Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΜΠΛΟΥΖ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ???

Recommended Posts

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε κοριτσια πως το βαζετε γιατι παω να το ανεβασω και δεν με αφηνει μου βγαζει error, γιατι το κανω λαθος μαλλον... :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

karolinaki1 έγραψε:

Επιτέλους ένα πολύ γλυκό θέμα κορίτσια!! :cheer:

....εμείς είχαμε χορέψει αγκαλίτσα ... το "φίλα με" των Rififi.... με το γέλιο σου νοιώθω πώς ζώ ...με τοδάκρυ σου νοιώθω πώς χάνομαι ...τι πιο όμορφο και πιο αληθινό απ'αυτό που για σένα αισθάνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου μέχρι που ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!Εκείνη την στιγμή και μόνο τα λόγια και όλες οι εικόνες του κόσμου δέν θα μπορούσαν να περιγράψουν την πληρότητα των συναισθημάτων μου!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι ,Κωνσταντινούλα, Ποντικάκι και Μαράκι περιμένω τα τραγουδάκια σας... :kiss::kiss::kiss:

και χρύσααααααααααααα! σορυ σε ξέχασα......

Απλα το λαρευω αυτο το τραγουδι...!!!!!!9 χρονια τωρα ;) Καθε στιχο ,καθε λεξη!3 τραγουδια σκεφτομουν..αυτο,του Βryan Adams(που τελικα βαλαμε)κ ενα του Κοτσιρα(που ισως το ηθελα λιγο παραπανω!)

Αλλα ο αντρας μου ηταν του ξενου κ του εκανα τη χαρη :P

Κικιτσα22 έγραψε:

ρε κοριτσια πως το βαζετε γιατι παω να το ανεβασω και δεν με αφηνει μου βγαζει error, γιατι το κανω λαθος μαλλον... :angry:

Πας στο you tube,κανεις δεξι κλικ πανω στο βιντεο που θες,πατας αντιγραφη συνδεσμου κ ερχεσαι εδω,πατας απαντηση κ με δεξι κλικ κανεις επικολληση!

Τι να πω, αυτο κανω απο την αρχη little angel και με το που παω να πατησω υποβολη μου βγαζει μια σελιδα και λεει "Τhis area is forbidden" οτι και καλα ειναι απογορευμενο :dry: τι να πω σ'ευχαριστω παντως :kiss: .

Το τραγουδι το δικου μου γαμου ειναι του Ryan Adams - Wonderwall.

Και ο αγαπημενος μου στοιχος "I don't believe that anybody feels the way I do about you now" τον αφιερωνω στον αντρουλη μου πω λατρευω πολυ πολυ!!!! :kiss::kiss:

εμεις χορεψαμε ρουβα !!! το θα μαι μια ζωη διπλα σου εγω !!! και στο κρεβατι μας χορεψαμε το μονο για σενα του βερτη !!

ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΕΝΑ ΤΑΓΚΟ.ΟΛΟ ΤΡΕΛΑΑ!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΝΥΦΙΚΟ.ΠΑΡΤΕ ΙΔΕΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ YOU WERE ALWAYS ON MY MIND....ELVIS PRISLEY.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ.

ΦΟΒΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ. ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.

plid=AAR%5FRlVAjAR0XE%5Fy&vid=UEh8apW%5FQx4tsv78JfbGMnMx5HMwf2uAC&smoothing=1&el=detailpage&debug%5FvideoId=GW0aPJtQyQQ&hl=en%5FUS&sdetail=f%253Arelated%252Crv%253A81kzS1X8cJk&w=450&fexp=903201%2C900650&debug%5FsourceData=B4A7D6983HH&nsidf=8&vh=480&nsiabbl=40683&debug%5FflashVersion=WIN%2010%2C0%2C22%2C87&sd=B4A7D6983HH&nsipbps=8469%2E346567411083&debug%5Fdate=Thu%20Feb%2011%2000%3A18%3A20%20GMT%2B0200%202010&debug%5FplaybackQuality=medium&h=360&md=1&vw=600&sourceid=yw&nsiabl=5%2E015&cr=US&csipt=watch&scoville=1&fmt=34&nsivbl=5%2E16&cfps=25%2E29510961214165&nsivbbl=41017&pd=0

μμμ κατι δν εκανα σωστα..τεσ.πα...γεια σα κοριτσια..εγω εψαχνα πολυ καιρο για το τραγουγι,γιατι οσα τραγουδια τα θεωρουσαμε τραγουδια μασ,δν ηταν μπλουζ..ετσι λοιπον μπηκαμε με του ρεμου "μεχρι το τελοσ του κοσμου"ολοι τρελαθηκαν δν το ειχαμε πει σε κανεναν κ απο τοτε οποτε το ακουμε καπου οσοι ηταν στν γαμο μασ κοιτανε κ μασ θυμουνται..κ χορεψαμε τησ γαλανησ με του καραδημου..το σε θελω εδω...τελεια λογια κ το τραγουδουσα σε ολη την διαρκεια του χορου...ητν τελειο..οποτε το ακουω μου ερχεται να κλαιω..τι ωραια που ειχαμε περασει..

εμεις μπηκαμε στο μαγαζι με το touth me Του tiesto κοψαμε την τουρτα με τo τραγουδι της enya απο το γλυκο νοεμβρη και χορεψαμε το i don't know much but i know i love you :P

Εμείς χορέψαμε δύο τραγούδια με την αγάπη μου. Το ένα είναι αυτό το τέλειο τραγούδι της Γαλάνη με τον Καραδήμο.

http://www.youtube.com/watch?v=rAckMJd8zlA

εκεί που σπαζοκεφαλιάζαμε βάλαμε αυτό που δεν καταλαβαίνεις τι λέει απλά είναι ατμοσφαιρικό!! Παντρευτήκαμε και σε νησί και ταίριαζε γάντι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...