Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!

εχω μερες να γραψω...

εμενα ο μικρουλης περασε μια ελαφρα γαστρεντεριτιδα και τωρα ειναι μια χαρα....

πηγαμε χθες σε μια βαπτιση και τσακισα ενα προφιτερολ :blush::blush::blush::blush: δεν αντεξα ρε κοριτσια μου τρεχανε τα σαλια...ειλικρινα...ξερω ειμαι πολυ χαζη που το εφαγα....αλλα δεν μπορουσα αλλο να αντισταθω :( .....μεχρι τωρα δεν τον εχει πειραξει ομως :dry::huh:

μαρακι μπραβο για το κοτοπουλο και με το καλο το μοσχαρακι....και εγω τα πιο πολλα βιολογικα τα περνω...για να τα ανεχεται πιο ευκολα...

πατσυ τι τρωως;;;;;;;;;;;;;και δεν το πειραζει;;;;;;;;;;;; :huh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΚΕΤΑ Η ΜΕ ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ,ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ,ΚΙΝΟΑ,ΚΕΧΡΙΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ 3 ΦΟΡΕΣ,ΛΙΓΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ,ΡΕΒΥΘΙΑ,ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Κ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ..ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πάτσυ μου τα έχεις ταράξει όλα βλέπω!εμείς τότε είμαστε πολυυυυυύ πίσω,χα,χα!εγώ τρέμω πάντως για να δοκιμάζω μπισκότα και σοκολατάκια.Απο γλυκό τρώω κεχρί με μέλι που δεν τον πειράζει και αχλάδια.Και απο φαγητό το έχω ρίξει στα βιολογικά και εκεί λίγο έχω βρει την υγειά μου ευτυχώς και αρχίζω να τρώω πλέον και να χορταίνω επιτεεεεεεέλους!!Γιωτάκι [εραστικά στον μικρούλη σου πολλά παιδάκια έχω ακούσει να ταλαιπωρούνται με γαστρεντερίτιδα αυτές τις μέρες.Αναστασία ακούεεεεεεεεει;;;;

Δημοσίευση

ρε κοριτσια πως γινεται να μην τον πειραξε το προφιτερολ;;;;;;;;;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::huh::huh::huh: :silly: :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: θα με τρελανει αυτο το παιδι!ουτε μια γουλια,ουτε αιμα,ουτε βλεννη,ουτε εκζεμα,ουτε σπυρακια :blink::blink::blink::blink: μα ειλικρινα δεν μπορω να το πιστεψω...και σε ποιον δηλαδη να το πω και να το πιστεψει :P θα μιλησω αυριο με την παιδιατρο να δω τι θα μου πει...αφου πρωτα βεβαια με κραξει :laugh: :laugh: :laugh:

μαρακι ευχαριστω παρα πολυ....

οντως!!!!!αναστασιααααααααααααααα :P ακουειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ειδες γιωτα?ετσι ακριβως κι εγω τρελαινομαι που τα δεχεται αυτα τα σκατα κ οχι τα υγειινα.σημερα μου βγαλε αιμα αφου εχεσε 3 φορες απανωτες με μια κλωστη αιμα,εκλαιγε κι ολας κ πονουσε.βρωμομπανανα.πειτε ρε κοριτσια.ο γιος μου που χει αλλεργια στην μπ[ανανα,μηλο κ αχλαδι τι σκατα θα τρωει οταν ερθει η ωρα?οσο για τα γλυκα κομμενα ολα απο σημερα κ θα τον βαλω παλι σε διαιτα για να δοκιμασω μελι γιατι μαρακι μ αρεσε αυτο με το κεχρι που εγραψες.μιαμ μιαμ και πολυ υγειινο.και ρτην αλλη βδομαδα θα ξαναδοκιμασω αχλαδι.αχ ρε παιδια τι θα τρωωει ο μικρος.ουτε φρουτα,ουτε καροτο τι θα τρωει,πατατα και κολοκυθακι?

Δημοσίευση

πατσυ οντως εχετε ενα θεμα με τα φρουτα...δοκιμασε και αλλα φρουτα να δεις...μπορει καποιο να μην τον ενοχλει...α!!!!!!!!!!!μπορεις επισης αντι για φρουτοκρεμα να του δωσεις λιγο σοκολατακι,λιγο γυρο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αυτα σιγουρα δεν θα τον πειραξουν :P

εμεις καλα ειμαστε...και ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ

Δημοσίευση

Ααααα εσεις εχετε ξεφυυυγει!!!

Βουτηξτε τα μαχαιροπηρουνα σε νερο γτ πηραν φωτια!!! :woohoo: :woohoo:

Χαιρομαι που σας ακουω λιγακι χαρουμενες αν κ προβληματισμενες!

Χαιρομαι που οι δοκιμες-ατασθαλιες σας ΔΕΝ πειραζουν τα μωρακια σας!!

Εγω ακομη δεν εχω μπει σε αυτη τη διαδικασια... :huh:

ισως επειδη δε στερουμαι κατι "σοβαρο" πλην της σοκολατας!Αλλα τελικα...Ολα μια συνηθεια ειναι!

Και εχω πει στον εαυτο μου πως οτιδηποτε ενοχλει το κοριτσι μου θα "ενοχλει" κ μενα! ;)

Ειτε ειναι φαγητο ειτε ανθρωπος! :P

Πατσυ ισως σας επιτρεψει ο γιατρος να ξεκινησετε με αλλα(καλοκαιρινα) φρουτα!

Ροδακινα,νεκταρινια,πεπονια...Δεν χρειαζεται να φατε αχλαδομηλα εκτος εποχης! ;)

Κατα τ'αλλα...Μια χαρα!!!Προσωπακι "γυαλι",κορμι(θανατηφορο) επισης! :)

Δημοσίευση

Anastasaki και εγω ετσι θα αρχισω να λεω οτι οτι ενοχλει τον μικρουλη μου ενοχλει και εμενα σε βρισκω πολυ σωστηηηηηή!Πατσυ μου δοκιμασε ροδακινο χωρις τη φλουδα φυσικα μου το ειχε πει και εμενα η αλλεργιολογος να το δοκιμασω απο τα καλοκαιρινα φρουτα και μην νομιζεις εμενα που δεν τον πειραζει το αχλαδι που τρωω οταν του εδωσε λιγο να δοκιμασει ο ιδιος τοτε που μου ειχε πει η παιδιατρος τελικα τον πειραξε :( οποτε και εμενα απο φρουτα τιποτα μεχρι στιγμης.Το κεχρι με το μελι ειναι τελειο το τρωω σαν πρωινο και ειναι πολυ θρεπτικο,εγω βαζω μια κουταλια μελι οταν το βραζω και μετα το αφηνω να κρυωσει και βαζω αλλη μια απο πανω και γινεται τοσο γλυκο μιαμ,μιαμ!εφαγα και κινοα δεν τον πειραξε αλλα αισθανθηκα σαν να ετρωγα σκουληκακια ετσι οπως ειναι,τσπ ολα μια συνηθεια ειναι και το κεχρι στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα τωρα μου αρεσει πολυ :S:side::blink: α!Πατσυ επισης δοκιμασε για γλυκο πελοτα που ειναι χαλβας απο καλαμποκι αν δεν εχει αλλεργια στο καλαμποκι φυσικα και φτιαξε το σιροπι με μελι ειναι τελειο!επισης πηρα απο βιολογικα ελιες με λεμονι και οχι με ξυδι γιατι τον πειραζει και ειναι τελειες κοριτσια!βεβαια τις ξεπλενω λιγο καλου κακου γιατι αν καεις απο το χυλο φυσας και το γιαουρτι! ;) Γιωτακι τι να πω για το προφιτερολ;μπραβω σας και παλι μπραβω!αντε και στο εκμεκ παγωτο ευχομαι,χα,χα!πω πω τι ειπα τωρα τσπ...φιλακια!

Δημοσίευση

θα δοκιμασω αν και θα αρχισω τελικα οταν θα ναι 6 και μηνων απο λαχανικα ειπαμε με παιδιατρο σημερα.και παλι λαχανικα που αμα δεν τον πειραζουν.τελειο αυτο το κεχρι με μελι.αυριο θα δοκιμασω μελιξανα.ειδες γιωτακι που δεν τον πειραζουν οι μαλακιες?ετσι κι εμενα ρε.απιστευτο ε?τοσο απιστευτο που λες πλακα μου κανει καποιος.εγω αλλομε καιει.αν θα φαμε καρπουζι.θελωωωωωω.χαχα.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!! :lol:

Τι κάνετε κουκλίτσες;;;; Τα νινάκια σας;;;;;

Απ'οτι διάβασα το φαγητό μπήκε ξανά στη ζωή σας ε;; χαχα! :woohoo: Μπράβο βρε κορίτσια πολύ χαίρομαι! Τόσες στερήσεις.... εγω μόνο γαλακτοκομικά δεν τρώω και τα έχω δει όλα... φαντάζομαι εσείς... :blink:

Πήγαμε την Παρασκευή στον παιδίατρο και είμαστε 7.070γρ και 65εκ! Ύψος και βάρος στην 90η καμπύλη!

Μου είπε να δοκιμάσω κατσικίσιο γάλα. Φοβήθηκα αλλά το έκανα! Επί 4 μέρες τώρα πίνω κατσικίσιο γάλα και μέχρι στιγμής δεν τον πείραξε. Έχει κάνει 3 φορές κακάκια και ήταν "πεντακάθαρα" ! Ούτε σπυράκια!

Υπάρχει περίπτωση να τον πειράξει σε περισσότερες μέρες;;;

Γιατί έχω σκοπό αυριο να φάω κατσικίσιο γιαούρτι για 3-4 μέρες και αν δεν τον πειράξει και αυτό να φάω και κατσικίσιο τυρί.

Επίσης, επειδή έχει ο μικρός παλλινδρόμηση, είπαμε με την γιατρό να ξεκινήσει στερεες τροφές 5 μηνών ακριβως. Θα ξεκινήσει για 15 μέρες με άνθος ορύζης που θα το φτιάχνω με δικό μου γάλα και μετά θα ξεκινήσουμε τα φρούτα. Όταν θα γίνει 6 μηνών ακριβώς αρχίζουμε τα λαχανικά και μετά από 15 μέρες θα προσθέσουμε και κρεατάκι. Αντε να δούμε!!!!

Ελπίζω σιγά σιγά να μπουν όλα σε μια σειρά.

Φιλάκια στα όμορφα μωρούλια σας!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες!τι κανετε;marilou αφου στερησε μονο γαλακτοκομικα μια χαρα ειστε!οσο για το γαλα ειναι λιγο μπερδεμενη η ιστορια επειδη περιεχει μια ουσια που αν τον πειραξει ανυχνευεται στο μητρικο γαλα για εναν μηνα περιπου.Τωρα τι να σου πω;μηπως να περιμενες λιγο πριν φας το γιαουρτι;βρε κοριτσια εχετε ακουσει για τα προβιοτικα;βοηθουν πολυ λενε στις αλλεργιες και στο ανοσοποιητικο συστημα,σκεπτομαι σοβαρα να τα ξεκινησω.Γιωτακι με το καλο το ψαρι!Πατσουλινι επισης!φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

γεια σας συνοδοιπορησες.χαχα.σας αρεσε?εγω τελικα απο βδομαδα θα αρχισω ψαρι.γιατι εκανα κουτσουκελες...να μην τα μπερδεψω.μαριλου εγω επισης θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγακι.τωαρ δεν ξερω.δεν γνωριζω απο κατσικισιο εκτος απ το οτι η παιδογαστρεντερολογος δεν μας αφησε να το αρχισουμε γιατι ειναι ξαδερφια.μακαρι ολα να σου πανε καλα.

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!

εμας τελικα μας πειραξε λιγο το ψαρι...εκανε μερικες αναγωγες...οχι οπως παλια αλλα εκανε...δεν πειραζει.... B)

μαριλου εγω τρωω κανονικα κατσικισια...φετα,γαλα και κιτρινα τυρια....αλλα οχι καθε μερα και ουτε ενα σκασμο... ;)

πατσυ παλι κουτσουκιελες εκανες;;;; :P :laugh:

μαρακι τι ακριβως εννοεις;;;να περνεις χαπια;;;; :huh:

Δημοσίευση

Γιωτάκι ναι να παίρνω χάπια φυσικά,τι άλλο να πλακωθώ στα γιαούρτια;χα,χα! :blink::P διάβασα ότι έχει διαπιστωθεί ότι τα προβιοτικά βοηθούν στα εκζέματα των μωρών και γενικά στην αλλεργία τους και σκέπτομαι να ξεκινήσω,μου τα είχε προτείνει και ο βλάκας ο διατροφολόγος που πήγα αλλά με τσάντισε τότε και δεν έδωσα σημασία,συγκεκριμένα μου είχε πει θωρακίζεις το ανοσοποιητικό σου και βοηθάς έτσι και στην αλλεργία του μικρού.Πατσουλίνι ελπίζω το ρύζι να μην τον πειράξει τώρα,εμένα έχει τρελή αλλεργία στο ρύζι,άσχετο,κορίτσια τώρα που έχω ξεκινήσει διατροφή απο τα βιολογικά παρατήρησα ότι το προσωπό μου καθάρισε απο την ακμή τελείως,άσχετο λέτε ή να αρχίσω να πιστεύω πως είμαι και εγώ αλλεργική σε κάποια πράγματα και το κληρονόμισε και ο μικρούλης μου;Γιωτάκι το ρίξαμε έξω βλέπω ε;ψαράκι,κατσικίσιο γιαουρτάκι,τυράκι σαν δεν ντρεπόμαστε!χα,χα,χα!

Δημοσίευση

Κοριτσια ο γιος μου εχει ακομα αλλεργια 2 ετων....μιας που το εψαξα πολυ το πραγμα κατεληξα οτι κανενας αλλεργιολογος δεν συμφωνει με αλλον (ο ενας μου ελεγε οχι μοσχαρι ο αλλος δωσε μοσχαρι)...τωρα εμεις θα ξανακανουμε προκληση στο αγελαδινο γαλα κ βλεπουμε....να σημειωσω οτι μεχρι 11 μηνων τον θηλαζα κ ετρωγα μονο κοτοπουλο πατατα ρυζι μακαρονια μηλο κ λαχανικα...επισης εχει κ το ανηψακι μου κ η αδελφη μου τρωει τα παντα κ δεν το πειραζει τιποτα μονο τα γαλακτοκομικα...

εντωμεταξυ ενας κορυφαιος στο παιδων μου ειπε οτι αν δεν του σταματησει πρεπει να κανουμε κωλονοσκοπηση...ολες οι εξετασεις του οσο αφορα τα ραστ στο αιμα βγαινουν παντα καλα...τι να πω ελπιζω να του σταματησει για να φαει κ κανενα αληθινο γλυκο...

Δημοσίευση

τιποτε κανενα προβλημα...τον ιανουαριο καναμε προκληση κ την 13η ημερα εβγαλε ενα στιγματακι απο αιμα...σταματησα το γαλα κ ολα καλα.τωρα θα κανω σε λιγες ημερες δεν ξερω πως θα μου πουν απο το παιδων να την κανω αλλα θα το συζητησω κ με μια γνωστη αλλεργιολογο που εχω κ βλεπουμε..

μου ειπε απλα ο βλακας στο παιδων οτι μετα τα 2 δεν θα επρεπε να εχει κ πρεπει να γινει βιοψια...ο θεος βοηθος.να σημειωσω οτι τρωει τα παντα πλην γαλακτοκομικα...

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες!

ραφαελ αυτο που σου ειπε ο γιατρος δεν ισχυει...αλλεργια μπορει να εχει μεχρι και 3 χρονων...μεχρι τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει λογως να κανεις κατι παραπανω απο εξετασεις....

σαυρο τι ενδειξεις εχετε για την κοιλιοκακη;;;;δεν περνει βαρος;;;;;

μαρακι δεν τρωω γιαουρτια τα σιχαινομαι :x:x:x:x

πες μου το σκευασμα που θα παρεις....το σκεφτομαι και εγω :dry:

πατσυ καλη τυχη με το ρυζι...οσο για το ψαρι δεν θυμαμαι πως το λενε...βασικα δεν με πειραξε ιδιαιτερα που τον ενοχλει...εξαλλου ημουν σιγουρη οτι δεν θα τον ανεχτει γιατι στην εγκυμοσυνη ενω τρελενομαι για ψαρι δεν το ηθελα...αλλα τα χταποδακια οπου μπορουσα να φαω τα ξεσκιζα :P

αυριο τρωμε φρουτοκρεμα...ο θεος βοηθος... :dry::unsure:

τα φιλια μου σε ολες :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...