Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 204
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ θειουλα μου το καταλαβα εγω!!! και μονο που μου χαμογελασες καταλαβα οτι ηθελες να τσιριξεις!!! χιχιχιχιχιχι τελικα ολα γινονται........ολα.....σαν ονειρο ειναι.....και πολυ χαιρομαι που το πιο γλυκο μου ονειρο θα το ζησω με τοσο καλες φιλες.... ;) τωρα η συγκινηση ειναι λογω της καταστασης????????????????????

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ,ΕΜΠΑΙΝΑ Κ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!

Κ ΜΗΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ!!!

ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΛΑΚΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ;):P

Κ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΤΣΙΡΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΧΟΡΟΠΗΔΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Κ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΤΡΕΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

100000000000000000 ΕΥΧΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ :D :D

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΓΟΥΡΛΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ :P

Κ ΕΙΠΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ......ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΣΑς ΠΑΝΕ

ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

βουλιτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! αργησαμε να γυρισουμε πσιτι γιατι ημασταν μεσα στην τρελααααα!!!! πηγαμε φαγαμε,μετα πηγαμε στο μαγαζι μιας φιλης μου που περιμενε και εκεινη να ακουσει αποτελεσμα του τεστ,και αργησαμε!!! οτι πεις κουκλα μου δεν θα κουραζομαι,ηδη ο χρηστος εχει αρχισει και βοηθαει!!! ελεος!!!!!!!! χαζομπαμπας απο τωρα!!!! χιχιχιχιχιιχι

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αχ ρε τρελα ρουμπι διδιμακι σαν εμενα θα ειναι η μελινα?????????? !!!! ποπο με εστειλες τωρα!!!!

ΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! :cheer::cheer:

ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ??? :lol: :silly:

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ελα μωρεεεεεεεεεεεεεεεε σταματα κ δ εχω χαρτομαντιλα

θα με βλεπουν k οι πελατες κ θα λενε τι επαθε αυτη

με το χαμογελο ως τα αφτια κ δακρυσμενα ματια χαχαχχαχαχαχαχχα

κοριτσακι μου γλυκο εσυ ΤΟ ΘΗΡΙΑΚΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΓΙΟΥΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :D :D :D :D :D

Δημοσίευση

Mπράβο αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο θερμα μου συγχαρητήριααααααααα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι να πω δεν έχω λόγια...Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ κ εγώ μαζί σου τον Θεούλη που έστειλε μια ψυχούλα σε 2 ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν!!!!!

Να απολαύσεις την κάθε στιγμή κοριτσάκι μου....'Ολα καλάάάάά!!!!! :silly: :laugh:

Φιλάκια

Δημοσίευση

μικρουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!ποσο χαιρομαι δεν μπορεις να φανταστεις :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τι να προτωπω...να προσεχεις,να μην εχεις αγχος,να σκεφτεσαι θετικα.....

να εχεις μια ονειρεμενη εγκυμοσυνη,να την ζησεις μεχρι την τελευταια στιγμη...

με το καλο κουκλιτσα μου :)

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

λογικα η σεπτεμβρη η νοεμβρη!!!! η ζυγος η παρθενος. αλλα δεν ξερω σιγουρα!!!! δεν ξερω καν απο ποτε υπολογιζουμε μια εγλυμοσυνη απο που ξεκιναει!!!! χιχιιχιι

ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?? ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ...!!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

Μικρούλινι θα σε μαλώσω! Άπειρες φορές σου είπα δεν μ 'ενοχλείς καθόλου!! Με το μωρό περνάω πολλές στιγμές!! Μπορώ να μοιραστώ και μερικές με φίλους!!! Αχ αχ αχ!!! Μη σε δω!! Αλοίμονο σου!! Θα σε κάνω μια τεράστια αγκαλιάαααα και μόλις με το καλό γεννήσεις θα σε κυνηγήσω τότε!! Τώρα έχει προτεραιότητα το νινάκι!!! Καλέ δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Θα γίνεις μανούλα!!! Έχω τρελαθεί σου λέω!!! Αχ κι όταν θα γεννήσεις ... έχει να πέσει τρέξιμο!!! Τι καλά!!!! Πότε ήταν η τελευταία σου περίοδο;;

Δημοσίευση

Μικρούλααααααα θερμάααααααα συγχαρητήριαααααα!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου σου εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια!!!

Χάρηκα τόοοοοοοοοσσσσσοοοοο πολύ με την ανακοίνωσή σου γιατί διάβαζα πόσο πολύ το ήθελες!!!

Φιλιά

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Πω πω τι νεα ειναι αυτααααααααα!!!!Και πανω που σκεφτομουν τι κανει αυτο το κοριτσι!!! :):)

Αρχικα να σου πω οτι ο Χρηστος σου δεν εχει παθει κατι :laugh: :laugh: :laugh: ετσι ηταν κι εμενα :blink: :silly: :laugh: :laugh: φοβερο!!!!!

Αχ καθε φορα που διαβαζω ανακοινωση θυμαμαι την δικη μου που μοιαζει τοοοοσο με την δικη σου!Τα ιδια κι εγω μολις επεισα τον εαυτο μου τοι παρτο χαμπαρι δεν....χι χι χι χι ηρθε!!!!Μωρε ξερουν θελουν κι αυτα το χρονο τους :)

Θελουμε ερωτησεις!!! :laugh: :laugh:

Με το καλο κοπελα μου ολα να πανε καλα!!!Να εχεις ενα υγιεστατο νινακι στην κοιλιτσα!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! :woohoo: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

mikroulaxristos έγραψε:

ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ?? ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ...!!!! :silly: :silly:[/quote:u7nbcxr8]

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ??? :P:P:P:P

ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ... :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...