Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχα φοβερο το θεματακι........κ γω ημουν απο τα καλα παιδια του σχολειου χαχχαχαχα μα αληθεια σας λεω δ με πιστευετε?????? :blink::ohmy:

δ θα τα πω ολα γιατι θα με παρετε με τις ντοματες.... κ πρε[ει να φτοαξω κ κιμαδοπιτα χιχιιχιχι λοιπον:

ΛΥΚΕΙΟ : 2η χρονια (εμενα 3 χρονια απο απουσιες :P :P :P:D :D)

ερχετε στην ταξη μια μαλακο που την ειχα κ στο δημοτικο (αχωνευτη)

κ κανει το λαθος να κατσει μπροστα μου ....χεχεχε!!!!!!

ερχετε η ωρα που φωναζαν το ονο/μο μας εμενα το βαφτηστικο ειναι πολυ ηλιθιο κ στην τελικη ποια ειναι αυτη που θα το κοροιδεψει δ καταλαβα....

η πρωτη ηταν προειδοποιηση... στην δευτερη αλλαξε τμημα.... μην με ρωτησετε....οχι δ την εδειρα δ λερωνα ποτε τα χερακια μου xixiixix :P :P :P:D :D :D

μετα απο λιγες μερες μου στελνει σε διαλειμα μια κ καλα να με δειρει χιχιχιιχιχιχ χαχαχχαχαχαχ χουχουχουχου

κ με δειχνει εγω ημουν με γυρισμενη την πλατη κ δ ειχε δει το προσωπο μου....φευγει τρεχοντας η λεγομενη μαρια κ ερχετε το κοριτσακι να μου ζητησει τα ρεστα ....με το που γυρναω ....δ ξερω γιατι αλλα χεστικε πανω της αληθεια σας λεω χαχαχχαχαχαχχα δ την ηξερα εγω ...

κ μου λεει ''εμενα....????με ετσειλε η μαρια.... να σε δειρω?????? εγω εσενα??????/'' αφου ξεγουρλωσα τα ματια μου κ καταλαβα τι εγινε μμμμμμμ :S :S :S

ανεβηκα στον οροφο κ εγινε το σωσε χεχεχε δ ξαναβρεθηκε στον δρομο μου

η ΜΑΡΙΑ ποτε ξανα χαχχαχαχαχα κ στην μεση της χρονιας αφου γιναμε ''φιλες''με καποια κοριτσια εμαθα οτι κ αυτες μας τρεμανε (ολη την παρεα μας) χαχαχχαχαχαχαχχα

δ ξερω γιατι πραγματικα η αληθεια ειναι κ τους το ειχα πει

κ γελαγαμε βεβαια οτι κ εμεις ειχαμε την ιδια εντυπωση για αυτες :silly: :silly:

οτι ηταν κ καλα γ@@@μω κ δερνω )χαχαχχαχα

εχω κ αλλα να πω αλλα εχω κ δουλειες θα τα πουμε λειαν συντομς χαχαχαχχα φιλια :D :D :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...