Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Recommended Posts

alexandra83, αυτό που έχω καταλάβει εγώ-ως προς την αμοιβή του γιατρού- είναι οτι υπάρχει διαφορά από Αθήνα σε επαρχία και όχι τόσο απο ιδιωτικό σε δημόσιο.Τα 3000€ που γράφεις για αμοιβή γιατρού δεν είναι και τόσο συνηθησμένο.Νομίζω οτι ανάλογα τον γιατρό ζητάνε 1.500- 2.000 συνήθως.(Τι εννοείς οτι τα 3.000 στο ιδιωτικό μετά τα παίρνεις πίσω???).

Η οικονομική διαφορα σε ιδιωτικό και δημόσιο βρισκεται κυρίως στην χρέωση του δωματίου και όχι στον γιατρό.

Πχ.αν ήμουν σε δημόσιο υπολογίζω οτι θα πλήρωνα 2.200€ στο ιδιωτικό θα πληρώσω κοντά στα 5.500 αλλά την μεγάλη διαφορά δεν θα την κάνει ο γιατρός που θα πάρει σε κάθε περίπτωση 1.600.Εχω στο κοντινό μου περιβάλλον γιατρους δημοσίου που πήραν 2.500 και ιδιωτικου που ζήτησαν 1.300.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

i alitheia einai pos exei diafora stin eparxia.prin 4 meres gennise i nifi mou se dimosio nosokomeio me fisiologiko toketo k pire 1000 euro,itan se tetraklino k edose sto nosokomeio 235 euro.ta 1000 euro ta pire apo to ika k stin ousia plirose 235 euro.se idiotiko enoousa pos pairneis tosa lefta efoson exeis asfaleia k osa doseis tha pareis.ego se ena mina gennao prota o theos se dimosio o goatros mou exei zitisei 1000 euro...gia na doume..........

κορίτσια εγώ που μένω επαρχία, πλήρωσα σύνολο 3000€ μαιευτήριο + γιατρος+μαια, σε μονόκλινο δωμάτιο στο οποιο υπήρχε και ένα ΄πτυσομενο κρεββάτι για αυτον που θα έμενε μαζί σου. η κάθε επίσκεψη στο γιατρό ήταν 30€. μια διόρθωση μόνο. τα χρηματα που δινει το ικα για βοηθημα τοκετου ειναι περιπου 1000€. τα υπόλοιπα αφορούν μισθό που δεν σου πληρώνει ο εργοδότης αφου δεν εργάζεσαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...