Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμάς πριν τις 12-12.30 ποτέ και ας τον κάνουμε μπανάκι από τις 8!! Τον θηλάζω κατά τις 9 κ μετά τον πιάνει μια φοβερή δραστηριότητα μέχρι τις 11.30 που θα ξαναφάει )εκείνη την ώρα εγώ πια είμαι χώμα).

Το βράδυ ξυπνάει 2-3 φορέσ για φαγητό και το πρωί είναι στο πόδι από τις 9!

Στη διάρκεια της μέρας κοιμάται όποτε του έρθει και δεν έχω καταφέρει να τον κρατήσω ξύπνιο που μου λένε.

Δημοσίευση

μαρια....εμενα απο 1 χρονων και μετα κοιμαται απο τισ 10 παρα ..ξυπναει κατα τισ 9 και 2 με 4,30 ξανακοιμαται....αυτο ειναι το προγραμμα μας εδω και 8 μηνες..αλλα και πριν κοιμοτανε κατα τισ 11 και ξυπνουσε 7,30-8,00..ξανακοιμοτανε μετα την φρουτοκρεμα..ξανα το μεσημερι...αντε μην τα υπολογιζετε και πολυ το καθε παιδακι εχει το δικο του προγραμμα..

φιλακια

Δημοσίευση

εμένα δυστυχώς ακόμα δεν έχει φτιάξει το προγραμμά του στον ύπνο οπότε δεν έχει και σταθερή ώρα που κοιμάται και φυσικά ούτε σταθερή ώρα που ξυπνάει,που θα πάει θα φτιάξει σιγά σιγά..

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ο Δημητράκης κοιμάται γύρω στις 10 με 10:30, αλλά αν έχει ξυπνήσει νωρίς το μεσημέρι μπορεί και από τις 9 - 9:30. Πάντως τώρα κοιμάται σερί όλη τη νύχτα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημανικό.

Δημοσίευση

εμεις κατα τις 10 κοιμομαστε ξυπναμε στις 2, στις 5 και μετα στις 8 κανονικα ...πριν δεν κοιμοτανε πριν τις 1 και ξυπναγε 1 φορα στις 6 και μετα κατα τις 10!με βολευε καλυτερα το πρηγουμενο αλλα μεχρι τις 1 εσκαγε στο κλαμα με τα πονακια τωρα πια ειναι μια κυρια αλλα εγω το πρωι κουτουλαωωωωωω!

Δημοσίευση

εμεις κοιμομαστε τρελες ωρες αλλα παντα του δινουμε ενα λουκανικο του μικρου και του λεμε καληνυχτα και παει στο σπιτακι του!μετα λεω καληνυχτα στο αλλο παιδακι και ξερενετε στον υπνο το 28χρονο παιδακι!δεν εχω καταφερει να βαλω ενα προγραμμα στον υπνο τους αλλα τι να κανω τους εχω αδυναμια!!!

Δημοσίευση

Συνήθως 10.30 με 11.00 το πολύ. Κατά τις 9.00 κάνουμε μπανάκι και μεχρι να ντυθούμε, να βάλουμε κρεμούλες κτλ έρχεται η ώρα για το γαλατάκι μας. Το πίνουμε, καθόμαστε αγκαλίτσα για λίγο και μετά κούνια. Παίζει για λίγο με τα παιχνίδια του και Καληνύχτα μαμά,μπαμπά.

Δημοσίευση

Ο δικός μου ευτυχώς τώρα που κλείνει τον 4ο κοιμάται γυρω στις 11 και ξυπνάει κατα τις 7 για γάλα αλλά ενδιάμεσα μπορεί να γκρινιάξει 1-2 φορές για πιπίλα......στις 7 που τρωει ξαναπέφτει κ ξυπνάει πάλι 9.Αυτό το πρόγραμμα το χει 1 βδομάδα τώρα....πριν κοιμόταν 2-3(!!) μέχρι 10-11!!Αλλά δε φταίει ο κακομοίρης γιατί έρχεται αργά ο μπαμπάς του από τη δουλειά κ ξεσηκώνεται.......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo μου χαιρομαι που δεν ξαναειδες κατι, ολα πανε μια χαρα ειδικα οπως προσεχεις κιολας μη φοβασαι τιποτα. Περαστικα για το κρυωμα σου ελπιζω να ειναι ελαφρυ. @ΜαρίαΔημήτρης εσυ μεινε λιγο στο σπιτι σε παρακαλω, να σκεφτεσαι οτι κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη, εγω χθες πηγα λιγο και προσκηνυσα (τις εικονες οχι τον εστευρωμενο δεν επρεπε να κατσω αλλο). Εχω σκασει και γω που δεν μπορω να παω εκκλησια γιατι το Πασχα νιωθω πολυ την αναγκη αυτη σε καταλαβαινω. Αλλη μια εβδομαδα κανε υπομονη, να κανετε και Πασχα σαν ανθρωποι σπιτακι σας με το καλο και να αφρατεψει η μπεμπα. Στο τελος θα δεις θα ειναι βαρυτερη απο τον δικο μου. @Diwni μου εισαι η fit mom της ομαδας μας. Κοριτσια μου ευχομαι Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα με υγεια σε ολες και στις οικογενειες Σας. Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας φυσιολογικα και με εναν πονο.  
    • Ναι, σε ng ειναι, πριν κάνα εξάμηνο ηταν στο 3.03 και πριν 3 χρονια 2.50, τι αλλαξε κι ανέβηκε.Ισως εμποδιζει τ σύλληψή?αυτο διαβασα...
    • Δε θα ξεχάσω στο embryolab ήθελαν για φυσικο κύκλο 800 ευρώ. Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι άδειο το ωοθηλακιο μιας που ημουν πρωτάρα κ τελικά μου πήραν 400 ευρώ για τον αέρα τον κοπανιστο.  Τουλάχιστον στο γενεσις Αθήνα επειδή λένε ότι είναι ακριβά να πω ότι όταν ήταν  άδειο το ωοθηλακιο πλήρωνα 150. Για εμένα που έκανα φυσικούς ήταν σωτήριο.  Και 500 η ωοληψια.  Ο καθένας παίρνει ότι θέλει πραγματικά.
    • Συγχαρητήρια και σε εσένα κορίτσι μου με το καλό μια μεγάλη χοριακη και όλα να πάμε τέλεια!!! Όντως γουρλής ο Απρίλης 4 έχουμε ως τώρα;; Με το καλο να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες..  Για εμένα πάει κ αυτος ο μήνας δυστυχώς πάμε για τον  επόμενο αν κ νομίζω πως στην εξωσωματική θα εναποθεσουμε τις ελπιδες μας.. Απλώς μέχρι να έρθει η ώρα της θα το παλεύουμε.. Καλή Ανάσταση σε όλες κορίτσια με υγεία και γερά μωράκια στις κοιλιές και τις Αγκαλιες η Ανάσταση να έρθει σε όλες!!! Πάντα μετά την εβδομάδα των παθών ακολουθεί η Ανάσταση... 
    • Κορίτσι μου αν η  μέτρηση της Αμη είναι σε ng είναι πολύ καλή. Η TSH είναι λίγο αυξημένη για εγκυμοσυνη θέλουμε να είναι κάτω από 2 ιδανικά. Σε έναν ενδοκρινολόγο να πας. Εγώ που έχω Hasimoto μου είχε απορυθμιστει αλλά άλλαξα χαπι και έπεσε στο 1,5. Καλή Ανάσταση σε όλες!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...