ ΘΕΣ...

1/3 κουπασ νερο

1 κουπα ζαχαρη

1/4 κ.γλ κρεμοριο

2 σταγονεσ λεμονι

2 σταγωνεσ υγρο χρωμα

σε κατσαρολακι βαζουμε νερο,κρεμοριο,ζαχαρη τα ανακατευουμε και βαζουμε σε δυνατη φωτια(δεν ανακατευουμε καθολου)μολισ βρασει ριχμουμε λεμονι,χρωμα.αν εχετε θερμομετρο μολισ φτασει 270 βαθμουσ ειναι ετοιμο,αλλιωσ 10 λεπτα βρασιμο(αναλογοσ κουζινασ,σκευοσ).θα παρετε με καθαρο κουταλακι σιροπι,θα το ριξετε σε ποτηρι με νερο,αν κανει καλοσχηματισμενο μπαλακι ειναι ετοιμο.ριχνετε το σιροπι με κουταλι σε λαδομενο αλουμινοχαρτο στρωμενο σε παγκο κουζινασ βαζετε στικ μεσα,η ριχνετε σε λαδωμενεσ φορμεσ.οταν κρυωσουν τα διατηρειτε στο ψηγειο τυλιγμενα.

Δημοσίευση

Καλησπερα!

ηθελα να πω στη Μaggy οτι περασα μια ωρα ευχαριστα φτιαχνοντας το σοκολατενιο παντεσπανι(εκανα μιση δοση σε τσερκι κ το εκοψα 3 φετες :woohoo: ) κ την κρεμα σοκολατας! :):)

Μιαααμ!κ δεν κανει να φαω!!!

Θα σιροπιασω το παντεσπανι κ θα βαώ αναμεσα κρεμα.

εχω σκοπο μετα να το σκεπασω με μεμβρανη κ να το αφησω στο ψυγειο.

δεν υπαρχει προβλημα ε?

μηπως...παπαριασει απτο σιροπι?

αυριο θα φτιαξω κρεμα βουτυρου(θα την κανω κ αυτην σοκολατενια)

εειδη ομως δε νομιζω να εχω χρονο για ζαχαροπαστα(κ ειναι δυσκολο να βρω)...

λεω να καλυψω ατελειες "γραφωντας" με την κρεμα κ να στολισω με τρουφα...

τι λετε?

μηπως καμια πιο καλη ιδεα που να μην θελει χρονο?

Δημοσίευση

Οχι δεν θα παπαριασει :)

μην βαζεις βουτυροκρεμα αν δεν βαλεις ζαχαροπαστα δεν ε χει και πολυ καλη γευση εμενα τουλαχιστον δεν μου αρεσει αν θελεις για ευκολια παρε ετοιμη κρεμα σοκολατα ζαχαροπλαστικης της γιωτης ή κανε απο την κολαφος την κρεμα σοκολατα για την επικαλυψη που εχει θα γινει σουπερ και στολισε την οπως θες :);)

Θουλη για να κοψεις με κλωστη πρεπει πρωτ ανα χαραξεις λιγο το παντεσπανι γυρω γυρω :huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...