Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μια ακομη ερωτηση...παρατηρησα οτι εχω παρα πολλα κολπικα υγρα...σε σημειο να φραω σερβιετακι γιατι μουσκευε συνεχεια το εσωρουχο...συγνωμη για την περιγραφη,αλλα ειναι λογικο...εχω διαβασει οτι ειμαστε πολυ στεγνες οταν θηλαζουμε :huh:

Δημοσίευση

Φυσιολογικό ειναι . Πολλες γυναικες εχουν πιο "ξηρη" την περιοχη κατα την περιοδο του θηλασμου αλλα υπαρχει και μια μεριδα γυναικων που αντιθέτως εχει πολλα υγρα .

ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι σε βλεπω συντομα πολυτεκνη :P:)

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Φυσιολογικό ειναι . Πολλες γυναικες εχουν πιο "ξηρη" την περιοχη κατα την περιοδο του θηλασμου αλλα υπαρχει και μια μεριδα γυναικων που αντιθέτως εχει πολλα υγρα .

ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι σε βλεπω συντομα πολυτεκνη :P:)

δηλαδη αυτο μπορει να σημαινει οτι κανω ωορεξια;;;;;

γι αυτο ρωταω για να προσεχω...γιατι μετα θελω δε θελω θα θηλαζω πολλα χρονια :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Η ωορρηξία προηγείται της περιόδου κατά 15 μέρες περίπου.Η περίοδος θα σου έρθει κάποια στιγμή ενώ θηλάζεις απλά καθυστερεί να έρθει στις μητέρες που θηλάζουν σε σχέση με όσες δεν θηλάζουν.Εμένα μου ήρθε στους 5 μήνες περίπου.Επειδή δεν γνωρίζεις εξαρχής την ημερομηνία που θα σου έρθει η περίοδος και η ωορρηξία θα έχει γίνει πιο πριν,άνετα μένεις έγκυος εκείνο το 15ημερο.

Δημοσίευση

Κι εγω ενώ ημουν παρα πολυ ξηρη, απο χθες εχω κολπικα υγρα. λετε να εχω ωορηξια; Καναμε και ελευθερα σημερα! Ο γιατρος μου ειχε πει οτι ο θηλασμος αποτελει μεθοδο αντισυλληψης! Δε θα αντεξω 3ο στο καπακι... Μπουρεκακι με αγχωσες με το θεμα σου!!!(Τι κανουν τα ζουζουνακια σου;)

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΗΜΙΑ!!ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΣΤ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΣΤΑ..ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ,ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ;

Δημοσίευση

Απο οσο ξερω πρεπει να περασουν τουλαχιστον 5 μηνες. Εγω που εμεινα στο 2ο μετα απο 6 μηνες τον τελευταιο μηνα ημουν στο κρεβατι γιατι με ποναγε πολυ η τομη (υπαρχει και φοβος για ρηξη μητρας..)

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Κι εγω ενώ ημουν παρα πολυ ξηρη, απο χθες εχω κολπικα υγρα. λετε να εχω ωορηξια; Καναμε και ελευθερα σημερα! Ο γιατρος μου ειχε πει οτι ο θηλασμος αποτελει μεθοδο αντισυλληψης! Δε θα αντεξω 3ο στο καπακι... Μπουρεκακι με αγχωσες με το θεμα σου!!!(Τι κανουν τα ζουζουνακια σου;)
τι εγινε βρε αναστασια μου,ολα καλα;;;οι κουκλιτσες σας;;;

αχ!!!!!μας βλεπω να ανοιγουμε καινουργιο ποστ...εγω ,εσυ και το βικακι :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Happyland έγραψε:

Ο γιατρος μου ειχε πει οτι ο θηλασμος αποτελει μεθοδο αντισυλληψης!

Συγνώμη αλλά εγώ θα άλλαζα γιατρό!

Το πρώτο πράγμα που μας έλεγαν οι μαίες στο νοσοκομείο που γέννησα ήταν ότι μένεις έγκυος αν θηλάζεις.Μια γνώση που δεν τη γνωρίζει ένας γυναικολόγος!Τι να πω;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Zeldaκαλημερα😃 Στην ιδια πηγα κ εγω!Φοβερη ηταν!Εγω να σου πω πηγα χωρις να ξερω τις γιατρους που θα με δουν (β εκανα με την κα.Φωκιαλακη),απλα το αποφασισα διοτι πρωτον εκει που ειχα κάνει την αυχενική διαφάνεια και με είχε δει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ήμουν ευχαριστημένη,όπως και στην εμβρυοκαρδιολόγο που με παρέπεμψε και ο γυναικολόγος μου άλλα και σε μία άλλη που με παρέπεμψε η γιατρός που είχα κάνει την αυχενική δεν με κάλυψαν από το τηλέφωνο ( η μία με άγχωσε χωρίς λόγο,ήθελε να με δει από τη 14η εβδομάδα! και οι άλλη δεν ήθελε να κλείσουμε ραντεβού αν δεν περασει ο Αύγουστος). Δεύτερον επειδή μένω μακριά από το κεντρο και είναι ταλαιπωρία για μένα,μου άρεσε το γεγονός ότι στο ιασω θα με εξετάζανε την ίδια μέρα και μου έκανε και ημερομηνία..Ητανε τέλεια μπορώ να πω ενώ δεν είχα καλή εμπειρία στο ιασω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου,στο ξενοδοχειακό κομμάτι βέβαια όπως και στις νοσηλεύτριες των ορόφων αλλά αυτό από ότι έμαθα εχθές είναι κάτι για το οποίο δεν φταίει κανένας άλλος παρα μονο τα μεγαλοστελέχη🤷‍♀️
    • Ήθελα να σε ρωτήσω μέρες αλλά περίμενα να πάνε πρώτα όλα καταπληκτικά όπως πήγαν και μετά. Που έκανες την καρδιολογική εξέταση εμβρύου; Προπερσι είχα πάει στο Ιασώ στην Κωνσταντοπουλου μετά τη β χωρίς λόγο, όλα καλά τα έβλεπαν στον υπέρηχο απλώς ήθελα εγώ γιατί είχα τραβήξει ζόρι τότε με εκείνη την παλιοpappa και είχα αποφασίσει να τα κάνω όλα. Όλα καλά τα είχε βγάλει και είχα μείνει γενικά ικανοποιημένη από την εξέταση και τη συμπεριφορά οπότε λέω να πάω στην ίδια αλλά δεν έχω κάνει και ιδιαίτερη αναζήτηση. Εσένα σου σύστησε συγκεκριμένο γιατρό ο γυναικολόγος σου;
    • Δυστυχώς είδαμε στην εξέταση ότι μικρύνε πολύ ο τραχηλος μου, μόλις 10μμ, πλέον έχει και εγώ οδηγίες για αυστηρή ξάπλα. Εχω ραντεβού με την εμβρυολογο να το δει και αυτη ως πιο εξειδικευμενη, κατά 90% θα νοσηλευτώ για να προλάβουμε ο,τι εκτατο προκύψει. Προφανως η ψυχολογία μου εχει πεσει στα πατώματα και το κλάμα παει ροδανι, παρακαλαω να πάνε όλα καλά!!
    • Κοιταξε κ εγω η αληθεια ειναι σε κανα 2 μηνο θα ξεκινησω αγορες..τωρα το θεωρω τραγικα νωρις απλα κραταω σημειωσεις με πραγματα που χρειαζομαι ή μου αρεσουν σου ευχομαι τα καλυτερα,να προσεχεις τον εαυτο σου, να μην κουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε;; Τι κάνουν τα μωράκια σας;;  εμείς κοντεύουμε 7 μηνών και ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει.. τρώμε κανονικά φαγητό, φρούτα κλπ!!! Ωστόσο το ξενύχτι καλά κρατεί.. δυστυχώς ότι και να έχουμε δοκιμάσει δεν μπορεί να κοιμηθεί σερί ενώ το είχαμε βρει.. μας ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γάλα. Οπότε τώρα είμαστε στην φάση που προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για αυτό.  επισης, να σας ανακοινώσω πως περιμένουμε και δεύτερο παιδάκι. Εχω κάνει τεστ και χοριακη η οποία έβγαλε αποτέλεσμα 5.081 με 5 μέρες καθυστέρηση. Το Σάββατο θα πάω και στον γιατρό.  Είμαστε πολύ τρομαγμένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι αν σκεφτεί κανείς πως για το πρώτο παιδάκι παλεύαμε 3 χρόνια ενώ αυτό ήρθε με μια τυχαία επαφή και ούτε καν ολοκληρωμένη.. συμβαίνουν και αυτά, τι να πω.. δεν το είχαμε στο μυαλό μας έτσι.. όπως και να έχει καλοδεχούμενο!!!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...