Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Καλα βαλτε με και μενα στο κλαμπ αυτων που καταλαβανε....γιατι και γω μια απο τα ιδια!!!!!!Αλλα οταν ερχοτανε στο μυαλο μου το εδιωχνα ελεγα στον εαυτο μου μην εισαι τοσο καχυποπτη με τον κοσμο αλλα καποια τελευταια γεγονοτα που συνεβησαν στο μελος το συγκεκριμενο που αναφερετε και ο χρονος που επανηλθε ψυχολογικα μετα απο αυτα ητανε ταχυτατος με εκαναν να αλλαξω γνωμη!Λυπαμαι..........τιποτα αλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Ιφιγένεια, γύρω στα 30. Δεν έπεσα κι από τα σύννεφα, αλλά απογοήτευση μεγάλη και ντροπή τελείως :unsure:

Πάντως το λεγόμενο trolling, δηλαδή να μπαίνουν και απλά να λένε βλακείες είτε για να προκαλέσουν είτε για να τους λυπηθείς (αλλά σε κάθε περίπτωση να ασχοληθείς μαζί τους), το καταλαβαίνεις αργά ή γρήγορα, ρίχνεις μια μούτζα κι ένα ban και τελείωσε.

Το να κάτσεις όμως να πλάσεις ολόκληρο χαρακτήρα και να *μάθεις* λεπτομέρειες και ορολογίες για την εγκυμοσύνη και τη γέννα π.χ., δεν είναι για μούτζα. Είναι για λύπηση πραγματικά, όποιο κι αν είναι το κίνητρο του άλλου. Το τυρογαριδάκι είχε πολύ μεγάλο δίκαιο στο άλλο thread :dry:

Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω γι' αυτό και δεν αποκαλύπτω αυτή που έχω στο μυαλό μου.

Αν μπορούσα θα το έκανα.

Αλλα απ' την αρχή κάτι μου βρώμαγε σ΄αυτή την ιστορία...

Αββυσος η ψυχή του ανθρώπου!

Λυπάμαι γιατί το συγκεκριμένο άτομο είχε τραβήξει την

προσοχη όλων μαζεύοντας σωρο κάρματος με την πλασματική ιστορία που

μας πάσαρε! Θα μπορουσε να είναι σεναριογράφος όπως ο καταξιωμένος

Έλληνας Φώσκολος!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ BELL....

αχ εγω δεν καταααααλαααβαααααααα !!! :(:(

Εγω ειμαι αληθινη να το ξερετε!!! Τετοια ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΑ δεν την εχουν πολλοι!!!

χεχε

bell έγραψε:

Αββυσος η ψυχή του ανθρώπου!

Λυπάμαι γιατί το συγκεκριμένο άτομο είχε τραβήξει την

προσοχη όλων μαζεύοντας σωρο κάρματος με την πλασματική ιστορία που

μας πάσαρε! Θα μπορουσε να είναι σεναριογράφος όπως ο καταξιωμένος

Έλληνας Φώσκολος!

Φωσκόλα δηλαδή???? ή καλυτερα ΦΩΣΚΩΛΑΡΑ??? :laugh: :laugh:

Καλε πειτε μου κι εμενααααααααααααααααααα

RUBELA έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ BELL....

δεσ εδω και θα καταλαβεισ

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=308623

ρε κοριτσια πειτε μας ποια ειναι!!!ουτε εγω καταλαβα κ δε θελω να με κοροιδευουν τετοια ατομα κ να καθομαι να απανταω!!!please!!!

Ουτε εγω καταλαβα για ποια λετε..... :dry:

Αυτο το φορουμ που ανεβασε η Ελενη το ειδα μολις χθες που μπηκα στο παρεντς να ριξω μια ματια σχετικα με αυτα που γινονται τελευταια(δεν ειμαι μελος εκει) κ επαθα πραγματικα πλακα!!!!

Δε μπορω να πιστεψω,ουτε κ να καταλαβω πως γινεται να μην εχει με τι να ασχοληθει ο κοσμος κ να ειναι τοσο κακος αξεστος που να σκεφτεται να κανει κατι τετοιο!!!Κ προφανως δε μιλαμε ισως μονο για πιτσιρικια αλλα κ για μεγαλυτερους...!

Το υφος που μιλαγανε με τρελλαινε!!!Πως γινεται??????

Κ καλα να μπεις να σπασεις πλακα σε ενα φορουμ με αμαξια,παιχνιδια ή δε ξερω κ εγω τι!!Αλλα σε τοσο ευαισθητα κ σοβαρα φορουμ που εχουν να κανουν με μωρακια,μανουλες,εγκυες κ γυναικες που προσπαθουν??

Τι ανθρωπος ειναι αυτος που κανει κατι τετοιο????Τετοια πλακα ειναι τοσο απαραδεκτη κ τραγικη....!!Κ να ηταν μονο η πλακα...τοσοι ανωμαλοι υπαρχουν ...!!! :dry::dry:

Εκτιμώ οτι είναι ήδη μέσα σας επισκέπτης και

παρακολουθεί τη συζήτηση!

Εγω αν δεν σιγουρευτώ δεν μιλάω για το ποιος χρηστης ειναι

με ενημερωσε ενα αλλο μελος για το ποια εννοειται κ εχω παθει πλακα.εχει πολυ ενεργη συμμετοχη εδω μεσα...δε μπορω να το πιστεψω!!!

natasoula έγραψε:

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει για ποιά λέτε :dry:

:huh::dry::unsure::ohmy::ohmy:

βρε κοριτσια ουτε κ γω εχω καταλαβει ποια ειναι

δ μας ενημερωνετε να ξερουμε κ μεις :woohoo: :silly: :laugh:

εστω κ με πμ να ξερουμε τι μας γινεται βρε αδερφε!!!!!! :ohmy::ohmy::huh::huh::kiss::kiss:

Ναι βρε κοριτσια στειλτε μας κανα πμ να ξερουμε κ εμεις τι μας γινεται... :dry: !Ολες τις πιστευω κ τις λυπαμαι,πρεπει να αλλαξω τακτικη!Ολες μας!!

Εντωμεταξυ,με ολο αυτο το χαμο,πολλες εχετε αλλαξει photo κ το εχω χασει λιγο :blink:

Κοριτσια καταλαβα πολυ καλα για ποια λετε...εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!!!δηλαδη ειναι ελεοςςςςςςς!!!!απιστευτο αυτο που γινεται...μπηκα στα μωρακια φεβρουαριου-μαρτιου 2010...και επαθα πλακααααα!!!!!!!!!!!!!!!τι να πεις;;;;;ειναι απλα για λυπηση...!!!!!

Κοιταξτε κοριτσια, ηρθε ενα ονομα στ'αυτια μου αλλα δεν μπορω να το πιστεψω!

Μηπως γιναμε πολυ καχιποπτες η ειμαι ηλιθια?

ρε κοριτσια αν εινα ιαυτη που καταλαβα εχω πεσει απο τα συννεφα!!

αυτο με τη νκοροιδια το ειχα διαβασει στο αλλο φορουμ και ειχα εξοργιστει..

τι να πω..

σας παρακαλω ας μου πει και εμενα καποια ποια ειναι γιατι δεν θελω να με δουλευουνε τον λιγο και πολυτιμο χρονο που εχω να μπω να πω 2 κουβεντες!!!!

pleaseeeeeeeeeeee περιμενω π.μ. αν καιν ομιζω καλυτερα θα ητανε να ειπωθει δημοσια για να το μαθουν ολοι...

little-angel έγραψε:

Ναι βρε κοριτσια στειλτε μας κανα πμ να ξερουμε κ εμεις τι μας γινεται... :dry: !Ολες τις πιστευω κ τις λυπαμαι,πρεπει να αλλαξω τακτικη!Ολες μας!!

Εντωμεταξυ,με ολο αυτο το χαμο,πολλες εχετε αλλαξει photo κ το εχω χασει λιγο :blink:

Εσυ φωκια πραμα...τι να καταλαβεις...ασε μας καημενη!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είπα κι εγώ.. Πότε θα "μιλήσει" η zaxarenia...

Λέω και πάλι. Προσωπικά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΗ, αλλά δε θα πω το παραμικρό γιατί λέμε.. λέμε τώρα, 1 στο 10000000000 να κάνω λάθος, θα έχω εκθέσει ένα άτομο, ένα μωρό, μια οικογένεια, μια ιστορία :P και είναι κρίμα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...