Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγώ το παράπονό μου θα το πω...

Recommended Posts

πραγματικη αναισθησια ομως ετσι??διαβασα κ βουρκωσα για το καημενουλι το παιδακι γιατι το εχω ζησει με την κορη μου αυτο!εκανα παρεα με μια που ειχε γιο 3 μηνες μικροτερο απο την κορη μου.οπου κ να πηγαιναμε ελεγε στο γιο της λες κ ειναι μηχανιμα ''πες γεια σου κανε μπραβο κανε κολλα πεντε''' κ αλλα τετοια κ τα εβλεπε κ η δικια μου κ εκανε κ αυτη.μιλαμε για ηλικια εναμιση ετων τωρα.αλλα πολυ με νευριαζε το οτι μολις πατουσαμε το ποδι καπου δε περνουσε ενα λεπτο κ επρεπε να αρχισει τη γνωστη επιδειξη που την ειχα μαθει απεξω πλεον... :angry:

κ φυσικα αν κ η κορη μου ελεγε τα ιδια ολοι εδιναν σημασια στο δικο της κ η καημενη η μικρη με κοιταζε με ενα βλεμα σα να ελεγε ''τουλαχιστον με χειροκροτας εσυ'' ακομα κ η αυτη η ταχα φιλη (που αργοτερα αποδειχτικε φιδι) δεν εδεινε καν σημασια κ οχι μονο αυτο αλλα αμα ακουγε εμενα να λεω μπραβο στην δικια μου αυτη φωναζε πιο δυνατα για να μη με ακουσει κανεις:angry: απλα τι επρεπε να κανω κ γω?οπου παμε να κανω επιδειξη το μωρο λες κ ειναι ταπερ? :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω δεν είχα σκεφτεί τέτοιο σκηνικό ποτέ...

Αραγε τι θα κάνω αν το παιδί μου αντιμετωπιστεί έτσι;;;; Θα τρελαθώ...αλλά θα τους το πω κάποια άλλη στιγμή και μπορεί και να τσακωθώ...οτιδήποτε μπορώ να αντέξω την αδικία ΠΟΤΕ!!!!

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, το χω ζήσει και γω ως παιδί...πάντα όταν είμασταν με τις πρώτες μου ξαδέλφες (από το σόι του πατέρα μου)πάντα ένιωθα ότι ήμουν "λιγότερο" ανηψιά....χμχμχμχμχ...Ηταν πιο προκομένες σε κεντήματα, σκούπισματα, λάτρα σπιτιού...το αποτέλεσμα ήταν ότι εγώ πήρα ένα πτυχίο ΝΑΑΑΑΑ (με το συμπάθιο) ενώ αυτές τίποτα...Μόνο καλύτερη έγινα και σαν άνθρωπος από όλο αυτό, είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη σε θέματα δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ευαισθησίας και πάντα με το μέρος των αδυνάτων!

Γι αυτό τιρογαριδάκι μην στεναχωριέσαι...μόνο δυνατότερος βγαίνει ο γιόκας σου από αυτή την συμπεριφορά!!! Την οποία θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!

Στεναχωρέθηκα ρε κορίτσια τέτοια κουκουβάγια πια; Δεν βλέπει μπροστά της; Έτυχα και γω μια φορά σε παρόμοια φάση. Δυο παιδάκια γειτονάκια μου 5 χρονων το μεγάλο και 2 το μικρό. Ήρθαν οι παππούδες, οι γονείς της μαμάς τους, κι επειδή το όνομα του παππού το έχει το μικρό μόνο αυτό χαιδεύανε... Και το κορυφαίο!!! Φέρανε σοκολάτα μόνο για το μικρό και όχι και για το μεγάλο!!! Και είχαν το θράσος να πουν στο μεγάλο: Αντωνάκη μου δεν είχε άλλη σοκολάτα το περίπτερο, θα σου φέρουμε την άλλη φορά!!!!!!! Μου έπεσαν τα μούτρα ρε κορίτσια. Σηκώθηκα το πήρα απο το χέρι και το πήγα εγώ στο περίπτερω να διαλέξει εκείνο ότι θέλει... Και το μανάρι μου είναι μεγάλο 5 χρονών και τα καταλαβαίνει αυτά γιατί ήταν έτοιμο να κλάψει... Δάκρυσα πάλι...

οντος tirogaridaki και εγω κατι τετοια βλεπω και συνχιζομαι,μπορει ακομα να μην εχω το παιδακι μου αλλα απο αλλες τετοιες καταστασεις που εχω δει σπαραζει η καρδια σου και οχι γιατι ειναι παιδι σου η παιδι μου αλλα γιατι αυτες οι ψυχουλες τι φταινε να πληρωνουν τις χαζομαρες τον αλλον,δηλ, ντζαμπα στεναχωρεθικε ο μικρουλης σου αλλα τι να πεις;;;;;;

δωστου απο μενα του μικρουλι σου πολλα πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

και πες του οτι εγω πιστευω οτι ηταν ο καλυτερος εκει μεσα,και το εννοω εεε;;; :):):):)

RafAlex εχεις πολυ δικιο πρεπει ολοι να καταλαβουν-με οτι τα παιδια μας και ολα τα παιδια του κοσμου δεν ειναι για να κανουμε εμεις οι μεγαλοι τα νουμερα μας,και καλα το ειπες δεν ταπερ ανθρωποι ειναι και αυτοι απλος πιο μικροκαμομενοι,:) :)τα γλυκουλια μας!!!

min tous dineis simasia!!! :angry::angry:

wxou!!!kai esy tin alli fora min dineis simasia kan tin mikri toys!!na doun an tha tous aresei!!!

alla to mikraki sou stenaxarethike...edw emeis kai tha stenaxwriomastan an mas to kanan... :(

Κορίτσια..πωπω..διαβάζω και τα δικά σας γεγονοτα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί ο κόσμος να φέρεται έτσι..κρίμα για τις παιδικές ψυχουλες..και για εκείνες που εκθειάζονται και με το παραπάνω λες και έιναι τάπερ όπως είμαι μια κοπέλα αλλ΄και για εκείνα που στερούνται την επιβράβευση μπροστά σε κόσμο..και οι δυο ψυχολογίες επηρρεάχονται η κάθε μια με διαφορετικό και άσχημο τρόπο...πλέον προσωπικά το ξεπέρασα κυρίως γιατί νιώθω εγώ καλά με το παιδί μου και ξέρω ότι η επιβράβευση απο μένα δεν του λείπει κι αυτό αρκεί για την δική του αυτοπεποιθηση..το τι κάνει ο γυρω κόσμος..νομίζω πολύ λίγο επηρρεάζει την προσωπικότητά του...ξέρει πως στα μάτια μου είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου κι αυτό τον κάνει να νιώθει δυνατός..αλλά σαφώς κι αν υπάρξει επόμενη φορά το πιο πιθανό είναι να τον απομακρύνω και να του τραβήξω την προσοχή με κάτι άλλο μέχρι να σταματήσει το τσίρκο..εγω δεν πρόκειται να κάθομαι να σκοτίζομαι να επιδείξω το γιο μου μονο και μονο για να την μπω στους άλλους..αν θέλω να τον θαυμάσουν θα το κάνω όταν όλοι δε θα ασχολουνται με κάτι άλλο..και όχι να συκγριθεί με κάποιο άλλο παιδί..

αυτες οι συγκρισεις πολυ με νευριαζουν...

οταν κατεβηκαμε ελλαδα πηγαμε σε κατι συγγενεις του αντρα μου καποια μερα.καθοταν στην αυλη ολοι γιατι ηταν καλοκαιρι.ηταν κ η θεια του με την εγγονη της 1 μηνα μεγαλυτερη απο την κορη μου.η κορη μου ηταν τοτε 11 μηνων κ η εγγονη της 12.κοριτσια μολις κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο αρπαζει την κορη μου κ την βαζει διπλα στην εγγονη της να τις μετρησει στο υψος!!δηλαδη ελεος!πρωτη φορα το ειδε το μωρο κ εκανε ετσι!κ επειδη η εγγονη της ηταν τοτε μικροκαμωμενο κοριτσακι κ η δικια μου την περνουσε 4-5 εκ. αρχισε τα αλλα κουφα...''η δικια μας απο 9 μηνων τραγουδαει το αχ κουνελακι ολοκληρο κ το μια ωραια πεταλουδα..'' :blink:

οταν της ειπα να την ακουσουμε μου λεει ''α τωρα ντρεπεται'' ναι καλα!!! :woohoo: :silly: :silly:

γλυκια μου..μονο που το διαβασα κλαιω, απιστευτα ασχημο συναισθημα...ειμαι και εγκυος βλεπεις και οι ορμονες μου εχουν ψιλοτρελλαθει και στενοχωρηθηκα πολυ....τι κακια ειναι αυτη? να χαιρεσαι το παληκαρακι σου ματια μου και κανενα δεν ειναι πιο χορευταρας απο τον δικοσ ου τον δημητρακη!!!! αει σιχτιρ πια με αυτα τα σογια που ξεχωριζουν τα παιδια απο πρωσοπικες αντιπαθειες που τυχον εχουν...τα πηρα τωρα.......ααααει τα ειπα και ξαλαφρωσα!!!

Μερικοί άνθρωποι ρε γμτ.. :( Τι να πω! Είμαι πολύ στενοχωρημένη! Σαν να συνέβη στο παιδάκι μου! Πολύ κάγκουρες! Σόρυ κιόλας, μ'όλο το σεβασμό, αλλά παιδάκι είναι!! Κι αυτό θέλει προσοχή!! Δηλαδή τι, δεν το γέννησε μάνα αυτό το παιδί;; Έλεος!! :(:(

κ ο πεθερος μου παντως κανει διακρισεις επειδη της κορης του ο γιος εχει το ονομα του ενω εμεις βαλαμε ασχετα ονοματα στα δικα μας.τοσα χρονια δεν τα εχει παρει ουτε μια καλτσα δωρο.ουτε οταν τα γεννησα που απο πριν ηξερε το ονομα που θα εχουν.δεν εχουν κατι να λενε ''δωρο του παππου'' οχι οτι το εχω αναγκη.κ ειδικα απο αυτον :angry: αλλα για τα παιδια να χαρουν ...της κορης του το παιδι κ ποδηλατα δωρο κ αυτοκινητα τηλεκατευθυνομενα κ ρουχα κ απολα .τα δικα μου που ειναι κ του γιου του δηλαδη ..τα εχει για πεταμα.ουτε καν τηλ παιρνει να δει τι κανουν.στα 4 χρονια ΠΟΤΕ δε πηρε να ρωτησει τι κανουν τα εγγονια του.κ ναι με πειραζει γιατι δε θελω να πηγαινουμε εκει κ να ασχολειται μονο με της κορης του τον γιο κ τα δικα μου να κοιτανε σαν ξενα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...