Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αισθησιακές φωτογραφήσεις....

Recommended Posts

αχ οσο για τους πιγκουινους θα πηγαινα και εγω μαζι! ξερετε οτι το κρυο τσιτωνει δερματακι!εχετε δει πολλους εσκιμωους με ζαρες?

χαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου βρε Λιμπ μου με τα θεματα σου :laugh: !!!Ανυπομονω κ εγω για το επομενο :P;) !!

Προσωπικα το αισθησιακο γυμνο(οχι το προστυχο κ το χυδαιο)δε με ενοχλει να το βλεπω!Πιστευω οτι πραγματικα μπορει να ειναι τεχνη με το σωστο τροπο!

Εγω θα ποζαρα μονο για τον καλο μου :P !

Οσο για την κορη μου...θα προσπαθουσα να το χειριστω με σωστο τροπο,δε μπορω να σου πω αυτη τη σιγμη τι θα κανα!Μπορω να σου πω ομως οτι ο αντρας μου θα την αποκληρωνε!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: !!!!!!!!!!

Mamma xina εχεις πολυ δικιο για τους εσκιμωους...δε το ειχα σκεφτει ποτε!Μηπως να φυγουμε ολοι να παμε να βρουμε τους πιγκουινους :laugh: ???

αντε κοριτσια κανονιστε καμμια συναντηση για πιγκουινους εγω ειμαι μεσα!!!

ααα να σωσουμε και τη φωκια!!!τελειο???

επισης το θεμα δεν ειναι αν θα καναμε αισθησιακη φωτογραφιση αλλα αν θα μας αφηναν να κανουμε!γιατι πες οκ εμεις τρελες και ...ψωνια παμε και κανουμε...μετα πως θα το παρουσιασουμε χωρις να μας σκοτωσει ο καλος μας?χαχαχαχα

παντως πλακα θα ειχε η απαντηση των αντρων σε αυτο το θεμα με τη φωτογραφιση της κορης!χαχαχαχαχα φανταζομαι τον αδερφο μου να λεει οτι θα την σκοτωνε την ανηψια μου!χαχαχα

Χαχαχα εγω θα ειμαι στο φυσικο μου περιβαλλον (με τους πιγκουινους) :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!!!Τωρα το συνειδητοποιησα!!!

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............!!!!!!!

Παντως σοβαρα ,ο αντρας μου θα παθαινε εγκεφαλικο,υστερια...ολα μαζι!!!

Αφου τωρα που την εχουμε φωτο που την κανουμε μπανιο,μου λεει "αυτες να τις κρυψεις!!!!" :blink: :woohoo:

χαχα τι λετε πρωι πρωι...χαραματα!!!!!!!!! :laugh:

ΚΙ ΕΓΩ θα εκανα αισθησιακη φωτογραφιση αλλα με μαυρο φοντο και μαυροσκοταδο.... μονο το λαμπερο μου χαμογελο θα φαινοταν ουσιαστικα!!!!!! :laugh:

ΛΙΜΠΕΡΤΙ συγκεντρωσου!!!!!! :P:P:P:P:P

φωτογραφιση για την κρεστ λοιπον!!!!χαχαχαχα

ετοιμασου να δεις την γυμνη αληθια!!!

μπα μαλλον την γυμνη ηλιθια θα δω!!!

χαχαχαχαχα

συγκεντρωμενη ειμαι ζαχα μου...στις απαντησεις σου :P:P:P:P:P:P:P:P εσυ και ο αλεξαντρος πετριδης...τα πιο λαμπερα χαμογελα... :P:P:P:P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...