Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ.Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ(15 ΜΗΝΩΝ)ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΝΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ!!ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΣΑΣ???ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!

Δημοσίευση

ΤΡΙΨΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΥΚΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ Κ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ...ΚΑΝΤΟΥ ΛΙΓΟ ΜΑΣΑΖ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣΩ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!

Δημοσίευση

MHN ANΥΣΗΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΕ ΜΙΓΜΑ ΧΛΙΑΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ

Δημοσίευση

Καλησπέρα καλή μου και να σου ζήσει το μωράκι σου!

Μην ανησυχείς, εμάς σχεδόν πάντα μας συμβαίνει αυτό όταν κάνουμε εμβόλιο. Ο γιατρός μου πρότεινε να κάνω κομπρέσες με αλουμινόνερο.

Έτσι το κάνω πάντα μετά απο εμβόλιο και δεν ξαναπαρουσιάστηκε γρουμπουλάκι!!! ;)

Δημοσίευση

Καλά, εγώ είχα δημοσιεύσει και ολόκληρο ποστ για γρομπαλάκι, που δεν είχε το παιδί μου (μια που δεν έχω παιδί), αλλά εγώ!!!

Πήγα να πεθάνω απ' την αγωνία μου, και τελικά πήγα στο γιατρό και ήταν από μια παυσίπονη ένεση που μου είχαν κάνει όταν είχα σπάσει το χέρι μου, δύο εβδομάδες πριν! Τώρα, έχουν περάσει εφτά εβδομάδες, και καμιά φορά πάλι με ενοχλεί λίγο η περιοχή!!!

Σίγουρα στο παιδάκι σου θα περάσει πολύ νωρίτερα!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ

!!!ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...