Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Και να παραμείνει, πάλι δε θα ενοχλεί κανέναν... Η καθεμιά μας από δω μπορεί να πουλάει το δικό της παραμύθι. Εγώ π.χ. μπορεί να λέω ψέματα ότι η κόρη μου μιλάει σαν παιδί 2 ετών, περπάτησε 11 μηνών, είναι 1 μ ύψος, είναι ήσυχη και έξυπνη.

Ιφιγενεια ξερεις ποσο σε συμπαθω....μπεκροπιναμε κ μαζι στο αλλο ποστ....ο ακης μου μπορει να μην ειναι 1 μετρο :silly: , μπορει να μην μιλαει αψογα :blush: αλλα λεει 14 λεξεις αγγλικες...περπατησε μολις εκλεισε τους 10 μηνες....αληθεια....ηταν πολυ ησυχος, τωρα αρχισε να γινετε αλητακι....και ειναι εξυπνος ασχετα που καμια φορα ο μπαμπας του λεει οτι το μυαλο το πηρε απο εμενα μαζι κ το χρωμα....

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Βρε κορίτσια μου ...!!!!!!!!άλλο πράγμα οι κακοβουλοι χρήστες...αλλο πράγμα οι ψευτες..αλλο οι μυθομανείς..άλλο οι υπερβολικοί..!

Απ όλα εχει ο μπαξες όπως και στη ζωή...εδω εγω εχω φίλη χρόνια που καθε περιοδο της ζωης της βρισκει ετσι ενα ψεμμα να εχει να ασχολειται...!μονη της το λεει μονη της το πιστευει...και νομιζει οτι και ολοι το πιστευουμε...αλλα πλεον την εχουμε παρει χαμπαρι..!

ποσο μαλλον εδω ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...και παρουσιάζουμε τη ζωή μας όπως επιθυμούμε..!

Εγω προσωπικά ουτε καν νικνεημ δεν εχω......Κάσση με λένε..και οτι εχω παρουσιάσει ειναι πραγματικά η ζωή μου..τωρα καλώς ή κακώς...δεν ξέρω..! πάντως νιώθω καποια κοριτσια πραγματικά ...πολύ κοντά μου...και ουδεποτε εχω πιστεψει οτι μου εχουν πει ψεμματα...αλλα και να ειχαν πει ...εξαρταται τι ψεμμα και γιατί...! και εννοειται οτι θα με αφορουσε μονο αν εχω μοιραστει κατι μαζί τους...! ή αν το ψεμμα με πόνεσε....με επηρεασε..!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ...δε βρισκω πουθενα να εχεις λάθος...ουτε και η Φρανίτα...το ίδιο πιστευω και εγώ...απο το πρώτο κιολας μηνυμα...!απο το οτι κανεις δεν την εβρισκε..απο το οτι κανενα δεν δεχτηκε να συναντησει...απο το οτι προσωπικα της στοιχεια δεν εχει μοιραστει με κοπελες που το θελησαν..απο το οτι οταν ειδε οτι πραγμτικα πονεσαμε με την ιστορια της...δεν ειπε ουτε καν να μας δει και να μας ευχαριστησει...!(ΟΧΙ ΕΓΩ-ΛΑΘΟς Ο Α ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ).Και ξαφνικά έφυγε...(κανεις δεν την ανοχλουσε ετσι) και ξαφνικα εμεινε στο εξωτερικό απο τη μια μερα στην άλλη και ξαφνικα έχασε και δευτερο μωρό...χωρις πουθενα να επεξηγει τιποτα..!παρα μονο τραγουδια ..που μου σπαραζαν την καρδιά και ελεγα παναγια μου κι αν ειναι αληθεια και αμαρτανω αδικα...!δεν συνεχιζω γιατι θα γινω κακεντρεχης..!και δεν το θελω..!

Αλλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ...δεν είναι ουτε επικινδυνη ουτε τιποτα ...ισα ισα εχει δωσει συμβουλες...εχει βοηθησει με τον τροπο της...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ μεσα σε καποιες αληθειες..δεν ξερω και ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Εσυ ιφιγενεια μου ποιος ο λόγος να δωσεις εξηγησεις ή να πεισεις οτι ...εσυ εισαι ενταξει ...δικαιωμα σου και μου να αμφισβητουμε τα λεγομενα καποιων...! ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ που εξεπλαγησαν ας ερθουν σε επικοινωνια με τη νελλυ και να συνεχισουν να μιλανε..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...δεν τη διεγραψε κανεις..! αλλωστε δεν εχουμε το δικαιωμα να το κανουμε... εμεις απλα ειπαμε οτι δεν ασχολουμαστε με τη νελλυ συμπονώντας γιατι κατι δε μας αρεσει...κατι δεν μας παει καλά..!

Η νελλυ μπορει να ειναι καθ όλα ενταξει...πάντως δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι πολλα μελη απο τις πιο παλιες...που τη ζησαμε τη νελλυ απο το πρωτο μηνυμα..πιστευουμε οτι τα μισα ειναι ψεμματα απο τη ζωή της...! ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΑΔΙΚΑ...ΚΑΙ Η ΝΕΛΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗς ΚΑΛΑ...!ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ...!

Κι εγω προσωπικα αν καποιες με αμφισβητουσαν...δεν θα ειχα κανενα λόγο να φυγω...!Απλά θα παρεμενα και θα συνομιλουσα με οσες με πιστευαν...! :kiss:

αυτα κι απο μενα...εγω το μαμμυ δεν το αλλαζω! εχω κατασταλλαξει ποιες μου κανουν και ποιες όχι ...και δε γα...!αν είναι να ...θα...!

υγ. αν κανουμε λαθος...και εχουμε πεσει τοσο χαμηλα...ας μπει η Λένα..να βοηθησει λίγο...! και να ζητησουμε ταπεινά συγνώμη..!

συμφωνω απολυτα σε ολα!
Δημοσίευση

Eleny2 άσ'το!!!!

Ναι, η Αγγελική έχει απόλυτο δίκιο!!!

Και το έγραψα και πριν! Είμαι απόλυτα φάουλ γιατί και μυθομανής να είναι, δεν είναι επικίνδυνη! Ας την άφηνα να ζει το δικό της παραμύθι. Κι εγώ και η franita και όλες όσες την αμφισβητούμε!

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έχεις δίκιο...

Κάσση αυτά που γράφεις εν ολίγοις είναι λίγα από τα πολλά που σκέφτομαι κι εγώ!

Λοιπόν, ειλικρινά και ταπεινά ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ και συνεχίζω τη ζωή μου και μέσα και έξω από το μαμμυλαντ!

Εξάλλου όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο!

Δημοσίευση

Μπήκα πριν λίγο για να δώ τι τροπή έχει πάρει το θέμα και θα ήταν δειλό απο μέρους μου να μην δώσω μια απάντηση!

Θα ξαναπώ οτι είναι δικαίωμα σας να μην με πιστεύετε.Δεν προσπαθώ να πείσω καμία,και εξάλλου γιατί να το κάνω;Αυτή η ζωή μου!Δεν υποχρέωσα κανένα μέλος να μου μιλάει ή να απαντάει στα θέματα μου,εφόσον κάτι δεν σας αρέσει.Ή κάνω λάθος;

Λοιπόν,για να τα ξεκαθαρίσω και να λύσω απορίες.

Το οτι δεν επιθυμώ προσωπική επαφή δεν σημαίνει τίποτα.Είναι δικαίωμα μου να μην θέλω να δώσω το τηλέφωνο του σπιτιού μου,το κινητό μου ή την διεύθυνση μου!Όπως δικαίωμα μου είναι να μην θέλω ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν ξέρω τι είναι, δίπλα μου την ώρα του τοκετού μου.Δεν έχουμε όλες τον ίδιο χαρακτήρα!Εγώ έχω την τάση να κρατάω τον υπολογιστή μου μακριά απο την προσωπική μου ζωή.Θα κριθώ και για αυτό;;;

Φωτογραφίες έχω αναφέρει πολλές φορές οτι δεν θέλω να ανεβάσω.Για πολλούς και διάφορους λόγους!Γιατί τις βλέπουν πολλοί και δεν γουστάρω(να το πω και έξω απο τα δόντια γιατί μάλλον είναι δυσνόητο)Και σε ποιές θα πρέπει να αποδείξω ποιά είμαι;Στην Ιφιγένεια;Γιατί να το κάνω;;;Και άραγε έχουν όλα τα μέλη φώτο στο προφίλ τους για να πείθεται η Ιφιγένεια και η κάθε Ιφιγένεια;Μην το πάρεις σαν επίθεση.Πάρ'το σαν απάντηση σε όσα μου προσάπτεις!

Και συνεχίζω...Πώς μπορούν άτομα που δεν με γνωρίζουν ή που με γνωρίζουν μόνο απο την πλευρά της μαμάς να ξέρουν τι είμαι,ποιά είμαι και να βγάζουν πορίσματα για την ψυχική μου κατάσταση;;;

Απο την στιγμή που 8 μήνες τώρα δεν έχω προσβάλλει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ(αν το έχω κάνει να μου το πείτε τώρα!)να βγάνει η Φρανίτα και να μιλάει για την ψυχολογική μου κατάσταση;;;

Επαναλαμβάνω,χωρίς να με ξέρετε γιατί εγώ επέλεξα να κρατήσω μια πιο απομακρη θέση για δικούς μου λόγους!!!

Τι ακριβώς ''μπάζει νερά'';;Το οτι μετακόμισα σε μια χωρά που είχα συγγενείς και ξέφυγα απο την μοίρα που θα είχε το παιδί μου αν μέναμε Ελλάδα;;;Το οτι το ανακοίνωσα εκείνη την χρονική στιγμή στο φόρουμ,δεν σημαίνει οτι ξύπνησα ένα πρωί και είπα ''Σήμερα αλλάζω χώρα!!!''Το είχαμε αποφασίσει και το είχαμε συζητήσει!Συγνώμη που δεν το ανακοίνωσα όταν έκανα εγγραφή!

Για το ιδιωτικό νοσοκομείο που ανέφερε μια κοπέλα...Ξέρετε εσείς την οικονομική μου κατάσταση;Δηλαδή αν χρωστάω,αν έχω ξεπληρώσει ή αν με κυνηγάνε οι τράπεζες;;;Όχι,γιατί ποτέ δεν έχω αναφερθεί στα οικονομικά μου και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνω!

Και,ναι,μέχρι προχτές ήμουνα Ελλάδα.Απογορεύεται να κάνω ένα ταξίδι;Δεν ήξερα να ρωτήσω!!!Είχα αναφέρει σε κάποια θέματα τους λόγους που θα έρθω κτλ.Όσες δεν το διαβάσατε γιατί βγάζετε συμπεράσματα;

Επίσης...Θα κατηγορηθώ επειδή έχω ήσυχο μωρό;;;Εντάξει,το θέμα καταντάει γελοίο!!!

Μου έκανε εντύπωση που κοπέλες που μένουν εξωτερικό και δηλώνουν και το επάγγελμα τους,κρίνουν αυτή μου την επιλογή.Είναι τελείως παράλογο!

Και για να καθαρίσει τελείως το τοπίο.Μπήκα σε αυτό το φόρουμ σε μια περίοδο που δεν ήμουν στα καλύτερα μου.Δεν είχα σκοπό να κάνω φίλες,ούτε να βγαίνω για καφέ,ούτε να δώσω τα στοιχεία μου.

1)Γιατί όσα χρόνια σερφάρω δεν το κάνω ποτέ!Οι λόγοι και οι κίνδυνοι είναι ευνόητοι πιστεύω

2)Δεν είχα ιδέα οτι στα φόρουμ τα μέλη κάνουν συναντήσεις

Απο την στιγμή που μπήκα σε αυτή την παρέα(που έχει αρχίσει εδώ και καιρό να μετατρέπεται σε μικρά παρεάκια)δεν έχω πει κανένα απολύτως ψέμα.Δεν ξέρω αν τελικά η ζωή μου είναι τόσο περίεργη ή αν απλά ενοχλώ κάποιες κοπέλες για λόγους που μόνο εκείνες ξέρουν.

Εν κατακλείδι.Εδώ είναι ένα φόρουμ σχετικά με την μητρότητα.Μπήκα επειδή έχω παιδί,αγαπάω τα παιδιά και θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη μητέρα για την κόρη μου.Τα οικονομικά μου,το αν τα πάω καλά με τον άντρα μου και τους γονείς μου,το αν έφυγα απο το σπίτι μου και κατάφερα να επιβιώσω στα 20,το αν δίνω το τηλέφωνο μου ή το αν τα μαλλιά μου είναι καστανά,είναι θέματα που απασχολούν μέλη ενός τέτοιου φόρουμ;Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί και για αυτό δεν έχω ζητήσει ποτέ απο άλλα μέλη το msn τους,το τηλέφωνο τους ή την φώτο τους.Γιατί όπως δεν θέλω εγώ να δίνω προσωπικά μου στοιχεία,έτσι μπορεί να μην θέλουν και άλλες κοπέλες.Είναι κουραστική και πιεστική η επιδίωξη μιας πιο άμεσης επαφής που ο άλλος μπορεί να μην θέλει για δικούς τους λόγους.(το πιο απλό,να'ναι κλειστός χαρακτήρας)

Προσβλήθηκα απο όλα αυτά που διάβασα.Εγώ σας έβλεπα όλες το ίδιο.Δεν θυμάμαι να έχω πει κάτι αρνητικό για κάποια ή να έχω κουτσομπολέψει/ξεκατινιαστεί.

Το μάμμυ το αγαπάω γιατί είναι το παρεάκι μου,έχω κλάψει και έχω γελάσει.

Το να γελοιοποιείτε την αποβολή μου είναι το λιγότερο αγένεια!!!Δέχομαι επίθεση για την ζωή μου και τις επιλογές μου.Και φανταστείτε οτι δεν με ξέρετε 100%,όπως και εγώ εσάς.Αν με ξέρατε θα είχατε να μου προσάψετε ακόμα περισσότερα.

Τελοσπάντων,καλύτερα το θέμα να σταματήσει εδώ.Δεν πρόκειται να αποδείξω σε καμία ποιά είμαι γιατί το θεωρώ γελοίο.Θα αποχωρήσω από το μάμμυ γιατί προσβλήθηκα,ξενέρωσα και είδα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Τελικά στον ίντερνετ δεν πρέπει να ανοίγεσαι ούτε λίγο γιατί θα βρεθούν κάποιοι ''δικαστές''που θα δικάσουν μέσα σε λίγα λεπτά την ζωή σου,θα βγάλουν τα πορίσματα τους και θα σε προσκαλέσουν σε ένα παιχνίδι αντιπαραθέσεων!

Για να μην αδικώ,εδώ μέσα γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα που δεν θα ήθελα να χάσω επαφή!Όσες θέλετε στείλε τε μου τα msn σας για να τα λέμε απο εκεί!

Αποχωρώ και χίλια συγνώμη για το κλίμα που δημιούργησα.Η κακιά και ψέυτρα Νέλλυ φεύγει. ;)

Να 'στε καλά κορίτσια μου! :kiss:

Δημοσίευση

νελλυ μου δεν υπαρχει λογος να αποχωρησεις κοριτσι μου...να συνεχισεις να εισαι εδω αφου αγαπας οπως ολες μας το μαμμυ...αυτες που πιστευουν οτι δεν εισαι αυτη που λες απλα να μην σου απαντανε..

δεν εχω παρακολουθησει καθολου την ιστορια σου οποτε δεν ξερω τι ειναι αυτο που φανηκε παραξενο στα μελη που αναφερεις...κ προσωπικα δε με νοιαζει αν λες αληθεια η οχι..

ειναι ευθυνη καθε μιας μας το να βαζει φωτογραφιες προσωπικες επειδη ξερει οτι καθενας μπορει να τις χρησιμοποιησει.ξερουμε οτι το προσωπο που μας απαντα μπορει να μην ειναι αυτο που λεει.τα ξερουμε ολες μας αυτα!!!!!ομως σκοπος του φορουμ αυτου ειναι να βοηθαει τις μανουλες κ τις μελλουσες μανουλες κ να προσφερει συμβουλες κ συμπαρασταση κ παρεα!!!!

να μεινεις κοριτσι μου για να αποδειξεις οτι δε σε αγγιζουν αυτα που ειπωθηκαν..ειναι κριμα να αποχωρησεις.

Δημοσίευση

ΝΕΛΛΥ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ( ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ).ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΤΣΙ...

ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ Η ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ.

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΩΡΕΙΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Όπα γιατί ...δεν είναι ακριβλως ετσι...

Πρωτον εχεις απόλυτο δικιο να μας ζητησεις να μη σε κρινουμε...! εγω προσωπικα τα καλύτερα εχω να πω απο τις δημοσιευσεις σου και τις συμβουλες σου...! αλλά όταν είσαι μέλος καπου ...οπου κι αν είναι αυτό..ξερεις οτι γινεται...!

Δικαιωμα σου να μην ηθελες προσωπικες επαφές...ΑΛΛΑ λάθος σου να κρυβεις αυτη σου τη σταση πισω απο δικαιολογίες...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ όμορφα και ωραια όπως πολλές κοπέλες να πεις οτι δεν επιθυμείς φιλίες..ή κάτι παραπάνω...και οτι απλά θες να εισαι μελος του φορουμε και τιποτα παραπάνω...! για τους δικούς σου λόγους...που ειναι πολύτως σεβαστοί...ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...δεν ησουν ξεκαθαρη...! ηξερες οτι η ιστορία σου ετσι οπως παρουσιαστηκε θα μας άγγιζε...! και ΟΛΕΣ απο συμπάθεια και αγαπη θελησαν σου σταθούν..

Για μένα λάθος...που πηραν το θάρρος να ερθουν να σε βρουν..! αλλά καμια φορά η ανάγκη μας...να σταθουμε σε καποιυς μας κανει να χανουμε τα όρια..η ιστορια σου αφηνε να εννοηθει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...περαν του ανδρα σου...και καποιε κοπελες ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...μαλλον ειναι Too much για το 2010 αυτο!και ουτε καν το περιμενες οταν εγραψες την ιστορια σου...

Η Ρουλα είναι ενα κορίτσι που πραγματικά πονά..σε τετοιες περιπτώσεις και μόνο απο καλό εψαχνε να σε βρει μαζί με τις άλλες κοπελες..

θα μπορουσες να πεις λοιπόν...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΕΣΕΙΣ...περαν του διαδικτυου..! ακομη κι αν το εκανες λοιπον για αυτους τους λόγους ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...και παραποιουσες την αληθεια σου!

Δεν εχεις λόγο να πεισεις καμία...!συμφωνώ...οπως επισης...και το οτι λογικο ειναι αν αποχωρησεις..τωρα...!μετα απο όλα αυτά..

σου ευχομαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ...στη ζωή σου.!

φιλικά!

Δημοσίευση

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ

ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΣΤ..Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ

ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΜΟΥΦΑ....Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ

ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΟΟΥΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 30,40,50,60

ΚΑΡΜΑ Κ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Ε ΚΑΙ???Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ...Κ ΤΙ ??? ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙΝΙΕΣ...

ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ....

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟ Κ

ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου…….

Ειλικρινά "φοβήθηκε το μάτι μου" που λέμε μετά τα χθεσινά……..

Κι έπειτα κιόλας από την αποκάλυψη του θέματος της Ελβίρας……

Τι να πω…….. εδώ μέσα βγάζουμε τα σώψυχα μας……. Έχω χάσει πάσα ιδέα…….. Αν όχι η πλειοψηφία, οπωσδήποτε πάρα πολλές έχετε ήδη αποσύρει τις προσωπικές σας φώτος! Τέτοιος πανικός!!!!!!!!!!! Το Διαδίκτυο ποτέ δεν ήτανε κι ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ ασφαλής χώρος συνομιλιών!!!!! Κακά τα ψέματα!!!!!!!!!

Όταν υπάρχουνε αποδείξεις γι’ αυτά που λέτε……. να τις βγάζετε…… να τις φανερώνετε……. δεν υπάρχει χειρότερο απ’ το να κατηγορείτε κάποιον χωρίς τεκμήρια!!!!!!!! Φαντάζεστε το προσωπικό & ψυχολογικό κόστος????????? Και τις 2 κοπέλες τις συμπάθησα πάρα πολύ εδώ μέσα κι "έχω πέσει από τα σύννεφα"!!!!!!! Μου είναι αδιανόητο να σκεφθώ πως υπάρχουν άνθρωποι που παίζουνε με τους άλλους…… τόσο πολύ πια έχουμε ξεφύγει??????? Καταντάει παράνοια κάτι τέτοιο πια……. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι’ αυτό το λόγο κι εγώ θα το σκεφτώ πάάάάάάρα πολύύύύύ όμως……. εάν ξαναπώ κάτι πολύ προσωπικό για τη ζωή μου……. Ήδη έχω πει πολλά (σαν μπούφος!!!!!!!!) κι αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό!!!!!!!

Υπάρχω άραγε????????? Ή μήπως είμαι κι εγώ μία "μούφα"?????????

Και να ξέρετε πως έχω μάθει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα……. Γυναικολόγος κοντεύω να γίνω!!!!!!! Δε μετάνιωσα ποτέ που έγινα μέλος, αλλά όταν ένιωσα πως "πνιγόμουν" πια…… απλώς αποσύρθηκα!!!!!! Εξάλλου…… χάρις σε αυτό το forum……. έχω κάποια άτομα να συνομιλώ……. έχω γνωρίσει κι ένα εξαίσιο κορίτσι στη Ρόδο……. δεν παραβλέπω τίποτε από όλα αυτά……

Αν κάποια στιγμή μείνω έγκυος θα το μάθουν επιλεκτικά κάποια κορίτσια από εδώ μέσα…….. κι όχι αμέσως…… όπως και στην κοινωνική μου ζωή άλλωστε….. Δε θα το φανερώσω αμέσως στον κύκλο μου……. μετά το 1ο κρίσιμο 3μηνο…….

Συγγνώμη…… δε θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά έχω πραγματικά εξοργιστεί με αυτά που έχω διαβάσει…….

Όποτε μου κάνει κέφι θα ξαναμπώ………. άντε……….

Νελλάκι μου, εάν μας παρακολουθείς τώρα, εγώ να ξέρεις από την 1η στιγμή σε συμπάθησα πάρα πολύ! Εάν για τους δικούς σου Χ Ψ λόγους θέλεις να αποχωρήσεις, έχει καλώς! Εάν όμως….. δεν ισχύει το παραμικρό από αυτά που σου "φορτώνουν" και φεύγεις απλά και μόνο "για να τους κάνεις τη χάρη" & να θριαμβολογήσουνε…… ξανασκέψου το!!!!!!!!!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Ότι κι αν κάνεις πάντως...... να περνάς καλά!!!!!!! Η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ όμορφη για να πικραινόμαστε!!!!!! Να χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!!!!!!!! Να προσέχεις!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

πραγματικα κουραστικα με ολα αυτα!

σιγουρα η κοπελα που χρησιμοποιουσε την ζωη της αλλης καποιο λογο θα ειχε!

μη γνωριζοντα τι μπορει να περνα καποιος καλο θα ειναι να μην κρινουμε για να μην κριθουμε!

για οικιοποιηθει μια οικογενεια, ενα μωρο , μια πεθερα θα τα ειχε αναγκη!

ξαφνικα μη την λιθοβολουμε!

εμενα με στεναχωρει η κατασταση που μπορει να βρισκεται.......

δεν γνωριζουμε........... ποια ειναι η ζωη της και στην τελικη σε εμας δεν κανενα κακο!

οσο για ΤΗΝ hope89 εγω δεν καταλαβα καν ποτε ανοιχτηκε το θεμα!

παρακολουθουσα την πορεια της αλλα δεν με νοιαζε αν ηταν 21 η 31 η 41 οπως δεν νοιαζει και καμια για εμενα!

εδω μεσα ειμαστε ολες μανουλες!

τι κι αν κρυβόταν οπως λετε?

η φιλη μου κρυβεται απο τον προην αντρα της 4 χρ. στο κουδουνι γραφεο αλλο ονομα και οταν παραγγελνει δινει αλλο , δηλαδη ειναι αρρωστη?

μαλλον δεν εχετε βιωσει-γνωρισει τι ειναι ψυχικη νοσος και δεν μπορειτε ν ακαταλαβεται οτι λιγο απεχουμε ολοι απο εκει...........

ακομα και αν καποιος οικιοποιηθει την ζωη καποιου και να νομιζει οτι ζει ετσι ειναι πολυ καλυτερο απο το να θεσει τερμα στην ζωη του αποκαλυπτοντας τον η ακητγοροντας τον!

στην τελικη δεν με νοιαζει αν υπαρχει καποια..... ακομα κια να δεν υπαρχει ...αυτα που θα γραψω θα τα διαβασει καποια που υπαρχει!

δεν εχω ακουσει λιγα!

οτι και τι εγινε που θηλαζω τοσο , ε και τι κανω?

οτι ειμαι εφληματιας μετ ο να συμβουλευω.... αλλα οτο συμβουλες δινω της δινω απο την εμεπιρια μου και μονο!

οτι ειναι ψεματα οτι θηλαζω και αλλα τετοια

αλλα τα αγνοω!

ε καποιε κοπελες για μερικα λεπτα θα γνωριζομασταν οταν ηρθαν να μας δουν στο νοσοκομειο αλλα θα το κανουμε σιγουρα!

για τις υπολοιπες?

δεν εχω λογια!

οσο για τηνLALA αυτη κια εχει δεχτει επιθεση !

μπραβο της!

αν το μμαμμυ καταντισει να γινει κους κους τοτε εγω δεν εχω θεση εδω μεσα!

εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε για θεματα που αφοροτυν τγη γυναικα και το παιδι!

Δημοσίευση

Κάσση μου,δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες δυστυχώς.Εγώ είμαι απο τους ανθρώπους που τα κρατάνε μέσα τους και δεν ήθελα να προσβάλλω καμία κοπέλα λέγοντας''Δεν σας θέλω δίπλα μου''.

Καταλαβαίνω και νιώθω την αγάπη και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν κάποιες κοπέλες.Νιώθω άσχημα που εγώ ήμουν απόμακρη.Καλώς ή κακώς στην προσωπική μου ζωή είμαι κρατάω αποστάσεις,είμαι καχύποπτη και συναισθηματική.Δεν μπορώ να το αλλάξω!Όπως και το οτι είμαι κολλημένη σε κάποια θέματα!Αυτή είμαι,τι να κάνουμε...

Ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα με την στάση μου.

Ναι,όντως πέρασα μια περίοδο με πολύ λίγα άτομα δίπλα μου.

Αλλά είναι λάθος να με θεωρείτε ψεύτικη και να μου προσάπτετε κατηγορίες!Κατα τ'άλλα είναι δικαίωμα σας.

Παρακαλώ να μην πάρει άλλη συνέχεια το θέμα γιατί ήδη νιώθω πολύ άσχημα με όσα διαβάζω

Δημοσίευση

Παντως θυμαμαι που στην αρχη ειχε βαλει φωτογραφια της κορης της εδω μεσα που πιπιλιζε το δακτυλακι της

Νελλυ κοριτσι μου καποιος θα σε θελει για φιλο του καποιος αλλος οχι

ασχολησου μονο με τα ατομα που σε συμπαθουν και μονο με αυτα

Θεωρο οτι εισαι ενα ισοροπημενο ατομα απο αυτα που κατα καιρους εχεις γραψει εδω μεσα και για μενα αυτο εχει μονο σημασια

Ουτε και εγω σε ξερω προσωπικα αλλα σε συμπαθω πολυ

Ελπιζω παντα να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου

Φιλια στα μαγουλακια της μικρουλας σου!!!

Δημοσίευση

καλα...τι να πρωτοσχολιασει κανεις!!!!!!!!

Πλακα σπατε βρε κοριτσια???

Ποιος θα αναγκασει τον αλλον να δειξει φωτο κ να αποδειξει το οτιδηποτε????????

Ποιος θα αναγκασει μια εγκυο να δεχτει οποιαδηποτε ξενη μετα τη γεννα της???(αλλωστε η Νελλυ δεν κρυβοταν απο εμας αλλα απο τα πεθερικα της)

Η κοπελα οταν γεννησε ηταν μελος μονο λιγες μερες ή βδομαδες!Ελεος!!!

Μηπως επρεπε να μας δειξει κ τον ομφαλιο λωρο σε φωτο???????

Και...Οσες ξενερωσατε κλπ...Σορρυ κιολα αλλα....κλειστε το πσ!!!!

Αθηνα επειδη τη λεξη "λιθοβολισμος" καθως και τα εισαγωγικα που τη συνοδευαν την εγραψα εγω...Σε παρακαλω να προσεξεις το χιουμορ κ τις ειρωνιες σου!

Ιφιγενεια δεν εχω κατι μαζι σου..το αντιθετο σε συμπαθω παρα πολυ!Αλλα..Ναι...Πιστευω πως κ εσυ παρασυρθηκες κ εξεθεσες δημοσια το ατομο αυτο χωρις λογο.... :)

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με την hope,να ληξει εδω το θεμα κ θα ηταν καλο να κλειδωθει κιολας γιατι με ολα οσα ειπωθηκαν ετσι κ μας διαβασει κανεις θα μασ κοροιδευει που τρωγομαστε..καθε μια ειναι υπευθυνη για οσα δημοσιοποιει για τη ζωη της κ οποια θελει της απαντα,οι υπολοιπες ας μην ασχολουνται καν.ας μπουν τα μαχαιρια μεσα κ ας ληξει εδω.hope εγω θα σου ξαναπω να μην αποχωρησεις.

Δημοσίευση

Νέλυ, δεν γνωρίζω τα οικονομικά σου. Αν σου ελεγα την παρακάτω ιστορία όπως εγώ την κατάλαβα θα καταλάβαινες γιατί απόρησα.

Κοπέλα φοιτήτρια στα 19 μένει έγκυος και η οικογένειά της την διώχνει από το σπίτι. Πόσες οικονομίες να έχει ώστε να συντηρεί τον εαυτό της 6-7 μήνες, να βρει καινούριο σπίτι (+1 ενοίκιο εγγύηση), να πάρει τα απαραίτητα για το παιδί και στο τέλος να γεννήσει σε ιδιωτικό μαιευτήριο; Ιδίως όταν ο Στέλιος κάνει δύο δουλειές και έχεις αναφέρει ότι το παιδί θέλει μόνο αγάπη και ότι οι πολυτέλειες δεν είναι απαραίτητες (και εδώ συμφωνώ μαζί σου).

Η κάθε μια έχει τις δικές της εμπειρίες. Εσύ δεν θέλησες περισσότερες επαφές με τις κοπέλες από το μάμμυ γιατί είσαι καχύποπτη όσο αφορά τις διαδικτυακές σχέσεις. Έτσι και εμείς με τη σειρά μας γινόμαστε καχύποπτες όταν κάτι δεν έχει μια λογική ροή. Τόσο καιρό δεν είπε καμιά κοπέλα τίποτα, αλλά όπως αποκαλύφθηκε ο αριθμός εκείνων που είχαν κάποια αμφιβολία ήταν τελικά μεγάλος.

Και για να αναφερθώ στις σχέσεις έξω από το μάμμυ, έχω γνωρίσει από κοντά κάποιες κοπέλες και πραγματικά χαίρομαι πολύ. Επίσης έχω μιλήσει τελευταία με τη Φρανίτα και είναι αξιόλογο άτομο. Φυσικά και θα ήθελα να τη γνωρίσω από κοντά, να της μιλήσω στο τηλέφωνο και να συνεχίσουμε τις όμορφες συζητήσεις μας. Θα αναφερθώ και στη ΛαΛα που μόνο καλό μου έχει κάνει η ύπαρξη αυτής της κοπέλας και πίνω νερό στην υγεία της κάθε φορά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω ζωή πέρα από το μαμμυ. Τόσα χρόνια πως ζουσα;;;; Ούτε είμαι ένα ευκολόπιστο κοριτσάκι. Έχω απορριφθεί και έχω απορρίψει. Έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και εκεί κρύβεται η γοητεία τους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστές. Καλή συέχεια!

Δημοσίευση

Νέλλυ μου,

Εγώ για αυτό απο την αρχή είπα οτι απλά παραποιουσες την αλήθεια...αλλά οπως και να εχει δικαίωμα σου ήταν γλυκιά μου...

απλά πολλές απο εμάς...ιδιως οσες μπαινουμε συχνά και εχουμε γνωρισει και ατομα...παρασυρμενες νιωθουμε το φορουμ δικό μας...δεν ξερω πως να το θέσω το παρακάνουμε προσωπικό το θεμα... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ...

δεν είναι το σπίτι μας...σου ειπα εμενα με πειραζε οτι ενώ ολες ήθελαν να σου σταθούν...εσυ ειχες μπει για άλλους λογους στο φορουμ(οπως μου ειπες τωρα) ..ισως για μια ζεστη κουβεντα...αλλα ΤΕΛΙΚΑ...εμεις ημασταν ετοιμες...να δωσουμε παραπάνω...!!!!!!το οποίο εσυ δεν επιθυμούσες...μπηκες και εσυ σε ενα τριπ ..για να αποφυγεις την επιπλεον βοηθεια μας...να πεις πραγματα που δεν επρεπε ...και εγινε γαΪτανάκι..! τεσπα δεν εχει νοημα..! απλά θα ξαναπω οι ξεκαθαρες κουβεντες κανουν ξεκαθρα τα πραγματα..! και τωρα δεν θα ειχε γινει όλο αυτό...! που μην βγουμε και τρελές έχει και ενα νόημα......!

ζητώ συγνώμη...για αυτο το λίγο που αναμειχθηκα στην ιστορία..! και πραγματικά σου ευχομαι καλή συνέχεια..!

Δημοσίευση

ΝΕΛΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ /...ΕΓΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΑΛΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΕΛΕΟΣ..

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΝΟΥΜΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΚΤΛ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΕΤΣΙ?ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΤΡΟΠΟΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ...ΤΠΤ ΔΕ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑ...ΕΔΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ...ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑ ΚΟΜΜΗΤΕΣ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ Η ΒΟΗΘΕΙΑΣ ..ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΣ?Ε ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Η ΝΕΛΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΧΑ ΣΑ ΛΙΓΑΚΙ

Δημοσίευση

Ειμαι μελος στο mammy αρκετο καιρο, πριν ακομα μεινω εγκυος...Μπηκα για να βρω πληροφοριες για καποιο προβλημα που ειχα και η αληθεια ειναι οτι οι απαντησεις που πηρα με βοηθησαν...Εκτοτε κολλησα, στην πορεια εμεινα εγκυος και πλεον συμμετεχω κυριως στο thread με τα απριλιατικα μωρακια...Διαβαζω ομως παρα πολυ σχεδον ολα τα θεματα...

Την ιστορια της Νελλη την εμαθα απο πολυ νωρις...Διαβαζα τις απαντησεις της στα διαφορα θεματα, οι οποιες, δεν σας κρυβω,καποιες φορες, μου εκαναν εντυπωση. Εκει που εγω πραγματικα προβληματιστηκα ηταν με την αποβολη της και εκει θα ηθελα να σταθω...Βλεπεις ηταν και το δικο της "ατυχο" μωρακι απριλιατικο, με αποτελεσμα να εχει συμμετασχει καποιες φορες στις συζητησεις μας..Στεναχωρηθηκα παρα πολυ για την αποβολη της και ταυτοχρονα τρομαξα..Τρομαξα για το δικο μου μωρακι, γιατι συνειδητοποιησα, οτι λανθασμενα πιστευα, οτι στις 13-14 εβδομαδες εχεις πια διαφυγει τον κινδυνο της αποβολης...

Που θελω να καταληξω...Οτι ουτε και εγω, οπως και οι περισσοτερες εδω μεσα, δεν εχω προβλημα αν καποια απ τα λεγομενα της συγκεκριμενης κοπελας ειναι αληθεια η ψεμματα, στο βαθμο ομως που αυτα δεν επηρεαζουν τους αλλους...Εγω προσωπικα επηρεαστηκα αρνητικα απο την αποβολη της, αφου θυμαμαι οτι εψαχνα εναγωνιως να διαβασω γιατι της συνεβη αυτο, απο φοβο μην συμβει κατι αναλογο και σε μενα...Η υποψια λοιπον, οτι ισως και να ηταν ψευτικη η συγκεκριμενη ιστορια, με κανει και θυμωνω, γιατι θεωρω οτι οφειλουμε να ειμαστε πολυ προσεκτικοι σε σχεση με τις δημοσιευσεις μας, ειδικα οταν αυτες γινονται προιον αναγνωσης απο κοπελες που βρισκονται στην ευαισθητη περιοδο της εγκυμοσυνης...Κατα τ'αλλα, το που ζει, τι κανει, ποσο χρονων ειναι κ.τ.λ. απλα με αφηνουν παγερα αδιαφορη...

Συγνωμη για το μεγαλο Post...

Δημοσίευση

αναστασία μου ξερεις οτι σε εκτιμω αν δεν το ξερεις στο λέω...αλλά γιατί τα πήρες τόσο...δεν καταλαβαινω..!όπως και η νέλλυ επειδή είναι κλειστός χαρακτηρα και δεν ηθελε να στεναχωρεσει κανεναν...δεν ειπε τα πραγματα οπως έχουν...έτσι και η ιφιγενεια και η φρανίτα...!ειπαν τη γνωμη τους...! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ...

Ποιον εξεθεσε..? η νέλλυ για καλή της τυχη δεν εχει προσωπικες επαφες με κανεναν...και οπως λεει την ζωή της την εχει προστατευσει πληρως..στο διαδικτυο αν και ειναι μελος εδω...!ΑΡΑ ΤΙ?

Εννοεις την εκθεσαμε σαν μελος εδω????ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΛΑΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ?? ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ..??και αλλωστε αν η νελλυ επιθυμει να αποκατσταθουν τα πραγματα εχει λογο εδω ακομη...και να που απαντησε...και ηδη εβαλε καποια στη θεση τους..!και οπως ειδες πρωτη η ιφιγενεια ζητησε συγνωμη που παρασχοληθηκε...!οπως και μπορει να ζητησει και στη νελλυ...! και παει λεγοντας...

ειπαμε οσες νωθουν καλα με τη νελλυ ...δεν θα χαθούν..ουτε ολο αυτο εγινε γιατι ειχαμε προσωπικα με τη νελλυ...!προς θεού..!

τεσπα λαθος ολο απο την αρχη ...αλλά This is life!

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

Νέλλυ μου,

Εγώ για αυτό απο την αρχή είπα οτι απλά παραποιουσες την αλήθεια...αλλά οπως και να εχει δικαίωμα σου ήταν γλυκιά μου...

απλά πολλές απο εμάς...ιδιως οσες μπαινουμε συχνά και εχουμε γνωρισει και ατομα...παρασυρμενες νιωθουμε το φορουμ δικό μας...δεν ξερω πως να το θέσω το παρακάνουμε προσωπικό το θεμα... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ...

δεν είναι το σπίτι μας...σου ειπα εμενα με πειραζε οτι ενώ ολες ήθελαν να σου σταθούν...εσυ ειχες μπει για άλλους λογους στο φορουμ(οπως μου ειπες τωρα) ..ισως για μια ζεστη κουβεντα...αλλα ΤΕΛΙΚΑ...εμεις ημασταν ετοιμες...να δωσουμε παραπάνω...!!!!!!το οποίο εσυ δεν επιθυμούσες...μπηκες και εσυ σε ενα τριπ ..για να αποφυγεις την επιπλεον βοηθεια μας...να πεις πραγματα που δεν επρεπε ...και εγινε γαΪτανάκι..! τεσπα δεν εχει νοημα..! απλά θα ξαναπω οι ξεκαθαρες κουβεντες κανουν ξεκαθρα τα πραγματα..! και τωρα δεν θα ειχε γινει όλο αυτό...! που μην βγουμε και τρελές έχει και ενα νόημα......!

ζητώ συγνώμη...για αυτο το λίγο που αναμειχθηκα στην ιστορία..! και πραγματικά σου ευχομαι καλή συνέχεια..!

Δεν παραποίησα τίποτα απο την ζωή μου Κάσση μου!Το κομμάτι που σας αφορά εσάς και τις συζητήσεις του φόρουμ δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό!Ίσα ίσα που έδωσα και παραπάνω στοιχεία,τα οποία μάλιστα δεν έπρεπε να κάνω γιατί τώρα βάση αυτών με έχετε στήσει στον τοίχο και με κρίνετε!!!Αυτό προσπαθώ να τονίσω τόση ώρα.Όπως ξαναείπα δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα φόρουμ και δεν μπήκα για να αναζητήσω βοήθεια.Σε συνδιασμό με τον χαρακτήρα,την επιφυλακτικότητα και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία μου,κράτησα μια απόμακρη στάση.Όχι πως δεν εκτίμησα τις κοπέλες που ήθελαν να με γνωρίσουν και να έρθουν στο σπίτι μου.Ίσα ίσα που ένιωθα και νιώθω άσχημα που ήμουν απόμακρη.

Τελοσπαντων,παρακαλώ να τελειώσει εδώ το θέμα!

Δημοσίευση

loipon..δε ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο..ελλας το μεγαλειο σου για ακομα 1 φορα..

αλλα παρακαλω πολυ,αυτος που ειπε οτι θα αποχωρησει,ας αποχωρησει,αυτος που ειπε οτι δε θα ασχοληθει,να μην ασχοληθει,και παει λεγοντας..κρατατε του λογους σας τουλαχιστον..

ετσι ωστε να κλεισει καποια στιγμη το θεμα..το ξεφτιλισατε το θεμα!!!και οχι μονο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...