Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τον βαρέθηκα το γάμο...

Recommended Posts

Mαρίνα θα συμφωνήσω σε πάρα πολλάμαζί σου...Σεσίλια θεωρώ πως δεν μπορεί να ξέρει ένα ζευγάρι από την αρχή που ξεκινάει τη σχέση του τι εστί γάμος..αλλο τα σιρόπια και οι αγάπες και άλλο ο γάμος...ο γάμος είναι μια κατάσταση δυσκολη , είναι να θες να μοιραστείς τομεγάλωμα των παιδιών σου και τις υποχρεώσειςπου ακολουθουν με τον άνθρωποπου αγαπάς..και το πιο σιγουρο έιναι ότι η σχέση παύει να έχει προτεραιότητα..κακώς μεν αλλά έτσι είναι...οι υποχρεώσεις καθημερινά,τα άγχη ,τα παιδιά..μας κάνουν να βλέπουμε το γάμο σα δουλειά..σαν κουραση..ειδικά όταν δε βλέπεις απο τον άλλο δείγματα αγάπης και τρυφερότητας...όταν όμως στο ζευγάρι υπάρχει επικοινωνία καικατανόηση τότε υπάρχει μια πολύ καλή βάση πάνω στην οποία κινουνται..σαν ομαδικότητα ένα πράγμα...όσο για τη λέξη επικοινωνία τώρα μαθαίνω τι σημαίνει...ως τώρα νομιζα ότι ήταν ως προς το τι θα φάμε σήμερα, τι καναπε θα πάρουμε...σάγαπω μαγαπας..δε σε απατώ και τέτοια..όσο περνάειο καιρός είναιόπωςείπε η ΜΑρίνα..ο ΄γάμος περνάει αποκαταστάσεις πρωτόγνωρες και φέρνει ανυσηχία στη σχέση..το θέμαείναι πως ανταποκρίνεται σε αυτές το ζευγάρι..είμαι πολύ καλή στα λόγια αλλά στην πράξη...ταπάω χάλια..αφήνω τα νέυρα μου να κυριαρχουν, τον εγωισμο, την εκδίκηση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

tirogaridaki, οι πιο πολλές απαντήσεις σου είναι χείμαρρος απαισιοδοξίας. Δεν βρίσκεις τίποτε καλό σε τίποτε. Μάλλον πρέπει πρώτα να κοιτάξεις μέσα σου, να είσαι εσύ ξεκάθαρη με τον εαυτό σου και μετά να μιλήσεις με τον άντρα σου. Έχω διαβάσει όλες τις απάντήσεις, με άλλες συμφωνώ, με άλλες διαφωνώ, δεν έχει σημασία, νομίζω τα κορίτσια σε βοήθησαν αρκετά και δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση σου καθώς μετράω 15 χρόνια σχέσης και 7 χρόνια γάμου με πολλές αντικειμενικές δυσκολίες και πάρα πολλές οικονομικές. Τέλος πάντων δες μέσα σου γιατί από εκεί ξενινάνε όλα. Δεν είμαστε εμείς ι τέλειες κι αυτοί γεμάτοι ελαττώματα. Κι όταν αρχίσετε να συζητάτε άφησε τον να δεις τι έχει να σου πει. Δώσε του χώρο και χρόνο να εκφραστεί. Αυτή σου η απαισιοδοξία σου μου θυμίζει εμένα και πίστεψε με δεν με οδήγησε πουθένα. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις αρντηικές και μην κάνεις σενάρια μέσα σου που μόνο προβλήματα μπορούν να σου δημιουργήσουν. Σίγουρα τον αγαπάς και σίγουρα δε σκέφτηκες ποτέ σοβαρά ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΊΣΕΙΣ. και όπως είπε και μια κοπέλα που ο άντρας της έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, απλά ζήστε!!!

Ρε συ φανη πλακα μου κανεις. Το δεκαχρονο ανιψακι μου ξερει τι ειναι γαμος.Ειναι δυνατον οποιοσδηποτε ενηληκας που παντρευετε να μην ξερει τι τον περιμενει εστω στο περιπου.

Να μην ξερει τον χαρακτηρα του αλλου. να μην εχει μαλλωσει ποτε.

Ειναι σαν να μου λες οτι Σαββατο γνωρηστηκαν και Κυριακη Παντρευτηκαν.

Θα συμφωνισω οτι η ρουτινα και το αραλικη του γαμου αλλαζουν πολυ τον ανθρωπο αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να εχεις σπιτι σου τον ντοκτορ Τζεκιλ και Μιστερ Χαιντ μαζι.

Εκει φαινετε ομως ποσο ωριμοι και αποφασησμενοι..αλλα και αγαπημενοι ειναι δυο ανθρωποι και πιστευω οτι εσεις δεν ειστε..και διαβαζοντας τοσα ποστ δικα σου ..γιατι τοση απαισιοδοξια. Δεν μπορει ο αντρας που παντρευτηκες να αλλαξε τοσο πολυ. Δεν ειστα δα και τοσα πολλα χρονια παντρεμενοι. Μηπος περιμενες παρα πολλα απο εναν αντρα που δεν εδοσε και ουτε ηθελε η μπορουσε να δοσει. Μηπος και αυτος αλλα περιμενε και αλλα βρηκε.

Εμεις ξερεις τι ομηρηκους καυγαδες εχουμε ρηξει, και οσο ειχαμε σχεση και οντας παντρεμενοι και τι εγινε. Δεν ειμαστε κλωνοποιημενα διδυμα ουτε εχει κανεις καποια ιδιαιτερη αισθηση να καταλαβαινει τον αλλον με μια ματια αλλα τα βρισκουμε.

Ουτε ο καλος μου ηξερε απο τα γεννοφασκια του πως να αλλαζει πανες η να απασχολει ενα μωρο. Στο χερη σου ειναι να τον μαθεις.

Δεν θα σου δοσω συμβουλες. δεν ξερω τι γινετε στο σπιτι σου, μονο εσυ το ξερεις αυτο..αλλα αν θελεις να αλλαξουν καποια πραγματα, πιστευω οτι ειναι στο χερι σου να αλλαξουν

meniamama έγραψε:

Και εγώ νομίζω ότι εχω πάθει κατάθλιψη με αυτό το θέμα.Δε βλεπόμαστε, δε συζητάμε, φίλες με παιδιά δεν εχω.Δεν εχω που να τα πω.Καλά αυτόν τον έρωτα με την τηλεόραση που τον πας που έχουν όλοι???Έχουμε κ γλυκές στιγμές βέβαια αλλά....Ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποια ζωή είναι η καλύτερη!Να είσαι ελεύθερη, να φλερτάρεις,να βγαίνεις κ όταν βαριέσαι να κάνεις καινούριες γνωριμίες η να παντρευτείς να κάνεις παιδιά κ να μείνεις με έναν για παντα?(να σε πρήζει κ η πεθερά)!Ακόμα δεν εχω βρει την απάντηση!Για ένα όμως είμαι σίγουρη!Για να υπάρχει πάντα πάθος θα πρέπει κάθε χρόνο κ πολύ είπα να αλλάζουμε σύντροφο.Γιατί σ εξιταρει να τον γνωρίσεις να μάθεις γι αυτόν!Κ μόλις γνωρίστητε καλά καλά πάει το πάθος!Αλλιώς είναι να κάνεις έρωτα 15η φορά με κάποιον κ αλλιώς 361η!Αλλά με αυτην τη ζωή δεν αποκτάς παιδιά.Γερνας μόνη με μια ιστορία 500 γκόμενων!Ουφ...Μου βγήκαν τα φιλοσοφικά μου!Πείτε κ εσείς βρε κορίτσια!Να πω κάτι τρελό!Φανταστείτε τη ζωή χωρίς γάμο να κάνουμε ότι θέλουμε αλλά να μπορούσαμε να κάναμε παιδιά με ένα τρόπο μαγικό πχ χωρίς να έπρεπε να παντρευτούμε κ να μένουμε μαζί με τον άλλον!Καλέ σταματήστε με!! θα γράφω ως το πρωί τα φιλοσοφικά μου....

FANIW 8A SYMFWNHSW ME THN meniamama KAI 8A SOU PW OTI DEN EISAI H MONH....

OTI 8ES NA SYZHTHSOUME EIMAI EDW NA TO KSEREIS... PANTA!!!!

:kiss:

Κορίτσια μου, δεν τις διάβασα όλες τις απαντήσεις, γιατί είναι πάαααρα πολλές! Διάβασα μόνο τις πρώτες και τις τελευταίες! Αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Οι άνθρωποι αλλάζουν!!!

Π.χ., ο δικός μου ξάφνικα ανακάλυψε το σκάκι και έγινε όλη του η ζωή! Όταν τον γνώρισα και τον αγάπησα, ούτε που ήξερε τι είναι το σαχ, και τώρα περνάει τον περισσότερο καιρό του μελετώντας και παίζοντας σκάκι. Αυτό είναι μια σοβαρή αλλαγή, που εμένα δε με ενοχλεί, αλλά για κάποιον άλλον μπορεί και να ήταν αιτία χωρισμού. Δηλαδή, ο άντρας μου άλλαξε πολύ στην πορεία, όχι χαρακτήρα αλλά συνήθειες και τρόπο ζωής, κάτι που ορισμένοι θα το θεωρούσαν ως πρόβλημα.

Μερικές φορές στην αρχή μιας σχέσης, βλέπουμε μόνο τα θετικά στον άλλον ή έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα του αλλάξουμε τα αρνητικά και θα τα βελτιώσουμε. Σίγουρα η ρουτίνα του γάμου βγάζει στη φόρα όλα τα ελαττώματα του άλλου... Αν αγαπάς κάποιον, τότε βρίσκεις λύσεις. Αλλιώς...

τιρογαριδάκι μου πιστεύω ότι είσαι στο σωστό δρόμο, θα τη βρείτε την άκρη, είσαι συνειδητοποιημένη και αυτό είναι πολύ σημαντικό!δεν είναι εύκολο να παραδέχεσαι ότι είσαι καλή στις συμβουλές και χάλια στην πράξη όσο για το εγωίστρια θα διαφωνήσω αν ήσουν δε θα το παραδεχόσουν ποτέ!!οπλίσου λοιπόν με υπομονή μίλα με τον άντρα σου και σιγά σιγά όλα ή σχεδόν όλα ;) θα φτιάξουν...!!!

ουτε και εγω αλλα εχω υπομονη γαιδαρου που παλιωτερα δεν ειχα.και να νωμηζη οτι στο συγκεκριμενω θεμα νωμηζη οτι εχει δικιο.ειναι να τρελενεσε πραγματικα.ουφ τα ειπα και υσηχασα για αποψε αυριο παλι :blink:

Συγνώμη κιόλας αλά ούτε να το διανοηθώ να μου μιλάει έτσι ο καλός μου! :(

Δεν σταματά να μου λέει πόσο όμορφη είμαι και τα σχετικά ειδικά όταν είμαι στις μαύρες μου και όταν ήμουν έγκυος ακόμα πιο πολύ. Μου φέρεται σαν να γνωριστήκαμε μια βδομάδα πριν και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή :)

voula25 έγραψε:

με αφορμη το θεμα που ανηξες θελω να κανω την εξης ερωτηση.οταν ειτημαζεσαι για εξωδω με τον σηζηγο,σου λεει δεν εχεις καφε κραγιον να βαλεις και φορας συνεχεια αποψρωσης του ροζ?απανταω εγω δεν μου παει το καφε για ατο περνω ροζ,δεν εχω καφε,μου λεει μετα αφου εισαι ζωων τι να σου πω?που πηγα και σε πηρα μονο.και αρχησε να ψιλο βρηζει τα θεια.ζεις με εναν τετιο ανθρωπο?αν ναι πως?ας μου απαντηση καποια που πιανεται με το παραμικρο. :angry:

...αντιπαθώ υπερβολικά τους ανθρώπους που βρίζουν τα θεία...

...ΟΧΙ δεν θα μπορούσα να ζήσω με έναν τέτοιο άνθρωπο γιατί πολύ απλά δεν θα τον είχα καν παντρευτεί!!!!

Cesilia έγραψε:

Ρε συ φανη πλακα μου κανεις. Το δεκαχρονο ανιψακι μου ξερει τι ειναι γαμος.Ειναι δυνατον οποιοσδηποτε ενηληκας που παντρευετε να μην ξερει τι τον περιμενει εστω στο περιπου.

Να μην ξερει τον χαρακτηρα του αλλου. να μην εχει μαλλωσει ποτε.

Ειναι σαν να μου λες οτι Σαββατο γνωρηστηκαν και Κυριακη Παντρευτηκαν.

Θα συμφωνισω οτι η ρουτινα και το αραλικη του γαμου αλλαζουν πολυ τον ανθρωπο αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να εχεις σπιτι σου τον ντοκτορ Τζεκιλ και Μιστερ Χαιντ μαζι.

Εκει φαινετε ομως ποσο ωριμοι και αποφασησμενοι..αλλα και αγαπημενοι ειναι δυο ανθρωποι και πιστευω οτι εσεις δεν ειστε..και διαβαζοντας τοσα ποστ δικα σου ..γιατι τοση απαισιοδοξια. Δεν μπορει ο αντρας που παντρευτηκες να αλλαξε τοσο πολυ. Δεν ειστα δα και τοσα πολλα χρονια παντρεμενοι. Μηπος περιμενες παρα πολλα απο εναν αντρα που δεν εδοσε και ουτε ηθελε η μπορουσε να δοσει. Μηπος και αυτος αλλα περιμενε και αλλα βρηκε.

Εμεις ξερεις τι ομηρηκους καυγαδες εχουμε ρηξει, και οσο ειχαμε σχεση και οντας παντρεμενοι και τι εγινε. Δεν ειμαστε κλωνοποιημενα διδυμα ουτε εχει κανεις καποια ιδιαιτερη αισθηση να καταλαβαινει τον αλλον με μια ματια αλλα τα βρισκουμε.

Ουτε ο καλος μου ηξερε απο τα γεννοφασκια του πως να αλλαζει πανες η να απασχολει ενα μωρο. Στο χερη σου ειναι να τον μαθεις.

Δεν θα σου δοσω συμβουλες. δεν ξερω τι γινετε στο σπιτι σου, μονο εσυ το ξερεις αυτο..αλλα αν θελεις να αλλαξουν καποια πραγματα, πιστευω οτι ειναι στο χερι σου να αλλαξουν

Σεσίλια φυσικά και δεν ξέρεις τι είναι ένας γάμος..ουτε εσύ η ίδια αυτή τη στιγμή που ζεις μετον άντρα σου...κυρίως ως προς τις καταστάσειςπου έχεις ναβιώσεις..και να σου πω γιατί;

Γιατί παντρεύεσαι τον άνθρωποπου ερωτεύτηκες για έναν κοινο βιο..ξέρεις τιθαπει αυτό; Τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου ,μέχρι τα γεράματά σου θα ταπεράσεις με τον ερωτάσου...

εγώ λοιπόν σήμερα είμαι 26...μέχρι τα 23 έμενα με τους γονείςμου...τοπόσο άλλαξα εγώ σεόλα αυτά ταχρόνια και ποσο άλλαξαν οι γονείς μου όλα αυτά τα χρόνια...μονο εμείς οι ίδιοι τοξέρουμε..δεν ήξεραν οι γονείςμου τι εστί παιδί; Ήξεραν...ήξεραν όμως τι ακριβώς τους περίμενε καικατα πόσο εκείνοι ήταν έτοιμοι σαν προσωπικότητες να με αντιμετωπίσουν; Δε νομίζω...άλλαζαν και διαμορφώνονταν και εκεινοι μαζί με εμένα αλλά και μεταξύ τους σα ζευγάρι...κάθε μέρα αλλάζουν και διαμορφώνονται σα ζευγάρι..περνάνε αποκαταστάσειςπου ουτε καν είχαν φανταστείότι θα τις ζουσαν..ή ακόμη και να τις φανταζόντουσαν δεν θα ήξεραν πως είναι!

Εγώ τώρα, σήμερα φανταζόμουν το γάμο με τον άντρα που γνώρισα καιπου ξέρω γιατί τον διάλεξα όσο κι αν σε κάποια πράγματα θα τον ήθελα αλλιώς,σίγουρα΄σκέφτομαι πως κανένας άλλος δε θα με κάλυπτε σε κάποια πράγματα όσο αυτός..όμως..δεν ξέρωπως εξελίσεται ένας γάμος μέρα με τη μέρα..δε γνωρίζω πως αλλάζουμε μέραμε τη μέρα..το σώμα μας, η ψυχολογία μας και το σκεπτικό μας...σημερα σκεφτόμαστε έτσι..αυριο όμως;; Ξέρεις;; Αν μέχρι τα 26 μου έχω αλλάξει εντελώς σαν χαρακτήρας φαντάσου μέχρι τα 70 μου (με τοκαλό να τα φτάσω) μαζί με τονάντραμου...που περιλαμβάνει κλιμακτήριο, εμμηνοπαυση και άλλαπολλά ..αυτά είναι μονο τα γνωστά!!!!!!Τα υπόλοιπα τα ξέρει μονο τοκάθε ζευγάρι μονο του...ο γάμος είναι ένας καθημερινος αγώνας χωρίς να ξέρεις τι σε περιμένει αυριο σεόλο σου το είναι μαζίμε του άντρα σου καιμαζίμε των παιδιών σου ...βάλε και τις καθημερινές ρουτίνες καιδυσκολιες που και αυτές αλλάζουν μετοχρόνο....όχιλοιπόν..ποτέ δεν περίμενα οτι θα τα παιρνουσα όλα αυτά..ουτε τον τρόπο που θα τα περάδω φανταζόμουν...τοπως θα νιώθω με τονάντραμου..το πως θα νιώθω με τα παιδιά μου ..η φαντασίαμου με την πραγματικότητα ήταντελείωςδιαφορετική και θα είναι και για το μέλλον...και δεν αποκλείω τίποτα..ουτε ότι μπορείνανιώσει εκείνος την ανάγκη ναμε παρατήσει ή να την νιώσω εγώ.. ΄΄ολα είναι πιθανα..πολύ πιθανά..γιατί τίποτα δεν μένει ίδιο!! Ουτε καν εσύ η ίδια..ουτε καν ο άντραςσου....οπότε λοιπόν ναι γιαμένα ογάμος είναι άγνωστος..μέρα με τη μέρα!!Μου αρκεί όμως να ξέρω ότι ο συμμαχός μου σε αυτότο γάμο είναιειλικρινής και υπομονετικός...όπως προσπαθώ να είμαι εγώ..ουτε υστερίες κάνω, ουτε υπερβολες...φυσιολογικά νιώθω ότι αντιδρώ στην αλλαγή που έχει επέλθει στη σχέση μας πρώτα και μετά στο γάμομας..

κι όταν παραπονιέμαι για τη δουλειά του είναι γιατί κι αυτή αλλαξε..κάποτε δουλευε μονο πρωί ή μονο απογευμα...κάποτε καθόλου κι ήμασταν όλη μέρα βόολτες..τώρα..λείπει όλη μέρα!!! Δεν μπορώ ναπω λοιπόν ότι γνώριζα εξ αρχής τη δουλεια του άντρα μου για να αποφασίσω αν θα τονπαντρευτώ ή όχι!!ΚΑι μπορεί και στην πορεία τα οικονομικά μας ναπιάσουν πάτο και να δουλευει όλη μέρακάθεμέρα!!! ΚΙεκεί θαμου κακοφανείεπίσης!!! Αλλά που θαπάει...θα συμβιβαστώ όπως προσπαθώ και τώρα να συμβιβαστω...όμως..δε θα συμβιβαστώ στονα χάσω τον έρωτά μου για εκείνον ουτε κι αυτός για μένα...αλλιώς ο γάμος αυτός τελείωσε!!

ΒΡΕ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!

ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 26 Κ ΜΟΝΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Κ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ

ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ Κ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ???

ΦΑΝΟΥΛΑ ΚΟΥΛΑΡΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΑΜΠΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ..

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑΜΕ

ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΑΣ,18 ΕΓΩ 19 ΕΚΕΙΝΟΣ

ΝΑΥΤΑΚΙ ΗΤΑΝΕ...ΘΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΓΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ..ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ

ΥΠΗΡΧΑΝ..Ε ΛΟΙΠΟΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

Κ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ...ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΣΚΑΜΕ

ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΜΑΣ!!!ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΜΕΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΟΧΙ ΠΙΑ

ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΛΙΟΜΟΥΝΑ!!

ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ Κ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ

ΑΛΛΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ

ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΑΝ...ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ

Κ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΟΠΩΣ Κ ΓΩ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΜΑ...

ΟΜΩΣ...

Κ ΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΑ...ΕΙΧΑΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 22ΧΡΟΝΩΝ

ΓΙΑ 10 ΜΗΝΕΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ..ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΚΤΗΜΗΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..

Κ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ

ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ

ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΧΙ ΜΟΥΤΡΑ,ΟΧΙ ΚΑΚΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ.

Κ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 16ΚΙΛΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΠΕ

ΧΟΝΤΡΗ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΚΝΗΓΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΩ :) :)!

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ..

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΖΗΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΟΧΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΟΛΑ.....

Κ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!

Φανή εγώ θα το ξαναπώ είσαι συνειδητοποιημένη και μου άρεσε που χρειάστηκε να ακούσεις κάποια πράγματα που πιθανών δε σου άρεσαν για να το συνειδητοποιήσεις..θα συμφωνήσω σε ΟΛΑ όσα έγραψες έτσι είναι μπαίνουμε σε ένα γάμο υπό τις καλύτερες προυποθέσεις μόνοι μας με τον έρωτά μας.Σε σένα απλώς ήρθαν πολλά ταυτόχρονα, άντρας μετακόμιση από τους γονείς παιδί και τώρα ένα δεύτερο παιδί, πάλι καλά που αναπνέεις, θα συμφωνήσω και με το yiotaki που σου λέει να κουλάρεις, αυτό ισχύει για όλες μας, μια τάση να αγχωνόμαστε την έχουμε οι γυναίκες! Θα κλείσω το μήνυμά μου λέγοντας σου κάθε φορά που έχεις αμφιβολίες για τον άντρα σου το γάμο σου για το πως αισθάνεσαι να έρχεσαι σε αυτό το ποστ και να διαβάζεις αυτό που ΕΣΥ έγραψες, γιατί έτσι είναι Φανή μου αλλάζουμε και εμείς και οι γύρω μας, απλώς πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές αυτές όποτε καλούμαστε..Σε φιλώ :cheer::P

voula25 έγραψε:

με αφορμη το θεμα που ανηξες θελω να κανω την εξης ερωτηση.οταν ειτημαζεσαι για εξωδω με τον σηζηγο,σου λεει δεν εχεις καφε κραγιον να βαλεις και φορας συνεχεια αποψρωσης του ροζ?απανταω εγω δεν μου παει το καφε για ατο περνω ροζ,δεν εχω καφε,μου λεει μετα αφου εισαι ζωων τι να σου πω?που πηγα και σε πηρα μονο.και αρχησε να ψιλο βρηζει τα θεια.ζεις με εναν τετιο ανθρωπο?αν ναι πως?ας μου απαντηση καποια που πιανεται με το παραμικρο. :angry:

δεν ζεις όχι....τι και αν είστε παντρεμένοι 7 χρόνια? τι και αν έχετε 2 παιδιά? σε αυτή την περίπτωση χωρίζεις γιατί θέλεις τα παιδιά σου να ακούν γλυκά και καλά λόγια από τους γονείς τους και όχι να υποβαθμίζεται η μαμά τους και να ακούν βρισιές των Θείων!!!!

στη σημερινή εποχή δεν κάνεις υπομονή αλλά χωρίζεις για να βρεις την γαλήνη σου και την αξιοπρέπειά σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...