Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΤΕΣ ΤΟ Α ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΩΡΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ:huh:

Ο ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ 8ο Η' 9ο ΜΗΝΑ. ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΗΣΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:blink:

ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

:cheer: ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

Δημοσίευση

Εμένα μιας φίλης μου το μωράκι είχε τυλιχτεί με τον λώρο και ο γιατρός της είπε ότι όντως δεν αποτελεί πρόβλημα .. ! απλά της σύστησε ξεκούραση και να μη ταλαιπωρείται .......

Το πρόβλημα είναι στον 8ο ή στον 9ο μήνα !

Απλά μην αγχώνεσαι και μη κουράζεσαι ..

Δημοσίευση

Εμένα μιας φίλης μου το μωράκι είχε τυλιχτεί με τον λώρο και ο γιατρός της είπε ότι όντως δεν αποτελεί πρόβλημα .. ! απλά της σύστησε ξεκούραση και να μη ταλαιπωρείται .......

Δημοσίευση

Δημοσίευση

MariaIoanna το μονο "παιχνιδακι" που εχουν τα μωρα μεσα στην κοιλιτσα της μαμας

ειναι ο ομφαλιος λωρος!:laugh: Οπως σου ειπε και ο γιατρος

σου δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος ανησυχιας, στο μηνα που εισαι

εχει ακομη τοσο χωρο το παιδακι σου να κανει τουμπες και οπως ολα τα εμβρυα

να τυλιγεται και να ξετυλιγεται με το λωρο. Ειναι εντελως φυσιολογικο και απλως ετυχε

να το δειτε εκεινη τη στιγμη:P Αν μπορουσες να βλεπεις καθημερινα το μωρακι σου θα

διαπιστωνες οτι αυτο συμβαινει πολυ συχνα!

Κακως ανησυχεις λοιπον!

Βγαλε τις ασχημες σκεψεις απο το μυαλο σου;)

Δημοσίευση

να τυλιγεται και να ξετυλιγεται με το λωρο. Ειναι εντελως φυσιολογικο και απλως ετυχε

να το δειτε εκεινη τη στιγμη:P Αν μπορουσες να βλεπεις καθημερινα το μωρακι σου θα

Κακως ανησυχεις λοιπον!

Δημοσίευση

Κακως ανησυχεις λοιπον!

Δημοσίευση

Σωστά κορίτσι μου... Συνέχεια αυτό κάνουν στην κοιλίτσα μας... Η δική μου δέθηκε πάλι με το λώρο της λίγο πριν τη γέννα... κι ευτυχώς που ούτως ή άλλως κάναμε καισαρική (για άλλους λόγους βέβαια!) και δεν ταλαιπωρήθηκε το παιδάκι μου... Μην ανησυχείς γι΄αυτό ακόμα... Είναι πολύ νωρίς! Καλή εγκυμοσύνη να 'χεις και με το καλό!!!! :)

Δημοσίευση

Σωστά κορίτσι μου... Συνέχεια αυτό κάνουν στην κοιλίτσα μας... Η δική μου δέθηκε πάλι με το λώρο της λίγο πριν τη γέννα... κι ευτυχώς που ούτως ή άλλως κάναμε καισαρική (για άλλους λόγους βέβαια!) και δεν ταλαιπωρήθηκε το παιδάκι μου... Μην ανησυχείς γι΄αυτό ακόμα... Είναι πολύ νωρίς! Καλή εγκυμοσύνη να 'χεις και με το καλό!!!! :)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε? Πήγαμε παιδίατρο σήμερα 5300 η μπουμπού και 56 εκ. Την βρήκε μια χαρά, μου είπε μόνο ότι έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα και πρέπει να προσέχω! Και πράγματι και να την ακουμπήσεις αφήνει σημάδια κι έχει αρχίσει να μου κοκκινίζει και στην περιοχή της πάνας ενώ την αλλάζω και την πλένω πάρα πολύ συχνά! Όσο για αυτό που λέγαμε ότι κάνει με το στήθος το βράδυ μου το επιβεβαίωσε κι ο γιατρός. Θέλει να πιπιλησει για να ηρεμήσει και δεν θέλει γάλα, για αυτό κι αυτός μου πρότεινε πιπίλα! Η αλήθεια είναι ότι την είχα ενοχοποιήσει πολύ στο μυαλό μου και όταν είχα δώσει στη μεγάλη αισθανομουν  άσχημα, αλλά τώρα θα δώσω με χαρά θα έλεγα!😂😂 Κλείσαμε τον πρώτο μας μήνα σήμερα! Από τη μία λέω πως πέρασε αυτός ο μήνας κι από την άλλη αισθάνομαι ότι την έχουμε μια ζωή μαζί μας!
    • Την τρίτη μιλήσαμε για την περιποίηση του βρέφους και της λεχωνας , νομίζω περισσότερο φοβήθηκε το αγόρι μου χαχα ,μας έφεραν και μια μικροσκοπική μπεμπούλα φτου φτου 🧿 μου λέει ας βγει λίγο μεγάλο τουλάχιστον να μπορώ να το πιάνω,  λέω μια χαρά θα το πιάνεις 😇
    • Την βαλίτσα ακόμα δεν έχω αρχίσει να την γεμίζω,  περιμένω 2 τελευταία δεματακια ,πιστεύω μην καθυστερησουν  Βλέπω σιγά σιγά το αγόρι μου έχει αρχίσει να αγχώνεται μου λέει να ετοιμάσω την βαλίτσα μη τυχόν έρθει νωρίτερα, του λέω τώρα που θα πάμε στο γιατρό θα μας πει αν τυχόν υπάρχει τέτοια πιθανότητα που δε νομίζω 
    • Γειά σας κορίτσια🫶  Περιμένω και γω πως και πως το ραντεβού μου την μεγάλη Τρίτη να δω το μωρακι μας 🌸 Κι εγώ κορίτσια 2 πρωινά τώρα που σηκώνομαι είμαι κομμάτια, θέλει κάποια ώρα για να συνέλθω, νιώθω πως βαρυνα απότομα,  34+4 σήμερα και προχωράμε 🤞
    • Τα θέλαμε και τα παθαμε 🤣 Είναι ψηλά μάλλον το μωρό και σε πιέζει, εμένα βάζει τα πόδια στα πλευρά ψηλά και ο πωπος της είναι στο στομαχι και μου κόβει την αναπνοή. Λίγο ακόμα έμεινε,μετά θα τα έχουμε πάνω στο στέρνο μας και θα έχουμε εξωτερικά το βάρος αλλά θα μυρίζουμε και την μωρουδιλα συγχρόνως 🥰 Εγώ πάντως ακόμα και στον γιο μου ολόκληρο γαιδουρακι κάθομαι και τον μυρίζω και νομίζω είμαι τρελή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...