Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τον βαρέθηκα το γάμο...

Recommended Posts

tirogaridaki έγραψε:

η ιστορία επαναλαμβάνεται συνέχεια εδώ και 7 χρόνια που είμαστε μαζί...άντε να ξεκίνησε το όλο θέμα μετά τα 3-4 χρόνια σχέσης περίπου...μολις αρχίσαμε δηλαδή να είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλο...και πάντα μα πάντα τέτοιες εκπληξουλες έκανα..συνέχεια! Να γεμίζω μπανιέρες, να ανάβω κεριά, να το ένα να το άλλο κι εκείνος μια φορά δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο..ξενερώνεις μετά..περιμένεις να δεις κι εσύ ότι ο άλλος προσπαθεί να σε ενθουσιάσει,να σου κρατήσειτο ενδιαφέρον ..τίποτα..η ζωή μας πλέον είναι τόσο μονοτονη..

Φανή, νομίζω στο είχα ξαναγράψει και σε παλιότερο θέμα που είχες ανοίξει... Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από έναν άνθρωπο που επί 7 χρόνια ακολουθεί κάποιους ρυθμούς που εσύ έχεις αποδεχτεί, ξαφνικά να τους αλλάξει, επειδή δεν αντέχεις άλλο...

Ο άντρας σου κατά πάσα πιθανότητα ίδιος με σήμερα ήταν και πριν 7 χρόνια στα περισσότερα σημεία. Απλά οι άνθρωποι έχουμε την τάση να παραβλέπουμε όσα μας ενοχλούν όσο ακόμα είμαστε "στα μέλια" και να αρχίζουμε να γκρινιάζουμε και να απαιτούμε αλλαγή όταν πλέον κουραστούμε, ή όταν έρθει η ρουτίνα.

It takes two to tango, λέει μια γνωστή φράση... Μήπως αντίστοιχα κάνεις και εσύ πράγματα που τον "ξενερώνουν";

Θυμάσαι τότε που είχες ανοίξει θέμα με το ποδόσφαιρο (διόρθωσέ με αν δεν ήσουν εσύ, please)? Σου είχα πει ότι για τους περισσότερους άντρες το ποδόσφαιρο είναι κάτι ιερό... Αν τους το κόψεις, μπορεί να σε μισήσουν παράφορα. Μην προσπαθείς να καταλάβεις το γιατί το αγαπούν, απλά αποδέξου το. Όπως αντίστοιχα και οι άντρες πρέπει να αποδέχονται την πολυπλοκότητα των γυναικών... Ορμόνες, συναισθηματικές αλλαγές, γούτσου γούτσου... Δεν χρειάζεται να μας καταλάβουν, αρκεί να το αποδεχτούν.

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που σου πρότειναν να συζητήσεις μαζί του... Οι άντρες αποφεύγουν τέτοιου είδους συζητήσεις, γιατί φοβούνται μην καταλήξουν σε κλάματα και υστερίες. Διάλεξε μια μέρα που θα είστε χαλαροί και αφιερώστε χρόνο στους δυο σας. Το παιχνίδι δεν χάνεται εύκολα, από την άλλη δεν μπορείς να αφήνεις αιώνια μια παρτίδα κολλημένη στα μισά...

Ευκαιρία μιας και έρχεται και το δεύτερο παιδάκι να προσπαθήσετε να βάλετε νέες βάσεις στη ζωή και στη σχέση σας!

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι πως το δυναίσθημα απο τη μεριά μου δεν έχει χαθεί,δηλαδή θέλω να αλλάξουν τα πράγματα, τον αγαπώ και ναι βρίσκω ακόμη πράγματα όμορφα πάνω του.

ΌΣο για την πρωτοβουλία εντάξει να κάνω κι εγώ κάτι για να τον ξεσηκώσω αλλά πρέπει να υπάρχει ανταποκριση και απο την άλλη μεριά..εγώ τοκόβω να αρχίζω πάλι το ένα και το άλλο και μολιςβάλω ένα κομα ναπάρωμια ανάσα θα τελειώσει η ιστορία..δε μου αρέσει εν ολιγοις να κρατάω ε γώ το γάμο όπως είπε μιακοπέλα..γιατι εγώ είμαι της άποψης <<αμα δε θες εσύ μια ,δε θέλω εγώδέκα!>> και τελειώνει η υποθεση..μεπήρε σημερα τηλέφωνο(λείπει όλη μέρα) καιμου είπεπως αυροιο θα πάμε για φαγητό και να κανονισω να αφήσουμε το παιδί στους παππουδες..δε λέω..έπρεπε να του αρχίσω τις κοντρες για να πάρει μπρος αλλά τι να το κάνεις; Αγιου Βαλεντίνου είναι αυριο..κάπου έπρεπε να μεπάει..άντε και η επομενη φορά στα γενέθλιά μου...έτσι πάει..μια-δυο φορές το χρόνο!!! Και μην πει καμία ότι είμαι αχάριστη!!!Εχω , δεν έχω δίκιο;;; Η μάναμου λέει μια παροιμια..<<Πότε προκοψες καημενη το Σαββάτο σα σημαίνει!!>> χεχεχεχεχε...εγώ πάντως έχωτις αμφιβολίες μου.....

Μαμολι ναι εγώ ήμουν :) βρε άσε το ποδοσφαιρό..ποιος το χε...το θέμα είναι ότι δεν ξεχνάει να κανονίσει ποδόσφαιρο μια φορά τη βδομάδα αλλά αγνοείκαι ξεχνάει παντελώς να κανονισεινα με βγάλει έθξω για ποτο,για φαγητό ,...΄και αλλα τέτοια..αν ήταν εντάξει σε αυτά δε θα με ένοιαζε..συγγνώμη δε γράφω πολλά γιατί είμαι στο ποδι ..

θεωρω οτι λιγο πολυ ολες ετσι ειμαστε......ε οσο να ναι το σκιρτημα ειναι για τις αρχες μονο...δεν νομιζω πως καποιο ζευγαρι μετα απο 7 χρονια γαμου θα μπορει να σκιρτησει...εγω θυμαμαι ερχοτανε να με παρει και η αποστασταση απο το σπιτι μεχρι το αμαξι δεν περπατουσα...ΠΕΤΟΥΣΑ....τωρα ποτε να πεταξω???????αφου φευγουμε μαζι απο το σπιτι...εγω εχω μια κοιλια...να....με τον κωνσταντινο αγκαλια...τσαντες...τσαντουλες...χαχαχχαχαχαχαχχαχαχακαι μονο η σκηνη με φτιαχνει....ενταξει βγαινουμε και μονοι μας που και που...αλλα βρε τιρογαριδακι εχεις αλλες εννοιες ποια....δεν ειμαστε ετσι ελευθεροι οπως ειμασταν καποτε....αυτα τωρα ποια θα τα θυμασαι σαν καλη αναμνηση:)μην στεναχωριεσ

Κορίτσια εχουμε κι εμεις ενα τετοιο θεματακι μικρο ευετυχως, αλλα θα σας πω κατι που ειπε ο Ασκητης. Ο αντρας, λεει, οταν επισρεφει απο τη δουλεια μπορει να φαντασιωνεται τη γυναικα του, αλλα οταν μπει στο σπιτι και τη δει με τις πυτζαμες σαν την τρελη να κυνηγαει τα παιδια για να φανε, ξενερωνει. Εγω παραδεχομαι οτι αν κουνησω τπ δαχτυλακι μου θα διορθωθουν τα πραγματα, αλλα πού με 2 μωρα, σπίτι, διαβασμα, εργασίες και χωρις ΚΑΜΙΑ βοηθεια...Δεν προλαβαινω να σκεφτω καν οτι στεκεται διπλα μου. Ξεχναω οτι υπαρχει! Οχι οτι κι αυτος βεβαια προσπαθει.. Απλα πιστευω οτι τα παντα ξεκινουν απο τις γυναικες. Μια μερα βαφτηκα εφτιαξα μαλλι και τον περιμενα να ερθει. Μολις μπαινει στο σπιτι και με βλεπει, τι λεει βρε κοριτσια; "Καλα τι βαφτηκες και φτιαχτηκες; πας καλα;;". Μου ηρθε να του χωσω μπουνια! :laugh:

Φανούλα από οτι καταλαβα εχεις προσπαθήσει πολύ αλλα δε βλεπεις ανταποκριση..Μηπως να αρχιζες να ασχολεισαι αρκετα με τον εαυτο σου μπας και τον τσιγκλαγες; Δηλ καφε με φιλες, εξω...σπιτικες δραστηριοτητες κλπ..

βρε happyland....να εισαι καλα..πολυ γελασα με το΄'πασ καλα????΄΄χαχχαχαχα

για αυτο και εσυ γλυκεια μου κατσε εκει με τις πυζαμες και με το κυνηγητο....και αστον να ξενερωνει απο το να ξενερωνουμε εμεις..

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ!!

ΟΧΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ Κ ΣΤΗΝ

ΤΕΛΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕ!!(ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΩ!!)

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ!

ΟΤΑΝ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ

ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΟΤΑΝ

ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ???ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΤΟΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ

ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

ΖΩΗ????Κ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ???

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Κ ΑΠΟ

ΜΟΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!

ΜΗΝ ΤΑ ΨΥΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΣΤΑ Κ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΛΟΥ!!

ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!

ΕΓΩ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 12ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ(ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΩΡΑΙΑ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΩΡΑΙΑ!!!!

ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΘΕΙ ΠΟΛΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΜΟΥ

ΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΕΥΡΑ!!!

ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,

ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΣΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΑΝΕΙ!!

ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΑΜΟ!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ!!

ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!!!

Τυρογαριδακι σου μιλαει η σουπερ ομοιοπαθης, μονο που εγω ειμαι σχεδον 2 χρονια παντρεμενη! Μιλαμε για ερωτα θανατηφορο, οχι αστεια!! Δεν μπορουσαμε να κρατηθουμε ουτε λεπτο ο ενας μακρια απο τον αλλο. Αφου γεννηθηκε η μπεμπα μας...σκατουλες! Πλεον εχουμε γινει 2 χαρουμενα αδερφακια! Που καθονται σπιτι ολη μερα. Ερχεται το μεσημερι, την πεφτει για υπνο, ξυπναει στις 20.30, κοιμαται η μικρη στις 21.00, κανω δουλειες εγω, καθομαστε, του φτιαχνω τιποτα να φαει και καληνυχτα σας. Στη χαση και στη φεξη παμε καμμια βολτα κανενα Σαββατοκυριακο αν δεν δουλευει και αυτα ειναι! Στο σπιτι μας εννοειται ανθρωπος δεν παταει οταν ειναι σπιτι γιατι τα απογευματα κοιμαται. Αν δουλευει παλι ερχεται η μανα μου η η κουνιαδα μου (και αυτες με το ζορι γιατι δεν θελει να ερχονται επισκεψεις στο σπιτι οταν λειπει). Μετα με ζηλευει κι απο πανω μην τυχον και βρω κανεναν γκομενο οταν παω στο σουπερ μαρκετ (η μοναδικη μου εξοδος) η στο ιντερνετ (ημαρτον)! Η ζηλια τον μαρανε αφου δεν κανει και τιποτα για να με κρατησει σα γυναικα! Απορω τι ζηλευει λοιπον! Εννοειται οτι τα εχουμε πει αυτα απειρες φορες, και με τον καλο και με τον κακο και τον αναποδο αλλα...τζιφος. Μεχρι που βαρεθηκα εντελως να ασχολουμαι. ..και ερωτικη διαθεση εχω υπο το μηδεν!! Να δουμε που θα καταληξει αυτη η ιστορια αν δεν συνελθουμε γρηγορα.. Παντως δεν θελω να παρω διαζυγιο, δεν θελω να μεγαλωσει η κορη μου ετσι...Αρα υπομονη

εγω παντως με τον αντρα μου που γνωριστηκαμε απο το ιντερνετ απο τοτε δεν ξεκολουσαμε ο ενας απο τον αλλον. πηγαινα εγω πανεπιστημιο και αγοραζα καρτες (γιατι εμενα και αμερικη :dry: ) και με το που ειχα κενο μεταξυ μαθηματων τον επαιρνα τηλ. και δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να παω σπιτι να μιλησουμε απο msn για να βλεπομαστε κιολας χιχι αλλα μιλαμε για πολλες ωρες συζητησεων δεν βαριομασταν καθολου. οταν ηρθα εδω που συζησαμε το ιδιο καλοκαιρι παλι δεν εχασε το ενδιαφερον ο ενας για τον αλλον και ακομα το ιδιο, δεν εχουμε βαρεθει. και του το λεω κιολας, του λεω χερομαι που βρηκα εναν αντρα που μπορω να εχω κατι να πω μαζι του και να μη βαριεμαι. εβλεπα πως ζουσαν η μανα μου και ο πατερας μου και ειχα απογοητευθει. ο πατερας μου σε εναν καναπε να βλεπει tv και να τρωει καθε μιση ωρα και η μανα μου να ειναι ολη μερα στον υπολογιστη να παιζει παιχνιδακια στο ιντερνετ για να μην εχουν επαφη :blink::blink: και σκεφτομουν, και εγω ετσι θα καταντησω?? και τελικα οχι, μετα απο 2 χρονια ειμαστε ακομα ερωτευμενη! με το που ερχεται απο δουλεια παρ'ολη την κουραση με παιρνει αγκαλιτσα χαιδευη την κοιλιτσα μου τωρα που ειμαι εγκυος και μου δινει φιλακια. :silly: και εγω ομως δεν παω πισω!! και εγω του κανω χαδακια γιατι παιδια μην νομιζεται, θελουν και οι αντρες χαδακια οσο μεγαλοι και αν ειναι. ο δικος μου ειναι 38 (εγω 22) και αν μου ζητησει κατι και παω να του το φερω μου λεει, "πρωτα ομως αν μου δωσεις ενα φιλακι" χιχι. και εκεινος ομως ολο γαργαλιτσες χαδακια μου κανει. αλλα μην ξεχνατε οτι οι αντρες θελουν να νιωθουν ξεχωριστοι! να ξερουν οτι φτιαχνεις το φαι για να τους ευχαριστησεις πχ. και μην με κοροιδευεται ισχυει αυτο που λεω. και οταν ειναι απομακροι μην τους παρεξηγηται! θελουν και εκεινοι μετα απο μια μερα δουλειας αγχους, και γυρευε τι αλλο περνανε να ηρεμησουν λιγο. εμενα ο αντρας μου το εχει πει αρκετες φορες, επειδη ολο παω και του κανω παιχνιδακια μου λεει ασε με να ηρεμησω λιγο, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν με θελει. και οταν γυριζει σπιτι να ακουει μια καλη και ηρεμη κουβεντα. και εμενα ο αντρας μου ειναι μερικες φορες οξυθυμος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να του τα χωσω και εγω, αντιθετα τον ηρεμω.

και ο δικος μου παιζει παιχνιδια στον υπολογιστη αλλα παω και καθομαι διπλα του, μερικες φορες βαριεμαι αλλα τις περισσοτερες παω (παντα επειδη το θελω) και του κανω ναζακια, φιλακια, τον πειραζω :P:P το οτι παιζει παιχνιδι αυτο δεν σημαινει οτι δεν δινει σημασια, ενταξει μερικες φασεις ειναι κρισιμες στο παιχνιδι και σεισμος να γινεται δεν ακουει τιποτα :laugh: :laugh: :laugh: αλλα οκ δεν τρεχει και τιποτα παιχνιδι ειναι. μην σκεφτομαστε εγωιστικα το εχω κανει και εγω κανα δυο φορες και πιστεψτε με μονο πληγωνομαστε!

γι αυτο προσπαθησε βρε τυρογαριδακι να του πεις μια καλη κουβεντα. μην νομιζεις οτι δεν αγχωνονται και αυτοι και πλεον ετσι οπως ειναι τα πραγματα ολο σκεφτονται πως θα τα βγαλουνε περα με τα εξοδα κλπ, γενικως ειναι πολλες φορες στον κοσμο τους. και το οτι σε ρωταει εσενα τι να κανετε αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει αποψη, μπορει να το κανει αυτο για να μην νιωθεις πως σε καταπιεζει, να κανετε πραγματα τα οποια αρεσουν και σε εσενα, για να σε ευχαριστησει.

εγω παντως δεν ειμαι της αποψης να του τα χωσεις να καταλαβει, μονο προβλημα θα δημιουργησεις ετσι ;)

κι εμενα ο αντρας μυ παιζει ποκερ στον υπολογιστη.και μερικες φορες με κουραζει και μου λειπει αυτο που ειχαμε παλια.οι βολτες μας,τα ταξιδακια μας,οι αγαπουλιτσες μας.και εμεις παμε και τρωμε και αυτο ηταν.ουτε καν μιλαμε.και εμεις βλεπουμε τηλεοραση κι εγω θα θελα να αλλαξουν αυτα.αλλα να ειμαι ειλικρινης ουτε εγω κανω κατι να το αλλαξω.εχω να ασχοληθω με 2 παιδια και εν ασπιτι,με φαγητο και δουλειες.και οταν ειναι εδω ουτε του μιλαω απο κουραση.

Τυρογαριδάκι καλησπέρα.

Είμαι και εγώ στην ίδια φάση με εσένα, μέσα στον γάμο, αλλά από την αντίθετη πλευρά, δηλ. στην θέση του άντρα σου (δυστηχώς για μένα). Το πρόβλημα υπήρχε πριν το παιδί και εγώ απλως δεν το είχα καταλάβει. Το προϊγούμεενο Πάσχα ο άντρας μου έκανε το μπαμ όσο ήμουν έγκυος και τώρα είμαστε σε μια φάση που συζούμε και δεν επικοινωνούμε καθόλου. Μίλα του Τυρογαριδάκι, σταράτα όμως. Ή αλλάζεις ή χωρίζουμε αλλιώς νομίζω οτι δεν θα καταλάβει. Εγώ περνούσα μια φάση κατάθλιψης και η αλήθεια είναι οτι όσο σκληρά και αν μου φέρθηκε ο άντρας μου, ξύπνησα!

Φιλάκια...

Κορίτσια καλησπερά και από μενα. Πριν κατι μήνες είχα ανοίξει ενα τοπικ ότι χωρίζω και δεν το πιστεύω. Ειχα φυγει με τον μικρό από το σπίτι για 1 μήνα μπας και αλλάξουν τα πράγματα. Γύρισα, το πάλεψα όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά όταν ένας από τους 2 δεν χαμπαριάζει και το παίζει κλασικός Ελληνάρας άντρας η σχέση δεν κρατάει.

Είμαστε μαζί 3 χρόνια και παντρεμένοι 1μισι. Πριν το γιο μου όλα ήταν τέλεια. όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα έχει το στυλ του άντρα ότι ασχολειται ελάχιστα με το μωρό και γενικά έκανε ότι μπορουσε να μην αναλαμβάνει ευθύνες. Έτσι σιγά σιγα ξενερώσαμε, μας έφαγε η ρουτίνα γιατί δεν είχε διάθεση να ζοριστεί να κανουμε πράγματα και τελικά αποφάσισε αυταρχικα ότι είτε ζει χαλαρα κάνοντας τα δικά του ή το λήγουμε.

Εγώ έτσι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη και αυτό έβγαινε τοσο καιρό στο γιο μας. Τελικά μη τα πολυλογώ, έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο συναιτικο. Ωραία ε? Είμαστε στη φάση που θα πέσουν οι πρώτες υπογραφές και μετά θα φύγω από το σπίτι καιεκείνος το ίδιο καθώς το νοικιάζαμε.

Ειμαι εναντίον των διαζυγίων αλλά είμαι περισσότερο εναντίον να μεγαλώνω ένα παιδί με ένα μπαμπά θεατή. Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης το έχει η πεθερά η οποία κορίτσια δεν μας άφησε σε ησυχία και χωνόταν (και συνεχίζει) συνεχώς.

Είμαι πολύ χαλια αλλά δεν μετανιώνω για τιποτα καθώς έχω στη ζωή μου έναν άγγελο που με γεμίζει αισιοδοξία.

Κορίτσια μου σίγουρα πρέπει εφόσον κάποιος προσπαθεί να υπάρχει κ ανταπόκριση ετσι ωστε να δίνει δύναμη κ διάθεση για όμορφες καταστάσεις....'Οποτε κάνω μια εκπληξούλα στον αντρούλη μου,ενθουσιάζεται κ μου την ανταποδίδει επι 10..Πώς να μη παλεύω κ την παραμικρή υποψία ανίας έτσι???

Τα διαζύγια είναι η αίσχατη λύση... :( Αλλα πραγματικά κ εγώ είμαι της άποψης οτι είναι καλύτερο τα παιδιά να μεγαλώνουν με γονείς,χώρια αλλα χαρούμενους,παρά μαζί κ δυστυχισμένους...

tirogaridaki μου σε καταλαβαινω ολοι οι γαμοι περνανε την κριση τους και τις δυσκολιες τους καποια στιγμη.Ηκαθημερινοτητα κα η ρουτινα ειναι ο μεγαλος εχθρος...εγω ειμαι πονεμενη σε αλλο θεμα οχι σε αυτο επειδη ομως και εμεις περασαμε δυσκολιες σαν ζευγαρι(φαντασου οτι ειμαστε μαζι απο το σχολειο)θα σου προτεινα να ζειτε την καθε μερα και την καθε στιγμη σαν να ειναι η τελευταια.Και εγω γκρινιαζα,και εμενα δεν μου εκανε ποτε εκπληξεις,και εμενα παντα λεει τι θες να κανουμε,ακομα και στις διακοπες δεν επαιρνε πρωτοβουλια εγω τα κανονιζα ολα αυτος τιποτα ολα αυτα μεχρι το καλοκαιρι που περασε.Τοτε απεκτησε ενα πολυ μεγαλο και σοβαρο προβλη,α υγειας και η ζωη μας αλλαξε τελειως.Λες πως δεν βγαινεις καθολου εγω ξερεις απο ποτε εχω να βγω;απο τον Σεπτεμβρη λογω αυτου του προβληματος,εκει να δεις κλεισουρα και μετα ηρθε και το μωρο και κλειστηκα πιο πολυ.Τι σημασια ομως εχει;γκρινιαζα και ασχολιομουν με ολα αυτα τα ανουσια πραγματα πριν γιατι πχ δεν βγαινουμε γιατι ειναι ολη μερα στον υπολογιστη και αλλα τετοια και τωρα δεν ξερω τι μας ξημερωνει αυριο,αν ολα θα πανε καλα με την υγεια του η αν πρεπει να σκεφτω το χειροτερο..γι'αυτο σου λεω ζηστε!καν'του εσυ εκπληξεις αν δεν σου κανει αυτος κανονισε εσυ μια εξοδο και ας μην κανονιζει ποτε αυτος κατι,αν φυσικα τον αγαπας ακομα πραγματικα.Η ουσια ειναι αλλου να ζουμε την καθε στιγμη το καθε λεπτο γιατι ποτε δεν ξερουμε τι μας επιφυλασει το μελλον...καν'το πραξη οσο δυσκολο και αν σου φαινεται εγω αυτο καταλαβα

Κοιτα, ο γαμος εχει τα καλά του εχει και τα κακα του...ο γαμοσ σημαινει συμβιωση...πρεπει και στ απο μονη σου να θελεις να διορθωσεις αυτο που δεν σου αρεσει..και επειδη εμεις οι γυναικες ειμαστε απο τη φυση μας πιο ρομαντικες και γλυκες κανε εσυ την πρωτη κινηση...δηλαδη αντι να πατε σε εστιατοριο φτιαξτου ενα φαγητο στο σπιτι...εκει που βλεπει τηλεοραση πηγαινε κοντα του και χωσου στην αγκαλια του...οι αντρες θελουν και λιγα χαδια απο μας..αν ειμαστε παγωμενες το ιδιο θα κανουν και αυτοι...ισως και ο δικοσ σου αντρουλης να νιωθει οπως και συ..γιατι λοιπον δεν του μιλας?αν πραγματικα τον αγαπας κανε πραγματα μαζι του...και να θυμασαι οτι ολα φτιαχνονται σε ενα γαμο..αρκει να θελουν και οι δυο...ειναι κριμα να χαλασεις τον γαμο σου...

τιρογαριδάκι γεια και από μένα...αν βρεθεί έστω και μια παντρεμένη να σου πει ότι ουδέποτε δεν είχε πρόβλημα με τον άντρα της και ότι δεν πέρασε έστω και μια φορά από το μυαλό της η σκέψη τι θα γινόταν αν χώριζα θα λέει ψέματα..είμαι 12 χρ.παντρεμένη έχω ένα γιο 4 χρ.και με το καλό περιμένω και τον δεύτερο μου γιο τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου..η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν με το που γέννησα τον γιο μου...αυτό δεν ισχύει για όλους αλλά εγώ θα διαφωνήσω με τα κορίτσια που λένε ότι οι ορμόνες δεν μας επηρεάζουν..κάνετε λάθος ο ανθρωπος τί είναι νομίζεται??καθαρά χημεία, από χημεία ερωτευόμαστε, από χημεία κάνουμε παιδιά από χημεία τρελλαινόμαστε κ.ο.κ. Στο θέμα μας όμως, τιρογαριδάκι μου το γάμο μας δεν το χαλούμε έτσι..και αν μια κατάσταση διαιωνίζεται φταίνε πάντα και οι δύο, για να το συζητάς πάει να πει ότι σε απασχολεί και θέλεις να βρεθεί μια λύση, όσο δέχεσαι καταστάσεις για τον άλλο απλώς σημαίνει ότι τις αποδέχεσαι κιόλας, μη ξεχνάς ότι έχουμε να κάνουμε με άντρες, για τον άντρα ΤΙΠΟΤΑ δεν εννοείται ΟΛΑ μα ΟΛΑ όμως πρέπει να τους τα εξηγούμε, μην περιμένεις να καταλάβει πως νιώθεις απλώς κοιτάζοντάς σε ή να σε ρωτήσει πως αισθάνεσαι, αυτά μόνο μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει.Από την άλλη ποτέ δε θα έλεγα μείνε με έναν άντρα γιατί με δυο παιδιά ποιος θα σε πάρει??Ας μη σε πάρει κανείς αν μόνη σου είσαι ευτυχισμένη, δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι να μην παρετούμαστε από κάτι που έχει ποιότητα και ουσία έστω και αν έχει φθαρεί.Επειδή άρχισα να γίνομαι κουραστική θα πω λοιπόν πρώτα πρώτα άλλαξε εσύ, ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θέλεις από τον άντρα σου και τη ζωή σας και μετά συζήτησε μαζί του χωρίς απειλές του τύπου αν δε γινεί αυτό χωρίζουμε, δε μιλάμε ποτέ έτσι, μιλάμε και μαλλώνουμε πολλές φορές με τους άντρες μας όχι για να μαλλώσουμε αλλά για να τα βρούμε, θέλω να πω πρέπει να έχουμε πάντα καλή διαθέση και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά..Αυτά, κοίτα να χαλάρώσεις λίγο για το καλό της κοιλίτσας σου και μην πέρνεις αποφάσεις εν θερμώ... ;) Σε φιλώ

κοριτσια πολλα για 7 χρονια ακουω κ δε μου αρεσει... B)

γιατι κ μεις τον Μαιο, 7 χρονια θα κλεισουμε :unsure:

tirogaridaki ,εγω συμβουλη δε μπορω να σου δωσω,μονο την αποψη μου πανω στο θεμα θα πω ,

μετα απο τοσα χρονια,ειναι λογικο καποια πραγματα να εχουν αλλαξει λιγακι

να περναμε σε αλλη φαση ,μια χαρα ειναι κ αυτη βεβαια,αρκει να τη βιωνεις ομορφα

απλα καλα ειναι μερικα πραγματα να τα συζηταμε με τον αλλο,

να μην τα κραταμε μεσα μας κ αυτα διογκωνονται περισσοτερο κ γινονται παραπονο κ μαλιστα στη φαση της εγκυμοσυνης λιγο περισσοτερο

παντως δε φταιει η τηλεοραση μονο,φταιει κ το p .c ;)

( το λεω κ για μενα που κολλαω πολλες φορες,με τις ωρες! :P )

χρειαζεται μια αποχη απο ολα καποια στιγμη

καλε! μου το μηδενισατε παλι το κοντερ!(το καρμα μου εννοω),

παλι εμμονες εχουμε; :lol:;)

βρε ντεντεκτιβ θα βαλω! :laugh: ;)

μολης ειδα το θεμα σου.σε μια τετοια φαση ειμαι και εγω αλλα με πολυ χειρωτερα πραγματα και ποιο τραγηκες καταστασης.οτι ξερουν για εμενα το τι σκεφτωμαι να κανω το ξερουν 3 ατομα της εμπηστοσηνης μου.ειναι οντως πολυ δισκολο να σε ενωνουν τα παιδια απο μονα τους και οχι το ιδιο το ζευγαρη να ενωθη.λενε οτι στα 7 η στα 9 χρωνια ερχεται το διαζιγιο.μακαρι στην περηπτωση σου να μην ερθη ποτε.εισαι εγκυος η κανω λαθως?

Δε θεωρώ ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα!!!

Απλά ο έρωτας αναθερμαίνεται και έχει φάσεις και φάσεις!!!

Σαφώς η καθημερινότητα είναι τροχοπέδη αλλά και γλυκειά όταν εσύ την ζαχαρώσεις!!!

Τα πάντα εξαρτώμενα από εμάς!!!

Αισιοδοξία χρειάζεται...!!!

Και διαρκώς τρόποι ανανέωσης!!!Να μην απομακυνόμαστε από το alter ego μας!!!

Κατρίνα εσένα σουθ το μηδενίσανε εμένα απο 0 μου το κάνανε 13!!χαχαχαχα...ασε..κολλήματα είναι αυτά δεν πειράζει. Βέβαια με τιμάει που κάποιες θέλουν να μου δείξουν τη συμπάθειά τους με αυτό τον τρόπο..έτσι λοιπόν κι εγώ σου το ανέβασα μπας και χαρείς λίγο..:)

Κορίτσια η αληθειαείναι ότι δε θελω να χωρίσω..το σκέφτομαι όμως όταν βλέπω οτι ο γάμος μου οδηγείται σε αδιεξοδα..θέλω να νιώθω ερωτευμένη και να πετάω στα συννεφα..θέλω να απολαμβάνω αυτόνμ που έχω δίπλαμου και θέλω να μου δείχνει τον έρωτά του κι αυτός με τα χάδια του και τη φροντίδα του..ενδιαφέρον με λίγα λόγια!!Δε θέλωναμε αγνοεί..θέλω στα ματια του να είμαι κάποια..΄όχι μια χοντρή μαμά..και του εξήγησα ότι νιώθω ανασφάλεια με τα κιλά μου καθώς πως να το παίξεις σέξυ ντίβα όταν έχεις μια κοιλαρα γίγας και ένα βυζί να κρέμεται μέχρι τον αφαλο;; Η μονη προσπάθεια που έκανε απο την κουβέντα-τσακωμο ήταν να μου κανονισει για σήμερα φαγητό..καλή ιδέα δε λέω...αλλά μονο του τοφαί ..τι να το κάνω;;;; Να πάω να φάω και να γυρίσω σαν το κοτοπουλο έτοιμη για ύπνο; Εγώ αποτην άλλη του πρότεινα να πάμε κλαμπάκι με βραζιλιάνες χορεύτριες (ξέρετε!!!!!!:)) μπας και του ανοίξει η όρεξη..αλλά ξέρω ότι θα με ενοχλεί το τσιγάρο..άντε να πας να κλειστείς σε ένα κλαμπ γεμάτο καπνιλα έγκυος γυναίκα...αυτοκτονια..και πες΄ότι πάμςε..εγώ θα χορεύω σαν τοπαλαβο κι αυτός θα πινει το ποτό του καιθα περιμένει τη γυναίκα του να εκτονώσει την τρέλα της...

Κατρίνα εσένα σουθ το μηδενίσανε εμένα απο 0 μου το κάνανε 13!!χαχαχαχα...ασε..κολλήματα είναι αυτά δεν πειράζει. Βέβαια με τιμάει που κάποιες θέλουν να μου δείξουν τη συμπάθειά τους με αυτό τον τρόπο..έτσι λοιπόν κι εγώ σου το ανέβασα μπας και χαρείς λίγο..:)

Κορίτσια η αληθειαείναι ότι δε θελω να χωρίσω..το σκέφτομαι όμως όταν βλέπω οτι ο γάμος μου οδηγείται σε αδιεξοδα..θέλω να νιώθω ερωτευμένη και να πετάω στα συννεφα..θέλω να απολαμβάνω αυτόνμ που έχω δίπλαμου και θέλω να μου δείχνει τον έρωτά του κι αυτός με τα χάδια του και τη φροντίδα του..ενδιαφέρον με λίγα λόγια!!Δε θέλωναμε αγνοεί..θέλω στα ματια του να είμαι κάποια..΄όχι μια χοντρή μαμά..και του εξήγησα ότι νιώθω ανασφάλεια με τα κιλά μου καθώς πως να το παίξεις σέξυ ντίβα όταν έχεις μια κοιλαρα γίγας και ένα βυζί να κρέμεται μέχρι τον αφαλο;; Η μονη προσπάθεια που έκανε απο την κουβέντα-τσακωμο ήταν να μου κανονισει για σήμερα φαγητό..καλή ιδέα δε λέω...αλλά μονο του τοφαί ..τι να το κάνω;;;; Να πάω να φάω και να γυρίσω σαν το κοτοπουλο έτοιμη για ύπνο; Εγώ αποτην άλλη του πρότεινα να πάμε κλαμπάκι με βραζιλιάνες χορεύτριες (ξέρετε!!!!!!:)) μπας και του ανοίξει η όρεξη..αλλά ξέρω ότι θα με ενοχλεί το τσιγάρο..άντε να πας να κλειστείς σε ένα κλαμπ γεμάτο καπνιλα έγκυος γυναίκα...αυτοκτονια..και πες΄ότι πάμςε..εγώ θα χορεύω σαν τοπαλαβο κι αυτός θα πινει το ποτό του καιθα περιμένει τη γυναίκα του να εκτονώσει την τρέλα της...

Γεια σου κ απο μενα τυρογαριδακι μου! Ενταξει ολοι περναμε καποιες κρισεις, αλλοι μεγαλυτερες, αλλοι μικροτερες.Ελπιζω να ειναι περαστικο. :)

Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω αν χρειαζεστε συμβουλο γαμου η ψυχολογο οπως ειπωθηκε καπου παραπανω, δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες σου και τα μεγαλοποιεις ολα, το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαιμια γυναικα με παραπονα και ο αντρας σου δε δινει σημασια. Ειναι λογικο να νιωθεις ετσι και να απογοητευεσαι. Απλα και σημερα που θα πατε για φαγητο προσπαθησε να μην εχεις αρνητικη προδιαθεση. Και οχι μονο σημερα αλλα γενικοτερα. Την καθε προσπαθεια που κανει (εστω κ την πιο μικρη) να τη βλεπεις θετικα, γιατι οι αντρες πολλες φορες ειναι καφροι και δεν καταλαβαινουν τι θελουμε και τι εννοουμε.

Ναεισαι σιγουρη οτι στα ματια του εισαι καποια και οχι απλα καποια αλλα η μανα των παιδιων του. Εχει βολευτει, οπως κανουν και οι περισσοτεροι αντρες..

φανουλα μου γλυκια διαβασα προσεκτικα ολες τις απαντησεις θα παρω κ εγω θεση στη θεμα που ανοιξες καθοτι ειμαι ομοιοπαθουσα κατα καποιον τροπο.

αρραβωνιαστηκα απ τα 20 μου πολυ μικρη δεν ειχα ζησει τιποτα..στην αρχη ολα καλα καταενθουσιασμενη ο τοτε καλος μου :angry: μου χε κανει πλυση εγκεφαλου-ειμαι ο καλυτερος δε θα βρεις αλλον σαν εμενα κλπ-εγω μικρη,απειρη κ αβγαλτη-ηταν ο πρωτος μου-κολλησα.επεμενε να αρραβωνιαστουμε δεν το ηθελα αλλα δεχτηκα επειδη φοβομουν μηηηπως εχει δικιο κ δε θα βρω αλλον??να μη στα πολυλογω τα χρονια περνουσαν κ φτασαμε να κοντευουμε 3 χρονια αρραβωνα 5 χρονια μαζι..

ελα ομως που αρχισαν να μου βγαινουν τα απωθημενα,γιατι να μη ζηω τη ζωη μου?δεν ημουν αλλο ερωτευμενη μαζι του με απωθουσε.οποτε τα εβαλα κατω κατι που μου πηρε 3 μηνες κ σκεφτηκα..

αφου εχω τωρα απωθημενα,δε νιωθω ερωτευμενη τι αλλο περιμενω?να μπω σε ενα γαμο που θα με δυστυχισμενη?ηταν σιγουρο οτι ακομη κ να παντρευομασταν υα χωριζαμε δε θα αντεχα δεν ενιωθα τιποτα πια..το σκεφτηκα το ξανασκεφτηκα κ λεω-αννα φυγε τωρα που ειναι νωρις ακομα-κ ετσι εκανα.

πλεον ειμαι στα καλυτερα μου εζησα αυτα που ηθελα να ζησω ;) κ επιτελους ΖΩ..

με ειχε κουρασει απιστευτα αυτη η σχεση ζηλεια..φοβομουν μεχρι κ τη σκια μου αφου να φαντασετις μετα που χωρισαμε γνωρισα πολλους αλλα δεν ηθελα να κανω κατι με κανενα εβλεπα αντρα κ εκοβα μακρια χαχαχα

πιεση απιστευτη..ωσπου

σαν απο μηχανης θεος φανερωθηκε μπροστα μου ο γιωργος μου,μου κανε το κλικ απ την πρωτη στιγμη εχει οτι εψαχνα πλεον δεν ειμαι μικρουλα οποτε ξερω πολυ καλα τι ζηταω.

ειμαι στα καλυτερα μου κ επιτελους χαμογελω!

φανουλα μου μπορω να καταλαβω απολυτα πως νιωθεις αν δεν εισαι ερωτευμενη κ νιωθεις οτι εχει φυγει το παθος κ ο ερωτας ειναι δυσκολα να μεινεις..θα ψυχοφθηρεσαι καθε μερα κ περισσσοτερο..

η αληθεια ειναι πως δεν ειναι κ τοσο ευκολη η περιπτωση σου τα παιδακια σας??

χαλαρωσε για λιγο καιρο προσπαθησε να μη σκεφτεσαι κ βλεπεις,

οτι χρειαστεις ειμαι εδω.

:kiss:

ρε παιδια μην τα ισοπαιδωνουμε και ολα !! δεν υπαρχει τελειος γαμος ουτε τελειος συζηγος !! ουτε τελεια ζωη !! υπομονη θελει ολα για τους ανθρωπους ειναι !! δεν μπορει να εισαι παντα ερωτευμενη !! δηλ θα γνωριζεις εναν καιοταν δεν θα β=νιωθεις πια ερωτευμενη θα χωριζεις αλλον και ουτο καθ εξης ;;; μην τρελαθουμε !! φταιει ο υπολογιστης που ειναι μεγαλο κολημα και η τηλεοραση !! βαλτε ορια στην χρηση του υπολογιστη και βγειτε εξω μερα παρα μερα !! σε φιλους για καφε σε κανα παρκο μια εκδρομη ημερησια !! κατι τελος παντων !!

φανουλα μηπως ειναι και οι ορμονες τις εγκυμοσυνης που σε κανουν να νιωθεις αλλιωτικα?

εγω ειχα ενα προβλημα αλλα μετα περασε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...