Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαστρομηνάς ή medimall;


Recommended Posts

χθες είχαμε ραντεβού με τον Προκοπάκη στο Medimall. Μας τον έχει συστήσει ο γιατρός μου σαν πολύ καλό. Μας έκανε καλή έντύπωση και ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος και το ίδιο και οι συνεργάτες του. Η κλινική υπάρχει εδώ και 2 χρόνια. Μας κανουν καλες τιμές και εχουν καλη εξυπηρετηση.

Μου είπε ότι παρόλο που έχω πολυκυστική υφή στη μια ωοθήκη θα κανουμε το μακρύ πρωτόκολλο αλλά με πολύ προσοχή να μην πάθω υπερδιέγερση ωοθηκών. Μου έδωσε και τα jasmin να ξεκινησω την 1η μερα της περιοδου για να ρυθμισω τον κυκλο μου και να προγραμματισουμε την εναρξη των ενεσεων.

Μας ζητησε να κανουμε και 2ο σπερμοδιαγραμμα για να ξερουμε που βρισκομαστε και κυριως καλλιεργεια για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο μικροβιου λιγο πριν την εναρξη της διαδικασιας.

Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού και με τον Μαστρομηνά στο Εμβρυογενεσις.

Δεν ξερω ποιον να διαλεξω... :unsure:

Οποια εχει εμπειρια απο τα συγκεκριμενα κεντρα ας μου πει την γνωμη της..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Silika ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ!

Εγώ την έκανα στο medimall πριν λίγες εβδομάδες.Με αυτό συνεργάζονταν ο γιατρός μου και με έστειλε εκεί.Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προσωπικό,την εξυπηρέτηση,την καθαριότητα και φυσικά το αποτέλεσμα αφού μετράω ήδη τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου.Άπο όλη την εμπειρία αποκόμισα ότι σημασία έχει η φαρμακευτική αγωγή που θα ακολουθηθεί να είναι η σωστή,φυσικά το υλικό και των 2 συζύγων να είναι υγιές και να υπάρχει θετική διάθεση.Καλή επιτυχία σου εύχομαι ότι και να διαλέξεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητήρια κοπέλα μου, να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου!!!

Δεν ξέρεις τι κουράγιο μου δίνεις! ελπίζω να πάνε και για μένα όλα καλά.

Εγώ αν επιλέξω το medimall τελικά, θα έχω τον Προκοπάκη. Εσύ ποιον είχες; τι πρωτόκολλο έκανες; Πως σου φάνηκε η όλη διαδικασία; εύκολη ή δύσκολη; Μου είπε ο γιατρός ότι οι ενέσεις είναι πολύ εύκολες αλλά εγώ φοβάμαι λίγο..

Ξέχασα στην 1η συνάντηση να τους ρωτήσω τι ποσοστά επιτυχούς κύησης έχουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

silika γεια κι από μένα! Το medimall δεν το ήξερα, ο γυναικολόγος μου που εργάζεται εκεί μου το σύστησε για ivf, και πράγματι το καλοκαίρι επιχείρησα εξωσωματική φυσικού κύκλου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ' το προσωπικό, (το γιατρό έτσι κι αλλιώς τον εμπιστεύομαι εδώ και 7 χρόνια, μαζί του γέννησα και το γιο μου), και την αντιμετώπιση, παρότι το μωράκι μου παλλινδρόμησε εντέλει. Σου εύχομαι καλή επιτυχία όπου κι αν αποφασίσεις να πάς, και συμφωνώ 100% με τα τελευταία λόγια της MARDIO.

Υ.Γ Τις ενέσεις μην τις φοβάσαι καθόλου, μετά την 1η φορά, οι υπόλοιπες γίνονται μηχανικά. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρώ μου και εγώ στο παρελθόν είχα μια αποβολή και τα έχω περάσει. Λυπάμαι πολύ αλλά σου εύχομαι πολύ σύντομα να ξαναζήσεις την ομορφιά της εγκυμοσύνης...

Συμφωνώ και με τις δυο σας ότι πολύ σημαντικά είναι το γενετικό υλικό, τα φάρμακα και η ανεβασμένη διάθεση!Ειδικά από το τελευταίο είμαστε φουλ, τόσο που φοβάμαι μην προσγειωθούμε απότομα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

καλησπερα και απο εμενα!!

και εγω στο medimall ξεκινησα την πρωτη μου εξωσωματικη. μου το προτεινε ο γυναικολογος μου. εμενα οχι ωμος στον προκοπακη αλλα στον ξυδια. με τις ενεσεις τα πηγα πολυ καλα και εχω ηδη 9 ωοθηλακια σε πολυ καλη κατασταση. την δευτερα θα κανω την ωοληψια!! και τεταρτη η' πεμπτη την εμβρυομεταφορα.

ειμαι απολυτα ευχαριστημενη με το πρωσοπικο και τον χωρο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ερώτημά σου είναι δύσκολο να απαντηθεί και σαν γενικός προβληματισμός μεταξύ πολύ γνωστού γιατρού και ενός λιγότερο γνωστού γιατρού αλλά περισσότερο προσιτού και πιο οικονομικού μας έχει προβληματίσει αρκετές φορές εδώ το φόρουμ. Η κάθε κοπέλα έχει τη δική της απάντηση. Εγώ πιστεύω ότι αν πρόκειται για απλή περίπτωση η επαφή με ένα λιγότερο γνωστό γιατρό και προσιτό θα κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη, με λιγότερη ταλαιπωρία. Αν όμως πρόκειται για σχετικά δύσκολη περίπτωση προσωπικά θα διάλεγα τον γιατρό κορυφή. Έτσι και εγώ ξεκίνησα με ένα λιγότερο γνωστό γιατρό καθώς η περίπτωσή μας ήταν σχετικά απλή (πρόβλημα στο σπέρμα) αλλά στην πορεία φάνηκε ότι είναι αρκετά πιο δύσκολη και μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες αποφάσισα να στραφώ στον πιο γνωστό γιατρό με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα αλλά είμαι πιο αισιόδοξη τώρα ότι είμαστε πιο κοντά στο αίσιο τέλος. Ο Μαστρομηνάς ήταν η αμέσως επόμενη επιλογή μου σαν πολύ καλός γιατρός και από όσο έχω ακούσει από εδώ στο φόρουμ είναι και πολύ σωστός σαν επαγγελματίας με πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας.

Ελπίζω να μην σε προβλημάτισα περισσότερο. Σου εύχομαι όποια απόφαση και αν πάρεις να σε φέρει πιο κοντά στο στόχο σου και να γίνεις μανούλα χωρίς πολύ μεγάλη ταλαιπωρία!!! Καλή επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 years later...

Και εγω την πρωτη μου προσπαθεια στο medimall την εκανα και ηταν επιτυχης!!!

Ειχα τον Κ.Γιατρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο τον κεντρο!!!

Το προσωπικο φιλικοτατο, καθαρα και απο οτι ακουω εχουν συγχρονα εργαστηρια και εκπαιδευουν ακομα και γιατρους απο το εξωτερικο!!

Τωρα σε λιγο καιρο θα περιμενουμε να γεννηθει το πρωτο μας μωρακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 9 years later...

καλησπεκα κοριτσια!!ειμαι 29 χρονων κ ειχα 2 αποτυχημενες προσπαθειες σε γνωστο κεντρο.το προβλημα ειναι στις σαλπιγγες..ειναι κ οι δυο μη διαβατες.σκεφτομαι να επισκεφτω το medimall σαν τελευταια μου προσπαθεια δεν θα ξανα κανω αλλη κ λογω ψυχολογικου κ οικονομικου φυσικα.μπορειτε να μου πειτε γνωμες κ γιατρους απο εκει.εχω ερθει σε επαφη με την διευθυντρια την κυρια δημητρα αντζελοπουλου.θελω γνωμες κ τα φωτα σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...