Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.

Να ρωτησω κατι. Τις τελευταιες 2 εβδομαδες ξεκινησα ναπινω εναν ελληνικο την ημερα, ξερετε αν αυτο πειραζει? Για μεγαλες ποσοτητες ξερω οτι ειναι κακο, αλλα ενας καφες?????

Νιωθω τυψεις θα τον σταματησω............

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου καλημέρα κ με το καλό το νινί σου...

Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει πως ένας καφές όπως κ ένα ποτηράκι αλκοόλ(ελαφρύ πάντα)τη μέρα δε πειράζει καθόλου...

Παρόλ αυτά εγώ στην αρχή προσπάθησα να κόψω τον καφέ εντελώς αλλα υπέφερα απο φρικτούς πονοκεφάλους...οπότε έπινα έναν ελληνικό κάθε πρωί(προτιμησα να έχω καλή διάθεση,παρα να πονάω κ να είμαι χάλια όλη μέρα-αυτό κ αν θα έκανε κακό στο μωράκι μου!!!)

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

είναι θέμα γιατρού αυτό με τον καφέ. ο δικός μου μου είπε μόνο ντεκαφεϊνέ, οι περισσότεροι λένε ότι ένας καφες δεν πειράζει, το ίδιο και τα βιβλία εγκυμοσύνης. εγω τον έκοψα εύκολα γιατί έκοψα μαζί και το κάπνισμα. πού και πού πίνω καπουτσίνο ντεκαφεϊνε που δεν έχει καθόλου διαφορά στη γεύση από τον κανονικό.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο'μένα!

Εμένα ο γιατρός μου με αφήνει να πίνω ένα καφέ την ημέρα κανονικό και βέβαια ντεκαφεϊνέ!Υπάρχει άλλωστε πια τόσο μεγάλη ποικιλία σε ντεκαφεινέ που δε μου έχει λείψει καθόλου ο καφές!

Δημοσίευση

Με το καλό το μωράκι σου!

Ούτε κι εμένα μου είχε απαγορέψει τον καφέ, αρκεί να μην έπινα πάνω από ένα φλυτζάνι την ημέρα. Απλά εγώ το 1ο τρίμηνο, λόγω αγωνίας (πρώτο μωράκι κι εμένα) έπινα μισό φλυτζάνι καφέ και το γέμιζα νερό! Δοκίμασα να τον κόψω, αλλά ξυπνάω από τις 6:30 κάθε μέρα για δουλειά και ήταν πολύ δύσκολο να μένω ξύπνια το πρωί! Οπότε...

Δημοσίευση

Μερικες φορες ο ντεκαφεινε ειναι χειροτερος από τον κανονικο..εγω τον ειχα κοψει γιατι εκοψα και το τσιγαρο..μετα θηλασα οποτε παλι δεν επινα..τωρα πίνω μια κουπα γαλλικο το πρωι χωρις τσιγαρο βεβαια..

Δημοσίευση

ΚΙ εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν πειράζει ο καφές (όχι βέβαια σε μεγάλες ποσότητες) και πίνω έναν την ημέρα. Στην αρχή προσπάθησα κι εγώ να τον κόψω και με έπιανε κι εμένα πονοκέφαλος - χαίρομαι που το ακούω και από άλλους - μου είχε κάνει πολλή εντύπωση τότε ...

Δημοσίευση

Εγω οταν εμεινα εγγυος ξεκινησα στον ντεκαφεινε της νεσπρεσο- ηταν ο πιο γευστικος καφες που ειχα ποιει, ακομα και τωρα αυτον πινω. Αλλα που και που επινα και ενανκανονικο. Μεχρι και καραμελ μακιατο απο τα σταρμπακσ ειχα ποιει.

γενικα πιστευω στ αρχαιο ρητο ουκ εν τω πολλω το ευ. Με μετρο δεν νομιζω οτι βλαπτει. Αλλα εξαρτατε αν εχετε προβλημα πιεσης στην εγυμοσυνη, τοτε καλυτερα να πινετε καθολου

Δημοσίευση

kopela mou o kafes epitrepetai.enan thn hmera.sugkekrimena proteinoun ton ellhniko+ton galliko pou einai a8woi epeidh o enas exei filtro kai o allos to kataka8i.oson afora to alkool ,lupamai pou 8a sto pw alla APAGOREUETAI DIA ROPALOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!den mporeis na fantatseis ena pothri krasi ti mporei na prokalesei sto emvruo sou!!!!apefuge to!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...