Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κ καλη χρονια.ευχομαι αυτη η χρονια να φερει σε ολες τις κοπελες ενα μωρακι!!!ειναι η πρωτη μου φορα που γραφω στο φορουμ κ εχω λιγο τρακ.ας ξεκινησω λοιπον.ειμαι εγκυος στο πρωτο μου μωρακι κ διανυω την 11η εβδομαδα.μεχρι τωρα δοξα το ΘΕΟ δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα.ομως αυτο που με απασχολει ειναι οτι εργαζομαι στις πωλησεις μιας μεγαλης εταιρειας που αυτο συνεπαγεται οτι ειμαι καθημερινα στο δρομο με το το αυτοκινητο που μου παρεχει η εταιρεια κ επισκεπτομαι εναν αριθμο καταστηματων.απο τη στιγμη που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μου εχει δημιουργηθει ενα τεραστιο αγχος οτι κατι θα παθω οσο οδηγω.ισως ειναι υπερβολικο αυτο που αισθανομαι ομως δεν μπορω να ερχομαι σε επαφη καθημερινα με τοσο κοσμο,καθε τρεις κ λιγο πρεπει να πηγαινω σε κοινοχρηστες τουαλετες καταστηματων,την ωρα που οδηγω κ ζαλιζομαι δεν μπορω παντα να σταματαω κατευθειαν.μεχρι κ εμετο εχω κανει στο αμαξι!!!θεωρωντας λοιπον οτι το επαγγελμα μου δεν ειναι κ οτι πιο ασφαλες απευθυνθηκα στο διευθυντη μου προκειμενου για τους υπολοιπους 4 μηνες να μεταφερθω σε καποιο γραφειο.η απαντηση του ηταν κατηγορηματικη:ΟΧΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.κ σας ρωταω λοιπον υπαρχει κατι που μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση???υπαρχει καποια κοπελα που να εχει βρεθει σε παρομοια θεση?ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για το μεγαλο κειμενο

Δημοσίευση

Γειά σου συνονόματη! Σε κάποια ιστοσελίδα του υπουργειου μπήκες?

Νομίζω λόγω των ναυτιών δικαιούσαι και καποιυ ειδους αδεια! Κατι

σαν αναρρωτική

Επίσης δεν μπορει! καποια μέρυμνα θα πρεπει να υπαρχει για τις

εγκυμονούσες και τις συνθήκες εργασίας!

Δημοσίευση

Καλωσόρισες στην παρέα μας, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, πάντως ο διευθυντής σου είναι πολύ γαϊδούρι...Και αφού θέλει να παίξει με τέτοιους κανόνες, πήγαινε στο γιατρό σου, να "εφεύρει" κανένα προβληματάκι(μακριά από σενα κοπέλα μου) και να πας στο ΙΚΑ για καμία άδεια... :angry::angry:

Εγώ δεν το έκανα ποτέ, δούλευα μέχρι 8 μηνών, αλλά όλοι με πρόσεχαν..

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα.

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

Αυτό που ξέρω είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σου αλλάξει πόστο. Μπες στο taxheaven.gr

Θα βρεις πολλές απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα.

Δημοσίευση

Κοπελα μου καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και σου ευχομαι να ηρεμησεις γρηγορα απο τις ναυτιες και τις ζαλαδες και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!! Οσο για το θεμα της δουλειας θα σου προτεινα και εγω να παρεις αδεια αναρωτικη λογο του οτι οι συνθηκες εργασιας ειναι επικινδυνοι για την ασφαλεια της εγκυμοσυνης. Μιλησε με τον γιατρο σου και αυτος θα σου δωσει την αδεια που δικαιουσε να παρεις. Απο τι στιγμη που δεν θελησε ο διευθυντης σου να βρει μια λυση για την ασφαλεια σου και του παιδιου σου δεν νομιζω οτι αξιζει καν να το σκεφτεσαι. Η ασφαλεια σου ειναι το μονο που πρεπει να σε απασχολει αυτη τη περιοδο.

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου.να πεισ στον ηλιθιο τον διευθυντη σου οτι εχει σκεφτει αν πχ παθεισ κατι στο δρομο ποσα θα πληρωνει για σενα?μαλλον οχι.ακου λοιπον.εγω δουλευω σε εταιρεια και η δουλεια μου ηταν μεσα βεβαια αλλα καποιες φορες υπηρξα πολλες ωρες ορθια.σεβασμοσ βεβαια κανενασ.και γω λοιπον πηγα στο γιατρο μου και ειμαι τωρα στον 5ο μηνα και εχω σταματησει απο τον 2ο σχεδον.να κοψουν το λαιμο τουσ αφου δε υπολογιζουν τιποτα.ειμαι μια χαρα απλα γραφει ψεματακια ο γιατροσ και τωρα ειμαι ολο σε αδεια.και δεν προκειται να παω.τωρα θα με δουν μολισ γεννησω και μετα το 6 μηνο κιολας που θα παρω απο τον οαεδ.δεν σου κανουν τιποτα απολυτως.φιλλια

Δημοσίευση

Οταν θέλουμε να παρουμε τέτοια αδεια απο το ΙΚΑ, πληρωνόμαστε κανονικα το μισθό μας? Και για οσο κατσουμε ποιος μας πληρώνει? Το ΙΚΑ ή ο εργοδότης?

Δημοσίευση

Οταν θέλουμε να παρουμε τέτοια αδεια απο το ΙΚΑ, πληρωνόμαστε κανονικα το μισθό μας? Και για οσο κατσουμε ποιος μας πληρώνει? Το ΙΚΑ ή ο εργοδότης?

Δημοσίευση

happy bebaki έγραψε:

Το ποσο δεν ειναι το ιδιο. Ειναι περιπου το 75% του μισθου σου και πληρωνεσαι απο το ΙΚΑ. Μονο τον πρωτο μηνα περνεις ενα ποσο απο τον εργοδοτη!! Ελπιζω να βοηθησα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...