Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για τις φιλες μου!!!!

Recommended Posts

επειδη ο κυκλος μου μεσα στο μαμμυ τελειωσε, δεν θα μπορουσα να φυγω χωρις να αφιερωσω και ενα ποστ στις φιλες που εκανα εδω μεσα, γιατι κοριτσια μη μασατε απο κακοβουλους χρηστες, υπαρχουν πολλα αξιολογα κοριτσια εδω μεσα και μην σταματησετε να εισαστε αληθινες γιατι μονο ετσι θα κανετε φιλιες! γνωρισα πολλες κοπελες στις συναντησεις που πηγα ειναι πολλες και η καθε μια εχει ενα λιθαρακι στο μυαλο και την καρδια μου, τζορτζινακι, βανια, μαρινα, ρουμπελα, μαρακι, γλυκαααα, και οσες εχω δει πολλες φορες στις συναντησεις εχω χαρη που σας γνωρισα αν ξεχασα καμια συγνωμη αλλα εισαστε πολλες και ειμαι σιγουρη οτι καποια ξεχναω, φταιει και η συγκινηση βλεπετε, δεν θα χαθουμε θα σας βλεπω σε συναντησεις, και τωρα στα κολητα μου φιλαρακια που επισης γνωρισα και απο κοντα και δεν χανομαστε εμεις με τιποτα, θα ηθελα να πω οτι της αγαπω ειναι οι φιλες μου τελεια και παυλα, οι δικοι μου ανθρωποι γιαυτο θα ηθελα να πω στη dimitroula29, sissio, crazy, dallia και mamoli οτι χαιρομαι που μπηκαν στη ζωη μου με τιμησαν με την φιλια τους και μου ομορφαινουν τη ζωη καθε μερα που μιλω μαζι τους, κοριτσακια μου αφιερωμενο το συγκεκριμενο αποσπασμα απο το youtube, στα υπολοιπα κοριτσια του mammy με το καλο να γεννησουν και να αποκτησουν bebe. φιλια πολλα! και για αλλη μια φορα σας ευχαριστω φιλεναδες μου που ηρθατε στη ζωη μου και ευχαριστω το μαμμυ που σας εφερε στην πορτα μου

http://www.youtube.com/watch?v=46kuFQTn5T4

οριστε και το ειπα οτι καποια θα ξεχασω γιαυτο συμπηρωνω, ευχαριστω και τις αυγουστιατικες μαμαδες γιατι περασαμε μαζι ολη μας την εγκυμοσυνη, την γεννα το σαραντισμο και γενικα ολα τα της εγκυμοσυνης, κοριτσακια μου θα σας θυμαμαι παντα γιατι παντα θα θυμαμαι γλυκα εκεινη την γλυκια περιοδο. ενταξει τωρα νομιζω τελειωσα δεν θα ξανακανω επεξεργασια, εισαστε και πολλες παναθεμα σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άιντε.. Άλλη το' πε, άλλη το' κανε!!! :huh:

Που πας μαρήηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Ποιος θα με υπερασπίζεται εμένα όταν θα με λένε κατώτερη και καμπλεξική?

:P

συγνωμη που επεμβαινω !!!! δεν εχω το δικαιωμα ειμαι μολις μια εβδομαδα εδω αλλα ρε κοριτσια γιατι ????? παει το κλεισατε το μαγαζι !!!! αυτοι που ξεκινησαν αυτο το παιχνιδι ηξεραν τι εκαναν και τωρα ειναι νικητες !!!! μην τους δινετε την χαρα και την ικανοποιηση ........... ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει αλλα ............ ενταξει ...... δεν λεω τιποτα αλλο σεβαστη η καθε αποφαση !!!!!! :(:(

δεν θα εμπαινα μιας και ηρθε ο αντρουλης μου σπιτι μετα απο 15 μερες..

Ειπα αντε ας δω μια μαμμυ κι ας τρεξω στην αγκαλια του...

αλλα μολις ειδα το ποστ σου ............βρε μαριαντα μου...οι αυγουστιατικες δεν σημαινουν τιποτε για σενα? :( ουτε ενα γεια ,ουτε μια αναφορα σε μας?

που πας? που φευγεις? στερεις την γλυκοπαραμυθενια σου απ τα φιλαρακια της?

ναι μπορει να μην ειμαστε κολλητες,ουτε να συμφωνουμε σε ολα...ε και?

μοιραστηκαμε τοσα..περασαμε τοσα αλλα..πιασαμε το ονειρο...τωρα το ονειρο αρχισε να μας πεταει κρεμες... :) και φευγεις?

παντα περιμενω να σε ακουσω στο θεμα μας..ολες θελω να μαστε εκει!!να μιλαμε για τα θαυματακια μας..να καμαρωνουμε...Αλλωστε ως εμπειρη μαμα..ξερεις οτι τωρα αρχιζει το παρτυ τους...

μη τα διαγραφεις ολα τοσο απλα......ξανασκεψου το!

Να σου πω κάτι; Από τη μία, ok, δεν με πειράζει το να μην μπαίνεις πια εδώ... Εμένα μου αρκεί που σε γνώρισα και σε θεωρώ φίλη μου (όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια που ανέφερες) και θα έχω και την πολυτέλεια να σε βλέπω από κοντά και να πίνουμε τα καφεδάκια μας και να λέμε τα χαζούλικά μας και τα σοβαρά μας...

ΑΛΛΑ θέλω να πω ότι είναι κρίμα να λείψεις ως Marianda από το mammyland... Γιατί είσαι 100% αυθεντική και ένα φόρουμ -όσο απρόσωπο και αν είναι- χρειάζεται τέτοια άτομα!

I love you κάργα και εγώ όπως η Δημητρούλα και σου αφιερώνω αυτό:

Μαριτσάκι μου όμορφο...

Μένεις.. φεύγεις.. η απόφαση είναι δικιά σου!

Εμείς έτσι κι αλλιώς δε χανόμαστε...

Σ'αγαπώ πολύ... Όπως και όλη την παρέα που ένα χρόνο τώρα ομόρφυνε τη ζωή μου... :)

Αφιερωμένο με πολλή αγάπη:

Mamoli έγραψε:

ΑΛΛΑ θέλω να πω ότι είναι κρίμα να λείψεις ως Marianda από το mammyland... Γιατί είσαι 100% αυθεντική και ένα φόρουμ -όσο απρόσωπο και αν είναι- χρειάζεται τέτοια άτομα!

I love you κάργα και εγώ όπως η Δημητρούλα

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΓΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ?ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ?ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΜΙΑΣ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΕΑ 5-10 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙΝΑΝ ΠΙΟ ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΥΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 7,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ρε κοριτσια τι γινεται τωρα???????????

γιατι ολα αυτα????

marianda λιγο σε γνωρισα απο τις συναντησεις αλλα πραγματικα σε θαυμασα

εισαι ενα υπεροχο κοριτσι και λυπαμαι και στεναχωριεμαι που φευγεις....

Glukia mou Miloupitsa kai ego eimai xaroumeni pou se gnorisa. Tha mou leipsei i parousia sou edo, alla einai sebasti i apofasi sou.

Emeis de xanomaste tora pou brethikame!! :);)

Ta filia tha sta doso apo konta!

Τώρα έκατσα!! Σε διάβασα στα πριβέ μας κι ήθελα να στα πω δημοσίως!! Είναι πολύ λυπηρό που φεύγεις τελικά από εδώ! Καιρό τώρα κι εγώ δεν νιώθω πια το mammyland όπως το ένιωθα παλιά!! Μια στιγμή χαλάρωσης.. την οποία πλέον την αναζητώ αλλού! Δεν αντέχω άλλο τις εντάσεις! Έχω το μωρό μου και πολύ καλύτερα πράγματα ν'ασχοληθώ! Εγώ θα είμαι πάντα, πάντα στην ζωή σου, αυτό να το ξέρεις, δεν θ'απαλλαγείς εύκολα από μένα... αυτό είναι απειλή!!! Ξέρεις πως αν αρχίσω την πάρλα δεν σταματάω!!! :laugh: Αστειάκι!! Και όσον αφορά κάλπικους χρήστες, ανθρώπους που πέρα από την γνώμη τους δεν υπολογίζουν πως μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος, έστω κι αν δεν τον γνωρίζουν από κοντά.. αλλά ξέρουν πως είναι υπαρκτό πρόσωπο, με αισθήματα κι ειλικρίνεια...αν λοιπόν το νόημα είναι να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους να αποχωρούν που κοιτάνε να μας ξεστραβώσουν και να μην δίνουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε σε κοριτσάκια ή αγοράκια που γουστάρουν να σπάνε πλακίτσα... Είναι κρίμα!! Πολύ κρίμα!!

Ευχαριστώ κι εγώ το mammy...γιατί μπορεί να μην συμφωνώ με όλες.. που είναι και το πιο λογικό άλλωστε, αλλά γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα τα οποία ήδη τα έχω στην καθημερινότητα μου και περνάω υπέροχα μαζί τους!!

Κουμπαράκι... Σ'αγαπάω πολύ πολύ και θέλω να σε βλέπω πάντα ευτυχισμένη!! Και μην αλλάξεις τίποτα πάνω σου!!! Είσαι αυθεντική!!! Κι ας μην αρέσει σε όλους! Τι να κάνουμε;; Σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!! :)

p.s: Τα λέμε στο fb!! :kiss:

Σου αφιερωνω το ιδιο τραγουδι με την Ολι μας!!!

Αχ μαριαντα με τα πανεμορφα κουκλακια..γιατι μας εγκαταλειπεις και εσυ!!!!!!

Θα τα λεμε βεβαια και στο FB αλλα και απο κει...ποσο θα τα λεμε.

Σμουτσ στα αγγελακια σου και σε σενα.

Επιμενω να μινεις!!!!!

ti egine vre koritsia ????? den prolaveno na mpaino oso sixna empaina k xano episodia ... alla ti gia poio logo apoxorei i marianda den exo katalavei pados ego den 8 aefevga gia kanenan allon para mono an to ei8ela ego prosopika eimai dyo xronia melos edo mesa k den exo skeftei oute stigmi na ta paratiso epeidi kapia kopela apo domesa den simfonei mazi mou i eixame diaforetikes apopseis kati pou einai apolita fysiologiko e k ti egine ? giafto exeis filous gia na akous k diaforetikes apopseis alla afto pou diavasa gia kakovoulous xristes ti einai ? kainourio einai tora afto ???? pados marianda an se exei epireasei kati allo perisotero apoti mporoune na se epireasoune oi files sou edo mesa k krinei soti etsi prepei na kaneis to sevomaste alla gia skepsou ligo kalitera ti metraei perisotero kapoios - a kakoproeretos-th i oi ta kala sou filarakia ???? kalimera se oles koritsia !! k kali evdomada na exoume

filos`ifigen έγραψε:

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΓΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ?ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ?ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΜΙΑΣ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΕΑ 5-10 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙΝΑΝ ΠΙΟ ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΥΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 7,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ..ΟΧΙ Κ ΛΙΓΑ!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΙΚΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ(ΑΝ Κ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ...ΦΥΓΑΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΙΚΑΝ,ΦΥΓΑΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑΝ ΑΠΛΑ.. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΦΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙΝΕΣ.. :(:blush:

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ (ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ)ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤ. ΜΟΥ..Κ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΜΑΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ..ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΜΕ ΖΗΛΙΑ Κ ΦΘΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΡΜΑΤΑ Η ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ??ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ

Που πας βρε συμπεθέρα;;;;;;;;;;;; Τώρα που βρήκα νύφη για τον γιο μου, φεύγεις;;;;;; :(:(:(

Έχω μέρες να μπω και έχασα μάλλον κάτι.... Τι έγινε; Ποιος πείραξε την συμπεθέρα μου;;;;; Θα έχει να κάνει μαζί μου!!!!! :angry::angry::angry:

Φιλάκια!!!! Ό,τι και αν αποφασίσεις εμεις μαζί σου και θα έρθω στην επόμενη συνάντηση για να γνωριστούμε αλλά και να γνωρίσω και τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!

den exo diavasi tis gnostes sizitisis...exo omos ligo enimerothi.

den exo erthi pote se antiparathesi me kamia.giati apla an mia kopela den mou teriazi den milo mazitis.

pote den mpeno stis selides pou iparxi entasi giati den me endiaferi ti kouvala o kathenas sto kefali tou.

oute pistevo pos prepi pia gia ola na exoume apopsi.

exo gnorisi kapies kopeles opos ke esena.

ke kathe fora pou sas vlepo xerome poli ke pernao poli kala mazisas.

omos mexri eki.

tora an kapia meli lene alithia i psemata prosopika den me niazi.

emena den me exi piraksi kanis ke malista para poles kopeles pou den ksero mou exoun stili ena minima me efxes.

episis genikotera to mammy mou exi dosi poles plirofories pou den iksera.

ala pola ipa gia mena................

pistevo omos pos ke esi exis pari kapia voithia apo to mammy.

giati lipon na to afisis?den ine adiko?

an kapies kopeles den sou ferthikan kala min tous ksanamilas.

emis omos pou exoume pxi ke enan kafe mazi se theloume.

ego pantos poli..... lipon girna piso tora.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...