Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χρυσα και επισημα καλως μας ηρθες :)

αχ!!!!!!!τι ιδεες;;;πρεπει να πας σουπερ μαρκετ για να ψωνισεις για σενα...να εφοδιαστεις με τροφιμα καταλληλα για σενα....

φαε μαρμελαδιτσα με ψωμακι...αλλα προσεχε τι εχει το βιταμ σου..

παντως χρυσα μεσα στην βδομαδα σιγουρα θα δεις βελτιωση..

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πατσυ μου εχει δικιο η Γιωτα τοσο γρηγορα μετα το θηλασμο δεν βγαζει αιμα.Μηπως ειχες φαει κατι αλλο χθες;μηπως ειχες προσθεσει πχ λεμονι στο συνηθισμενο φαγητο και τον πειραξε;ή μπορει και να έγινε αλλεργικός στο αρνι πχ που πριν δεν ηταν μου το ειχε πει η αλλεργιολογος αυτο.Εμένα δέχτηκε και το αχλάδι και το μπρόκολο και χθες έφαγα και καλαμπόκι και μέχρι στιγμής είναι καθαρός!!να το γιορτάσω τώρα ή μετα;πάντως η αλλεργιολόγος είχε δίκιο που μου είπε ότι μπορεί ναι μεν να είναι αλλεργικός στα σιτηρά αλλά πολλά παιδιά δεν είναι στο καλαμπόκι περιέργως!γιούπι!οπότε πήρα γκοφρέτες απο καλαμπόκι σαν τις ρυζογκοφρέτες απο μαγαζί με βιολογικά και θα φάω επιτέλους!!μετά σειρά έχει το κολοκυθάκι και βλέπουμε.Lemon καλώς ήρθες!υπομονή χωρίς τα γαλακτοκομικά εύχομαι να δείτε βελτίωση.Εγώ πάντως την Πάμπτη κορίτσια πάω σε διατροφολόγο να του πω το πρόβλημα μπας και με βοηθήσει να πάρω κανένα κιλό γιατί η καταστασή μου είναι τραγική πλέον...δεν πάει άλλο.Και σιγά που θα μου βρει λύση δηλ τσπ,θα γελάει ο άνθρωπος,αλλά δεν γίνεται έχω αδυνατίσει πάαααααααρα πολύ.Φιλιά σε όλες σας!

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!

μαρακι μου ποσο χαιρομαι...φαε τωρα που προλαβαινεις... :)

ουτε εμενα τον πειραζει το καλαμποκι...και μπραβο και για το μπροκολο γιατι εχει πολλες βιταμινες...εγω επειδη φευγουν απο την εποχη τους εχω βαλει ενα σωρο στην καταψυξη για να εχω το καλοκαιρι :P

φιλακια...........

Δημοσίευση

κορίτσια τρώω σιγά σιγά δεν το πιστεύω!! :laugh: :laugh: :silly: :woohoo: :woohoo: και το κολοκυθάκι το δέχτηκε και έβαλα πάλι ντομάτα χωρίς φλούδα και σπόρια και την δέχτηκε άρα αυτό το αρνί με είχε φάει!!τώρα απο κρέας δεν ξέρω τι να φάω αρνί τον πειράζει,μοσχάρι επίσης,κοτόπουλο είπαμε όχι καθώς είναι παλιοκρέας τι άλλο να δοκιμάσω γαμώτο;;καμία ιδέα;αύριο λέω να δοκιμάσω φασολάκια χλωρά και βλέπουμε.Άντε να πάρω και κανένα κιλό μακάρι!Πατσουλίνι όλα καλά;Γιωτάκι μου σε ευχαριστώ,άντε και εσείς τα ξεπερνάτε όλα σιγά σιγά,φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

Μπεμπινακι χαιρομαι που εστω και λιγα πραματακια

αρχιζεις να τα τρως

για κρεας δοκιμασες κουνελακι?

ειναι πολυ νοστιμο και καθολου αλλεργιογονο

ευχομαι ετσι να ναι και σε σας.

εμα δε μας πηραξε καθολου

βεβαια εμας δε μας πηραζει ουτε το αρνι

αλλα δοκιμασε το.

ειναι το καλυτερο και καθαροτερο κρεας

και πολυ βιταμινουχο.

ευχομαι να σας βολεψει.

επισης εγω τρωω αντι για κοτοπουλο

ορτυκακια.ειναι πολυ καθαρα

δεν εχουν καθολου λιπος.

ειναι απο εκτροφειο και τα βρισκω σηνυθως στο βασιλοπουλο.

ευχομαι να σε βολεψουν,δοκιμαστε και οι αλλες

με καθε επιφυλαξη...εμενα με σωσαν!!!

Εγω κοριτσια οταν η μικρη

ητανε στα πολυ χαλια της

οταν ετρωγα και αλλεργιογονο

εβγαζε αιματακι και βλεννα στο 3 καταα σειρα παμπερς

τοτε εκανε κακα 3 φορες τη μερα.!!!

Δηλαδη γυρω στις 6-8 ωρες μετα απο την ωρα που ετρωγα.

επισης το καλαμποκι δεν την πηραζε ποτε!!

ουτε το μποροκολο και το κουνουπιδι.

Μπουρικακι και Πτσυ φιλακια

χρυσα καλως ηρθες!!!

και γρηγορη ανρρωση!!!!!!!!

Κοριτσακια μου εμενα

ειναι στη φαση που τρωει και φαγητα

τωρα...προς το παρον ανακαλυψαμε οτι βγαζει σπυρακια

μικρα μικρα..στο μανταρινι..εκει που νομιζα οτι οκ

την τριτη φορα που της εδωσα γεμισε!

κατα τα αλλα πολυ προσεκτικα

ειναι οκ η αγγιναρα το πρασο

το κολοκυθι τα φασολακια το καρροτο!

καλη συνεχεια σε ολες μας!!!

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου γλυκο δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για σενα :):):):) μπραβο σας και παλι μπραβο :)

και τωρα χωρις παρεξηγηση... :blush: θυμασαι που σου ελεγα οτι κατι κανεις λαθος και οτι δεν γινεται σε ολα να ειναι αλλεργικος;;;;ειδες;;;εφταιγε το αρνακι :P

γι αυτο λεω ας μην ειμαστε αρνητικοι και να σκεφτομαστε πολυ καλα το τι τρωμε και ποτε το τρωμε...δηλαδη εγω ξερω οτι αν δω αιμα στα κακα του το πρωι τοτε σιγουρα τον εχει πειραξει αυτο που εφαγα το προηγουμενο μεσημερι...τεσπα

αχ!!!!!!!!μαρακι πραγματικα χαρηκα τοσο πολυ με τα νεα σου :cheer: μπραβο και παλι μπραβο σας :silly: :silly: :silly:

α!!!!!!!!!!!ξεχασα να σου πω οτι τα φασολακια θελουν προσοχη γιατι ειναι ερεθιστικα απο την φυση τους...δηλαδη ενοχλουν πολλα μωρα ανεξαρτητα αν εχουν η οχι αλλεργια...γι αυτο αν σου κανει κατι...τοτε μπορεις να τα ξαναδοκιμασεις μετα απο 1 με 2 μηνες ;)

απο κρεας μπορεις να δοκιμασεις στρουθοκαμηλου...διαβαζα οτι ειναι πολυ πιο θρεπτικο απο το μοσχαρι και λενε οτι πλεον το δινουνε σε παιδακια που δεν μπορουν να φανε το μοσχαρι...επισης μπορεις να δοκιμασεις γαλοπουλα...η κουνελι οπως ειπε και το φουλινακι....οσο για τα κοτοπουλα εγω τρωω αλλα βιολογικα...η απο το χωριο που ειναι σαφως πολυ καλυτερα...

φουλινακι μου τι κανεις;;;;κριμα για το μανταρινι...το πορτοκαλι το ανεχετε;;;;

εμεις καλα ειμαστε...περιμενω να του περασε το κρυωμα και μετα να φαω παλι μοσχαρι για να σιγουρευτω :)

αυτα...πολλα φιλακια :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΜΠΡΑΒΟ.ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΡΩΣ?ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΑ.ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ Ε?ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ.ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΗΛΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΜΑ,ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ,ΒΛΕΝΝΗ,ΕΚΖΕΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...ΑΝΑΓΩΓΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΑΠΟΨΕ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Δημοσίευση

μανούλες γειά σας!τι κάνετε;σήμερα πήγα σε διατροφολόγο όπως σας είπα και συγχήστηκα :angry: καταρχήν με παρότρυνε να σταματήσω τον θηλασμό γιατί λέει προσπαθώ να γίνω η τέλεια μάνα και μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ :angry::angry::angry: λες και αν σταμάταγα τον θηλασμό θα είχα ανάγκη να πάω εκεί δεν θα τα έτρωγα όλα μέχρι σκασμού :laugh: τσπ,μετά μου είπε ότι με βλέπει για το νοσοκομείο και ότι είναι σίγουρος ότι έχω αναιμία :blink: που το είδε απορώ φαίνεται στο μάτι;; :ohmy::P και μετά αφού κατάλαβε ότι τίποτα απο αυτά που μου είπε δεν θα κάνω προσπαθούσε να μου βρει λύσεις τι να τρώω.Μου πρότεινε να δοκιμάσω!τραχανά,πελότα,κεχρί,ταχίνι και βρώμη.Για την βρώμη μάλιστα επέμεινε να την φτιάχνω σαν χυλό το πρωί και να προσθέτω αχλάδι.Δεν ξέρω λίγο την φοβάμαι την βρώμη,θα δω.Μου είπε ότι πρέπει να τρώω απαραίτητα κάθε μέρα άμυλο,πρωτείνη και λαχανικά.Πρωτείνη απαραιτήτως κάθε μέρα δηλ κρέας κάθε μέρα και αφού δοκιμάσω κάποια απο αυτά το Σάββατο να τον πάρω τηλ :blink: εδώ του εξηγούσα ότι μια τροφή την τρώω 3 μέρες και σήμερα ξεκίνησα τα φασολάκια αυτός ήθελε το Σάββατο νά έχω φάει την βρώμη τουλάχιστον :blink: τι να πεις;το απόγευμα πήγα και στην παιδίατρο τον μικρό όπου της είπα για τα εμβόλια και να κάνουμε τα βασικά και μου είπε αυτόν τον μήνα να μην το κάνουμε το εμβόλιο αλλά τον Ιούνιο και Ιούλιο οπωσδήποτε και μετά πάλι απο Σεπτέμβρη.Επίσης μου είπε να ξεκινήσουμε φρουτόκρεμα ξεκινώντας αύριο με αχλα΄δι και δινοντάς του μια κουταλίτσα και φυσικά αφού δεν τον πειράξει(ο θεός βοηθός!)δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι γιατί άλλο να θηλάζει και να το έχω φάει εγώ και άλλο να το φάει ο ίδιος,φοβάμαι πιο πολύ έτσι.τσπ.Εσεις τι λέτε βρε κορίτσια να δοκιμάσω αυτά που μου είπε ο διατροφολόγος;μα και ταχίνι;φιλιά σε όλες σας!

Δημοσίευση

γεια σας! :)

μαρακι μου καταρχην αν ξεκινησεις να δινεις φρουτοκρεμα στο παιδι δεν μπορεις συγχρονως να δοκιμαζεις και εσυ διαφορες τροφες...

δευτερον αν οντως ξεκινησεις να δινεις αχλαδι καλο θα ηταν τις πρωτες 3 μερες να τον δινεις βραστο...με αυτο τον τροπο σε περιπτωση αλλεργιας την βγαζει σε πιο ελαφρια μορφη...θελει πολυ προσοχη γιατι αλλο ειναι να το τρωμε εμεις και αλλο ειναι να το περνουν κατευθειαν αυτα...

τριτον σου εχω ξαναπει οτι η βρωμη για μενα ειναι επιφοβη...επισης ο τραχανας απο οσο ξερω εχει αυγα και κατσικισιο γαλα μεσα οποτε θεωρω οτι ειναι απαγορευτικος...το πελοτα δεν ξερω τι ειναι...κεχρι ειναι μια τροφη που θεωρω οτι ανετα μπορεις να την δοκιμασεις...το ταχινι δεν ξερω...εγω το φοβαμαι λιγο...αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω καποια στιγμη...

αυτα.....παντως εμενα κοριτσια εχει αρχισει ηδη και δειχνει οτι θελει να φαει....εν μερει με στεναχωρει λιγο... :blush::(

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Μαρακι μου νομιζω οτι πανικοβληθηκε λιγο ο διατροφολογος

αλλα ειναι λογικο..αφου η διατροφη σου στερειται απο πολλα

βασικα..

μη στεναχωριεσαι..αλλα προσεχε..αυτα που σου ειπε νομιζω οτι

θελουν προσοχη..

ΤΡΑΧΑΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!????ΓΑΛΑ..ΒΟΥΤΥΡΟ...

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ!!

ΒΡΩΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΤΑΧΙΝΙ ΕΠΙΣΗΣ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!

ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΛΙΓΑΚΙ?

ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΑ ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ..ΕΞΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ...!

μΠΟΥΡΙΚΑΚΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΟΤΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ!!

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΟ ΤΟΥΣ..

Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Πατσυ..πωσ ειστε?

α!!!σημερα τησ εβαλα και λιγο κερασακι!!

σουπερ!!ξετρελαθηκε..

προσ το παρον καλα!!!

Δημοσίευση

Γιωτάκι σκατά τα έκανα δηλ!αφού σήμερα έφαγα φασολάκια αύριο αν του δώσω αχλάδι πως θα καταλάβω αν τον πείραξε το αχλάδι που έφαγε ο ίδιος ή το φασολάκι που έφαγα εγώ;και τώρα γελάμε για να μην κλαίμε! :side: :silly: :ohmy::(

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες!!

Χαθηκα λιγακι αν κ σας διαβαζα!

Μαρακι θα συμφωνησω στα περισσοτερα με τη Γιωτα!

Αλλα νομιζω πως καποιες τροφες μπορει να ειναι οκ για σενα κ ας σου φαινονται παρακινδυνευμενες...

Γτ ομως να ξεκινησετε απο τωρα?

Βρεφουλι αλλεργικο κ με αποκλειστικο θηλασμο στους 5 μηνες?

Τεσπα...Οτι θελεις! Εγω κ 6 παρα 1βδ που την ξεκινησα νωρις μου φανηκε!

Α!Ο διαιτολογος εντελως μακακας..... :angry:

Την γνωμη του για τον θηλασμο ποιος τη ζητησε????

Μου τη δινουν οι ξερολες....

Γιωτακι πριν ξεκινησουμε στερεες λεγαμε με μια φιλη(την Μαριμαρι) ποσο ΔΕΝ θελουμε να φανε τπτ αλλο εκτος απο μεμεδακι!!!(εκεινη ηταν ακομη πιο αρνητικη απο μενα)

Εγω μαλιστα της ελεγα πως την βλεπω ετοιμη να φαει την τσαχπινα....(κοιταζε το πιατο-στομα μου,τρεχαν τα σαλια της,απλωνε χερακια)

Ο σπορακος σουπερ βυζανιαρικο θηλαζε ασταματητα οποτε υπεθετα πως δε θα θελει φαγακι!

Η τσαχπινα ακομα παλευει να φαει λιγες κουταλιτσες κ πρεπει να εχει κ ωρα απο τον τελευταιο θηλασμο...

Ο σπορακος θηλαζει,τρωει τον αμπακα,την μανουλα του κ οτι αλλο βρει,ξαναθηλαζει κ...ακομη πειναει!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Θελω να σου πω λοιπον οτι καθε μωρακι μπορει να αντιδρασει διαφορετικα κ ισως με τον τροπο του προεοιμαζει κ την μανουλα! ;)

Αν τον δεις δλδ να κανει σαν τρελλος κ να γουσταρει...θα το ευχαριστηθεις κ εσυ!! :)

Πατσυ..Περαστικα σας...

Εσυ παλι γτ εφαγες μηλο???ο αερας ο κοπανιστος δε σου φτανει>????Αααα!Κοιλιοδουλη σε κοβω! :laugh: :P

Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

α!!!!!!!!!μαρακι ξεχασα να σχολιασω τον μαλ.....ααααααα!!!!!!!τον διατροφολογο....

επισης και μενα μου φαινεται νωρις για φρουτοκρεμα....ουτε 5 μηνων δεν ειναι καλα καλα...θεωρω οτι ειναι λιγο επιφοβο γιατι ισως να του πεσουν λιγο βαρια ολα αυτα...συνηθως φρουτοκρεμα ξεκινανε στον εκτο μηνα...

οσο για τα φασολακια θα περιμενεις να περασουν 3 μερες και μετα θα του δωσεις το φρουτο....

αναστασακι μου γλυκο ασε ειμαι πολυ στεναχωρεμενη...νιωθω οτι δεν του φτανω....ξερω μπορει να ακουγεται υπερβολικο αλλα ετσι αισθανομαι :(

φουλινακι κερασια;;;;;;;μιαμ μιαμ...θελω και εγω :blush: :silly: :P

Δημοσίευση

καλησπερα σας!!!!!!!!!!!! :)

μιλησα σημερα με την παιδιατρο και τις ελεγα οτι ο μικρουλης δειχνει οτι θελει να φαει και ηταν κατηγορηματικη οτι θα ξεκινησουμε τροφες μολις κλεισουμε τον 6..η αληθεια ειναι οτι χαρηκα :):P:blush:

αχ!!!!!!!παλι πειναωωωωωωωωωωωωωω..........

λεω να φτιαξω καμοια μηλοπιτα :woohoo: :silly:

ο μικρουλης μου καλα ειναι...σας χαιρετα και σας στελνει τα φιλια του :kiss:

Δημοσίευση

γεια σας.τι κανετε?κι εμενα 6 μηνων μου πε θα φαμε.τωρα τρωμε κριθαρακι νεροβραστο τελειο.αυριο επιτελους φτανουμε στο χοιρινο.λεω να παρω ενα ολοκληρο γουρουνι να φαω.ισως ειναι η μοναδικη φορα οποτε ας το ευχαριστηθω.χαχαχαχαχαχχα

Δημοσίευση

γειά σας μανούλες!Πάτσυ μου φάτο το γουρούνι σου λέω τώρα που μπορείς.Καμιά φορά σκέπτομαι τι έτρωγα όταν ήμουν έγκυος και φοβόμουνα ότι δεν θα έχανα τα κιλά και λέω τώρα πως αν το ήξερα τι θα μας συνέβαινε θα έτρωγα τα πάντα συνέχεια,χα,χα!εγώ χοιρινό δεν τολμώ να δοκιμάσω και κριθαράκια είναι απαγορευμένα σε εμάς δυστυχώς.Τα φασολάκια Γιωτάκι είχες δίκιο τον πείραξαν έβγαλε βλέννη αλλά δεν πειράζει προχωράμε.Αχλάδι φυσικά δεν του έδωσα μετά απο όλα αυτά πρώτα θα καθαρίσει και βλέπουμε.Γιωτάκι φάε κανένα κομματάκι μηλόπιτα και για εμάς! :) foulinaki εσείς καλά είστε;πάντως εγώ κορίτσια έχω τρομερή αλλεργια στο ακτινίδιο όπου και δεν πρόκειται ποτέ να του δώσω γιατί σε ότι είναι αλλεργική η μαμά λένε πως δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία να το δώσεις στο παιδί είναι σίγουρη αλλεργία ;) Αναστασάκι προχτές ο μικρούλης με κοίταζε που έτρωγα γκοφρέτες απο καλαμπόκι και πήγε να μου τις αρπάξει και γενικώς και άλλη φορά τον έχω δει που ξερογλύφεται αν και εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για φρουτόκρεμα,μα μόνο σε εμάς είπε να ξεκινήσουμε τις κρέμες απο τώρα;

Δημοσίευση

μαρακι τελικα τον πειραξαν;;;;κριμα...αρακα εχεις δοκιμασει;;;;

παντως καλο θα ηταν να τον καθυστερησεις λιγο....κανενας παιδιατρος δεν δινει φρουτοκρεμα απο 5 μηνων...ολοι ξεκινανε με ρυζαλευρο που οκ εμας δεν θα φανε....γι αυτο λοιπον καλο θα ηταν να τον αφησεις λιγο ακομα...αλλα και απο την αποψη οτι τωρα που βρηκες οτι το αρνακι εκανε ολη την ζημια ειναι μια ευκαιρια να δοκιμασεις διαφορες τροφες οσο ακομα δεν τρωει ο μικρος γιατι μετα δεν θα προλαβαινεις...δηλαδη οταν θα δωσεις αχλαδι στο μωρο θα πρεπει να περιμενεις αν θα τον πειραξει οποτε εκεινες τις μερες εσυ πρεπει να τρως ασφαλη πραγματα και μετα εκει που θα μπορεις να φας κατι καινουργιο τοτε θα πρεπει να εισαγεις παλι κατι αλλο στην διατροφη του μωρου...γι αυτο σου..εχεις ακομα ενα μηνα να πειραματιστεις :P

πατσουλινι αυριο δωστου να καταλαβει του γουρουνιου :laugh:

Δημοσίευση

ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.ΧΑΧΑΧΑ.ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΕΡΧΟΜΑΙΙΙ...ΧΑΧΑ.ΑΝ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΧΑΧΑ.ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΑΡΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΣΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΙΣΗ ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΜΙΣΗ.ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΑΓΓΟΥΡΙ,ΨΗΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ.ΔΗΛ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΙΑ Κ ΦΛΟΥΔΑ.ΕΙΠΕ ΨΗΜΕΝΗ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσίευση

Kalhmera!!!

Πατσυ μου εγω θα κανω το δικηγορο του :evil: και θα πω...Με μετρο το γουρουνοπουλο!!!Αν ειναι αλλεργικος,οσο πιο πολυ φας τοσο χειροτερα θα ειναι τα αποτελεσματα!Καταλαβαινω την πεινα σου αλλα... :blush:

Γιωτα κ Μαρια ακριβως για αυτο σας εγραψα παραπανω για το πως εκανε κ η δικια μου οταν με εβλεπε να τρωω!

Ακομη κ τωρα αρπαζει το πιατο μου,με κοιταζει μεσα στο στομα...Αλλα το δικο της φαγητο ουτε να το φτυσει!Αφου σκεφτηκα να της βαλω το πουρεδακι σε μεγαλο ρηχο πιατο μπας κ ετσι φαει! :silly: :laugh:

Οποτε μην ειστε σιγουρες πως τα μωρακια σας θα φανε αμεσως!

Μακαρι!Αλλα καθε παιδι εχει το ρυθμο του!!! ;)

Κ εγω μετανιωσα που δεν εφαγα ακομη πιο πολυ στην εγκυμοσυνη...

Νομιζω ολες μας θα τρωγαμε τα παντα αν το ξεραμε! :laugh:

Δημοσίευση

καλησπερα σας!!!!!!!!!

πως παμε;;;;;;;;;;;;;;;;;

εμεις δοξα τον θεο παμε πολυ καλα....

σκεφτομαι αυριο να φαω παλι μοσχαρι και την πεμπτη να δοκιμασω ψαρια...θελω να ειμαι σιγουρη για το μοσχαρι...και επιθυμησα τα ψαρακια...μακαρι να τα δεχτει....

πατσουλινι να σας δωσω συγχαρητηρια και απο δω για το χοιρινο :)

καλο βραδυ σε ολες :kiss:

Δημοσίευση

ευχαριστουμε.καμια φορα τωρα τελευταια τρωω διαφορα κ δεν βγαζει αιμα κ αναρωτιεμαι μηπως περασε αυτος ο εφιαλτης?φυσικα δεν περασε.αλλα παμε πολυ καλα.τρωμε χοιρινο και μακαρονακια σκετα....ε 2 μερες εχουμε αγγουρι.

Δημοσίευση

αγγουριιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;; :blink::ohmy::huh::ohmy::blink: :silly: δεν θελω να ακουω αυτη την λεξη...οταν εφαγα αγγουρι ενα απο τα πιο αθωα φαγητα εκανε ο μικρος να συνελθει πανω απο δεκα μερες με τις αναγωγες και το αιμα....μακρια..μακρια....πλεον το τρωω χωρις τα σπορια ;)

Δημοσίευση

ναι ναι.κι εγω με το αγγουρι εσενα σκαφτομαι.χαχα.δηλ μου φαινεται απιστευτο οι πιο αθωες τροφες να μας κανουν ζημια.κι εμας την τεραστια ζημια μας την κανει το καροτο,το μηλο και το κρεμμυδι.για να δουμε κ το αγγουρι.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...