Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

lollipop αυτό είναι φανταστικό!!! πολύ ωραία νέα μας έφερες και σίγουρα μια γερή ενθάρρυνση! όλα καλά λοιπόν να είναι με το σπορουλίνι σας!

μια μικρή υπενθύμιση θα ήθελα: την 28η μέρα επανέλαβες με self clear? ο κύκλος σου πόσων ημερών είναι?

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lollipop μια χαρα ειναι η χοριακη σου!!!οντως ποια μερα σο βγηκε θετικο το τεστ???

ανατολια 8 μερες ειναι αρκετες για καθυστερηση!κανε το τεστ σωστα αυτη τη φορα!οι πονοι περιοδου ειναι κ συμπτωμα εγκυμοσυνης!

παω για ψωνια κουκλες κ να αγορασω κ μερικα τεστακια!

lollipop εξηγησα τι τεστ ηθελα ναι αλλα μαλλον επειδη το φαρμακειο απεναντι ειναι μικρο δε ειχε τετοια!θα παω σε κεντρικο σημερα...

φιλιααααααα

Δημοσίευση

anatolia έγραψε:

καλησπερα κοριτσια εδω μπαινω κι εγω στην παρεα σασ και εχω να πω πωσ πηγα στο φαρμακειο πηρα ενα τεστ (διπλο)εκανα το ενα αλλα δεν λειτουργισε σωστα.τωρα περιμενω για να κανω το αλλο.αυτο θα πει γκαντεμια!!! :( εχω καθηστερηση 8 μερεσ αλλα φοβαμαι γιατι εχω κατι πονακια στην κοιλια και ολη την ωρα ειμαι στην τουαλετα για να δω εαν ειρθε η καταραμενη...αχ!!sorry για το κατεβατω αλλα μ εχει φαει το αγχος.. :dry:

anatolia μου εγω το Σάββατο έμαθα οτι είμαι έγκυος και έχω ακόμη αυτά τα πονάκια. Κάνε το τεστάκι σου και μην το σκέφτεσαι πολύ! Καλα αποτελέσματα σοπυ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! :)

Δημοσίευση

anatolia έγραψε:

καλησπερα κοριτσια εδω μπαινω κι εγω στην παρεα σασ και εχω να πω πωσ πηγα στο φαρμακειο πηρα ενα τεστ (διπλο)εκανα το ενα αλλα δεν λειτουργισε σωστα.τωρα περιμενω για να κανω το αλλο.αυτο θα πει γκαντεμια!!! :( εχω καθηστερηση 8 μερεσ αλλα φοβαμαι γιατι εχω κατι πονακια στην κοιλια και ολη την ωρα ειμαι στην τουαλετα για να δω εαν ειρθε η καταραμενη...αχ!!sorry για το κατεβατω αλλα μ εχει φαει το αγχος.. :dry:

anatolia μου εγω το Σάββατο έμαθα οτι είμαι έγκυος και έχω ακόμη αυτά τα πονάκια. Κάνε το τεστάκι σου και μην το σκέφτεσαι πολύ! Καλα αποτελέσματα σοπυ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! :)

Δημοσίευση

demie_14 έγραψε:

lollipop αυτό είναι φανταστικό!!! πολύ ωραία νέα μας έφερες και σίγουρα μια γερή ενθάρρυνση! όλα καλά λοιπόν να είναι με το σπορουλίνι σας!

μια μικρή υπενθύμιση θα ήθελα: την 28η μέρα επανέλαβες με self clear? ο κύκλος σου πόσων ημερών είναι?

ναι, 28η επανελαβα με self clear! ο κύκλος μου είναι 28-30, ουσιαστικά δεν έιχα καθυστέρηση!! :woohoo:

Δημοσίευση

anatolia έγραψε:

ρε σεισ θα χαζεψω το εκανα τωρα και τα δυο τα παραθυρακια ειναι λευκα!ΤΙΠΟΤΑ,ΚΕΝΟ!!!μαλλον ηταν ελλατωματικο τι να πω?καλα κανω και δεν εμπειστευομαι τα predictor.τωρα? :(

Μα κι εσυ πρεντικτορ πηγες και πήρες!! Δεν ακους τι γίνεται?? ;)

Τρέχα για clear blue! Και περιμένουμε νέα σου μα αγωνία!

Δημοσίευση

αχ ρε κοριτσια με βαλατε στο τρυπακι και μενα να δω αν ειμαι.

ειμαι στην 19η μερα τωρα,βεβαιως συμπασχω με την κοπελα απο την γερμανια γιατι εγω ειμαι στην τουρκια και δω δεν ξερουν αγγλικα αντε να τους εξηγησω τωρα τι τεστ θελω.

ουυυυυφφφ ουτε γω μπορω να περιμενω

Δημοσίευση

επεστρεψα.πηγα και πηρα φυσικα ευτυχωσ μενω σε χωριο και εχει μονο δυο φαρμακεια.τωρα δεν μενει παρα να περιμενω για να παω τουαλετα.μηπωσ ειναι καλυτερα να το κανω το πρωι?η δεν παιζει ρολο?

Δημοσίευση

anatolia έγραψε:

επεστρεψα.πηγα και πηρα φυσικα ευτυχωσ μενω σε χωριο και εχει μονο δυο φαρμακεια.τωρα δεν μενει παρα να περιμενω για να παω τουαλετα.μηπωσ ειναι καλυτερα να το κανω το πρωι?η δεν παιζει ρολο?

καλύτερα είναι το πρωι καλή μου αλλά αν δεν αντέχεις περιμενε τουλάχιστον 2 ωρίτσες να περάσουν απο την τελευταία φορά που πήγες τουαλέτα.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!δε βρηκα self clear τελικα :angry:

πηρα ενα αλλο γερμανικη μαρκα που λεει οτι δειχνει 8 μερες μετα τη συλληψη κ ενα αλλο που ειναι 3 μερες πριν την περιοδο.λεω να κανω το πρωτο αυριο το πρωι.με το ζορι κρατιεμαι να μη το κανω τωρα! :dry:

Δημοσίευση

ρε κοριτσια.η επαφη εγινε πριν 8 μερες αλλα η συλληψη μπορει να εγινε μεχρι κ 3 μερεσ πιο μετα απο την επαφη.το τεστ λεει 8 μερες μετα τη συλληψη...ειχα ωορηξια εκεινη την ημερα οποτε ας ελπισω ΑΝ εγινε να εγινε τοτε.αν βγει αρνητικο θα ξανακανω στις 20...

το εκρυψα για να μη το βλεπω! :blush: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...