Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!

ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ, ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ -ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!- ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!

ΠΕΝΥ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ!!!!!!!!!

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ

Σ'ΑΓΑΠΩ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ...

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................................. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τον χαιρεσαι και να αποκτησετε κι αλλα παιδακια!οσα θελετε εσεις!Οτι επιθυμειτε για την οικογενεια σας να γινει πραγματικοτητα!!!

Συμπεθερα!!!!!

Να χαιρεσαι τον συμπεθερο, να ειναι παντα γερος δυνατος να εισαι και εσυ γερη να τον χαιρεσαι. Να ειστε παντα ετσι ευτυχησμενοι και χαρουμενοι, να χαιρεσται και το παιδακι σας με υγεια !!!

να κανετε οσα αδελφακια θελετε στην πενυ και να ειναι ολα τους γερα και ομορφα!!!

Να τον χαιρεσαι και να αποκτησετε κι αλλα παιδακια!οσα θελετε εσεις!Οτι επιθυμειτε για την οικογενεια σας να γινει πραγματικοτητα!!!

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου πολυχρονο!!!ς!!!παντα ευτυχησμενοι και να χαιρεσται και το παιδακι σας και οτι επιθυμητε να σας το δινει ο θεος!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...