Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 3 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΑΣΩ ΛΗΤΤΟ Κ ΣΤΟ ΓΕΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΕΝΕ .ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ .ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Κ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΦΤΗΝΩ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?

Δημοσίευση

Καλημέρα Loukitsa,

και εγώ στο Γαία θα γεννήσω! Δεν είναι πάντως ιδιαίτερα φθηνό...έχει παρόμοιες τιμές με το "Μητέρα"! Σίγουρα είναι οικονομικότερο από το Ιασώ (όπως και τα υπόλοιπα μαιευτήρια).

Άντε με το καλό όλες μας και με έναν πόνο :):):)

Δημοσίευση

Και μενα ο γιατρος μου στο Γαια ειναι και εκει θα γεννησω και εγω!!!

Πηγα το ειδα ειναι συμπαθητικο!!σε θεμα απο εξυπηρετηση και εξηγηση ειναι πολυ καλοι!!εκανα το Β' επιπεδου εκει και μου τα εξυγησαν ολα!!

Εχω κανει ηδη μια γεννα στο Ιασω δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα ειχα αρκετα παραπονα(οπως οταν χτυπας το κουδουνι να ερχονται συντομα και οχι μετα απο μια ωρα)...

Εγω που ρωτησα τον γιατρο μου οντως εχω καποια παραπανω εκπτωση λογο οτι ειμαι απο επαρχια αλλα και εκπτωση να μην ειχα πριν 2ΧΡΟΝΙΑ στο Ιασω εδωσα 2650 καισαρικη με επισκληριδιο σε 6κληνο και στο Γαια χωρις την εκπτωση ειναι 1950 σε 4κλινο!!!

Βεβαια αν δεν γεννησω δεν λεω κατι γιατι και για το Ιασω ελαγα και απογοητευτηκα!!

Δημοσίευση

Eγω κοριτσια γεννησα σε 6κλινο στο Ιασω πριν απο 1 μηνα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Πληρωσα για φυσιολογικο τοκετο με επισκληριδιο 2040ευρω για την ακριβεια!!!Απο τον Νοεμβριο εχουν μειωσει τις τιμες γυρω στα 400 ευρω επειδη ανοιξε το ''ΓΑΙΑ''.Δεν μετανιωσα που πηγα σε 6κλινο γιατι εκανα καλη παρεα με τα αλλα κοριτσια !!!Με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα!!!

Δημοσίευση

εμενα μου ειπε ο γιατρος μου φυσιολογικοσ τοκετοσ παει 1400 χωρισ επισκηριδιο κ τετια.δεν εχω παει απο εκει αμα ξερεισ κατι παραπανω πεσμου ασπουμε τιμη φυσιολογικου κ καισαρικη κ ποσο παει η καθε επισκληριδιο.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! :silly: ;):cheer:

Δημοσίευση

ολα σχετικα ειναι η καθε μια απο δω εει αλλο χαρακτηρα και δε ειναι μονο θεμα γυναικοογου εγω γεννησα στο Ιασω ειχε τα καλα του αλλα για καποια άλλη μπορει να θεωρηθει ακριβο , η οτιδηποτε άλλο .Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε δημοσιο για το λογο οτι δεν θελω τς πρωτες ημερες να εχω το μωρο διπλα θεωρω απο τη στιγμη που μου δινετε η δυναντοτητα να αναρρωσω 4 μερες γιατι να μην το εκμεταλευτω και βεβαια σε καμια περιπτωση δεν θα γεννουσα και να εχωβ διπλα μου τη καθε γυφτισσα η αλβανιδα αυτη ομως ειμαιεγω θα μπορουσα βεβαια να επιλεξω στο δημοσιονοσοκομειο ενα μονοκλινο δωματιο αλλα και παλι ειπα οτι ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και μετα εμπιστοσνη σο εκαστοτε γυναικολογο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...