Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Recommended Posts

Και εμενα ο μικρος στον μπαμπα του ολοιδιος!!από φωτο που ειναι ο αντρας μου στην ηλικια του μωρου δε χωραει αμφισβητηση!!

από μεν πηρε τις ιδιοτροπιες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια ...

Έχει πλάκα γιατί όταν γεννήθηκε η παπένια μου οι δικοί μου έλεγαν ότι τους θύμιζα πολύ εμένα ....Και εγώ σα χαζομαμά... χαιρόμουν απίστευτα αλλά μου κόπηκε η χαρά όταν τώρα πλέον που μεγάλωσε η μπεμπούλα μου είναι σχεδόν φτυστή ο μπαμπάς της....σνιαρφ σνιαρφ... :(;)

από μένα πήρε το μπλα μπλα μπλα ....το νάζι μου και τα πατουσάκια μου!!!!!!!!!!χι χι ....

Πείτε με τρελή, αλλά εμένα από τον υπέρηχο ακόμα μου κάνει φτυστή ο μπαμπάς της! :laugh: :laugh: :laugh: Ίδια όμως!!! Καλύτερη απάντηση θα σας δώσω σε λίγες μέρες όταν με το καλό γεννήσω!!

Φτυστός εγώ, ουδεμία αμφιβολία!!!! Έχει βέβαια χαρακτηριστικά του άντρα μου και τα χρώματά του, είναι πιο ανοιχτός αλλά πραγματικά από τον υπέρηχο είχα καταλάβει ότι μου μοιάζει... Ναι Ολίβια δεν είσαι τρελή γιατί κι εγώ το έβλεπα από τον υπέρηχο και τελικά δικαιώθηκα!!!! :kiss:

ntina.ef. έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΟΟΟΟΟΟ....ΤΟ ΣΟΙ(Κ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕ) ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" :P;) ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ :woohoo: :)

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ??

YUKI...ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΣΕΝΑ ;);):kiss:

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΡΑ Κ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ!! 18-20100210.jpg

τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σου ζήσει...Πρέπει να σου μοιάζει....Πόσο είναι ?

mummydi έγραψε:

Kαλημέρα κ απ μένα!!!

Κ σε μας οι απόψει διίστανται...Οι δικοί του λένε οτι η μπουμπου μου μοιάζει στον αντρούλη μου,στα ανίψια του,στην αδερφή του,στον μπαμπά του....Οι δικοί μου λένε οτι μοιάζει σ εμένα,στον αδερφό μου κ κυρίως στον μπαμπά μου...Εγώ έτσι όπως τη βλέπω μου φαίνεται οτι λόγω χρώματος ματιών(έχει σχεδόν μαύρα μάτια σαν του μπαμπά της-εγώ έχω μπλε)θυμίζει τον μπαμπά της αλλα τα χαρακτηριστικά είναι δικά μου..

Θα δείξει,ούτως η άλλως τα μωράκια αλλάζουν μορφή απο μέρα σε μέρα!!!

Γερά να είναι κ τα λατρεύουμε ΟΠΩΣ κ να χει!!!!!!!

Μάκιαααααααααα!!!!!!!!

Εννοείται Κωνσταντίνα μου γερά να ναι αλλά εσένα είναι και γερό αλλά πάνω απ'όλα και κουκλί το Ολινάκι σου!χι χι Μάκια.... :kiss::kiss::kiss:

mummydi έγραψε:

Kαλημέρα κ απ μένα!!!

Κ σε μας οι απόψει διίστανται...Οι δικοί του λένε οτι η μπουμπου μου μοιάζει στον αντρούλη μου,στα ανίψια του,στην αδερφή του,στον μπαμπά του....Οι δικοί μου λένε οτι μοιάζει σ εμένα,στον αδερφό μου κ κυρίως στον μπαμπά μου...Εγώ έτσι όπως τη βλέπω μου φαίνεται οτι λόγω χρώματος ματιών(έχει σχεδόν μαύρα μάτια σαν του μπαμπά της-εγώ έχω μπλε)θυμίζει τον μπαμπά της αλλα τα χαρακτηριστικά είναι δικά μου..

Θα δείξει,ούτως η άλλως τα μωράκια αλλάζουν μορφή απο μέρα σε μέρα!!!

Γερά να είναι κ τα λατρεύουμε ΟΠΩΣ κ να χει!!!!!!!

Μάκιαααααααααα!!!!!!!!

Εννοείται Κωνσταντίνα μου γερά να ναι αλλά εσένα είναι και γερό αλλά πάνω απ'όλα και κουκλί το Ολινάκι σου!χι χι Μάκια.... :kiss::kiss::kiss:

Βικη 2 Θεϊκό αυτό με τη πεθερά!

Υuki το νινί σου είναι copy-paste!

Μamoli με "κούφανες" που το είδες από τον υπέρηχο! Με το καλό να γεννήσεις μ'ένα πόνο.

Να ρωτήσω κάτι τις μανούλες? ισχύει πως άν ο ένας γονιός έχει σκούρα χρώματα και ο άλλος ανοιχτα υπερισχύει το σκούρο στο μωρό? Να ξέρω γιατί έχω την αίσθηση πως με το καλό θα μου έρθει μαυροτσουκαλάκι !

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

η μονη καμενη ειμαι εγω εδω μεσααααααα !! και τα δυο μοιαζουν στην πεθερα μου !! γελαστε οοοοοοοοσο θελετε !!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ ΑΝ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ,ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΣ!ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

karolinaki1 έγραψε:

ntina.ef. έγραψε:

τι γλυκιά φατσούλα είναι αυτή!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σου ζήσει...Πρέπει να σου μοιάζει....Πόσο είναι ?[/quote:13nf403h]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ!! :):)

Κ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ...Κ ΤΙ ΑΥΤΙΑΑΑΑΑΑΑ..!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...