Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια maniania....!!!!!!με το καλο και το τεταρτο ζουζουνι σου!!!!να τα χαιρεσαι τα μικρουλια σου!!!τα παιδια ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια...και εγω θελω τουλαχιστον 3...ελπιζω να μου τα δωσει ο καλος θεουλης...τωρα περιμενω τα 2 μικρουλακια μου!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια maniania....!!!!!!με το καλο και το τεταρτο ζουζουνι σου!!!!να τα χαιρεσαι τα μικρουλια σου!!!τα παιδια ειναι η μεγαλυτερη ευτυχια...και εγω θελω τουλαχιστον 3...ελπιζω να μου τα δωσει ο καλος θεουλης...τωρα περιμενω τα 2 μικρουλακια μου!!!!!

Δημοσίευση

Βλέπω ότι έχουμε την ίδια ηλικία. Εγώ περιμένω το δεύτερο παιδί μου τον Ιούλιο. Πρέπει να έχεις πολύ κουράγιο και ψυχικά αποθέματα για να κάνεις και τέταρτο παιδί.Μμράβο! Τις θαυμάζω αυτές τις μαμάδες. Να σου ζήσουν τα παιδιά σου και με το καλό το τεταρτο.

Δημοσίευση

συλβη μου δεν φανταζεσαι ποσο μα ποσο χαρηκα μ'αυτη σου τη δημοσιευση!!!! :)

μεσα απ'την καρδια μου σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο να κρατησεις κ το τεταρτο μελος της πανεμορφης οικογενεια σου!!! :)

συγχαρητηρια κ παλι συγχαρητηρια!!! :)

σε θαυμαζω απιστευτα!!! :kiss:

Δημοσίευση

Ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα !!!!!

Με το καλό να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερό μωράκι.....

Είσαι αξιολογο και τρανταχτό παράδειγμα -σίγουρα για εμενα- που εχω ενα και φοβαμαι να παρω την απόφαση για το δευτερο......Αυτο τα λεω για να τα ακουσω.....

Και παλι ευχομαι καθε ευτυχία και με το καλο

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι για τέταρτη φορά. :woohoo: :woohoo: :woohoo: με το καλό το μωράκι ..χαράς το κουράγιο σου.Σε θαυμάζω..Εγώ έχω μία και κουράζομαι λιγάκι που με 4! .... :woohoo: :lol:

Δημοσίευση

koritsakia mou gkyka sas efxaristo oles poly poly.makari tora na pane ola kala!!!einai dyskolo den leo alla einai kai poly megalh h xara (xerei h adriana)oso gia ta oikonomika akoma den einai ta dyskola giati h pio megalh moy einai 6.meta tha einai me ta agglika ta frontistiria.....tha ta kataferoyme elpizo.filakia se oles :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mprabo bre maniania......ti na sou eyxithw den kserw...kouragio...ipomoni..kai na eisai mesa stin glika.....

egw 3 thelw...kai mias kai perimenw to 2 mwraki mou se kana mina apo twra idi exw trelathei kai apo xara alla kai apo agxos pws tha ta kataferw mias kai o prwtos mou gios einai 1.5 xronwn kai twra arxizei na palabwnei kai den kserw kata pou na kanw!!!!

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοοο!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό να δεχτείτε και το νέο μέλος της οικογένειας σας!!!Η πιο όμορφη επιλογή είναι τα παιδιά!!!!Χίλια μπράβο... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...