Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Recommended Posts

Αργυρώ27 έχεις απόλυτο δίκιο. μου τον σύστησαν ως καλό γιατρό και πήγα(αν λέμε τον ίδιο).

και φυσικά θα τον πλήρωνα,δεν πάω στο δημόσιο για να γεννήσω τζάμπα αλλά τουλάχιστον πιο οικονομικά απ' ότι στα ιδιωτικά, αλλά για να είμαι ειλικρινής όταν μου είπε η φίλη μου την αμοιβή του έπεσα από τα σύννεφα!!όχι τόσο για το ποσό( που και αυτό είναι παράλογο όπως και να το δεις!!!)αλλά επειδή γαμώ το κερατό μου είναι γιατρός δημοσίου. γιατί είμαι σίγουρη ότι ούτε απόδειξη θα πάρω.

δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί χρεώνει τόσο πολύ, πραγματικά έχω απογοητευτεί πάρα πόλύ, θα με βάλει σε χρυσό κρεβάτι να γεννήσω? ή θα έχω ειδικές παροχές? τι να πω.με φίλες που το συζήτησα μου είπαν να μην του πω καθόλου για αμοιβή παρά μόνο όταν γεννήσω, αλλά εκτός του ότι δεν μπορώ να το κάνω πρόκειται να γλιτώσω κάτι εάν αυτή είναι η ταρίφα του?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε κοριτσια ου τι τιμες ειναι αυτες???ελεος δηλαδη...

εμενα η θεια μου που γεννησε πριν κατι μερες σε δημοδιο νοσοκομειο εδω στην κρητη εδωσε στον γιατρι της 500 ευρο και αυτο γιατι ηρθε και δεν εφημερευε και γιατι ηταν γενικα πολυ καλος..δεν πληρωνε τιποτα στις επισκεψεις..βεβαια αυχενικη εκανε αλλου..αλλα σκετη εκμεταλευση...εγω που εκανα την πρακτικη μου σε δημοσιο εδω δεν ακουσα ποτε τετοια ποσα..και να φανταστειτε οτι με τους γιατρους καθομασταν ολοι στο ιδιο φις και πιναμε καφε και συζητουσαμε για διαφορα θεματα...

εγω ειχα πει οτι θα γεννησω εδω στο μητερα αλλα ρωτησα την γιατρο και μου ειπε 1.800 και 2.200 για τρικλινο που ρωτησα..τελικα ειπα θα γεννησω στο δημοσιο και πηγα και σε γιατρο που ηξερα απο την πρακτικη μου..μου ειπε απο την αρχη οτι οτι του δωσω...υποχρεωση τους ειναι στο κατω κατω...ειπαμε...

αργυρω σου εστειλα πμ.

εγω κοριτσια μεχρι στιγμης του δινω 60 ευρω σε καθε δευτερη επισκεψη με αποδειξη.

ειπα τελικα να τον ρωτησω ποσα παιρνει, παρολο που ειναι στο δημοσιο και υποτιθεται οτι πληρωνεται κτλ, γιατι δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεων. ξερω οτι δεν παιζει ρολο στο πως θα μου φερθει, αλλα επειδη εχω τα διδυμακια φοβαμαι, μηπως χρειαστει να μεινουν στο νοσοκομειο και πεσει κανενα "συρμα" οτι π.χ.δεν πληρωσα και δεν μου τα προσεξουν...

ναι καλα αυτοι του δημοσιου νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παππα απ τα α.....τελικα....

πληρωνοντε απο την ασφαλεια μας ρε γαμωτο γιατι θελουν κ αλλα...η μητερα μου εκανε ολικη στο αλεξανδρας κ φυσικα μας συστησαν τον καλυτερο εκει....δεν ειχε να δωσει φακελακι οσα ζητησε κ μετα το χειρουργειο δεν πατησε να την δει....

προσοχη πληρωστε τους μετα τουλαχιστον...

Αργυρω κατι που γραφεις για μαια...εγω ποτε δεν ειχα μαια...η αδελφη μου ειχε μαια στην δευτερη γεννα της...πληρωσε 250 ευρω την κοπελα αλλα τα αξιζε...ειδικα για μια κοπελα που εχει πρωτο μωρακι ειναι τελειο...της εδειξε πως να κανει μπανιο το μωρο και οτι εχει σχεση με το μωρο...πηγαινε καθε μερα κ καθοταν μαζι της το πρωι να φανταστεις αυτη ειδε οτι το μωρο ειχε πυρετο...

μια εβδομαδα πριν γεννησει πηγε σπιτι κ της εκανε μαθηματα για αναπνοες...ειναι τελειο...

Καλησπερα!!Εγω γεννησα πριν απο 23 μερες στο Ιασω και ο γιατρος μου πηρε 2000 μαζι με την παρακολουθηση δηλ.στο ιατρειο δεν πληρωνα επισκεψεις,κανονικα μου ειπε οτι περνει 3000.Αλλα να 'ναι καλα το Ικα που πηρα 3000!!!

Κι εγώ δεν έχω ρωτήσει ακόμα τίμή .Ο γιατρός μου είναι στο ΜΗΤΕΡΑ σε κάθε επίσκεψη δίνω 50€ πάντα με απόδειξη) και πριν 2 χρόνια(!) είχε πάρει από την φίλη μου 1300€ ,τώρα δεν θα έχει πάει.... :S

Θα περιμένω να κάνω την β΄επιπέδου με το κάλό και μετά θα ρωτήσω.

maraki85,τι εννοείς οτι πήρες 3.000 από το ΙΚΑ??? Πως το κατάφερες αυτό? :blink:

Καλημέρα!Εγώ άρχισα επισκέψεις σε γιατρό δημοσίου νοσοκομείου- 75 ευρώ η επίσκεψη.Μπαίνοντας στο δεύτερο τρίμηνο τον ρωτήσαμε για την αμοιβή, η οποία είναι 2.000 Ευρώ για το γιατρό και 500 Ευρώ για το δημόσιο νοσοκομείο.Και αυτό είναι το λιγότερο.Επειδή γεννάω Αύγουστο θα απουσιάζει, αλλά θα με αναλάβει κάποιος φίλος του.Και θέλει 2.500 Ευρώ και θα με αναλάβει ο πρώτος τυχών!!!!!!!!

athdrak αυτό μου φαίνεται απαράδεκτο!Δεν πας κατευθείαν σε αυτόν τον φίλο του να σε αναλάβει από τώρα τουλάχιστόν και να δώσεις και σ αυτόν τα λεφτά?(έτσι κια αλλίώς αυτός θα σε κοιτάξει τελικά!!).Γιατροί του δημοσίου σου λέει ο άλλος, και μετά γκρινιάζουν κιόλας!(75€ δεν είναι και λίγο για επίσκεψη...)

Για το ΑΤΤΙΚΟ μίλαγα κορίτσια,το οποίο είναι και κοντά και έχω ακούσει πολλά καλά για το χώρο, αλλά έπαθα πλάκα.Όχι τόσο για τα λεφτά, όσο για το ότι θα με αναλάβει την κρίσιμη στιγμή άλλος.Μου έλεγε η μητέρα μου- γιατί και εγώ Αύγουστο γεννήθηκα-ότι δεν τις παρατούσαν οι γιατροί πριν 30 χρόνια, τώρα θα μας παρατήσουν; Όπως είπες, δεν πάω κατευθείαν στον άλλο άνθρωπο;Έφυγα εν τέλει. Πήγα σε γιατρό , που είναι πια στο ΙΑΣΩ.Δεν τα διακινδυνεύουμε αυτά.

Κορίτσια εγώ γέννησα στο Ιασώ..Ο γιατρός μου πήρε για φυσιολογικό τοκετό μαζί με τη μαία 1900 ευρώ...Αλλά επειδή η μαία ήταν κοντά μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη και την έπρηζα συνέχεια της δώσαμε 350 ευρώ ξεχωριστά...Αλλά και 5000 ευρώ να μου ζητούσε, δεν θα τον άλλαζα..Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη!!!!

Πολλά είναι, αλλά τι να κάνουμε;;;;;

madrid05 έγραψε:

Κι εγώ δεν έχω ρωτήσει ακόμα τίμή .Ο γιατρός μου είναι στο ΜΗΤΕΡΑ σε κάθε επίσκεψη δίνω 50€ πάντα με απόδειξη) και πριν 2 χρόνια(!) είχε πάρει από την φίλη μου 1300€ ,τώρα δεν θα έχει πάει.... :S

Θα περιμένω να κάνω την β΄επιπέδου με το κάλό και μετά θα ρωτήσω.

maraki85,τι εννοείς οτι πήρες 3.000 από το ΙΚΑ??? Πως το κατάφερες αυτό? :blink:

Πριν τον τοκετο πηρα απο το Ικα 1000 ευρω και μετα τον τοκετο αλλα 2000.Εσυ εργαζεσαι?Τα λεφτα που θα παρεις πανε βαση του μισθου σου.

• 1 month later...

Καλησπέρα new_mammy,και με το καλό τα νινάκια σου...Διπλή ευτυχία,τί καλύτερο; ;)

Εγώ πριν 24 μέρες που γέννησα,μου πήρε 1000 ευρώ ο γιατρός και 150 ευρώ οι αναισθησιολόγοι,που έκαναν την εποσκληρίδιο.Σε δημόσιο νοσοκομείο κι εγώ,με φυσιολογικό τοκετό.

Από κει και πέρα,επειδή δεν ήθελα να μπω με τσιγγάνες και κάθε είδους...ανθρωποειδές(δε λέω,μανούλες πάνε να γίνουν κι αυτές οι ψυχές,αλλά το θέμα του μπάνιου,πώς το καταργείς; ) στο δωμάτιο,και ειδικά σε 8κλινο ή 10κλινο που υπάρχουν στα δημόσια,πήγα σε προσφάτως ανακαινισμένη πτέρυγα του νοσοκομείου και πλήρωσα για 3 μέρες 320 ευρώ,σε τρίκλινο καταπληκτικό,μέχρι τηλεόραση Plasma είχε.Σύνολο:1470€.

Κι εγώ τόσα πήρα από το ΙΚΑ κορίτσια.1100 ευρώ πριν την γέννα και 2170 εισέπραξα σήμερα για επίδομα τοκετού και μητρότητας.

Αν θέλεις πάντως,μην αγχώνεσαι να τον ρωτήσεις.Εξάλλου τη δική σου τσέπη θες να κουμαντάρεις,όχι την δική του.Οφείλει να σε ενημερώσει!

Εύχομαι με ένα πόνο..Άντε 2,επειδή έχεις διδυμάκια!

Τελικά ρώτησα και εγώ τον γιατρό μου προχθές.Μου είπε οτι κάνει και εκείνος αυτό που συνηθίζεται (το απαράδεκτο) ανάλογα με το δωμάτιο που θα ζητήσω.Μου είπε οτι παίρνει λίγο λιγότερο από το δωμάτιο που θα αποφασίσω και όχι το ίδιο ή παραπάνω.Θα είμαι στο ΓΑΙΑ , σε 4κλινο, οπότε αν όλα πάνε καλά με φυσιολογικό € 1.650 άρα ο γιατρός θα πάρει....€ 1500 (?).Κάπου εκεί.Καλά είναι .Υπολόγιζα παραπάνω.

Βέβαια παίρνει επισκεψη κάθε φορά 50€ (πάντα με απόδειξη).Ε!Δεν θα δώσουμε και κάτι στην μαία???Ουφ!!! :S

madrid05 έγραψε:

Τελικά ρώτησα και εγώ τον γιατρό μου προχθές.Μου είπε οτι κάνει και εκείνος αυτό που συνηθίζεται (το απαράδεκτο) ανάλογα με το δωμάτιο που θα ζητήσω.Μου είπε οτι παίρνει λίγο λιγότερο από το δωμάτιο που θα αποφασίσω και όχι το ίδιο ή παραπάνω.Θα είμαι στο ΓΑΙΑ , σε 4κλινο, οπότε αν όλα πάνε καλά με φυσιολογικό € 1.650 άρα ο γιατρός θα πάρει....€ 1500 (?).Κάπου εκεί.Καλά είναι .Υπολόγιζα παραπάνω.

Βέβαια παίρνει επισκεψη κάθε φορά 50€ (πάντα με απόδειξη).Ε!Δεν θα δώσουμε και κάτι στην μαία???Ουφ!!! :S

Βρε κορίτσια,τί κακό είναι αυτό στα ιδιωτικά με το δωμάτιο;Δηλαδή πες μου σε ποιο δωμάτιο θα πας να δω τί οικονομική άνεση έχεις,να σε ξεζουμίσω;

Και εμένα 50€ έπαιρνε με απόδειξη πάντοτε..Απλά αν πήγαινες 2η φορά σε έναν μήνα δηλώνεται επανεξέταση και δεν πληρώνεις.Οπότε 50 το μήνα.

Μαία εγώ δεν είχα,και δεν μου χρειάστηκε να πω την αλήθεια.Και δεν το έκανα για το οικονομικό,αλλά αφού γέννησα έμαθα ότι οι έγκυες έχουν μαία από πριν και κατά τη διάρκεια του τοκετού.Εγώ όπως έχω γράψει και στην εμπειρία τοκετού μου εδώ μέσα,παρότι γέννησα σε δημόσιο,είχα 12 άτομα γύρω μου,να γεννάνε μαζί μου στην ουσία.

Κι αφού γέννησα,ήρθε μια καταπληκτική μαία και μου έδειξε τα περί θηλασμού και τα σχετικά..Από μόνη της.Και της έδωσε ο άντρας μου μόνο την πρώτη φορά 50 ευρώ και τα πήρε σχεδόν με το ζόρι.Αναγκαστικά τα έβαλε στην τσέπη της ποδιάς της.

Εμενα ο γιατρος μου στο αλεξανδρα μου πηρε

με φυσιολογικο τοκετο 1000(του δωσαμε 1400,200 γι αυτον επειδη με προσεξε πραγματικα και 200 για τους 2 αναισθησιολογους)

Επισκεψη μου επαιρνε τον μηνα 40ευρο.

Οσο για τα λεφτα του ΙΚΑ κοντα στα 3200 πηρα συνολικα αν δεν κανω λαθος,μια χαρα δηλαδη!!! ;) :laugh:

mpempoulina mou σ' ευχαριστω για τις ευχες σου!

εγω δυστυχως και την τελευταια φορα που πηγα παλι δεν τον ρωτησα...

αλλα την επομενη φορα θα ειμαι 32 εβδομαδων και ετσι δεν παιρνει αναβολη!!!!αρα θα σας πω τα νεα τοτε!εχω την εντυπωση ομως οτι δεν θα μου ζητησει πολλα ισως και τιποτα γιατι στις επισκεψεις δεν παιρνει κατι, εκτος απο το ποσο που δινω για το απογευματινο ιατρειο του νοσοκομειου, που ειναι 60 ευρω για 2 ραντεβου μεσα στον ιδιο μηνα.

καλημέρα κοριτσάκι κ απο δώ.

Ο γιατρός που γέννησα την κόρη μου φυσιολογικά στο Μητέρα μου πήρε ακουσον ακουσον 2500 ευρώ κ 500 ευρώ η μαια που εκεινη εκανε ολη την δουλεια. Εξτρα αναισθησιολογος για την επισκλυριδιο κ μαιευτηριο

Τώρα αυτος που θα γεννησω μου ειπε 1500 ευρώ κομπλέ με αναισθησιολόγο κ αλλη μια γιατρίνα που θα με παρακολουθει τις ώρες που θα λείπει αυτός.

Επειδη καταλήξαμε οτι θα προσπαθήσουμε για φυσιολογικό αν πρώτα ο Θεός ειναι ολα καλά θα δουμε που θα γεννησω γιατι αν ειναι ολα καλά θα γεννησω η πατρα η παλι στο μητέρα κ παλι ομως κ για το μητέρα που μου εδωσε τιμή μου ειπε 4000 ευρώ ολα ενώ στην κόρη μου με ξηλώσανε αγριως

Εμένα ο γιατρός μου δεν πληρώνεται τις επισκέψεις, εκτός από την πρώτη που πήγα και επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη και πλήρωσα 50 ευρώ, σε όλες τις υπόλοιπες γράφει απλά παρακολούθηση εγκυμοσύνης και μου δίνει μηδενικές αποδείξεις... φαντάζομαι θα μου τα πάρει όλα μαζί στο τέλος χο χο χο (πικρό γέλιο είναι αυτό)...

το θέμα είναι ότι προσανατολιζόμαστε με τον καλό μου αντρούλη για δίκλινο στο ΙΑΣΩ (εκεί είναι ο γιατρός μου) και άμα μου πει τη γνωστή καραμέλα "όσο το δωμάτιο τόσα κι εγώ" θα συγχυστώ!

Καλησπέρα.Εμένα η γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τίποτα.Νομίζω ότι δεν παίρνει χρήματα αλλά σίγουρα θα της κάνω κάποιο καλό δώρο για να την ευχαριστήσω.Είναι απλά...υπέροχη και ως γιατρός κι ως άνθρωπος!

paizei poli simantiko rolo to nosokomeio!dld enas giatros se dimosio nosokomeio de tha parei parapano apo 1000 euro an einai fisiologikos o toketos i parapano apo 1500 euro an einai me kaisariki.se idiotiko konta sta 3000 alla ta pairneis meta.k apo to dimosio pairneis peripou 1000.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...