Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

εγω ενα εχω να πω. Αυτοι που κανανε αυτα που κανανε, καταφεραν αυτο που ηθελαν να καταφερουν... Μπραβο μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Franita έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Και εγω ειμαι σιγουρη και δεν φοβαμαι μην την εκθεσω απλα οπως πολυ σωστα ειπες Ιφιγενεια, θα εχει χρονο να ξεφουρνισει καινουρια ιστορια και να προετοιμαστει...συντομα ομως θα ξεσκεπαστει η θα εξαφανιστει...ισως ανακαλυψει καποιον μακρινο προπαππου στην Παπουα/Νεα Γουινεα και ανοιξουν κανα μαγαζι εκει...οποτε μετα πως να μπαινει στο ιντερνετ??και θα εχει κανει και 4 γλυκα ησυχα μωρακια μεχρι τοτε....[/quote:1auronrh]

Franita μου πολύ γέλασα...Κι εγώ καλέ λέω συνέχεια ότι έχω ένα ήσυχο μωράκι...Αγγελουδάκι..Που κοιμάται όλη νύχτα...Λέτε να είμαι κι εγώ fake??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά τελευταία λέω ότι έχει γίνει διαβολάκι....Γιατί αυτή είναι η αλήθεια..Αλλά από ύπνο ακόμα πάμε καλά!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!

ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΤΕ ΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥΣ????

.

Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα όλεεεεςς τις σελίδες όμως έχω να πω κάτι από αυτά που κατάλαβα.

Κάποια άτομα που δεν έχουν τι να κάνουν μπαίνουν και συζητανε μαζί μας...Στο χέρι μας είναι αν θέλουμε να συνεχίσουμε μια συζήτηση ή όχι..κιαν ακόμη είναι ψεύτικα και δεν το καταλάβουμε, και τι έγινε;

Αυτό που συμβαίνει όμως τώρα να αλληλοκατηγορούμαστε είναι αυτό ακριβώς που θα θέλανε αυτά τα άρρωστα άτομα να γίνει και από όσο βλέπω το πετυχαίνουν...δυστυχώς...

Μην δίνετε σημασία ρε κορίτσια...όλες μας έχουμε αλληλοβοηθηθεί πιστεύω. Πάντα όλες οι απαντήσεις που δίνονται στα φόρουμ δεν είναι και οι σωστές. Μυαλό έχουμε ας φιλτράρουμε και ας κρίνουμε.

Ε όχι να κάνουμε τη χάρη σε κάποιους άρρωστους να σφαζόμαστε...άλλωστε ανώνυμο είναι το ιντερνετ...τι να γίνει έτσι είναι...

Νέλλυ έχουμε μιλήσει και στο τσατ και εγώ σε πιστεύω ότι δεν είσαι ψεύτικη. Μην όμως χάσεις πραγματα για σένα, επειδή κάποιοι σε κατηγόρησαν....γιατί αυτοί είναι όντως αληθινοί; Δεν ξέρω ποιοι σε κατηγόρησαν γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλά δεν έχει σημασία...δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα...

δεν ξερω τι να πιστεψω !!! ειμαι μελος λιγοτερο απο 1 εβδομαδα και δεν περιμενα τετοια πραγματα !!!! τι θα κανατε στην θεση μου ;; θα παραμενατε η θα αποχωρουσατε ;;; λυπαμαι πολυ πραγματικα !!

FRANITA, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΨΕΥΤΙΚΟΣ??? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ.

Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΛΕΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ !

ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΕΙΝΑΙ

ΚΡΙΜΑ!!!!

K ΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΒΑΣΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΩ Κ ΓΩ Η ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΚΕΝΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΕΝΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΨΕΥΤΙΚΗ...

hope_89 έγραψε:

Αναστασία δεν θέλω καμία να αποδείξει τίποτα!Αν σε κατηγορούσαν εσένα άδικα,θα έμενες;Δεν νομίζω!

Γιατί και να έμενες,θα σε χλεύαζαν και θα ήταν όλα τα μέλη καχύποπτα απέναντι σου.

Οπότε καλύτερα να σας απαλλάξω!!!

Κριμα...γιατι τουλαχιστον η Νελλυ εχει προσφερει εδω μεσα...

Δυστυχώς τα άτομα που έπρεπε να έχουν αποχωρήσει

παραμένουν και το μονο που έχουν να κάνουν είναι να

ψάχνουν τον τρόπο πως να δημιουργήσουν ίντριγκες και κόντρες μεταξύ μας...

Και δυστυχώς θα συνεχίσουν να το κάνουν...

λυπαμαι πολυ γιατι εχω τοσα πολλα προβληματα και εννοιες, εδω μεσα βρηκα βοηθεια απο αρκετες κοπελες,και ειπα πραγματα που δεν εχω πει σε δικους μου ανθρωπους,το τελευταιο που ηθελα ηταν οι κατινιες...

Εγω εχω καταλαβει ενα πραγμα..οτι αν δεν σφαχτουμε εδω μεσα..δεν μπορουμε!!!

Πριν σφαζοντουσαν οι φανατικα θηλαζουσες με τις φανατηκα μη θηλαζουσες ...υπηρχα δε χαρακτηρησμοι και απο τις δυο πλευρες που εμενα με εφηναν αλαλη. Μηλαω παντα για υπερφανατικα ατομα. Τωρα σφαζομαστε για τετοιες χαζομαρες...ε δε σας πιστευω.

Αμα πια δεν γινετε να μοιραζομαστε απλα τις αγονιες μας, τις σκεψεις μας, τις λυσεις που εχουμε για τα παιδια μας...πρεπει να σφαζομαστε...τι ειμαστε τιποτα κατινες απο την γειτονια του Ιταλικου νοτου...

Κοριτσια ηρεμια! Δοκιμασια ειναι και θα περασει οπως περασαν και τοσες αλλες!

Άλλωστε μετα απο καθε δοκιμασία πάντα αγαπιόμαστε πιο πολυ!

...ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΗ!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΣΠΙΤΙ..ΑΝΤΡΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΤΟ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ....

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΛΛΥ...ΠΟΟΟΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑ...ΚΑΚΙΑ...ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ..ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΒΙΑ...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ!!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ...!!!!

ΑΙΣΧΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...Η ΛΕΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ??

ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ....ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ"

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ......

Είναι κρίμα όλο αυτό που γίνεται!!!Εγώ ένα ξέρω να πω,μπορεί να μην γράφω συχνά ,ούτε να ξέρω προσωπικά καμιά σας,αλλά αυτό το forum έσωσε το μωράκι μου !!!!και το αγαπάω (αν δεν είχα διαβάσει ένα συγκεκριμένο θέμα δεν θα είχα σήμερα στην αγκαλιά μου τον πρίγκιπα μου) και σίγουρα θα βοηθήσει και πολλές άλλες κοπέλες στο μέλλον.Δεν είναι λοιπόν αμαρτία να το χάσουμε όλο αυτό για υποψίες...

Κοιτάξτε... έχω αρχίσει πραγματικά να αισθάνομαι τύψεις που άνοιξα το πρώτο θέμα με το ψεύτικο προφίλ, αλλά δεν περίμενα το πράγμα να πάρει τέτοια έκταση... Εννοείται ότι η περίπτωση του μέλους Elvira_mpempa δεν είναι η μοναδική του forum, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα μέλη που είναι εκτός... πραγματικότητας, όπως άλλωστε υπάρχουν και μέλη που άλλα ζουν και άλλα γράφουν... Έτσι γίνεται συνήθως στο internet και περισσότερο στα fora. (Όχι ότι δεν γίνεται και στην πραγματική ζωή... Ο άλλος μπορεί να σου λέει ότι είναι ιεραπόστολος και να αποδειχτεί δολοφόνος!)

Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι ξεκίνησε σ' αυτό το θέμα μια νέα έρευνα... άλλου μέλους και αφού γράφτηκε ότι γράφτηκε, μόλις το μέλος απάντησε, εξαφανιστήκατε όλες... Ε δεν γίνεται έτσι ρε κορίτσια... Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, πολλές φορές αρκεί η επιχειρηματολογία. Και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές...

Όπως λέει και η φίλη Μαλάμω... όταν λέμε κάτι, να το λέμε... ΕΤΣΙ:

http://www.youtube.com/watch?v=7cpOC3R_-pk

Ελπίζω η ξαφνική σιωπή να είναι λόγω... τσικνίσματος! Δεν κάνω την έξυπνη, απλά επειδή ο χαμός ξεκίνησε με τη δική μου... "αποκάλυψη", όφειλα να τα πω....

απαντησε η ελβιρα????

Αν λες για την Νελλυ οντως αυτα που γραφτηκαν δεν επρεπε να ειπωθουν καν χωρις σοβαα επιχηρηματα

Παντως δεν πιστευω οτι εχει δηλωσει ψευτικη ταυτοτητα μεχρι αποδειξεως του εναντιων

Αλλα προτεινω να κλειδωθει αυτο το θεμα και να ανοιξουμε ενα καινουργιο

Ποιες θα ηθελαν να γυρισει πισω η Νελλυ

Εγω παντως ειμαι υπερ

Ελενη, δεν εχει συμασια αν ειναι αληθεια η οχι!

Αν η Νελλη ειναι υπαρκτο προσωπο, διχνει να ειναι ατομο περιφανο και ακομη κι αν την παρακαλεσουμε δεν θα γυρισει!

Κοριτσια, εχουμε χασει τον μπουσουλα!

Καποιοι γελανε αυτην την στιγμη!

Ας σταματησει ολλο αυτο εδω και ας πουμε πως ειχαμε μια ασχημη μερα!

Εχουμε αφησει πισω κοριτσια που μας χρειαζονται.

Κοριτσια που ρωτησαν κατι και δεν εχουν παρει καμια απαντηση!

Εγω να πω, την αμαρτια μου?

Στεναχωρηθηκα οχι γιατι καποιος ειναι καχυποπτος αλλα επειδη ορισμενα ατομα φαινοταν να τα πηγαινουν καλα με την Νελλη και τελικα ηταν και σιγουρα οτι ηταν ψευτικη!

Αυτο με απογοητευσε ακομη περισσοτερο!

Τελικα fake δεν ηταν μονο η Νελλη αλλα και τα ατομα που γελουσαν, καναν πλακα μαζι της ξεροντας, εστω ειχαν την υποψια οτι δεν ειναι αληθηνη!

Εχω ξενερωσει πολυ με την γνωστη ιστορια......δηλαδη με καποια μελη αλλα τεσπα...ετσι ειναι η ζωη.....

Εγω εδω ανακοινωσα οτι ειμαι εγκυος εδω ελεγα τις αγωνιες μου εσεις μου κραταγατε συντροφια σε καλες και σε οχι και τοσο καλες στιγμες...

Μ'αρεσει η παρεουλα σας..... :P

Ισως παρασυρθηκαμε και δεν επρεπε να γραψουμε χωρις στοιχεια για την "Hope_89".Ειμαι και γω σ'αυτους που ψιλιαστηκαν κατι χωρις να εχουνε στοιχεια αλλα εχω βγαλει μονο καποια συμπερασματα...Αν εχω κανει λαθος θα ειμαι απαρηγορητη...αλλα και παλι να ειμαστε τοσες πολλες που να εχουμε υποψιες ρε γμτ....Τοσο πολυ?Ειχε κερδισει την συμπονια μας σε πολλα θεματα καποιες απο μας και γω μαζι της δωσαμε συγχαρητηρια για τις αποφασεις της ητανε πολυ δημοφιλης εδω μεσα και ακομη ειναι αφου ασχολουμαστε...

Περα απο ολα αυτα τα φορουμ νομιζω οτι πρεπει να προφυλασονται με καποιο τροπο.Δεν μπορει να μπαινει οποιος να'ναι.Διαβασατε για καποιους που κανουνε πλακα μπαινοντας εδω και μαλιστα κανοντας κομπινες?Τραβανε χρηματα με δολιους τροπους.Ντροπη!Υπαρχουνε μανουλες εδω μεσα οτι πιο ιερο στον κοσμο...Γυναικες που υποφερουνε απο απωλειες ,γυναικες που προσπαθουνε για να κανουνε μωρο και ενα σωρο αλλα!

Και επειδη δεν ειναι ολα ροδινα παντα υπαρχουνε κακοι και μικροψυχοι ανθρωποι παντου στην ζωη μας γιατι να μην συμβαινει το ιδιο και εδω μεσα?Δεν καταλαβα γιατι να μην ειμαι καχυποπτη?Μου χαριστηκε κατι?Εδω στην καθημερινοτητα μας και δεν εμπιστευομαστε ευκολα ξαφνικα θα πιστευω τα παντα εδω μεσα?Αν εχω κανει λαθος με την "Νελλη" της ζηταω συγγνωμη πραγματικα.Αλλα δεν μπρω να την εμπιστευτω ομως 100%!Ειναι δυνατον στην εποχη μας?

Εγω θα βγαλω την φωτο που φαινεται καλα το μωρο μου γιατι φοβαμαι αλλα θα συνεχισω να μπαινω δεν θα με φοβισει ουτε θα με τρομοκρατησει κανενας ανεγκεφαλος μ......ας!Ουτε ελβιρες ουτε ξερω γω τι αλλο!

Σας γουσταρω και θα παραμεινω πιστη στο φορουμ!

Φιλακια πολλα κουκλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...