Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αισθησιακές φωτογραφήσεις....

Recommended Posts

Τέχνη ή απλα τρομερή ανασφάλεια πιστευετε οτι αποδεικνύει μια τετοια κίνηση?θα κανατε ποτε?ή ακομα θα επιτρέπατε στην κόρη σας κάτι τέτοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:blink::blink::blink:

πινιγηκα μαρηηη :P:P:P

:laugh: :laugh: :laugh:

ΤΕΧΝΗ παιδι μου...ΤΕΧΝΗΗΗΗ!!!!! ΖΗΤΩ το ΤΣΙΤΣΙΔΩΜΑ!!!!!

Εσυ κατι παιρνεις τα μεσημερια!!!!!!!!!! ;) :laugh:

ναι μαρη....και εγω ψευτρα ειμαι...με αποκαλυψες....δε δουλευω...κανω μπα..ους και ειμαι μαστου...μενη ολη μερα καθε μερα και δει τα μεσημερια :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

με καρδιακο πατερα οχι...δε θα εκανα ποτε....θα ποζαρα μονο για τον αντρα μου & μονο με φωτογραφικη polaroid (photos μιας χρησης) ..σιγα μην παω να εμφανισω τετοια πραγματα!!!!

την κορη μου αν ποτε κανει κατι τετοιο θα την κουρεψω γουλι!!!

Κατά βάση για να κάνω κάτι τέτοιο πρέπει να έιχα κορμί ζιζέλ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και να το λατρεύω :woohoo:

Όχι όχι δεν έχω ναρκισιστικές απόψεις να δείχνω τη κορμάρα (τρομάρα) σε όλο το κόσμο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κόρη δεν έχω αλλά θα την άφηνα να κάνει ότι θέλει και μετά θα τη κλείδωνα στο υπόγειο τη Σπυριδούλα :laugh: :laugh: .

Γουλί κ να τη κούρευα θα μεγαλώναν τα μαλλιά, οπότε καλό είναι κ το σίδερο :laugh: :laugh:

Και επιτέλους που είναι η φωτο μου???Απο το πρωί γράφω χωρις φωτογραφία :(

Προσωπικά δε με ενοχλεί η γυμνή φωτογράφηση γιατί ναι μπορεί να είναι και τέχνη. Εξαρτάται λοιπόν ο τρόπος που γίνεται η γυμνή φωτογράφηση.Το αν θα άφηνα την κόρη μου να κάνει θα εξαρτιώταν από πολλούς παράγοντες.Το που θα δημοσιεύονταν οι φωτογραφίες(πχ. θα πήγαιναν σε έκθεση φωτογραφίας;; ή σε αντρικό περιοδίκό;;;) γενικά θα τα ζύγιζα πολύ και θα φρόντιζα πάντα μα πάντα να πιπιλάω το μυαλό της κόρης μου ώστε να την κρατήσω προσγειωμένη και στο σωστό επιπεδο!! Για μένα λοιπόν το γυμνό σώμα μπορεί να είναι τέχνη..προσωπικά μου αρέσει ναβλέπω γυμνό σώμα. Αυτό είναι άλλωστε το σώμα μας..και΄κάθε τι που αυτό κάνει είναι πολύ όμορφο και φυσικό..δε με πειράζει η ανγή και φυσική παρουσίαση του γυμνου σώματος αλλά η πρόστχη και η φτηνή.

tirogaridaki έγραψε:

Προσωπικά δε με ενοχλεί η γυμνή φωτογράφηση γιατί ναι μπορεί να είναι και τέχνη. Εξαρτάται λοιπόν ο τρόπος που γίνεται η γυμνή φωτογράφηση.δε με πειράζει η ανγή και φυσική παρουσίαση του γυμνου σώματος αλλά η πρόστχη και η φτηνή.

λογω της μικρης δεν μπορουσα αμεσα να αναλυσω τις σκεψεις μου ομως πανω κατω συμφωνω μαζι σου!!!! B)

ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΥΜΝΟ (ΜΟΝΤΕΛΟ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΩΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ Η ΟΧΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΝΟΤΗΤΑ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΣΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΗΓΟΥΡΑ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΟΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΣ?

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ...

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΔΩ ΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!

ΜΙΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΜΙΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Κ ΠΡΟΣΤΥΧΗ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΣΩΜΑ Κ ΣΤΗΤΟ

ΣΤΗΘΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΕ ΠΑΤΣΟΚΙΛΑ Κ ΣΤΗΘΟΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ Κ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ Κ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ..

ΤΟ ΑΝ ΑΦΗΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ.!ΒΕΒΑΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙ!!

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΛΛΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ!!!

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!

ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ(ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ)ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΗ!

ΠΩ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ!Κ ΞΕΦΥΓΑ Κ ΛΙΓΟ!!

ΣΟΡΥ

Γιωτάκι θα διαφωνήσω σε κάτι..το γυμνό σώμα δεν μπορεί να είναι πάντα τέλειο και καλαίσθητο..το κάθε σώμα μπορεί να είναι καλάισθητο και αγαπητό αν θες να το δεις έτσι..δεν μπορουμε να αφήνουμε μονο τα μοντέλα να τα βγάζουν φατσα φόρα όλα στην παραλία και οι παχουλες και χοντρές να κρυβονται..γιατι; Το σώμα τους το αγαπάνε..και με αυτό τον τρόπο μας τονιζουν πως είναι άξιο αγάπης και προσοχής..δε με πειράζει καθολου απο τη στιγμή που το δεχόμαστε και για τις αδύνατες. Εμένα σαν κίνηση δεν μπορώ νά πω ότι μου αρέσει..με ρωτάς κοπέλα μου αν θέλω ο άντρας μου να βλέπει τα βυζιά σου και τον κώλο σου; Μια βουτιά ήρθα να κάνω όχι να πάρει μάτι ο άντρας μου..εμένα ναι με ενοχλεί..γιατι οι περισσότερες έχουν πρόστυχο σκοπο. Αλλά αν το κάνουν οι λεπτές θεωρώ πως μπορουν να το κάνουν και οι παχιες..το σώμα είναι όμορφο με όλα του τα ψεγάδια.

δεν με ενοχλει αρκει να γινεται σωστα!

αν ειναι για τσ...περιοδικο οχι φυσικα!

αλλα το γυμνο ειναι τεχνη!

πηγα και ειδα στο θεατρο το κοριτσια ημερολογιου!

το στορι :ποζαραν ημιγυμες σε ενα χωριο για αγορα ενος κναπε σε ενα αντκαρκινικο νοσοκομειο!

ηταν ημιγυμνες και επανω στη σκηνη!

δεν υπηρχε τιποτα πονηρο η ασχημο

και δεν ηταν κορμαρες φυσικα!

ηταν και παλιες ηθοποιοι!

Μπαλανικα,Ανδρουτσου(απ την πολυκατοικια), σοφια βογιατζακη , πιτουλη,Βιλμα τσακιρη!

απλα υπεροχο

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ Κ

ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΕ...

ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Κ ΝΑΝΑΙ

ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ Κ ΟΧΙ

ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ

ΤΟ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ???

liberty81 έγραψε:

Τέχνη ή απλα τρομερή ανασφάλεια πιστευετε οτι αποδεικνύει μια τετοια κίνηση?θα κανατε ποτε?ή ακομα θα επιτρέπατε στην κόρη σας κάτι τέτοιο?

αχ αυτά τα ερώτημα τα σου με τρελαίνουν !!!!

περιμένω πάντα με ανυπομονησία το επόμενο ερώτημα -δίλημμα !!! :woohoo: :silly:

να σο δώσω μια ιδέα για το επόμενο

"τι θα λέγατε αν το παιδί σας έφευγε για την ανταρκτική να σώσει τους πιγκουΐνους!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly:

''ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ

ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ!!

ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΡΟΥΧΑ :):)

καλα γιωτακι πιστευω πως υπαρχει μια διαφορα του ζωντανου με την τηλεοραση...και μονο που ξερει οτι αυτο που βλεπει ειναι αληθινο και αψεγαδιστο γουσταρει πιο πολυ...

αφροδιτη δεν το ειχα σκεφτει αυτο... ;);););););):P:P:P:P:P

ΚΟιτα απλώς θεωρώ προσωπικά πως το σώμα είναι όμορφο ή άσχημο υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά..δηλαδή αν ο άντρας μου βρίσκει όμορφο το σώμα μου ακόμη κι αν αυτο είναι γεμάτο κυτταρίτιδα και πατσόκοιλα είναι γιατί εκείνος έχει βρει ότι το κάθε σώμα και συγκεκριμένα το δικό μου είναι όμορφο ακόμη και με τις ατέλειές του δηλαδή το καλαίσθητο δε σημαίνει οπωσδήποτε μονοδρομος..έχει πολλές οπτι΄κές ειδικά αν το παρουσιάσεις έτσι δηλαδή απο πολλές οπτικές μεριέςα αποκτάει ομορφιά..τελοσπάντων ειναι υποκειμενικό το θέμα..Αλλά οσον αφορά την παραλία...αν θέλω να δω με τον άντρα μου κωλο και βυζιά ανοιγω την τηλεόραση στις 12 τη νυχτα και βλέπω δεν είναι ανάγκη να πάω στην παραλία μαζί με το παιδάκι μου και να το βλέπω..καταλαβαίνεις τι εννοω...

Εγω παντως την κορη μου θα την αφινα να κανει αισθησιακη φωτογραφηση...προσοχη αισθησιακη οχι προστηχη.

Γιατι πιστευω τι ουτως η αλλως κοικλοφορει πολυ γυμνο τη σημερον ημερα..αν καποιος θελει να δει σαρκα..ας βγει ενα βραδυ να παει σε καποιο κλαμπ...εχω να παω πολυ καιρο βεβαια..αλλα οταν πηγαινα..αισθανομουν καλογρια.

yiotaki!!!! έγραψε:

''ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ

ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ!!

ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΡΟΥΧΑ :):)

XM...ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ....ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΖΩΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!! :laugh:

Αισθησιακές δεν θα της έλεγα..

Καλλιτεχνικές πιο πολύ έχω βγάλει εγώ για μια έκθεση φωτογραφίας και μάλιστα πουλήθηκα. Αυτά έγιναν το περασμένο καλοκαίρι παντρεμένη και μάνα 2 παιδιών :P:P:P

Αν θελήσουν οι κόρες μου ποτέ ας κάνουν αλλά τύπου καλλιτεχνικές, επιμένω!!!

Όσο για τους πιγκουίνους δεν θα τις άφηνα σε καμία περίπτωση :woohoo:

mariaioanna σε αγορασανε??? μπραβο κοπελουδι μου!

κοιταξε το θεωρω οτι το θεμα ειναι πως νιωθει ο καθενας με το σωμα του και ποια ορια εχει θεσει στη ζωη του επισης για ποιο σκοπο το κανει!

εγω θα εκανα αισθησιακη φωτογραφιση (και ας ειμαι αναισθητη) αρκει να μην ξεφευγε απο τα ορια μου και να με εδειχνε πεντε κιλα λιγοτερη και να προοριζοταν για τον καλο μου!

μονο που πες οτι την κανεις τωρα που εισαι νεα μετα θα σου το κοπανανε για το σωμα που καποτε ειχες..."αχ τι ομορφη που ΗΣΟΥΝ"

χαχαχαχα καλημερααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...