Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τον βαρέθηκα το γάμο...

Recommended Posts

βικυ μου δε φταιει η τηλεοραση-εγω ας πουμε δεν βλεπω καθολου-ουτε ο υπολογιστης!αν ξεκινησει μια σχεση στραβα ετσι θα συνεχισει εσυ θα μπορουσες να σαι σε ενα γαμο διχως νασαι ερωτευμενη?

η ζωη ειναι μικρη για να μην τη απολαυσουμε!

εκτος κ αν συμμεριζεσαι κ συ αυτο που λεει μια φιλη μου:ζωη ειναι θα περασει χιχιχιχ

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να βαλεις ορια σε καποιο παιδι το καταλαβαινω αλλα να βαλεις ορια σε εναν ενηλικα το θεωρω περιτο.Το θεμα ειναι να καταλαβαινει ο άλλος απο μονο του οτι ολα τα πραγματα θελουν το χρονο και το σωστο τροπο.Ενοχλουμαι αφανταστα οταν οι αντρες θεωρουν τις γυναικες τους μονο ως καλες νοικοκυρες καλες μητερες και καλες στο κρεβατι.Εμενα δεν μου φτανει αυτο δεν μπορει ολη την ωρα να ειναι καρφωμενος στον υπολογιστη η στην τηλεοραση η να πηγαινει στο ποδοσφαιρο και το βραδυ να θυμαται οτι εχει καιμια γυναικα στην ουσια αλλο ειναι αυτο που θελει .Σε καμια περιπτωση δνε χαλας το γαμο σου ευκολα και ειδικα οταν υπαρχουν παιδια το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να εντοπισεις τα προβληματα να το συζητησεις μαζι του καινα δωσεις χρονο αλλα δυστυχως τις περισσοτερες φορες για ενα διατημα φτοιαχνει η κατατσταση και μετα το πραγμα ξαναγινετε το ιδιο.

Συμφωνω απολυτα με τη κοπελα που ειπε οτι δνε θελω ενα πατερα θεατη καινα σας πω καικατι τι μυνηματα δινουν αυτες οι σχεσεις στα παιδια μας ; Δεν ξερω οι αντρες παντα εχουν τη δικακιολογα ελα μωρε τη αλλο ζητας ; Σεβασμο ισως ; να με θεωρεις σαν ανθρωπιμν οντοτητα και οχι σαν καποιο ζωο που απλα ειμαι υποχεωμενη να μαγειρευω να καθαριζω να μεγαλωνω τα παιδια και να κανω ερωτα μαζι σου ; Μου ελεγε μαι φιλη μια μερα δεν αντεχω αλλο δεν μπορω ερχετε στο σπιτι τρωωει πεφτει κοιμαται καιμετα αν δεν εχει αγωνα η τηλεοραση θα κατσει και θα χαζψι στην τηλεοραση και το βραδυ θα ξαναφαει καιμετα την ωα ποθα απλωσουμε μυ κανεις ερωτα χωρις καν τα προκατακτικα και οταν του το ειπε οτι ξερεις θελω να εχουμε χδια και ολα τα σχετικα της ειπε :Ασε μας ρε γυναικα τι νομιζεις οτι ειμαστε 20 χρονων ; εσεις ρε κοριτσια το θεωρειτε σωστο ; να τ πει αυτο 30 χρονων ανθρωπος; εγω το θεωρω παραλογο και οχι μονο .

Ετσι και εκεινη του γυισε τη πλατη την επομενη φορα και οταν εκεινος της παραπονεθηκε κα της ειπε οτι το εχει αναγκη οχι αυτην ροσεξτε λλα τη πραξη ειχε αναγκη εκεινη του ειπε :ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙς ΤΙ ΕΚΑΝΕς ΣΤΑ 16 ΣΟΥ !Φταιει αυτη ;για αν κρατηθει ενας γαμος χρειαζονατι πραγματα και απο τις δυο μεριες τωρα αν καποιες γυναικες βολευομαστε σε καποια οχι ευχαριστα πραγματα αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το θεμα ειναι ποσο θα μπορεσει μια γυανικα να κανει υπομονη ; και πσο τελικα θα κρεταησει σωστα αυτς ο γαμος ;

...Οι λόγοι που οι γάμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι τόσοι πολλοί όσοι και οι άνθρωποι. Φθείρονται γιατί είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστούν όπως ξεκίνησαν :(

...Όταν η ζωή μας με τον άνθρωπό μας, πηγαινε άσχημα, τότε είναι πολύ δύσκολο να σκεφτούμε καθαρά, να είμαστε τρυφεροί να νιώθουμε ενθουσιασμό για κάθε τι που αναλαμβάνουμε! Επενδύουμε τόση πολύ ενέργεια και συναίσθημα που όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά νιώθουμε τον κόσμο μας να γκρεμίζεται....

..Όλες μας ξέρουμε τα "συμπτώματα"! Όταν νιώθουμε ότι πρέπει να βγαίνουμε έξω για να νιώσουμε καλύτερα, όταν νιώθουμε ότι δε είμαστε αποδεκτή, όταν ο σύντροφός μας δεν πααδέχεται το λάθος του, όταν νιώθουμε ότι δεν μα ακούει, δεν μας φροντίζει δεν μας καταλαβαίνει..κ.α.

Το πρώτο δείγμα λοιπόν είναι ο πόνος που πηγάζει από τ συνειδητοποίηση οτι ο γάμος μας δεν είναι έτσι όπως τον περιμέναε ούτε όπως ήταν μέχρι τότε!

...Νιώθουμε πόνο γιατί συνειδητοποιούμε ότι τόσο εμείς όσο και ο γάμος μας "έχουν χάσει κάτι"... Τι είναι αυτό που έχουμε χάσει???? (π.χ.απώλεια της αγάπης,απώλεια ενός συναισθήματος ελέγχου, απώλεια της αίσθησης αυτοεκτίμησης που έχουμε για τον εαυτό μας, κ.τ.λ) :dry:

Μόλις καταλάβουμε αυτό που έχουμε "χάσει" πιστεύω ότι πρέπει να το συζητήσουμε με τον σύντροφό σας. Με το να μοιρασθούμε το συναίσθημα της απώλειας που νιώθουμε, πιστεύω ότι ένας καινούργιος δεσμός αναπτύσσεται ανάμεσά μας...!!!!

...Η άποψή μου είναι ότι το πιο σημαντικό βήμα στην επίλυση των προβλημάτων είναι να συζητήσουμε με τον σύντροφό μας τις αλλαγές που μας ενοχλούν. Μια τέτοια συζήτηση δεν είναι πάντα εύκολη και οι "λέξεις της καρδιάς" συχνά δεν μπορούν να γίνουν λέξεις της γλώσσας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να πούμε στον σύντροφό μας ότι υπάρχει κάτι που λείπει από την σχέση μας....ή να του πούμε : " Η σχέση μας έχει αλλάξει.Τα συναισθήματά μου για σένα δεν είναι όπως παλιότερα και το ίδιο νομίζω πως αισθάνεσαι και εσύ. Σε αγαπάω , αλλά σε αγαπώ με διαφορετικό τρόπο για αυτό και θα ήθελα να συζητήσουμε μαζί τα συναισθήματά μας". Απεναντίας είναι τρομερά δύσκολο ....

...Στην αρχή όμως, η απλή προσπάθεια να μιλήσουμε είναι πιο σημαντική και από τα λόγια!!!Προσπαθούμε να μοιραστούμε τα συναισθήματα μας και κάθε φορά που το κάνουμε θα μας φέρνει ένα βήμα κοντύτερα...

...Φυσικά δεν θα πρέπει να πιέζουμε τον σύντροφό μας να μας δώσει απαντήσεις ή να επιμένουμε να δοθεί άμεση λύση. Σημασία έχει ότι έχουμε ανοίξει ένα διάλογο για να έρθουμε σιγά σιγά πάλι "κοντά" !!!

..Συζητώντας επιβεβαιώνουμε το γεγονός ότι είμαστε και οι δυο σημαντικοί και εχουμε τη θέληση να δημιουργήσουμε μια σχέση ακόμα πιο όμορφη και με μεγαλύτερη αξία...!

Πιστεύω ότι ο σωστός χειρισμός μιας δύσκολης κατάστασης μπορει να αποτελέσει αφετηρία για μια καλύτερη, πιο ώριμη σχέση με τον σύντροφό μας! :)

....Αν θέλουμε και οι άνδρες μας να συγχωρούν τα "λάθη μας", πρέπει να μάθουμε και εμείς να συγχωρούμε τα δικά τους...

Ελπίζω να μην σας κούρασα...Είμαι 14 χρόνια παντρεμένη και την καλή επικοινωνία που έχω με τον άνδρα μου το χρωστάω στο ότι συζητούσαμε τα παντα....και τα καλά και τα άσχημα ...

τι γινεται ομως οταν τα προβληματα τα διαπιστωνει μονο ο ενας εκ των δυο και επιθυμει να "συζητησει" ενω ο αλλως επιμενει οτι δεν υφιστανται προβληματα κ η συζητηση ειναι περιττη?

savropinguinos έγραψε:

τι γινεται ομως οταν τα προβληματα τα διαπιστωνει μονο ο ενας εκ των δυο και επιθυμει να "συζητησει" ενω ο αλλως επιμενει οτι δεν υφιστανται προβληματα κ η συζητηση ειναι περιττη?

Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές έτσι γίνεται....

Για να προσεγγίσω τον άνδρα μου, που και αυτός δεν παραδεχόταν ότι η σχέση μας πενούσε κάποια κρίση, μετά τη γένηση της πρώτης μας κόρης, αφαίρεσα από όλες τις συζητήσεις μας τη λέξη πρόβλημα και την αντικατέσθησα με τη λέξη "συναίσθημα"

Και του τόνισα ότι δεν χρειαζόμουν κανέναν για να μου πει πως νιώθω... απεναντίας χρειαζόμουν κάποιον που θα μου πει ότι με καταλαβαίνει και ότι αποδέχεται αυτό που νιώθω.... Και έπιασε!!!!

Και το αστείο είναι ότι όταν τον προβληματίζει κάτι με τη σχέση μας, χρησιμοποιεί την ατάκα που είχα πρωτοχρησιμοποιήσει " Ο γάμος μας μπορεί να είναι τέλειος αλλά τα δικά μου συναισθήματα μπλόκαραν και σε χρειάζομαι για να τα καταλάβεις και να με βοηθήσεις να συνεχίσω να είμαι ο άνδρας που ονειρεύεσαι" !!!! (Η μόνη λέξη που αλλάζει είναι η "γυναίκα" σε "άνδρα"......)

Τα "μικροπροβλήματα" μέσα το γάμο, πιστεύω ότι πρέπει να λύνονται και να συζητιούνται με τη γένησή τους .... διαφορετικά μας γεμίζουν θυμό και η σχέση παύει να μας δίνει χαρά και ηρεμία....

Τελικά βρε κορίτσια όλες λίγο πολύ νιώθουμε να μας πνίγει ο γάμος μερικές φορές. Και κυρίως αυτό συμβαίνει μετά από τον ερχομό του πρώτου παιδιού. Βέβαια λογικό δεν είναι?, ένα παιδί φέρνει τα πάνω-κάτω σε ένα ζευγάρι. Πέρα από τις όμορφες στιγμές, αρχίζει και η γκρίνια.

Όλα όμως μια ιδέα είναι. Έμεις δημιουργούμε καταστάσεις και τις αφήνουμε να διαιωνίζονται. Ο διάλογος τα λύνει όλα και συν της άλλης δεν είναι η ζωή πάντα μέλι γάλα! Πλέον έχεις το δικό σου σπίτι, με τις δικές του ευθύνες, αποκτάς παιδιά που είναι ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και πάει λέγοντας.

Ως αναφορά τον θέμα του συζύγου, γυναίκα είσαι και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον ξυπνήσεις. Πιστεύω όμως πως το σημαντικότερο είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Αν λοιπόν νιώθεις καλά αυτό βγαίνει και έξω και όλα σου φαίνονται όμορφα. :)

mirlitsa έγραψε:

Τελικά βρε κορίτσια όλες λίγο πολύ νιώθουμε να μας πνίγει ο γάμος μερικές φορές. Και κυρίως αυτό συμβαίνει μετά από τον ερχομό του πρώτου παιδιού. Βέβαια λογικό δεν είναι?, ένα παιδί φέρνει τα πάνω-κάτω σε ένα ζευγάρι. Πέρα από τις όμορφες στιγμές, αρχίζει και η γκρίνια.

Όλα όμως μια ιδέα είναι. Έμεις δημιουργούμε καταστάσεις και τις αφήνουμε να διαιωνίζονται. Ο διάλογος τα λύνει όλα και συν της άλλης δεν είναι η ζωή πάντα μέλι γάλα! Πλέον έχεις το δικό σου σπίτι, με τις δικές του ευθύνες, αποκτάς παιδιά που είναι ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και πάει λέγοντας.

Ως αναφορά τον θέμα του συζύγου, γυναίκα είσαι και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον ξυπνήσεις. Πιστεύω όμως πως το σημαντικότερο είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Αν λοιπόν νιώθεις καλά αυτό βγαίνει και έξω και όλα σου φαίνονται όμορφα. :)

...συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

τυρογαριδακι απ'οτι ειδα σε ενα ποστ που ειχες κανει νωριτερα λεγοντας οτι εισαι μια "χοντρη με το βυζι να κρεμεται μεχρι τον αφαλο" μαλλον νιωθεις τρομερη ανασφαλεια για τον εαυτο σου και μηπως τελικα το προκαλεις απο μονη σου το προβλημα στον γαμο σου??? ισως αν φτιαξει λιγο η διαθεση σου και νιωσεις καλυτερα να δεις τα πραγματα αλλιως. στο λεω γιατι και εγω γεματουλα ειμαι αλλα εχω αυτοπεποιθηση δεν καθομαι να βαζω αρνητικες σκεψεις στο μυαλο μου για το τι μπορει να σκεφτεται ο αντρας μου ετσι οπως ειμαι....μαλλον τα εχεις βαλει περισσοτερο με τον εαυτο σου παρα με τον αντρα σου :dry::dry:

το αιωνιο θεμα συζητησης σε γυναικοπαρεες τυρογαριδακι μου....''αρης και αφροδιτη'' αγορασε το - διαβασε το ειναι του πιντερη, διασημου ψυχολογου και μετα τα ξαναλεμε. Επισης, θα εχουμε αλλο ενα δωρο για σενα: θα μαζεψουμε απο 15 ευρω ολες μας και με το που θα γεννησεις με το καλο, θα πας για μποτοξακι, για ανορθωση στηθους, για λιποαναρροφηση, για βαφη μαλλιου και ανανεωση λουκ και να δεις μετα τι τελεια που θα ειναι ολα στον γαμο....ηρεμησε και χαλαρωσε κουκλιτσα μου τα βλεπεις ολα μαυρα λογω ορμονων, λογω του οτι αλλαξε το σωμα σου προς το χειροτερο κλπ. και μην παρεξηγεις τον αντρουλη σου οοοολοι ειναι βολεψακηδες βρε, μεγαλα παιδια ειναι κατα βαθος...ηρεμησε με το καλο να ερθει το μωρακι σου και ενα βραδακι τωρα που ειναι και γιορτες, κατσε κοντα του και αναπολησε μια ομορφη καθαρη δευτερα που ησασταν οι δυο σας μονο με σεξ πολυ, με φαι πολυ, με τρυφεροτητα πολυ κλπκλπ και συκγρινε τα με αυτην καθαρη δευτερα και πως νιωθετε...ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ...σε ενα γαμο ειναι δυο οχι ενας....αυτααααααααααα και τωρα σε αφηνω παω να πειραξω τον μελλοντικο πατερα την ωρα που βλεπει μπαλα να μου πισαει τον 40 κιλα πωπο μου για γουρι...ε μα ναι με ταραξες με αυτα που διαβασα...για διαζυγια και χαζα....η ζωη ειναι ομορφη και θελει ηρεμια κανε και λιγο τα στραβα ματια...

κοριτσια γεια σας,εμεις προς το παρον δεν εχουμε περασει κατι τετοιο.οταν ο αντρας μου καθεται στον υπολογιστη καθομαι κι εγω μαζι του αν κοιμαται το μωρο αν δεν κοιμαται το περνουμε μαζι μας.γελαμε παραπολυ,αφου ετοιχε να ξυπνησει ο μικρος ξυμερωματα να φαει και ξυπνησε κ ο αντρας μου<παντα ξυπναει και με βοηθαει>και ειπε κατι και ξεκαρδιστηκαμε στο γελιο,αφου τρομαξαμε το μωρο.οταν βλεπουμε τηλεοραση παντα μιλαμε,λεμε κ καμια βλακια.παιρνω πολλα σεξυ νυχτικακια και τα φοραω,αυτο ανανεωνει κοριτσια και παντα αρεσει στους αντρες και οσο και κουρασμενη και να ειμαι ποτε δεν του ειπα οχι για σεξ οτι ωρα και να ειναι ακομα και τωρα με το μωρο δεν τον παραμελω.ειμαστε πιο ερωτευμενοι απο πριν ειμαστε 6χρονια μαζι και 3 παντρεμενοι.

Καλησπέρα κορίτσια. Τελικά δε βγηκαμε σημερα..δε φταίει αυτός βέβαια..ήρθαν φίλοι και συγγενείς στο σπίτι(Στην ηλικία μας όλοι ) και φάγαμε οπότε..αναβλήθηκε...

Περίμενα πως και πως να βγούμε έξω...και αύριο με τους γονμείςμου και τα πεθερικά μου θα είμαστε...τι βαρετό...:( με έπιασε μια μικροκατάθλιψη στη σκέψη του τι χάσαμε σήμερα απο αυτό που είχαμε προγραμματίσεικαι γι αυτό που έχουμε να κάνουμε αυριο...θέλω λίγο ελεύθερο χρόνο μαζι του...να μεινουμε οι δυομας και να κάνουμεοτι καναμε ότανήμασταν μόνοι μας..χωρίς υποχρεώσεις...:( είμαι πολύ λυπημένη...απογοητευμένη...δουλεύει όλο το χρόνο πρωί και απογευμα..και κάθεται 10 μέρες τα Χριστουγεννα και 10 μέρες τοΠάσχα..μέρες γεμάτες με υποχρεώσεις ...όλο τον υπολοιπο χρόνο παλεύουμε με το ρολόι...κουράστηκα...δεν αντέχω να λέει <<φεύγω σε λίγο!!>> ...τον θέλω να μείνει στο σπίτι χωρ΄΄ις να τρέχουμε...είμαι πολύ λυπημένη...με πιάσανε τώρα και τα κλάμματα.....πόσες φορές ξαπλώσαμε μετά απότην κουραση όλης της ημερας, και να έχουμε γιαμας μονο ένα μισάωρο..το σεξ μετά καταντάει να είναι αγώνας δρόμου να προλάβει να τελείωσει αυτός..γιατί για μένα είναι πολύτέλεια...και χωρίς προκαταρτικά...για τα βράδια δε..βγαίνει όλη η κουραση της ημέρας..παει κι αυτό το τριημερο..πέρασε έτσι σαν το νερό κι εμείς οι δυο σα ζευγάρι..ακόμη να βρεθουμε...δεν μπορώ αλλλο...νιώθω τόσο μόνη στην καθημερινότητά μου..και να του πω κάτι σχετικό με τη δουλειά του θα μου πει τα γνωστά..<<ε τι να κάνω βρε αγάπη μου...πρέπει να δουλέψω..δε γίνεται να μην ανοιξει τομαγαζί...κι αν περάσει πελάτης και είμαι κλειστός;;;>> ναι αλλά αν χάσεις τη γυναίκα σου και πάει με άλλον;;; του απαντάω εμμέσως πλην σαφώς...δεν μπορώ...έχω απογοητευτεί...πάρα πολύ....δε βρίκσω πλέον λύση...όλα τα υπολοιπα συμπληρώνουν απλώς την άσχημη εικόνα που ζουμε...

....γιατί δεν πάτε το παιδάκι σας στις γιαγιάδες-παππούδες αύριο και ΕΣΕΙΣ να πάτε όπου θέλετε μόνοι σας?????

...Να αφιερώσετε ολόκληρη τη μέρα ο ένας στον άλλον (αφού το μαγαζί σας αύριο θα είναι και κλειστό???) ;)

..Οι γονείς σας σίγουρα θα καταλάβουν την ανάγκη σας για ένα "διάλλειμα" και την επιθυμία σας να μείνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ .

Σκέψου το λίγο... γιατί να περάσεις αύριο βαρετά??? Κάνε αυτό που θέλεις για να περάσεις μια όμορφη ημέρα! Το δικαιούσαι και το αξίξεις....

Κι αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι τον ίδιο δε δείχνει να τον ενοχλεί όλο αυτό..και όταν του το λέω τείνει να το διαψεύσει...εγώ πιστεύω και νιώθω ότι παίρνει ικανοποιηση με τη δουλειά...χαίρεται ιδιαίτερα ότανέρχεται νέος πελάτης καιόταν πληρώνεται...τον αγχώνει πολύ να ξέρει ότι έχει λογαριασμους να πληρώσει και έτσι μονη του έγνοια είναι να ξέρει ότι μπορεί να τα καταφέρει...δεν ξέρω αν αυτόείναι καλό ή κακό..απο μια άποψη είναι τέλειο..φροντίζει να είμαστε σωστοί στους λογαριασμους μας..απο την άλλη..ξεχνάει την οικογένειά του κι αυτό εμένα με πονάει πολύ...και τι νατου πω..τι να ζητήσω; ΝΑ δουλέψω κι εγώ εξτρά μπας και νιώσει ασφάλεια; Προσπάθησα και προσπαθω μέσω της ζωγραφικής τώρα ειδικά που δεν πηγαινω και στο σχολείο..αλλά μετά που θα έχω 2 δουλειες και ταπαιδιά; Ε δεν μπορώ να γίνω και χίλια κομμάτια...τουλάχιστον εγώ σκέφτομαι καιτην οικογένειά μου..και πόσες φορές ο Δημητράκης μένει απαρηγόπρητος όταν εκείνος τρέχειο βιαστηκος για τη δουλειά καθώς δεν έχουν χρόνο για να παίξουν; Ευτυχώς παίζει μαζί του τα βράδια πριν τον υπνο..πάλικαλά..εγώ όμως..μένωέτσι...καιόταν θα γίνουν δυο τα παιδιά...ζήτω που καηκαμε...

τιρογαριδάκι μου καλό κούλαρε..πριν έλεγες μόνο του το φαί τί να το κάνω τώρα λές το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα που αναβλήθηκε...κούκλα μου χρυσή μου, μου φαίνεται ότι πας γυρεύοντας για μπελάδες,βάλε το μυαλό σου σε τάξη επιτέλους, ο άνθρωπος δεν είναι ότι σε αγνοεί δουλειά πάει για να σας έχει καλά και του τη λες και από πάνω ότι θα πας με άλλον..ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ πρόσεχε μην τον χάσεις στο τέλος και χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, δε θα σου χαιδέψω τα αυτιά, δε θα το κάνω γιατί δε θα ήθελα να μου χαιδεύουν ούτε τα δικά μου αυτιά, πραγματικά πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη σε έχει πειράξει, συζήτησε το λίγο με τον γυναικολόγο σου, ο άντρας σου και να σε αγνοεί δεν το κάνει εσκεμμένα το κάνει γιατί ΔΟΥΛΕΥΕΙ και δε δουλεύει για αυτόν δουλεύει για ΣΑΣ..είναι τώρα πράγματα αυτά και κάθεσαι και κλαις και από πάνω??

Silia26 έγραψε:

....γιατί δεν πάτε το παιδάκι σας στις γιαγιάδες-παππούδες αύριο και ΕΣΕΙΣ να πάτε όπου θέλετε μόνοι σας?????

...Να αφιερώσετε ολόκληρη τη μέρα ο ένας στον άλλον (αφού το μαγαζί σας αύριο θα είναι και κλειστό???) ;)

..Οι γονείς σας σίγουρα θα καταλάβουν την ανάγκη σας για ένα "διάλλειμα" και την επιθυμία σας να μείνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ .

Σκέψου το λίγο... γιατί να περάσεις αύριο βαρετά??? Κάνε αυτό που θέλεις για να περάσεις μια όμορφη ημέρα! Το δικαιούσαι και το αξίξεις....

Δεν έχεις και άδικο Σίλια..εκεί που θα πάμε αυριο έχει και θάλασσα κοντά οπότε μποροπυμε να αφήσουμε τομικρό στους 4παππουδες και ναπάμε στην παραλία τα δυο μας..αν έχει καλό καιρό,σίγουρα θα το κάνουμε!!!!!!!! Καλή ιδέα!!!! :)

και προς Θεού να μην παρεξηγηθώ όταν λέω ότι σε έχει πειράξει η εγκυμοσύνη εννοώ αποκλειστικά και μόνο προς αυτό, στο πως αισθάνεσαι και τον τεράστιο ρόλο που παίζουν οι ορμόνες μας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης για αυτό και σου συνιστώ να το δεις και με τον γιατρό σου, δεν είναι τυχαίο που τόσες γυναίκες παθαίνουν και κατάθλιψη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους και άλλες τόσες μετά....

Βρε Μαρίνα...παν μέτρον αριστο όμως..καλή η δουλειά..να δουλευουμε για να ζουμε,όχι να ζουμε για να δουλευουμε!... Προφανώς για να νιώθω έτσι ίσως το έχειπαρακάνει με τη δουλειά..και τι να κάνουμε που εγώ έχω την ανάγκη να τον έχω περισσότερο κοντάμου; Δεν είναι υποχρεωμένος να ακουσει αυτή την ανάγκη μου και να βρει λύση; Είμαι τόσο παράλογη; Αν είναι έτσι τότε να κλείσω τοστόμα μου και να το καταπιώ..δεν είναιμονο η δουλειά..είναιόλος ο τρόποςζωής όπως περιέγραφα και πιοπανω....κι αντε και το κατάπια..δε θαζω ευτυχισμένη..δεν ξέρω...τα έχω χαμένα..μπορεί να υπερβάλω..μπορεί να ζητάω πολλά και εκείνος να ικανοποιείται έστω κιέτσι ενώ εγώ όχι..τι να πω..ας κάτσω λοιπόν στα αυγάμου κι ας πω κι ευχαριστώ....

Βρε τυρογαριδακι μου μαυτα που εγραψες τωρα νομιζω πως θες κ την πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο!!

Δε σαρεσε που θα πηγαινατε για φαγητο αλλα τωρα που δεν πηγατε στεναχωρεθηκες.. Προσπαθησε να εκτιμας αυτο που εχεις. Ηρθαν οι φιλοι σας, βρες ευκαιρια να αλλαξεις λιγο παραστασεις και να διασκεδασεις! Μην τα βλεπεις ολα αρνητικα..

Οσον αφορα στη δουλεια, θα επρεπε να χαιρεσαι που ο αντρας σου προσπαθει κ θελει να ειναι συνεπης! Τι θα προτιμουσες, να καθεται σπιτι κ να λεει "ε δε βαριεσαι, εχω τη γυναικα μου στο δημοσιο"??? Για ρωτα κ εμενα που ο αντρας μου ειναι ανεργος απο τον Ιουλιο και δε μπορει να βρει πουθενα δουλεια... Με βοηθαει μεν με τον μικρο αλλα ρεσυ ειναι ο αντρας του σπιτιου, το θεωρουν ΚΑΘΗΚΟΝ τους να φροντισουν την οικογενεια τους, να ειναι κουβαλητες! Ο δικος μου κοντευει να παθει καταθλιψη! Μην το βλεπεις μονο απο τη μια μερια του νομισματος επειδη τωρα εισαι κουρασμενη με τον μικρο κ την εγκυμοσυνη σου!

Επισης, επειδη βλεπω πως δεν εχειςκαθολου αυτοπεποιθηση θα σου πω το εξης: οι αντρες "βλεπουν" μονο τα ελλατωματα που τους "αφηνουμε" να δουνε. Αν εσυ σκεφτεσαι συνεχεια "πω πω πωςεχουν γινει τα βυζια μου ετσι, ειμαι φακλανα, δε βλεπομαι κλπ" αργα η γρηγορα θα το περασεις κ στον αντρα σου!!! Προσεχε το αυτο! Αυτοπεποιθηση κοριτσαρα μου! Μια χαρα γυναικαρα εισαι!!! Και επειδη ειδα κ τις φωτο σου στο φεις μπορω να πω πως εισαι μια κουκλα και προς θεου καθολου "παιδοβουβαλο" οπως εχω δει να γραφεις καποιες φορες!!!

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ?

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ?

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ...

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙΣ! ΟΑΛ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΣΙΑ ΜΟΥ!

ΚΑλημέρα κορίτσια..το θέμα θιχτηκε εχτές το βράδυ...ξενυχτήσαμε σχεδόν κουβεντιάζοντας...πρώτα μιλήσαμε για τη δουλειά..του ζητησα αν μπορεί τουλάχιστον στις διακοπές να έχει πιο ελαστικό ωράριο γιατί δεν αντέχω όλο το χρόνο πρωί -απογευμα..δέχτηκε μετη μια!!:) Το κλάμα άρχισε..όταν τον πήρα αγκαλιά και τον ρώτησα γιατί δε με πλησιάζει πια όπως παλιά για σεξ..και μου άπάντησε...<<εε...φταίει η ρουτίνα και ότι έχεις παχύνει εξαιτίας της εγκυμοσύνης...>>τι ήταν να το πει...έβαλα τα κλαμμάτα κι τσατίστηκε γιατί λέει το παρεξηγησα και πως δε θαμου ξαναπει τίποτα..ένιωθα που ένιωθα χοντρή..ήρθε το κερασάκι στην τουρτα...δενκαναμε σεξ λοιπόν επειδή δε με βρίσκει ελκυστική...το κουβεντιάσαμε κι αυτό....του εξήγησα πως νιώθω..ότι προσπαθώ τόσο πολύ να διατηρηθώ όμορφη καιτρώγοντας προσεκτικά και με το γυμναστήριο..κάνω σχεδόν τα πάντα ακόμη και τώρα στην εγκυμοσύνη...είμαι στον 6ο και έχω πάρει μονο 8 κιλά...και έδω και ενάμιση μηνα μήρα μονο μισό..πράγματα ηρωικά για μένα που λατρεύω το φαγητό..προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας πως είμαι ακόμη όμορφη ,πως είμαι πιο όμορφη απο την εγκυμοσύνη του Δημητράκη και άλλα τέτοια..να σας πω την αλήθεια..δεν το πιστεψα και πολυ..αφου το είπε ότι δεν του κάνει όρεξη να με πλησιάσει..πως να βρώ ξανά τοκέφιμου τώρα...τώρα δεν θγώ νατον πλησιάσω μετά απο αυτό που μου ειπε...νιώθω πως θα βλέπει μια χοντρή να του ζητά φιλάκια και αγκαλίτσες και θα ξενερώνει..:( όσο για την ρουτινα εκείνος το ρίχνει στον εαυτό του..ότικάτι συμβαίνει και δεν ...ξέρετε..του είπα πως ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ..γι αυτό καιτον τελευταίο καιρό είμαιέτσι ίσωςε πιο νευρική..γιατίπολυ απλά βλέπω πως κάτι πάει στραβά και δε μου αρέσει...και μείναμε με την αποριά ως προς το τι μπορουμε να κάνουμε για να τη διώξουμε με απλές κινήσεις μέσα απότην καθημερινότητα μας..χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να κάνουμε τρομερές κινήσεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια με ένα παιδί καιένα άλλο στα σκαλιά...το θέμα είναι ότι εγώ μπορω να βρώ πράγματα σε εκείνον που μου κρατάνε τη φλογά αναμμένη στη διάρκεια της επαφής γι αυτό άλλωστε νιώθω πιο ορεξάτη..ενώ εκείνος δεν ήξερε πως θα μπορουσε να το κάνει αυτό..μονο με τα διαφάνα εσώρουχα ..πείτε μου κορίτσια..πείτε μου τι να κάνουμε για να βγουμε απο τη ρουτίνα..το θέλουμε κι οι δυο αν καιπροσπαθω περισσότερο εγω..εκείνος το πιο πιθανο είναισήμερα να το έχει ξεχάσει..ως κλασικός άντρας..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...