Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ατίθασα νιατα

Recommended Posts

χαχαχα φοβερο το θεματακι........κ γω ημουν απο τα καλα παιδια του σχολειου χαχχαχαχα μα αληθεια σας λεω δ με πιστευετε?????? :blink::ohmy:

δ θα τα πω ολα γιατι θα με παρετε με τις ντοματες.... κ πρε[ει να φτοαξω κ κιμαδοπιτα χιχιιχιχι λοιπον:

ΛΥΚΕΙΟ : 2η χρονια (εμενα 3 χρονια απο απουσιες :P :P :P:D :D)

ερχετε στην ταξη μια μαλακο που την ειχα κ στο δημοτικο (αχωνευτη)

κ κανει το λαθος να κατσει μπροστα μου ....χεχεχε!!!!!!

ερχετε η ωρα που φωναζαν το ονο/μο μας εμενα το βαφτηστικο ειναι πολυ ηλιθιο κ στην τελικη ποια ειναι αυτη που θα το κοροιδεψει δ καταλαβα....

η πρωτη ηταν προειδοποιηση... στην δευτερη αλλαξε τμημα.... μην με ρωτησετε....οχι δ την εδειρα δ λερωνα ποτε τα χερακια μου xixiixix :P :P :P:D :D :D

μετα απο λιγες μερες μου στελνει σε διαλειμα μια κ καλα να με δειρει χιχιχιιχιχιχ χαχαχχαχαχαχ χουχουχουχου

κ με δειχνει εγω ημουν με γυρισμενη την πλατη κ δ ειχε δει το προσωπο μου....φευγει τρεχοντας η λεγομενη μαρια κ ερχετε το κοριτσακι να μου ζητησει τα ρεστα ....με το που γυρναω ....δ ξερω γιατι αλλα χεστικε πανω της αληθεια σας λεω χαχαχχαχαχαχχα δ την ηξερα εγω ...

κ μου λεει ''εμενα....????με ετσειλε η μαρια.... να σε δειρω?????? εγω εσενα??????/'' αφου ξεγουρλωσα τα ματια μου κ καταλαβα τι εγινε μμμμμμμ :S :S :S

ανεβηκα στον οροφο κ εγινε το σωσε χεχεχε δ ξαναβρεθηκε στον δρομο μου

η ΜΑΡΙΑ ποτε ξανα χαχχαχαχαχα κ στην μεση της χρονιας αφου γιναμε ''φιλες''με καποια κοριτσια εμαθα οτι κ αυτες μας τρεμανε (ολη την παρεα μας) χαχαχχαχαχαχαχχα

δ ξερω γιατι πραγματικα η αληθεια ειναι κ τους το ειχα πει

κ γελαγαμε βεβαια οτι κ εμεις ειχαμε την ιδια εντυπωση για αυτες :silly: :silly:

οτι ηταν κ καλα γ@@@μω κ δερνω )χαχαχχαχα

εχω κ αλλα να πω αλλα εχω κ δουλειες θα τα πουμε λειαν συντομς χαχαχαχχα φιλια :D :D :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στελλίτσα ....... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: και μη λες πολυ οτι με τα θεματακια μου γελας...προσβαλλεις τη ζαχα... :P:P:P:P:P

με σουφρωμα ε?χμμμμμμμμ.....απο τα body shop εμεις σουφρωναμε.... :dry::dry::dry::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...