Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που έκανα το τεστ εγκυμοσύνης. Κατ'αρχάς δοκίμασα με ένα self clear που δείχνει όπως λένε πριν από την περίοδο, αλλά τίποτα (είμαι στην 24ημέρα σε κύκλο 29 ημερών).κατόπιν, διάβασα ότι κατά τη διαδικασία του τεστ πρέπει να ουρήσει μία γυναίκα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα κ να τοποθετήσει έπειτα το καπάκι πάνω από το ρύγχος απορρόφησης. όντας μάλλον ανυπόμονη, δεν έκανα ούτε το πρώτο (περιορίστηκα σε ελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου, ίσα ίσα για να υγρανθεί το ρύγχος) και το καπάκι δεν το έβαλα. κόκκινη γραμμή υπήρχε μόνο στο ένα παράθυρο ελέγχου. έχουν σημασία αυτά που παρέλειψα; σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε κάτι, διαφωτίστε με...

Δημοσίευση

demie επειδη εκανα και εγω το ιδιο τεστ σημερα εκανα το εξης:πηρα εναν ουροσυλλεκτη και εβαλα εκει ποσοτητα ουρων και μετα εβαλα μεσα το τεστ για 10 δευτερολεπτα(αν θυμαμαι καλα γραφει) το εβγαλα και εκλεισα το καπακι.αν στην γραμμη την δευτερη εχει κοκκινη καθετη γραμμουλα τοτε εγινε σωστα το τεστ και δεν εισαι εγκυος.αν εχει δυο καθετες γραμμουλες τοτε εισαι εγκυος και εχει γινει και το τεστ σωστα!τα γραφει αναλυτικα στις οδηγιες δεν το διαβασες?

Δημοσίευση

α επισης εκανες νωρις το τεστ μπορει να εισαι εγκυος και απλα να μην εχει δειξει.περιμενε να δεις καθυστερηση και μετα να κανεις χοριακη για πιο σιγουρο αποτελεσμα!καλη επιτυχια και με θετικο αποτελεσμα αν το θελεις :)

Δημοσίευση

από την αγωνία μου, παρέλειψα να διαβάσω ξανά τις οδηγίες (έχω ξαναχρησιμοποιήσει το ίδιο τεστ).λογικά λοιπόν, παρόλο που είχε μικρή ποσότητα ούρων και το ρύγχος χωρίς καπάκι, πρέπει να έγινε ολόσωστα, αν κρίνω από τη γραμμή στο στρογγυλό παράθυρο, σωστά?

θεωρείς ότι πρέπει να επαναλάβω με συλλέκτη ούρων αύριο για να μου φύγει αυτό το... άγχος?

θα ήθελα, επίσης, να σε ρωτήσω σε ποια μέρα το έκανες και αν έδειξε κάτι (αναρωτιέμαι μήπως η 24η μέρα είναι αρκετά νωρίς...).

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σου!

Δημοσίευση

τώρα είδα και τη δεύτερη απάντησή σου.΄ειλικρινά σ'ευχαριστώ. φυσικά και θα επιθυμούσαμε ένα μωράκι, μακάρι να έρθει σύντομα σε όλες τις κοπέλες!

το μόνο που με προβληματίζει (το έχω μάλιστα ξαναγράψει) είναι ότι σε μια φίλη και τις 2 φορές που έμεινε έγκυος, το self clear έδειξε 1 εβδομάδα πριν από την αναμενόμενη περίοδο. σε άλλες πάλι κοπέλες, δεν συνέβη το ίδιο. τελικά, τι να πρωτοπιστέψουμε...

Δημοσίευση

το εκανα με τον ουροσυλλεκτη γιατι παλιοτερα δεν ειχε γινει σωστα και αναγκαστικα να χαλασω δυο τεστ τσαμπα.οποτε ετσι ειναι καλυτερα και εγινε και σωστα!καλυτερα να περιμενεις καθυστερηση και να πας για χοριακη γιατι πολλες κοπελες εχουν πει οτι ηταν εγκυος και το τεστ ειχε βγει αρνητικο.απο την στιγμη που η μια γραμμουλα στο παραθυρο ελεγχου υπηρχε σημαινει οτι το τεστ εχει γινει σωστα!

εγω το εκανα εφοσον ειχα αιμα(περιοδο)για μια μερα μονο απλα επειδη εχω καποια συμπτωματα ηθελα ας πουμε να σιγουρευτω αν ειμαι η οχι.ειμαι αλλη περιπτωση ασε με εμενα :P αφου το θες τοτε ευχομαι να εισαι εγκυουλα και οσο μπορεις μην αγχωνεσαι και μην βιαζεσαι.θα περιμενω νεα σου :kiss:

kelly αμεσως να παρεις τεστ κατσε καλε στα αυγα σου :P ειπαμε καθυστερηση και μετα αντε γιατι θα σε μαλωσω :P :silly:

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ (ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 28-30)ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΘΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση

kelly μου σε καταλαβαινω οτι καιγεσαι να κανεις τεστ και ας πιστευεις οτι θα βγει αρνητικο αλλα γιατι να χαλαστεις ετσι τσαμπα?τι να πω αν δεν αντεχεις με τιποτα αντε παρε και καντο αφου στο τελος αυτο θα κανεις :P

καλα που μου το ειπες δεν ειχα δει το αιτημα :silly:

Δημοσίευση

μάλιστα, κατάλαβα... όσο κι αν "κοπανιέμαι" πρέπει να περιμένω από Δευτέρα - Τρίτη. filos ifigen και εγώ έχω το ίδιο κύκλο με εσένα. rose μου έχεις τόσο δίκιο, αλλά βλέπεις μας "τρώει" να χρηματοδοτούμε τα φαρμακεία και να απογοητευόμαστε με τα αρνητικά.....

Δημοσίευση

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΧ..ΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ 10 ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΕΣΤ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 20Η ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΕΡΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΣΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση

kelly μου είδα το αίτημα κ νομίζω ότι πρέπει να έχουμε συνδεθεί. μακάρι κοριτσάκι μου να βγει αύριο θετικό, αν αποφασίσεις να το κάνεις το τεστάκι. πάντως η πιο συνετή επιλογή είναι να περιμένεις, αλλά υπάρχει πάντα και η περίπτωση να δείξει.

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με την filos`ifigen.απο γυναικα σε γυναικα διαφερει..σε αλλες μπορει να δειξει νωρις σε αλλες οχι οποτε καλυτερα για ολες μας να μην παιρνουμε τεστ πριν την καθυτερηση και ακομα καλυτερα χοριακη κατευθειαν.εγω εχω παψει να το κανω αυτο και παντα ερχεται στην ωρα της τουλαχιστον δεν μου δινει ψευτικες ελπιδες.

demie ειλικρινα σου ευχομαι να εχεις το σπορακι στην κοιλιτσα σου και να μας το ανακοινωσεις μαζι με την kelly :) υπομονη κανε διαφορα να ξεχαστεις λιγακι,ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα προσπαθησε το :kiss:

Δημοσίευση

ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ 28-30 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ΕΜΕΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ 10 ΜΕ 11Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΤΗ 16Η ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΓΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΗ 15

Δημοσίευση

λοιπόν, θα γράψω ό,τι έχω καταλάβει σχετικά με τα τεστ. kelly λογικά θα έπρεπε να δείξει το αυριανό τεστ, έστω μια αχνή γραμμούλα. ΟΜΩΣ: ίσως η αύξηση της ορμόνης hCG να μην είναι ακόμη αξιόλογη, οπότε αδίκως θα απογοητευτείς. φαντάσου, δε, ότι σε κάποιες κοπέλες δεν δείχνει ούτε η χοριακή, όταν αυτή γίνει νωρίς. το πιο σίγουρο λογικά είναι το self clear.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ OVA ΚΑΙ ΕΙΧΑ 20 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΣΟΥΠ

Δημοσίευση

κατ'αρχάς filos ifigen μένω για ακόμη μία φορά έκπληκτη με το θέμα των γόνιμων ημερών. με κύκλο 28-30 και να ήταν 11η μέρα??? όλα είναι πιθανά.

rose μου, έχεις απόλυτο δίκιο και σ'ευχαριστώ! μακάρι όλες μας με ένα σποράκι, αν όχι τώρα, τον επόμενο μήνα!(είναι και η αρχή τηε Άνοιξης)

Δημοσίευση

επίσης να σας πω και το άλλο: από χτες άρχισαν τα πονάκια περιόδου, οπότε ειδικά σήμερα το απόγευμα λέω "αυτό ήταν, τελείωσε. Σε 1 εβδομάδα θα αδιαθετήσω :( ". επιπρόσθετη απογοήτευση. συν τοις άλλοις , ούτε πρησμένο, ούτε πονεμένο στήθος. μόνο πονάκια κ "κοιλιακές διαταραχές" (σαν να έχεις εντερικα ένα πράγμα). τζίφος!

Δημοσίευση

demie τιποτα να μην αποκλειεις και τιποτα να μην παιρνεις στα σοβαρα.τα συμπτωματα ειναι ιδια με τις περιοδου απο οτι εχουν πει τα κοριτσια και ειναι δυσκολο να καταλαβεις.αλλες εχουν συμπτωματα και αλλες καθολου οποτε μην στεναχωριεσαι χωρις λογο!μια φιλη μου ειχε 2 μερες καθυστερηση και τοτε εμαθε οτι ειναι εγκυος πριν δεν ειχε κανενα συμπτωμα.χαλαρωσε ηρεμησε και περιμενε! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...