Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τον βαρέθηκα το γάμο...

Recommended Posts

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ??ΜΠΑΣ Κ ΕΛΕΦΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΛΗΜΑ Κ ΞΕΦΥΓΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΛΙΓΟ??

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΡΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕ@@@Ο ΕΧΘΕΣ..ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΕΔΩ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχουμε κανονισει με τους γονείς μου καιτα πεθερικάμου ενώ ο αδερφός με τη γυναικα του θαπάνε σταξαδέφια μας..ολοι οι νεολαίοι δηλαδή κι εμείς με τα γερόντια...τουλάχιστον εμείς θα πάμε στην εξοχή ενω εκείνοι θα μείνουν σε σπίτι στην πολή...αντε..θαπετάξουμε και χαρταετο...και θα ξεδώσει καιλίγο το παιδι έξωαποτο το στίτι..όπως είπακαι χθες έχει καιθάλασσα απέναντικαι ίσωςπάμε στην παραλία μια βόλτα...

εσείς;; σπίτι;;;;;; ε όχι!!! είναιμερικές φορές οι άντρες...πολύ εκνευριστικοι!!!!! τώρα τσατίστηκα κιεγώμε τον δικόσου!!!!

τυρογαριδακι μου καλημερα.....καταρχας μην αντιμετωπιζεις τα πραγματα που συμβαινουν στην καθημερινοτητα σου σαν να εχουν τελειωσει ολα σαν να μην υπαρχει γυρισμος....δεν ειναι ετσι....σε αυτη τη φαση που βρισκομαστε μας φταινε σχεδο ολα...απο τον τροπο που θα μας μιλησει ο συντροφος μας μεχρι τν τροπο που θα μας κοιταξει και τον τροπο που θα μας πλησιασει...ειναι μεριδα αντρων που κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης σκεφτονται οτι η γυναικα τους εχει αλλαξει οτι κουβαλαει το παιδι τους οτι φοβουνται μηπως κανουν κακο στο παιδι και αλλα τετοια και τους απωθει ολη αυτη η εικονα και μετα εχρεται η αποχη απο το σεξ....στην πρωτη σου εγκυνοσυνη πως ηταν τα πραγαματα????βασικα απο την αλλη ο αντρας σου προσπαθει απο οτι βλεπω και απο τοι λες εννοειται για το καλο σας....δουλευει για να μην σας λειψει τιποτα...και λογικα αυτο που λες οτι δουλευει πολυ μαλλον εννοεις οτι δουλευει σε ωρες καταστηματων και αυτο εσενα σε στενοχωρει και δεν ειναι τελικα οτι δουλευει πολυ μαλλον ειναι η ψυχολογια σου αυτη την περιοδο και τα βλε[πεις ολα μαυρα....χαλαρωσε λιγο κανε πραγματα για σενα πηγαινε κομμωτηριο φτιαξε τα νυχακια σου βαλε ομορφα ρουχαλακια και οχι αυτα τα αθλια εγκυμοσυνης συγν ωμη κιλας αλλα ετσι τα βλεπω πηγαινε το παιδι στη μαμα σου και κανε κατι ομορφο για εσας...μην περιμενεις να κανει κατι μονο αυτος....και αφου λες οτι δεν θα σκεφ τει να κανει κατι αν ε εσυ....δωσε στη σχεση σας ευκαιριες....και δεν πειραζει ας εισαι αυτη που παντα προσπαθει.....ευχομαι να πανε καλυτερα τα πραγματα....αλλα μην τα καταδικαζεις.....προσπαθησε......

ΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!!!!! :angry::angry::angry:

Κ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ!!

ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ..ΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.. ;);)

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ..ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ..(ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ...ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ Κ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ..ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ?!)

ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΙΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΑΝΑ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ..Κ ΑΝ ΟΧΙ ΦΕΡΤΟ ΕΣΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ(ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΗΝ ΑΡΧΗ)ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞ,ΚΙΛΑ ΚΤΛ..ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΣΚΕΨΕΙΣ..

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΕΛΑ ΒΡΕ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ! ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ! ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΣ! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! ΦΙΛΙΑ!ΑΧ ΒΡΕ ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ! ;):):)

τιρογαριδάκι μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ που του μίλησες, και ξεκαθάρισες τη θέση σου..Μπορεί να μην πήρες όλες τις απαντήσεις που ήθελες(που ήθελες να ακούσεις δηλάδη) αλλά εγώ το χάρηκα που ο άντρας σου ήταν ειλικρινής μαζί σου και δε σου είπε τις γνωστές μ@λ@κίες που λένε οι περισσότεροι άντρες του τύπου βρε αγάπη μου δε μπορώ και φοβάμαι για το παιδί, χωρίς να σημαίνει πως όσοι το λένε δεν το έννοουν, απλώς λέω ότι ο άνθρωπος είχε τη μαγκιά και είπε αυτό που σκέφτεται..αυτό του το πιστώνω!Λοιπόν το δεύτερο μου ΜΠΡΑΒΟ θα το πάρεις για τα κιλάκια που έχεις πάρει μόνο 8 κιλά και τον τελευταίο μήνα μόνο μισό είναι άθλος...επίσης ο άντρας σου έδειξε και την καλή θέληση να κάνει κάτι με τα ωράρια του τουλάχιστον στις διακοπές, αυτό δείχνει ότι και αυτός καταλαβαίνει ότι σε ενοχλεί το ότι δουλεύει τόσες ώρες, το δέχεται και είναι πρόθυμος να κάνει κάτι για αυτό, αυτό είναι τιρογαριδάκι μου μικρά μικρά βηματάκια και ποοοοολύ υπομονή, θα μου πεις πόσο ακόμα???αν αξίζει τον κόπο πολύ πάρα πολύ υπομονή, για το γάμο σου μιλάμε με ένα άνθρωπο που εγώ διακρίνω να έχει ποιότητα και τέτοιους ανθρώπους δεν τους βρίσκουμε εύκολα!Και να σου πω και κάτι ακόμα και μη φρικάρεις, θα στο πω όμως για να είσαι προετοιμασμένη με τον ερχομό του δεύτερου μωρού τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, για αυτό σου λέω υπομονή και να ξέρεις ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή στον άνθρωπο, αλλά πραγματικά το πιστευώ ότι θα ανταμειφθείς γιατί ο άντρας σου σε αγαπά!! :kiss:

Marina..σε ευχαριστώπολύ..τα λόγια σου μου έδωσαν δυναμη και αισιοδοξία..έχειςδίκιο και πράγματι έτσι είναιμετον άντρα μου..νομίζωπως αισθάνομαι καλύτερα απο χθες..με αυτά που κουβεντιάσαμε με εκείνον και αυτά που είπες εσυ..:) Αλλαξα και τον τίτλο μιας καιμου το ζήτησε και η γεωργία!!αλλά και γιατί νιώθω καλύτερα...χαίρομαι που τουλάχιστον θέλει κι εκείνος να είμαστε καλά και αγαπιόμαστε..μου φτάνουν..απο κει και πέρα..θα δουμε τι λύση θα δώσουμε...αν και ξέρωότι πολύ γρήγορα θαμπουμε στο ίδιο τρυπάκιεξαιτίας της ρουτίνας..τουλάχιστον τέτοιες συζητήσεις μου θυμιζουν ότι δεν είμαι μονη..

Ντίνα..όπως είπε και η ΜΑρίνα..υπομονη!!!!Πείσματα κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή...:) τι άλλο να πω...απο τέτοια έχει γεμίσει καιη δική μας ηζωή!!!

ΜΠΡΑΒΟ tirogaridaki!

Ο διάλογος ξεκίνησε!!!! :) Το σημαντικότερο βήμα το έκανες! Να έχεις υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πριν! Δώσε χρόνο κα σε σένα και στον άνδρα σου....!!!

Τι μου θύμισες με κιλά!!! Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα πάρει περίπου 30 κιλά(τον ακριβή αριθμό δεν τον θυμάμαι...τα δυσάρεστα τα ξεχνάω γρήγορα :P ) Ή ερωτική διάθεση και από τους δυο μας είχε πιάσει πάτο...αλλά σιγ΄μην άφηνα το sex να καταστρέψει την σχέση μας! ;)

Το πάλεψα! Του εξήγησα ότι τον ήθελα πολύ αλλά ένιωθα απαίσια μέσα στο σώμα μου....κάπως έτσι ένιωθε και αυτός.... βγάλαμε το sex από τη ζωή μας για εκείνο το διάστημα και ....ησυχάσαμε!!! :cheer: Αυξήσαμε όμως τις τρυφερότητες και τις αγκαλίτσες...Κάναμε πολλά πράγματα μαζί και τουλάχιστον καταφέραμε να μην απομακρυθούμε ο ένας από τον άλλον...

Περνούσαμε όποτε μπορούσαμε ρομαντικά βράδυα αλλά χωρίς SEX....

Από τη στιγμή που εγώ ένιωθα τόσο απαίσια με το σώμα μου, πώς ήταν δυνατόν να μην τον επηρεάζω αρνητικά????????!!!! :(

Πέρασε ο καιρός γέννησα...άρχισα να νιώθω καλύτερα με το σώμα μου αλλά ούτε συζήτηση για SEX γιατί ΠΑΛΙ ενιωθα άσχημα... έτρεχε γάλα....!!!

Θήλασα πολύ λίγο γιατί έδωσα προτεραιότητα στην σχέση μου... και στα ψυχολογικά μου....!!!!

Τώρα τα θυμόμαστε και γελάμε....Νιώθουμε πάλι τον ερωτά μας....Νιώθουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί όταν είμαστε μαζί....

Όλα αυτά στα γράφω, για να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν είστε οι μόνοι.... Οι περισσότερες τα περνάμε.....

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ

ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΡΟΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..

ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ!

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ

ΣΩΜΑ ΜΑΣ!ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕ,ΤΟ ΟΤΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΚΥΟΥΜΕ

ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝ ΤΑ ΨΥΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!

ΤΗ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΑΣ!!!

ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΧΙΑ???

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ!!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΓΑΝΑ ΜΑΣ!!!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!

Φανουλα ξεκινησατε μια συζητηση τουλαχιστον και ηξεες απο την αρχη οτι καποια πραγατα που θα ειπωθουν και απο τις δυο μεριες πιθανον να πληγωσουν .

Τ ο γεγεονος οτι σου ειπε ανοιχτα οτι τον ενοχλει που εχεις αρει κιλα σιγουρα ειναι πολυ ασχημο για σενα και να σου πω και κατιεεις καθε δικαιωμα να νιωθεις ασχημα τα κιλα δνε τα εχεις παρει επιδη τρως ασυστολα αλλα επειδη εχεις ενα μωρο μεσα σου δηλαδη συγνωμη τι περιμενε να εισαι σιφλιδα ; ρε κοριτσια μην παραλογιζομαστε ναι της ειεπ αυτο που το απωθει αλλα οχι να πουμε οτι εχει και δικιο και στο κατω κατω αυτοι γιατι οταν παιρνουν κιλα απονοχοποιουνται καιλενε :η κοιλια ειναι γοητεια η να εινι απο την μπυρα !αγαπας καποιον για αυτο πο ειναι ανεκαθεν ξαφνικα δεν μπορεις να νιωθεις οτι ε θελεις να μοιραστεις μαζι του πραματα και ενταξει ας δεχτουμε οτι στο θεμα του σεξ που εχει σχεση με αυτο που βγαζει ο αλλος αλλα τα υπολοιπα; δηλαδη το να σε παρει καινα πατε για καφε τον λιγο ελευθερο χονο που εχει τη τον ενοχλει η κοιλια; και αυτο παλι με τος επεισκεπτες ; ετσι ξαφνικα ηρθαν τους καλεσατε εσεις ; δεν πηραν τηλεφωνο ; οταν θελεις Φαν μου να μεινεις μοη μαζι του και ναπας καπου τους λες :εχουμε κανονισει εγω μι φορα ειχα νευριασει τοσο πολυ επειδη ηρθαν οι κουμπαροι μας εμεις ειχαμε πει ναπαμε για καφε αυτοι περασαν μετα απο ενα τηλεφωνο επειδη ηταν κονα μας και εκεινος ενιωσε ασχημα να τους πει οτι θα φευγαμε .Εγω τα πηρα στο κρανιο και ανοιξα τη πορτα και με το που ηηρθαν τους ειπα:ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ; σκασιλα μου αν με παρεξηγησανε .

Βεβαια το γεγνος της εξωτερικης ενφανισης καπου φτι ςκια εσυ γιατι ανε συ εισια συνεια στην αρνητικοτητα αυτο παιρνει και ο άλλος και βρισκει πατημα για βαλε καποιο ομορφο φορεματακι με κολαν φτοιαξε το μαλλι βαψου και λιγο και κουνησου λιγο .

Εγω ανεκαθεν Φανη ημουν αδυνατη καποια στιγμη επρεπε να παρω κιλα για να μεινω εγκυος να ανταστει ημουν 38 κιλα χαλια ειχα νευρικη ανορεξια τελος παντων καθε μερα τσακωνομασταν γα τα κιλα μο και αφου καταφερα και εφτασα με διατροφη στα 52 εμεινα εγκυος.Ο φοβος μου ν μην παρω κιλα και η απεχθεια μου για το φαι με οδηγησαν να παρω μονο 6 κιλα σε ολη την εγκμοσυνη με το που γεννησα επανηλθα στα 52 μετα ομως απο 4 χρονια και ηδη φτανοντας 38 πηρα σχεδον 10 κιλα και εφτασα στα 62 καποια στιγμη ενιωθα χαλια και αυτο ο αντρα μου μου το κοπαναγε παχυνες κι κανε λιγο κρατη και ολα αυτα , εμενα δεν με ενοιζε ομως που εκεινος ανεκαθεν ηταν παχυς και ας εχει ξεπερασει α 100 γιατι εγω α επερεπε να νιωθω χαλια απεναντι του ξεφνικα ομως συνηδητοποιησα οτι νιωθω χαλια απεναντι στον ευαο μου και αυτο εγεινε το ακλοκαιρι που μας περασε ειπα Βαρβαρα δεν παει άλλο και ετσι εκαν το εξης εκοψα τη ζαχαρη απο το καφε εκοψα το ψωμι αν και ποτε δνε μου αρεσε περιρισα τα τηγανητα και σταματησα να πινω αναψυχτικα μεσα σε 6 μηνες εχω χασει 10 κιλα και νιωθω καλα που μπορ και βαζω οτι θελω ξανα , αυτι στο λεω επειδη τα κιλα ειναικατι που διορθωνετε και απλα πιανονται απο καποια δικαιολογια .

βρε Βάνια μου μην είσαι απόλυτη, για τη γυναίκα η εγκυμοσύνη είναι κάτι το φυσιολογικό για τον άντρα δεν είναι το ίδιο, μέχρι να δει το μωρό που γεννιέται ο άντρας καλά καλά δε συνηδειτοποιεί τι συμβαίνει, μέσα μας μεγαλώνουν εμείς τα νιώθουμε για αυτό άλλωστε μάνα είναι μόνο μία..ο δικός σου άντρας λες ανέκαθεν έτσι ήταν και έτσι τον γνώρισες...εσύ άλλαξες άρα δεν είχε πια αυτό που ήξερε για αυτό γκρίνιαζε όταν εσύ πήρες κιλά, εξάλλου σε αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα παρά μόνο όταν του ζητήθηκε και τί έκανε??είπε την αλήθεια, τόσο κακό είναι?εγώ πιστεύω πραγματικά ότι μια σχέση δεν μπορεί ποτέ να παραμείνει η ίδια για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχόμαστε τις αλλάγες, πράγματα που κάναμε προτού αποκτήσουμε παιδιά μπορεί να μην τα ξανακάνουμε ή να τα κάνουμε λιγότερο αλλά και πράγματα που πριν δεν κάναμε τώρα γίνονται τρόπος ζωής (π.χ παιδικά γενέθλια) και ότι έχει να κάνει με παιδιά, αυτό είναι οικογένεια.Η αγάπη δε χάνεται ποτέ όταν αγαπάμε αληθινά απλώς αλλάζει μορφή και πάνω στη σύγχυση μας πολλές φορές τα χάνουμε και εκεί γίνεται το μπέρδεμα, το θέμα είναι να μην κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να δίνουμε και στον άλλο το χρόνο του, γιατί όπως αλλάζουν για μας τα πράγματα αλλάζουν και για αυτούς... :kiss:

marina. έγραψε:

βρε Βάνια μου μην είσαι απόλυτη, για τη γυναίκα η εγκυμοσύνη είναι κάτι το φυσιολογικό για τον άντρα δεν είναι το ίδιο, μέχρι να δει το μωρό που γεννιέται ο άντρας καλά καλά δε συνηδειτοποιεί τι συμβαίνει, μέσα μας μεγαλώνουν εμείς τα νιώθουμε για αυτό άλλωστε μάνα είναι μόνο μία..ο δικός σου άντρας λες ανέκαθεν έτσι ήταν και έτσι τον γνώρισες...εσύ άλλαξες άρα δεν είχε πια αυτό που ήξερε για αυτό γκρίνιαζε όταν εσύ πήρες κιλά, εξάλλου σε αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα παρά μόνο όταν του ζητήθηκε και τί έκανε??είπε την αλήθεια, τόσο κακό είναι?εγώ πιστεύω πραγματικά ότι μια σχέση δεν μπορεί ποτέ να παραμείνει η ίδια για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχόμαστε τις αλλάγες, πράγματα που κάναμε προτού αποκτήσουμε παιδιά μπορεί να μην τα ξανακάνουμε ή να τα κάνουμε λιγότερο αλλά και πράγματα που πριν δεν κάναμε τώρα γίνονται τρόπος ζωής (π.χ παιδικά γενέθλια) και ότι έχει να κάνει με παιδιά, αυτό είναι οικογένεια.Η αγάπη δε χάνεται ποτέ όταν αγαπάμε αληθινά απλώς αλλάζει μορφή και πάνω στη σύγχυση μας πολλές φορές τα χάνουμε και εκεί γίνεται το μπέρδεμα, το θέμα είναι να μην κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να δίνουμε και στον άλλο το χρόνο του, γιατί όπως αλλάζουν για μας τα πράγματα αλλάζουν και για αυτούς... :kiss:

....συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....

...ένα κάρμα από μένα για όλα αυτά τα ωραία που μας είπες... ;)

Μαρινα μου παντευεσε εναν ανθρωπο οχι με βαση την εξωτερικη του εμφανιση τουλαχιστον οχι εγ τηνεμφανισ την κοιτς την πρωτη στιγμ στην γνωριμια αυτο που κοιτας ειναι αν αυτος ο ανθρωπος σε καλυπτει συναισθηματικα σαν ανθρωπος και βεβαια να υπαρχι και χημεια αλλωστε οτι λαμπει δνε ειναι χρυσος. Ακριβως επειδη εμεις τρωμε τη φρικη το τη αλλαζει το σωμα μας εμεις εχουμε ακι καθε δικαιωμα να τα παρουμε οταν κατι δνε μας αρεσει επανω μας αλαλ οι αντρες πιστευω οτι το βρισκουν σαν προσχημα τι δηλαδη παιρνεις 5 10 20 κιλα στην εγκυμοσυνη και οσο εισαι εγκυος δεν κανεις ερωτα για τον οποιοδηποτε λογο οταν γεννας δεν φευγουν αμεσως τα κιλα αυτα κακα τα ψεματα η γυανιακ τοτε κατο απο τις ορμονες κατι απο την ευθυνη του μωρου αρχιζει και τα παιζει τι ακνει τοτε ο συντροφος για να την ανεβασει ; απλα της λεει δεν κανοιυμε ερωτα γιατι εχεις αλλαξει ; το θεωρω απαραδεκτο αυτο και γιατι σε εναν γαμο που αλλαζει βαζουμε σαν στοιχειο μονο το σεξ ; ενταξει η ερωτικη διαθεση μπορει να πειραζει που η γυναιακ εχι παρει καποια κιλα αλλα η επικοινωνια και αυτη εχει αλλαξει λογω κιλων ;

Απλα πιστευω οτι βολευονται σε καποια πραγματα για αυτο δεν πρπεπει ποτε να μας θεωρουν δεδομενες .

Επειδη ομως ισως με θεωρησετε φεμινιστρια οχι δνε ειμαι λαθη γινονατι και απο τις δυο μεριες αν χαθει η εποικινωνια και οι δυο πρπει να συμβαλλουν για να διορθωθει .

οχι Βάνια μου δε σε παίρνω για φεμινίστρια, αλλά δεν πιστεύω ότι ένας άντρας θα έβρισκε πρόσχημα για να μην κάνει σεξ (αυτά τα κάνουμε εμείς ;) ), αυτό που πιστεύω είναι ότι είναι μια κατάσταση ντόμινο, όπως είπες έρχονται επικοινωνιακά προβλήματα, παρεξηγήσεις καυγάδες και το ένα φέρνει το άλλο, έρχεται και μια εγκυμοσύνη και φτάνουμε εκεί που φτάνουμε.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που έκανε ψες το τιρογαριδάκι ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ για να μη χανόμαστε γιατί άμα τα αφήνουμε μαζεύονται και όταν επιτέλους αποφασίζουμε να μιλήσουμε είναι πολύ αργά πρώτον γιατί εμείς ακούμε μόνο αυτά που λέμε διότι είμαστε ήδη πολύ θυμωμένες και ο θυμός δεν είναι καλός οδήγος αλλά και ο άλλος όταν τα ακούει μαζεμένα τα παίρνει και με το δίκιο του θα σου πει: καλά τόσο καιρό γιατί δε μίλαγες? και να τα αδιέξοδα και να τα διαζύγια...

silia μου σε ευχαριστώ πολύ αυτό είναι το πρώτο μου καρματάκι!! :woohoo:

Εγω θα πω απλα οτι εαν σε μια σχεση υπαρχει ηδη ρογμη ενα( και δυο και τρια και τεσσερα) παιδια ανοιγουν ενα φαραγγι ησαμε της Σαμαρας.

Το βλεπω και στα τριγυρω μου ζευγαρια να συμβαινει- οσους ξερω καλα- αλλα και οσους δεν ξερω καποια πραγματα φαινονται.

Πιστευω οτι εαν και οι δυο δεν παντρευονται εχοντας πληρη συναισθηση του τι σημαινει ενας γαμος και τι συνεπαγετε στην ζωη τους μετα απο καποιο διαστημα καταληγουν δυο ξενοι στο ιδιο σπιτι.

Αυτο το διαστημα μπορει να ειναι ενας χρονος...η και σχεδον μια ζωη.

καποιοι μενουνμαζι απο σηνηθεια, για τα παιδια...για για για χιλιους δυο λογους παντως οχι γιατι θελλουν να ειναι μαζι.

παντως παραδεχομαι και ζηλευω τρομερα κατι γεροντακια που βλεπω να περπατανε και να κρατιουνται χερακι χερακι.

μακαρι και εγω οταν γερασω να ειμαι ετσι με τον αντρουλι μου

cecilia μου πιστεύεις ότι για αυτά τα γεροντάκια που λες ήταν όλα εύκολα στη ζωή τους?και δεν μάλλωσαν ποτέ?ούτε παρεξηγήθηκαν?ατηπλώς αυτά τα γεροντάκια που βλέπουμε πιασμένα χέρι χέρι είχαν τη μαγκιά και το πάλεψαν...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι αν μια σχέση δεν έχει γερές βάσεις τα παιδιά τη διαλύουν, δεν είμαι όμως απ'αυτούς που πιστεύουν πως άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά, δε θα δεχτώ ποτέ να παρομοιάσω τη σχέση μου με τον άντρα μου, με τις φίλες μου με τους γονείς μου την οποιαδήποτε τελοσπάντων σχέση με ένα γυαλί...γιατί δεν είναι μόνο με τον άντρα μας που μπορεί να έρθουμε σε ρίξη αλλά και με τα αδέλφια μας και με τους γονείς μας και με τους φίλους μας, τι θα γίνει δηλαδή δε θα τα ξαναβρούμε ποτέ?Αντίθετα πιστεύω ότι μέσα από παρεξηγήσεις και πολλές φορές καυγάδες μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά.Η αγάπη είναι πάντα η απάντηση και η ψυχραιμία ώστε να αντιμέτωπίζουμε τις τυχόν δυσκολίες..πείτε με ρομαντική..

Μαρινακη μαλλον με καταλαβες λαθος.

Ακροβως το ιδιο λεμε.

Αμα μια σχεση ειναι υγυης και εχει γερες βασεις και το ζευγαρη ξερει τι του γινεται μαζι μπορει ολα να τα ξεπερασει.

Η ζωη δεν ειναι ροδινη για κανεναν, προβληματα καυγαδες υπαρχουν σε εολα τα σπιτια- ετε τα ξερει ο κοσμος ειτε οχι.

Αν ξερεις τον εαυτο σου αλλα και τον συντροφο σου, και υπαρχει αλληλοσεβασμος και εκτιμηση περα απο αγαπη και παθος μπορεις να ξεπερασεις ολα τα προβληματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...