Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Mamoli έγραψε:

Anastacia έγραψε:

Εδώ συμφωνώ! Αν δεν είχα ανακαλύψει το φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού που το μέλος Elvira χρησιμοποίησε, δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω, όσο σίγουρη και να ήμουν... Θα έβραζα στο ζουμί μου![/quote:2caa12x7]

θα συμφωνήσω και γω με αυτο!!Στη περίπτωση της Ελβίρας υπήρχαν περίτρανες αποδείξεις!!!Δεν το αμφισβητει κανείς αυτο!!Αλλα σε αυτη τη περίπτωση απλά μια καχυποψία υπάρχει..ετσι και αλλιώς ο καθενας εδω ισως να έχει και τις επιφυλάξεις του για κάποια άτομα..τι θα γινοταν αν για κθε υποψια που ειχαμε το καναμε θέμα;;

εκτος αυτου θεωρω οτι ειναι και λιγο αδικο να στελνονται μεσω π.μ το ονομα του μελους αυτου σε άλλα μελη απ τη στιγμη που δεν ειμαστε σιγουροι..

αν μια στο εκατομμυριο δεν ειναι αυτη που εμμέσως ονομασατε τότε..;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδη κατι αρχισα να καταλαβαινω αν ειναι εκεινη που λετε απο το 89 ειτε ειναι μυθομανης ειτε οχι εχει γραψει πολλες φορες πολυ σωστα πραγματα και ακομα και στο προφιλ της αν πατε θα δειτε την εικονα ενος ισοροπημενου ατομου

Ας μη φτασουμε στο σημειο να κατηγορησουμε αδικα ισως η μια τηναλλη ειναι κριμα

τωρα αν σε καποια δεν αρεσει αυτο που γραφει ο αλλος χρηστης ας μην ασχοληθει καθολου

juliana έγραψε:

σε αυτη τη περίπτωση απλά μια καχυποψία υπάρχει..ετσι και αλλιώς ο καθενας εδω ισως να έχει και τις επιφυλάξεις του για κάποια άτομα..τι θα γινοταν αν για κθε υποψια που ειχαμε το καναμε θέμα;;

εκτος αυτου θεωρω οτι ειναι και λιγο αδικο να στελνονται μεσω π.μ το ονομα του μελους αυτου σε άλλα μελη απ τη στιγμη που δεν ειμαστε σιγουροι..

αν μια στο εκατομμυριο δεν ειναι αυτη που εμμέσως ονομασατε τότε..;;;

:dry::dry:

Κοριτσια ,εχω εκνευριστει αφανταστα ,με αυτο που γινετε!!!!Οποια ξεκινησε ολη αυτη την ιστορια,να βγει να μας πει τα γεγονοτα οπως εχουν,αλλα με αποδειξεις!!!!!Δεν το θεωρω σωστο να γεμιζουμε ετσι σελιδες ,αποδεικνυοντας οτι δεν εχουμε κατι καλυτερο να ασχοληθουμε.ΛΥΠΑΜΑΙ πολυ για ολα αυτα που συμβαινουν,και θα το σκεφτω πολυ αν πρεπει να συνεχισω να ειμαι μελος σε ενα τετοιο φορουμ ,οπου δεν μου παρεχει καποιος προστασια για αυτους που συνομιλω!!!

Συμφωνώ κι εγώ με τη μαμά Παναή για τις αποδείξεις...

Όσο για την προστασία, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Το ίντερνετ εμπεριέχει αυτό το ρίσκο πάντα.

Πάει κάπου και το δικό μου το μυαλό αλλά τι να πω...σίγουρη δεν είμαι.Όποια κοπέλα θέλει να στείλει π.μ, όχι τίποτα αλλό να προστατευτούμε και απο το facebook....μην την κάνουμε φίλη...αν δεν την έχουμε κάνει ήδη!!!!

pantos i oli fasi thumizei to parents!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorry oy to leo alla tetoia thead exo diavasei polla ekei ......teleftaia fora pou grafo se afto to thema .......exo arxisei na anarotiemai ama uparxo!!!!!!!!!

savropinguinos έγραψε:

pantos i oli fasi thumizei to parents!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sorry oy to leo alla tetoia thead exo diavasei polla ekei ......teleftaia fora pou grafo se afto to thema .......exo arxisei na anarotiemai ama uparxo!!!!!!!!!
:laugh: :laugh: :laugh:

δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα πολύ διεξοδικά.

οι μανούλες του οκτώβρη μου αναφέρανε κάτι και δε σας κρύβω, οτι έχω πέσει από τα σύννεφα!!!

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι να μη βάζετε φωτογραφίες!!!

Ούτε δικιές σας, πόσο μάλλον, των μωρών σας!!!

Αντιλαμβάνομαι οτι μετά από τις διάφορες συζητήσεις, έχουμε την περιέργια να δο΄με η μία την άλλη, όμως, όπως έχετε διαπιστώσει υπάρχουν πολλά άρρωστα μυαλά και δεν ξέρετε πώς θα χειριστούν τις φωτογραφίες.

Εγώ ούτε facebook δεν έχω.

σε κανενα φορουμ δεν εισαι απολυτα προφυλαγμενη τωρα αυτο για την καχυποχια δεν ειμαι γραμμενη στο facebook αλλα κριμα δεν ειναι τωρα να αρχισουμε να υποψιαζομαστε η μια την αλλη απο 2-3ω περιστατικα που μπαινουν απλως για να σπασουν πλακα???????

Νανούκα έγραψε:

δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα πολύ διεξοδικά.

οι μανούλες του οκτώβρη μου αναφέρανε κάτι και δε σας κρύβω, οτι έχω πέσει από τα σύννεφα!!!

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι να μη βάζετε φωτογραφίες!!!

Ούτε δικιές σας, πόσο μάλλον, των μωρών σας!!!

Αντιλαμβάνομαι οτι μετά από τις διάφορες συζητήσεις, έχουμε την περιέργια να δο΄με η μία την άλλη, όμως, όπως έχετε διαπιστώσει υπάρχουν πολλά άρρωστα μυαλά και δεν ξέρετε πώς θα χειριστούν τις φωτογραφίες.

Εγώ ούτε facebook δεν έχω.

Συμφωνώ.

μετα απο ωρα αναγνωσης...ομολογω...δεν υποψιαστηκα τιποτα. τελικα ειμαι τοσο μα τοσο αθωα, η γεννηκα πιστευω οτι επειδη δενε ιμαι εγω ετσι ειναι και οι αλλοι.

Τι να πω!!!

γεννηκα δηλαδη...ειμαι και μητερα, πα πρεπει καποια στιγμη να εξηγισω στον γιο μου τους κυνδινους του ιντερνετ..πως θα το κανω...πως θα προφυλαξω το παιδι μου.

ΟΚ για κραυγαλεα πραγματα σπαμ chain letters κλπ, αλλα για φορουμ...που ειναι υποτιθετε για μητερες...που εχουν προβληματα...

Υπαρχουν πραγματα που δεν μπορεις να τα μοιραστεις με τους φιλους σου...για πολλους λογους, θελεις καποιον που εχει περασει τα ιδια, να σου συμπαρασταθει, να σου πει μια αποψη, μια β γνωμη...

Τι να πω αμα καποιος ειναι τοσο μα τοσο ανομαλος.

και συγκακριμενα διαβαζωντας το λνκ στην αρχη...αμα ο γιος μου μεγαλονωντας γινει ενα τετοιο κωλοπαιδο...θα του μαδησω το μαλι τριχα τριχα με τα ιδια μου τα χερια.

Κορίτσια είναι άδικο όλο αυτό που γίνεται χωρίς αποδείξεις...

ΚΡΙΜΑ...

Η συγκεκριμένη κοπελα δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα...

Τι κι αν είναι ψέμα;

Δεν είπε τίποτα προκλητικό ποτέ για κανέναν, ούτε πρόσβαλε ποτέ κανεναν...

Αντιθετα, απο τις συζητήσεις της, εγώ προσωπικά, κατάλαβα οτι πρόκειται για ένα άτομο αρκετά ώριμο ώστε να το παίζει...

ΛΥΠΑΜΑΙ για όλο αυτό που γίνεται...

Χίλιες φορές να με κοροιδέψουν παρά να αδικήσω κάποιον...

Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν σας κρύβω οτι στεναχωρήθηκα...

Αυτό το φόρουμ με βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές,μου έκανε παρέα,μου έφτιαχνε τη διάθεση και γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα.Μπήκα κατά τύχη και έγινε καθημερινή συνήθεια.

Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή καλούμαι να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.Δεν πρόκειται να το κάνω,γιατί ξέρω ποιά είμαι και τι είμαι.

Είναι δικαίωμα σας να σκέφτεστε ό,τι θέλετε για εμένα αλλά πριν το διατυπώσετε πρέπει να σκέφτεστε και την ψυχολογία του ανθρώπου που θα τα διαβάσει!

Όσο καιρό ήμουν στην παρέα σας,έλεγα πάντα ελεύθερα αυτό που σκεφτόμουν και μοιράστηκα μαζί σας όμορφες και άσχημες στιγμές.Είπα κάποια πράγματα παρά πάνω γιατί το ήθελα.Μπορούσα άνετα να μπαίνω και να μιλάω μόνο για θέματα που αφορούσαν το μωρό αλλά ήθελα και εγώ λίγη παρέα.Όπως διάβασα παραπάνω ,αυτά ακριβώς τα στοιχεία μου σας κάνουν τώρα να πιστεύετε οτι είμαι ''μούφα''.

Είναι άποψη σας,την σέβομαι!Το μόνο που μου μένει αυτή την στιγμή είναι να αποχωρήσω απο το φόρουμ.

Λυπάμαι που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή και που ό,τι μας ξενίζει το αποκαλούμε μούφα!

Τι να πω ρε κορίτσια...Δεν έχω κάτι άλλο!

Να είστε όλες σας καλά γιατί όσο καιρό ήμουν εδώ με βάλατε σε πολλές σκέψεις σχετικά με το παιδί μου και με κάνατε μέσω των απόψεων σας να σκεφτώ και κάτι διαφορετικό.

Αλλά οτι θα κατηγορηθώ και για μούφα πραγματικά δεν το περίμενα...

Έτσι είναι ο κόσμος του ίντερνετ όμως.Δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα!!!

Αυτά απο εμένα...Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ Η ΚΑΘΕ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Κ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΦΑ...

Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ Κ ΣΤΟΙΧΕΙΑ???

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ

ΜΠΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ???

ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ???

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ

ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ....

hope_89 έγραψε:

Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν σας κρύβω οτι στεναχωρήθηκα...

Αυτό το φόρουμ με βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές,μου έκανε παρέα,μου έφτιαχνε τη διάθεση και γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα.Μπήκα κατά τύχη και έγινε καθημερινή συνήθεια.

Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή καλούμαι να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.Δεν πρόκειται να το κάνω,γιατί ξέρω ποιά είμαι και τι είμαι.

Είναι δικαίωμα σας να σκέφτεστε ό,τι θέλετε για εμένα αλλά πριν το διατυπώσετε πρέπει να σκέφτεστε και την ψυχολογία του ανθρώπου που θα τα διαβάσει!

Όσο καιρό ήμουν στην παρέα σας,έλεγα πάντα ελεύθερα αυτό που σκεφτόμουν και μοιράστηκα μαζί σας όμορφες και άσχημες στιγμές.Είπα κάποια πράγματα παρά πάνω γιατί το ήθελα.Μπορούσα άνετα να μπαίνω και να μιλάω μόνο για θέματα που αφορούσαν το μωρό αλλά ήθελα και εγώ λίγη παρέα.Όπως διάβασα παραπάνω ,αυτά ακριβώς τα στοιχεία μου σας κάνουν τώρα να πιστεύετε οτι είμαι ''μούφα''.

Είναι άποψη σας,την σέβομαι!Το μόνο που μου μένει αυτή την στιγμή είναι να αποχωρήσω απο το φόρουμ.

Λυπάμαι που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή και που ό,τι μας ξενίζει το αποκαλούμε μούφα!

Τι να πω ρε κορίτσια...Δεν έχω κάτι άλλο!

Να είστε όλες σας καλά γιατί όσο καιρό ήμουν εδώ με βάλατε σε πολλές σκέψεις σχετικά με το παιδί μου και με κάνατε μέσω των απόψεων σας να σκεφτώ και κάτι διαφορετικό.

Αλλά οτι θα κατηγορηθώ και για μούφα πραγματικά δεν το περίμενα...

Έτσι είναι ο κόσμος του ίντερνετ όμως.Δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα!!!

Αυτά απο εμένα...Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Πριν φυγει η Νελλυ παρακαλω τις υπευθυνες να αποδειξουν ΤΩΡΑ εκεινες οτι δεν ειναι ελεφαντας.....................

Κ τα προβατα να ξυπνησουν κ να κρινει ο καθενας μονος του!

Λυπαμαι πολυ!

Anastacia έγραψε:

hope_89 έγραψε:

Πριν φυγει η Νελλυ παρακαλω τις υπευθυνες να αποδειξουν ΤΩΡΑ εκεινες οτι δεν ειναι ελεφαντας.....................

Κ τα προβατα να ξυπνησουν κ να κρινει ο καθενας μονος του!

Λυπαμαι πολυ![/quote:2y2uqow1]

Δεν έχω λόγια...

Με κάλυψε η Αναστασία..

Κριμα...

Αναστασία δεν θέλω καμία να αποδείξει τίποτα!Αν σε κατηγορούσαν εσένα άδικα,θα έμενες;Δεν νομίζω!

Γιατί και να έμενες,θα σε χλεύαζαν και θα ήταν όλα τα μέλη καχύποπτα απέναντι σου.

Οπότε καλύτερα να σας απαλλάξω!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΝΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ...

ΕΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤ Κ ΜΟΥΦΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ....

Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ...

ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!!!!!

εγω ρωτησα ποια μπορει να ειναι γιατι με ολα αυτα τα υπονοουμενα ενα ονομα μου ερχοταν στο μυαλο μου

ομως ρωτησα επεισης και αν εχει γινει κατι το οποιο διχνει οτι το χψ ατομο ειναι fake!!

ειναι πολυ αδικο χωρις αποδειξεις να διασυρεται ετσι ενα ατομο και μια οικογενεια!!!

η mamoli καλα τα λεει βρηκε αποδειξεις και μας τις εδωσε για την ελβιρα.

χειροπιαστα πραγματα δηλαδη!!!

τωρα δεν καταλαβα τι εχει γινει ειλικρινα γιαυτο και ζητησα να μαθω

Δεν ξερω τι εγινε κ τι δεν εγινε κ στην τελικη δεν με ενδιαφερει κιολας...

Εχω να πω μονο οτι αισθανομαι εντελως ηλιθια που νομιζα πως εδω μεσα ειχα βρει ανθρωπους κ οχι...ζωα.Με συγχωρειτε παρα πολυ,αλλα εγω εδω εμπαινα λογω των προβληματων που αντιμετωπιζω κ ηθελα να ανταλλασω δυο κουβεντες παρηγοριας κ συμπαραστασης...

Μετα απο ολα αυτα ξενερωσα τοσο οσο δεν φανταζεστε....

Θεωρω ηλιθιες οσες εγραψαν ψευτικες ιστοριες,αν τις εγραψαν τελικα ,καθως κ θεωρω εντελως ανεγκεφαλες οσες "φωτογραφισαν" κ στιγματισαν κοπελες χωρις αποδειξεις!

Ντροπη!Νομιζα πως εχω να κανω με μεγαλες γυναικες,ωριμες...που μπορουνν να στηριξουν η να βοηθησουν και οχι να συμπεριφερονται σαν σχολιαροπαιδα...ουτε η κορη μου που ειναι 6 ετων δεν συμπεριφερετε ετσι....Δεν εχω να πω κατι αλλο....κριμα τις ωρες που χαραμισα εδω μεσα,τα τελευταια 2 χρονια σχεδον...κριμα.....Ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο μπορει κατι να γραψω κ η καθε ανεγκεφαλη να βγει κ να πει οτι λεω ψεματα η ειμαι μουφα...;;;

Για αυτο βγαινω κ δεν προκειτε να ξαναμπω...

Αηδιασα........

Κοριτσια ολες πιστευω ξερουμε οτι το διαδυκτιο δεν ειναι ασφαλες...γιαυτο προσοχη χρειαζεται πανω απ ολα....εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν υπαρχουν ψευτικα ατομα απο την στιγμη που δεν βαζω φωτο κ την διευθυνση του σπιτιου μου...ανωμαλοι υπαρχουν κ στο δρομο...αν ηταν να ειμαστε ασφαλεις θα επρεπε την ωρα της ενεργοποιησης μελους να στελνουμε κ την φορολογικη μας δηλωση με ενα φαξακι στον admin....ε ναι τοτε θα ειμαστε ασφαλεις....

Εγω προσωπικα πιστευω οτι αν δεν εμπαινα πριν 7 μηνες εδω τωρα θα ειχα παθει καταθλιψη...γι αυτο ευχαριστω ολες τις κοπελες απο το μαμυ που μου συμπαρασταθηκαν τοσο πολυ...κ αν καποια μου εγραψε ''κουραγιο θα το ξεπερασεις'' κ ηταν ψευτικη εγω παλι αισθανθηκα καλα....

Γι΄αυτο ευχαριστω ολα τα κοριτσια.... :kiss: κ καθε βραδυ εγω προσευχομαι για τα αγγελακια μας κοριτσια απο το απωλεια...να το ξερετε...

Αμα βλεπουμε κατι που δεν μας αρεσει δεν ασχολουμαστε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...