Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

jovanna έγραψε:

2 xronia ekleisa se ayto to site kai den kserw ti na grapsw me tis blakeies pou diabazw!!!!!!!!!!den nomizw pws mas dinei kanenas to dikaiwma na krinoume kati an einai alithino kai ola ta sxetika ..opoios thelei as apantaei se ayta pou thelei kai teleiwse i ipothesi!!!!!!!!einai dynaton mesa apo mia aproswpi othini nte kai kala na bgaloume alithines filies kai istories...tis alithines files sas tis exete dipla ..sas stin zwi sas....edw einai kati allo...min pathiazeste toso poli kai xalame kai tis kardoules ,mas...KRIMA
΄

...jovanna, με κάλυψες!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το θέμα δεν είναι αν θα βγουν αληθινές φιλίες μέσα από δω. Δε νομίζω ότι καμία μας το περιμένει αυτό. Αλλά κατά πόσο κάποια που μπαίνει στη διαδικασία να υποδυθεί ένα ρόλο μπορεί να σου δώσει αληθινές και έγκυρες πληροφορίες. Υποτίθεται ότι ανταλάσσουμε απόψεις για συγκεκριμένο θέμα (σύλληψη, εγκυμοσύνη, μητρότητα κλπ). Δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιά θα πει την καλύτερη ιστορία για την ζωή της!

Καλημέρα!

Ήμουν και εγώ μια απ' αυτές που δεν πίστεψα απ' το πρώτο κι όλας μήνυμα την ιστορία της Ηοpe , Νέλλυ ή όπως αλλιώς την λένε.

Ναι το παραδέχομαι ίσως είμαι λίγο καχύποπτη αλλα δεν ξέρω γιατί δεν με έπεισε.

Πίστευα οτι κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει να γράφει για μωρά, βαφτίσια, πάμπερς κ.λ.π.

Όμως το συνέχιζε και μου έκανε εντύπωση(!) έλεγα λές να είναι αλήθεια? μέσα μου όμως εξακολουθούσα να μην την πιστεύω σε όσα λέει.

Είχε μια παιδικότητα στις απαντήσεις της, έναν ρομαντισμό σπάνιο για τόσες δυσκολίες και πολύ χρόνο για μια νέα μητέρα ωστε να φτάσει να έχει σε τόσο μικρό χρ. διάστημα 3.500 περίπου πόστ.

Δεν προσέβαλλε ποτέ δεν κατηγόρησε κανέναν και πάντα έδινε σωστές συμβουλές.

Πολλές πίστεψαν την ψεύτικη αλήθεια της.

Πολλές έτρεχαν στα μαιευτήρια να την ψάξουν όταν γεννούσε.

Δεν την βρήκαν ποτέ.

Με όλο αυτό το σάλο που προκάλεσε η Ελβίρα κάποιες με γρίφο αμφισβήτησαν και τη Νέλλυ.

Μέσα σ'αυτές και εγώ.

Μου έκανε εντύπωση πως πολλές είχαμε την ίδια άποψη ποτέ όμως δεν την είχαμε διατυπώσει.

Το λάθος ήταν πως το εκφράσαμε χωρίς να έχουμε αποδείξεις και μπορεί να εκθέταμε άδικα έναν άνθρωπο όποιος και αν ήταν αυτός.

Η απάντηση της Αναστασίας με έκανε να νοιώσω άσχημα και να έχω τύψεις... εξακολουθούσα όμως να μην πιστεύω το παραμύθι της Νέλλυ χωρίς να έχω αποδείξεις.

Χάρηκα που την υποστήριξε όπως και οι υπόλοιπες παρά το χλευασμό που δέχτηκε η Νέλλυ αποδεικνύονταν οτι υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας αθώοι που δεν είναι καχύποπτοι.

Δεν μου άρεσαν όμως κάποιοι χαρακτηρισμοί προς την Φρανίτα Ιφιγένεια και σε κάποιες άλλες που "τόλμησαν" να εκφράσουν ανοιχτά και μπράβο τους τη γνώμη τους και την αμφισβήτησή τους. Γιατί όχι? Δικαίωμά τους!

Άλλωστε και οι κρίνοντες κρίνονται.

Λοιπόν για να μη μακρυγορώ....

Δεν υπάρχει κανένας λόγω να φύγει καμιά!

Η Νέλλυ ή όπως αλλιώς τη λένε άν θέλει χρωστάει μια εξήγηση ένα συγνώμη σε όσες την πίστεψαν την αγάπησαν και έγιναν φίλες της και ας επιστρέψει με την αλήθεια της.

Αυτό δεν είχε συμβουλέψει και την ΕΛβίρα?

Πραγματικα λυπαμαι πολυ για τν τροπη των πραγματων...με την 'νελλυ' αν και δεν μιλησαμε πολλες φορες αλλα ειχα και εγω πιστεψει τα οσα ελεγε...χθες μου μιλησε στο τσατ και μου ελεγε οτι προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας και αλλα τετοια..και οτι κατηγορηθηκε επειδη και καλα δεν ηθελε να ανοιχτει...πραγματικα συγχαιρω τα κοριτσια που αποκαλυψαν την αληθεια...αν και πιστευω οτι περισσοτερο ηθελε να ζησει το δικο της παραμυθι παρα να μας κανει κακο..αυτο ειναι εντελως δικη μου αποψη και το καταλαβα οταν μου ειπε για την ελβιρα οτι δεν ξερουμε τι στεναχωριες μπορει να ειχε και τι απογοητευσεις που να την οδηγησαν σε αυτη την πραξη..πραγματικα τωρα μονο να την λυπαμαι μπορω...δεν ξερω αν ηταν ολα ψεμματα η καποια απο οσα μας ελεγε...και δεν με νοιαζει κιολας...γιατι οποιος προβαλλει ψευτικη εικονα ακομη και στο νετ φαινεται ποσο απελπισμενος ειναι με την ιδια του την ζωη...

θα το σκεφτω λοιπον πολυ καλα αν θα ξαναβαλω φοτο μου(οπως εχω βαλει με την κοιλια μου)και σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω τα μωρακια μου οταν με το καλο θα ερθουν..πραγματικα εχει φοβηθει το ματι μου...

παρολαυτα δεν θελω να φυγω απο το μαμμυ...αποτελει την τελεια παρεα και οι κοπελες ειστε ολες τελειες..ειναι τα πρωτα μου παιδακια και σιγουρα θα με βοηθησετε σε απορειες μου οπως κανατε και με τοσες αλλες κοπελες..αν ξεχαστει λοιπον το θεμα και ας ξαναγυρισουμε στα ευχαριστα του μαμμυ...!!!!!!!φιλακια πολλα και απο μενα και απο τα νινακια μου(το ξερω ειμαι χαζομαμα αλλα δεν πειραζει ετσι???)

ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το μεγαλο ποστ...!!!!!!

τι γινεται βρε κοριτσια!

εχω χασει επεισοδια!

κ η Νελλυ μουφα! :ohmy:

ε δεν ειμαστε καλα!

κατσε να τα διαβασω ολα απο την αρχη για να καταλαβω :blink:

βρε κοριτσια πειτε μου κ μενα τι γινεται

να μην καθομαι κ διαβαζω απο τη σελιδα 1 :(

εχω κ τη μικρη να κοιμησω

πειτε μου το ρεζουμε της υποθεσης

ευχαριστω

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΙΡ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΓΑΛΛΙΑ Η ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ..

Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΥΡΙΖΩ ΑΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ

ΜΟΥΦΑ Η ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ!!!!!

Κ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΙΡ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ...

Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΙΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΡΟΧΕΑΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΕΙΠΑΜΕ

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ....

crazy έγραψε:

Πολλές συγγνώμες πρέπει να γραφτούν σ'αυτό το θέμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ας κάνει η hope την αρχή κι ας ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες...

Ετσι ειναι... οταν ξερεις να προσβαλλεις πρεπει να ξερεις και να ζητας συγνωμη...!!!

Δημητρουλα συμφωνω μαζι σου... κι'εμενα κατι δεν μου αρεσε σε αυτην την ιστορια... δεν ασχοληθηκα ομως... μεταξυ μας καποια κοριτσια το συζητουσαμε και λεγαμε ειναι δεν ειναι αληθεια... αλλα δεν ασχοληθηκαμε...!!!

Δεν επρεπε ομως αυτο το θεμα να διαλευκανθει; επρεπε να μεινουμε με την αμφιβολια για το συγκεκριμενο ατομο; εγω προσωπικα εχω μιλησει ελαχιστες φορες μαζι της γι'αυτον τον λογο... και οταν εμαθα βρε κοριτσια οτι ψαχνατε να την βρειτε δεν το πιστευα...!!!! :blink:

Δοθηκε η ευκαιρια σε καποια κοριτσια να ανοιξουν το θεμα και εμφανιστηκαν απο το πουθενα 200 δικηγοροι της "Νελλης" να την υπερασπιστουν... αν δεν ειχαν αποδειξεις τα κοριτσια που την κατηγορησαν εσεις τι αποδειξεις ειχατε που την υπερασπιστηκατε; και να λετε και λογια που δεν πρεπει... και με τετοιο παθος η υπερασπιση λες και κατηγορουσαν εσας τις ιδιες...!!!

Δεν μιλαμε για ενα ατομο που εγραφε ενα ποστ το μηνα... αλλα για ενα ατομο που πολλες απο εσας το ειχατε κανει φιλη σας... δεν θελετε να ξερετε ποιοι ειναι οι φιλοι σας;

Τι να πω; Το ποιες ειναι οι ανωτερες εδω μεσα φαινεται απο τον τροπο που γραφουν... και αν δεν εχουν ζωη και ζηλευουν την ζωη των αλλων επισης φαινεται απο το ποσες ωρες ασχολουνται με το φορουμ...!!!

Τωρα για τις υπολοιπες... get a life...!!!

πραγματικα δεν ξερω τι να πω..νιωθω παρα πολυ ασχημα για τον τροπο που μιλησα και που υπερασπιστηκα την νελλυ..

πραγματικα την πιστεψα αυτην την κοπελα,κυριως γιατι ειχα την εντυπωση πως ολες αυτες οι πλασματικες ιστοριες ειναι κυριως "καινουριες" και με ημερομηνια ληξης πολυ κοντινη..δεν μπορουσα να διανοηθω οτι ενα ψεμα μπορει να κρατησει τοσο καιρο,και να κρυβεται τοσο καλα,ακομα και μεσω του διαδικτυου..

υπηρξα πολυ αφελης και αδικη με τις κοπελες που την υποψιαστηκαν,θεωρω οτι επρεπε να παρω ουδετερη σταση γιατι οπως πολυ σωστα διαβασα δεν ειχα ουτε εγω αποδειξεις για την αθωοτητα της,οποτε εκανα μεγαλη βλακεια και ηταν πολυ λαθος

ζητω συγνωμη πραγματικα

απλως οταν ειδα και την αντιδραση της και το οτι ηθελε να φυγει στεναχωρηθηκα τοσο πολυ,που επραξα με πολυ αυθορμητισμο και δεν επρεπε..

πρεπει να σεβομαστε τις πιο παλιες εδω μεσα για "κοβει καλυτερα το ματι τους" τελικα.βιαστηκα να το παιξω εξυπνη..

συγνωμη και παλι

ΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ Κ ΓΩ .....

ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!

ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ!!!!!

1 ΕΧΩ Κ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Κ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΠΟΣΤ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.......

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ!!!!!!

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ........

ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΔΗ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟ........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΝΕΛΛΥ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...

Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ?????

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΜΙΚΡΟΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ Η Κ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ

ΣΤΑ ΔΙΑΔΟΡΑ ΠΟΣΤ...

Κ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??

ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΧ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ??

ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΙΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ...

yiotaki!!!! πολυ καλες οι συμβουλες σου σε σχεση με το ιντερνετ! Εσυ που εχεις τοσες γνώσεις και μαλιστα μας τις μεταδιδεις δεν ξερεις οτι οταν γραφεις με κεφαλαια εισαι κακος χρηστης του ιντερνετ! Το λενε οι κανονες!

ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ???

Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ..

Κ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΛΛΟΥ....ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ

ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!!!!!!

yiotaki!!!! έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ???

Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ..

Κ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΛΛΟΥ....

Σιγα μη δυσκολευομαι να διαβασω! 4 ματια εχω! :P :laugh:

Ειρωνια το σχολιο μου! Μας κανεις μαθημα για το ιντερνετ και γραφεις με κεφαλαια! Ε οχι! Αυτο ειναι ιεροσυλια! :P :laugh:

γιωτακι το αν εχουμε κανει φιλιες απο εδω μεσα ασε να το κρινουμε εμεις, εσυ μπορει να μην εχεις κανει, εγω εχω κανει ομως και δεν μιλω για απροσωπη φιλια γιατι τις συνανταω συχνα τις φιλες μου!!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Yiotaki!!!!

Eγώ προσωπικά υπεράσπισα την Νέλλη χωρίς να έχω καμμία απόδειξη...

Εχώ μαθει να μην χρειάζομαι αποδείξεις για να είμαι καλοπροαίρετη με κάποιον... ANTIθETA δεν θεωρώ εξυπνάδα το να κατηγορώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάποιον... αλλά κακία!

Πραγματικά δεν νοιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ για το τι πιστεύω... γιατί ό,τι πιστεύω... εξακολουθώ να το πιστεύω...!

Με αφήνει παγερά αδιάφορη αν η Νέλλη και η κάθε Νέλλη, βρίσκεται στην Γαλλία, ή στην Ζιμπάμπουα!

Εξακολουθώ όμως να το θεωρώ άρρωστο και όχι υγιές, το γεγονός ότι αντί να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου... να μεταμφιέζομαι σε Σέρλοκ Χόμς προκειμένου να κάνω τον όρο της αλήθειας σε κάθε άγνωστη κοπέλα την ώρα που πληκτρολογεί!!! Εμένα μου αρκεί που υπάρχουν άτομα που απαντάνε σε κάποιους προβληματισμούς μου και που συμμερίζονται τους φόβους και τις αγωνίες μου.

Δεν επιδιώκω να κάνω ΦΙΛΙΕΣ εδώ μέσα και ούτε με ενδιαφέρουν τα στοιχεία καμμιάς!! Δεν έχω καμμία διάθεση να γίνω δικαστής αλλά ωστόσο αν νοιώθω ότι υπάρχει κάπου αδικία, θα πω την γνώμη μου και θα την υπερασπίσω... Έως εκεί!

Αυτά από εμένα! Αυτή είναι η αποψή μου και δεν την αλλάζω! Νομίζω όμως ότι αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα! Τέλος!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???

ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΤΕ???

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΙΕΣ....

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

ΠΟΣΤ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ...

Άστο Yiotaki! Νομίζω ότι αυτος που έχει την μύγα... μυγιάζεται!

Εγώ μίλησα παλιότερα για κόμπλεξ ΑΠΡΟΣΩΠΑ... και αυτές που ένοιωσαν "κάπως" τρέξανε φυσικά να απαντήσουν!!!

Το να κατηγορούν όμως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ένα άτομο ΧΩΡΙΣ αποδείξεις, ήταν καλό! Εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα!

Τέσπα, είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ και πάλι ασχολούμαι...

Τέρμα!

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Yiotaki!!!!

Eγώ προσωπικά υπεράσπισα την Νέλλη χωρίς να έχω καμμία απόδειξη...

Εχώ μαθει να μην χρειάζομαι αποδείξεις για να είμαι καλοπροαίρετη με κάποιον... ANTIθETA δεν θεωρώ εξυπνάδα το να κατηγορώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάποιον... αλλά κακία!

Πραγματικά δεν νοιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ για το τι πιστεύω... γιατί ό,τι πιστεύω... εξακολουθώ να το πιστεύω...!

Με αφήνει παγερά αδιάφορη αν η Νέλλη και η κάθε Νέλλη, βρίσκεται στην Γαλλία, ή στην Ζιμπάμπουα!

Εξακολουθώ όμως να το θεωρώ άρρωστο και όχι υγιές, το γεγονός ότι αντί να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου... να μεταμφιέζομαι σε Σέρλοκ Χόμς προκειμένου να κάνω τον όρο της αλήθειας σε κάθε άγνωστη κοπέλα την ώρα που πληκτρολογεί!!! Εμένα μου αρκεί που υπάρχουν άτομα που απαντάνε σε κάποιους προβληματισμούς μου και που συμμερίζονται τους φόβους και τις αγωνίες μου.

Δεν επιδιώκω να κάνω ΦΙΛΙΕΣ εδώ μέσα και ούτε με ενδιαφέρουν τα στοιχεία καμμιάς!! Δεν έχω καμμία διάθεση να γίνω δικαστής αλλά ωστόσο αν νοιώθω ότι υπάρχει κάπου αδικία, θα πω την γνώμη μου και θα την υπερασπίσω... Έως εκεί!

Αυτά από εμένα! Αυτή είναι η αποψή μου και δεν την αλλάζω! Νομίζω όμως ότι αρκετά ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα! Τέλος!

να προσθέσω και τον Ηρακλή Πουαρώ....

να φέρουμε και μεγενθυτικούς φακούς να βρούμε τα χνάρια!

να φέρουμε και λαγωνικά!!

συγκεντρωθείτε κορίτσιααααααααααααααααααααααααααα!!!

dimitroula29 έγραψε:

yiotaki!!!! έγραψε:

Σιγα μη δυσκολευομαι να διαβασω! 4 ματια εχω! :P :laugh:

Ειρωνια το σχολιο μου! Μας κανεις μαθημα για το ιντερνετ και γραφεις με κεφαλαια! Ε οχι! Αυτο ειναι ιεροσυλια! :P :laugh:[/quote:njeijz4d]

Συμφωνώ!

ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ INTERNET! Τα κεφαλαία στο Internet σημαίνουν ότι ο γράφων φωνάζει ή τέλος πάντων ότι εξανίσταται. Μόνο όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι σε μια πρόταση ή μια λέξη. Βασικός κανόνας του internet είναι αυτός για όσες δεν το ξέρουν. (Καμία ειρωνία).

Και πως ακριβώς το εννοείς ότι δεν αναφέρθηκες στη Δήμητρα, όταν μιλάς σε πρώτο ενικό "μήπως δυσκολεύεσαι να διαβάσεις" κλπ αμέσως μετά το μήνυμά της;;

Έλεος πια κοπελιά! Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας!

ELEOS RE KORITSIA!!!

AFHSTE TON KATHENA NA KANEI THN ZWH TOU OPWS THN THELEI

KAI MHN ASXOLEISTE ALLO!! PSEMATA H ALHTHEIA DEN EXEI

SHMASIA! DEN EXW ASXOLITHEI ME TO THEMA KAI OUTE PROKEITAI

NA PW TIPOTA PARAPANO GIATI APLA DEN ME APASXOLEI.AGAPAW TO

MAMMY GIA AYTO POU EINAI KAI THA SYNEXISW NA MPAINW OTI KAI

NA GINEI.EKSALOU PANTOU YPARXOUN KAKOVOULOI-PSEFTES XRHSTES!

THA KATSW EGW NA TOUS VRW KAI NA TOUS KATHGOREISW? E OXI!!!

Κ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ!!

Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΑΡΟ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΕΔΩ ΜΕΣΑ????????? :huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh:

Έλεος ρε παιδιά!!! Και αυτό σας πείραξε;;;; Tα κεφαλαία;;;

Ανοίξτε νέο θέμα: "Να αποχωρήσουν, όσες γράφουν κεφαλαία!!!"

εγω ενα θα πω, ευτιχως ειδα και συγνωμες μεσα σε αυτο το φορουμ, τωρα για εκεινες που δεν μπηκαν στον κοπο να παραδεχτουν οτι καναν λαθος, σιγα μην λεγαν και μια συγνωμη στα κοριτσια που προσβαλαν με το χειροτερο τροπο, εγω τα συμπερασματα μου τα εβγαλα και ειδα ποιος εχει το πραγματικο θαρρος της γνωμης του γιατι ξερει οταν προσβαλει και εχει αδικο να ζητα συγνωμη και ποιος οχι!!!

Bρε Γιώτα δε μιλάω συγκεκριμένα για σένα ότι φωνάζεις επειδή γράφεις κεφαλαία. Εγώ είπα ότι αυτό ισχύει γενικώς στο ίντερνετ. Είναι κάτι σαν άγραφος νόμος και θα το δεις σε πολλά forums να αναφέρεται στους κανονισμούς και τις οδηγίες για το πως να γράφεις σε αυτά.

Εννοείται πως θα διαβάσω και τα κεφαλαία και τα greeklish και όλα.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι κουραστικό! Ειδικά όταν το κείμενο είναι μεγάλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...