Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Ξέχασα να πω οτι η Ιφιγένεια και η Φρανιτα ανέλαβαν το ρισκο να εκφράσουν τις ενδείξεις τους μεγαλόφωνα! Κορίτσια αν και παρακινδυνευμένο αυτο που κάνατε μπραβο σας! Οσο για τις υπολοιπες ξεχασατε οτι σε καποιες περιπτωσεις μονο η Λενα μπορει να εχει αποδείξεις! Δεν ειναι ολες Ελβιρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειχα λιγες μερες να μπω κ φρικαρα φοβηθηκα κ στενοχωρεθηκα με ολα οσα διαβασα σαυτο το θεμα...ειλικρινα δεν ξερω τι να πω...Ειναι σχεδον 2 χρονια που γραφτηκα στο μαμυ κ στενοχωριεμαι αφανταστα για ολα αυτα...νιωθω εντελως χαζη γιατι ποτε δεν ειχα υποψιαστει κ σκφτει τετοια πραγματα...Αυτο ομως που με φοβισε πολυ ειναι ολοι αυτοι οι κινδυνοι που υπαρχουν για τις φωτο των μωρων μας....το μετανιωσα πολυ που εχω βαλει....

Μπορει καποια να μου πει τι εγινε μ αυτην την Ελβιρα;Δεν την ξερω αλλα θα θελα να μαθω γιατι ολες συμφωνειτε,υπαρχει καποιο σχετικο ποστ που ανοιχτηκε;

marianda έγραψε:

τωρα για να δουμε η ιφιγενεια και η φρανιτα, σας φαινονται κατωτερες οπως ειπατε πολλες;

Και για να μην μπερδευτείτε: http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=314015

Πολλές συγγνώμες πρέπει να γραφτούν σ'αυτό το θέμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ας κάνει η hope την αρχή κι ας ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες...

ΕΓΩΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΡΟΠΟ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΛΕ?ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ..ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΗ ΛΕΝΕ ΝΕΛΛΥ ΝΕΦΕΛΗ Η ΠΧ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ....ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ......

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .......ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΜΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ .ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

ΜΗ ΤΡΩΓΟΜΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ..ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΑ(ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΝΟΩ)ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΛΟΝ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ(ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Ε?)

Αntroula διαφωνώ...

Καλώς ή κακώς, εδώ στο mammyland γνωριζόμαστε, λέμε στοιχεία από τη ζωή μας, μοιραζόμαστε σκέψεις και συναισθήματα, δενόμαστε κλπ κλπ. Τα περισσότερα μέλη μπαίνουν με σκοπό να μοιραστούν την αλήθεια τους κι όχι τις φαντασιώσεις τους (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω).

Μια τέτοια συμπεριφορά λοιπόν, από όπου κι αν προέρχεται, τη θεωρώ τουλάχιστον προσβλητική προς το άτομό μου και προς όλα τα μέλη του φόρουμ και σε καμία περίπτωση δε δείχνει σεβασμό!

Δεν είναι ανάγκη να με βρίσει κάποιος για να με προσβάλει...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνει κανείς...

βαζω και εδω αυτο που εγραψα στο θεμα διευκρινησεις οσον αφορα τους fake λογαριασμους

ρουλα εμενα δεν με ενδιαφερει η νελλυ την αποψη μου την ξερετε απο την αρχη για την γαλλια δεν το εφαγα, χωρις στοιχεια δεν μιλαγα απλα, οταν βγηκαν και εγραψαν η ιφιγενεια η μπελ και η φρανιτα ηταν δικαιωμα τους, οσες θελαν ας το πιστευαν οσες παλι οχι, μετα ομως ακουστηκαν σκληρα λογια, οτι αλλες επρεπε να εφευγαν απο το σαιτ, οτι δεν εχουν ζωη, οτι ζηλευουν την νελλυ και ειναι κατωτερες, και παλι δεν μιλησα οσο και αν κρατιομουν και με κραταγατε, προσωπικα οτι και να πει η νελλυ γιατι να την πιστεψω δεν ειπε απλα οτι παει στη γαλλια, ειπε οτι θα παει και διακοπες μετα στη γαλλια να την γνωρισει καλυτερα, οτι θα παει στη disneyland ακολουθησαν πολλα ψεματα!! εμενα με ενδιαφερει αυτες που ενω δεν ηταν σιγουρες αν η νελλυ λεει αληθεια η οχι προσβαλαν τις συγκεκριμενες κοπελες με πολυ ασχημο τροπο, και θα ηθελα να δω αν εχουν το ιδιο θαρρος οπως προσβαλαν να ζητησουν και συγνωμη γιατι εγω προσωπικα θα το ειχα!

ΕΧΤ ΔΙΚΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?/ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΔΕ ΞΕΡΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΩΤΡΕΣ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ?ΓΙΑΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ ΤΗΕΝ Σ ΠΟΥ ΤΗΨΑΑΝΩΔΕΤΟΧΑΕΞΑΝΑΑΥΤΟ ΑΤ ΓΕΝΝΟΑΜΕ ΙΔΙΕ ΜΡΕΣ...ΗΜΟΝ ΣΤΗΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΤΕ...ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΣΙΟΚ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕΚΡΙΤΣΙΑ ΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΣ ΛΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ..ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΙΑ ΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙ ΛΟΓΣ Υ ΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΡΕΣ....

Όλη μέρα σκέφτομαι, να απαντήσω, να μην απαντήσω... :dry:

Επειδή στην αρχή του θέματος, συμμετείχα έστω και λίγο, ένιωθα την "ηθική" υποχρέωση να τοποθετηθώ επισήμως... Έστω κι αν δεν είχα οριστική τοποθέτηση (όπως ακόμα δεν έχω)... :huh:

Άσχετα με το αν η hope89 είναι υπαρκτό πρόσωπο, έχει μοιραστεί μαζί μας την μισή αλήθεια της, ολόκληρη ή καθόλου, πήγε τελικά ή όχι στη Γαλλία... :ohmy:

Προσωπικά ήθελα να σταθώ πολύ περισσότερο σε κάτι άλλο... :side:

Για μένα το γεγονός ότι κάποιες κοπέλες διατύπωσαν τις αμφιβολίες τους, έστω και αν δεν είχαν συγκεκριμένες αποδείξεις, δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση κατωτερότητα (για την οποία σπεύσατε να τις κατηγορήσετε και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό, διότι ειπώθηκαν πολύ σκληροί χαρακτηρισμοί!!) :side: Γιατί απλούστατα δεν είχαν τίποτα απολύτως να κερδίσουν από αυτό... Ίσως η βεβιασμένη αποκάλυψη της "αλήθειας" να ήταν όντως φάουλ (όπως αξιοπρεπέστατα παραδέχθηκε η Ιφιγένεια), μα για μένα δεν είχε καμία άλλη πρόθεση από την αγνότερη... Να προστατεύσει τα υπόλοιπα μέλη!!!!

Ομολογώ πως ναι, έπεσα απ' τα σύννεφα με αυτό που ξεστόμισαν οι κοπέλες, γιατί ανήκα κι εγώ στο "fun club" της εν λόγω κοπέλας, την συμπαθούσα, την εκτιμούσα και δεν μου είχε περάσει απ'το μυαλό ότι τα πράγματα ίσως και να μην ήταν έτσι όπως τα είχα ακούσει... :blush: Έστω και αν είχα κι εγώ κάποια κενά στην ιστορία της, δεν είχα δώσει καμία σημασία... :blush: Και όπως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, κακώς! Γιατί κενά τελικά ΥΠΗΡΧΑΝ!!!!!!! :(

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την "Ελβίρα" και το forum στο οποίο οργάνωναν τις "επιθέσεις" των fake users :blink: μπορώ να πω ότι με σόκαραν αρκετά. Όχι γιατί ήμουν ανίδεη από ίντερνετ και δεν μου περνούσε απ' το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά γιατί όταν το βλέπεις και γραμμένο μπροστά στα μάτια σου...... :S Μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών λοιπόν, άρχισα -όπως πολύ εύστοχα επεσήμανε η Γιώτα- ;) να αμφιβάλλω ακομά και για τον αν υπάρχω εγώ η ίδια!!!! :blink::S

Για να μην φλυαρώ, γιατί λυπάμαι που το θέμα έχει λάβει τόσο τεράστιες διαστάσεις και δεν θα ήθελα να συμβάλλω σε αυτό... :blush:

Λυπάμαι πολύ, καταρχήν γιατί fake ή λιγο-fake users, κατάφεραν πανηγυρικά τον στόχο τους... να μας διαλύσουν!!! :angry: Προσωπικά ΞΕΝΕΡΩΣΑ πολύ άσχημα μ' αυτή την ιστορία........ :S

Και κυρίως, λυπάμαι ΠΑΡΑ πολύ, για την αναίτια επίθεση στα συγκεκριμένα μέλη. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, έχουν δημιουργηθεί αρκετοί "διαξιφισμοί" στο παρελθόν,για ζητήματα θηλασμού, εκτρώσεων κλπ και ουκ ολίγες φορές στήθηκαν στον τοίχο αξιολογότατα -κατ' εμέ- μέλη...... Όχι πως αφορά κανέναν, αλλά εγώ κουράστηκα....... :(

Franita έγραψε:

Παρολο που εχω αποχωρησει και θα εμμεινω σε αυτη την αποφαση, μπηκα μονο να πω δυο τελευταια λογια...μου ειπαν οτι η Λενα ελεγξε το ΙΡ και διαβασα την ανακοινωση της...Θα μιλησω με απλα λογια χωρις ρητορειες και αμπελοφιλοσοφιες ωστε να γινω συμπαθης...Ειχα πει σε διαφορα ποστ οτι εμμενω στην αποψη μου και ειμαι σιγουρη οτι εχω δικιο..Το στηριζα στις ανακριβειες της ιστοριας της "Νελλης" και σε οσα ειχε πει για τη Γαλλια, μια χωρα που εζησα 7 χρονια και γνωριζω καλυτερα απο την Ελλαδα.. Εαν δεν ημουν σιγουρη δεν θα μιλουσα...Εβαλα κατω την ιστορια της και συνεδεσα το παζλ..Αναστασια ναι δε θυμομουν αν εχεις παιδια γιατι εσυ δεν ειχες πει ποτε κατι περιεργο οποτε δεν μου τραβηξε την προσοχη η ιστορια σου..Η Νελλη ειπε πολλα και για αυτο ασχοληθηκα...Δεν θελω να αρχισω καταλογο με τις ανακριβειες της, θα το κανω ομως αν ζητηθει, θεωρω ομως το θεμα ληξαν εφοσον αποδειχτηκε ηδη ενα τεραστιο ψεμμα..Και αν εχει μια ετοιμη απαντηση-δικαιολογια δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι θα ειναι ψεμμα και αυτο...Κατηγορηθηκα οτι δεν εχω ζωη, ειμαι κατωτερη..μαλιστα σε προσωπικο μηνυμα μου ειπωθηκε οτι δεν ειμαι νορμαλ εγω γιατι εγραφα για τη σοβαρη καταθλιψη στην εγκυμοσυνη και καποια αλλα τετοια χαριτωμενα...Ειλικρινα δε με πειραξε καθολου οποιαδηποτε κατηγορια..Διοτι γραφω δημοσια με το ονομα μου, και εφοσον γραφω δημοσια θα δεχτω και χαρακτηρισμους, εγω ομως μπορω να αποδειξω το αντιθετο χωρις να γραψω εκθεση ιδεων...Με λενε Φραγκισκα Μεγαλουδη και αν κανετε μια ερευνα στο google με το ονομα μου στα λατινικα θα δειτε αν ειμαι κατωτερη και αν εχω ζωη η οχι...

Το ερωτημα που τιθεται ειναι γιατι πρωτη εκανα τον υπαινιγμο?? γιατι ανελαβα να γινω ο η αστυνομια του φορουμ χωρις να μου ζητηθει...Μαμολι δε φταις εσυ και οι αποκαλυψεις σου..Το θεμα με τη Νελλυ το παρακολουθουσα απο πριν...Δεν θα μιλουσα αλλα ξεπερασε τα ορια οταν μπηκε στο θεμα της Ελβιρας (οπου και των δυο εσπασαν τα νερα on line) και εκανε και παρεμβαση για τους ψευτες και πως να προστατευσουμε τα παιδακια μας...Το θρασσος και η κοροιδια επρεπε να σταματησει εδω...Δεν ειμαι αυτοκλητος προστατης κανενος ομως επειδη και εγω της απαντησα σε ενα θεμα, επειδη και εγω εμπαινα στο φορουμ και ελεγα αληθειες, και ναι οπως και να το κανουμε η ατμοσφαιρα στο μαμμυ ηταν πιο πολυ παρεα παρα ενα σκετο φορουμ, ηθελα να καταλαβει οτι κανεις δε μπορει να κοροιδευει για τοσο καιρο τοσα ατομα χωρις συνεπειες...Ακομα και η απαντηση που εδωσε με αρκετη ευγλωττια, και επεισε καποιες κοπελες δεν με επεισε διοτι οτι λεει μπορει ανετα να απαντηθει και να αναιρεθει...

Δεν μου χρωσταει ΚΑΝΕΙΣ καμια συγγνωμη...οποιος δε με γνωριζει προσωπικα ας εχει οτι γνωμη θελει για μενα, αλλα αν εμμενει στην αποψη αυτη τον προκαλω να ψαξει το ονομα μου να δει ποια ειμαι και τοτε το συζηταμε παλι...Δεν μετανιωνω που το ξεκινησα, μετανιωνω που ενω ποτε δεν εχω ασχοληθει με καποιον, ασχοληθηκα πολυ με τη Χοουπ, Νελλη η οπως αλλιως, εκει ναι δεν αξιζε την ενεργεια μου και το χρονο μου....Επισης μετανιωνω που δεν της το ειπα δημοσια μεν αλλα απευθειας οταν την επιανα να λεει ανακριβειες...Τελος ας εχουμε ολοι την ευθυνη των λογων μας... Εγω επεμενα σε οτι ειπα απο την αρχη και δεν τα γυρισα ποτε, καποιες ομως που ασχοληθηκαν και με εβριζαν τωρα λενε οτι δεν τους ενδιαφερει η Νελλη καθολου...τους ενδιεφερε ομως αρκετα για να την υπερασπιστουν με παθος προσβαλλοντας αλλους...Σας χαιρετω και ελπιζω το θεμα να ληξει και να γινεται παλι η ομορφη παρεα που ησασταν..Εγω δεν ανηκω πλεον αλλα σας ευχομαι τα καλυτερα, να ζησουν τα παιδακια σας, καλες γεννες και οσες προσπαθειτε οτι καλυτερο..Δεν θα απαντησω σε τιποτα αλλο ...

Είσαι τζάμι και εσύ, Franita! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΕλένηΧ έγραψε:

popoooooooooooooooooooooooo :(:angry::blink::blush:

ti lete vre koritsia symvenoun tetoia pragmata e????

ston kosmo mou ton paramy8enio zo ego .....

kala pisteyo oles to kserame oti se ola ta foroum yparxoun fake logariasmoi ..... alla prosopika mou ir8e keramida ayto to organomeno paixnidi ..... :huh:

ti na po ....

to pio asximo stin oli ypo8esi einai pou kapoia koritsia pligo8ikan kai xalasan tis kardies tous .... :unsure:

kai ou xalaei i omorfi atmosfaira sto mammy ...

3Ha1.png

Νομιζω πως οφειλω να ζητησω μια συγγνωμη απο τα κοριτσια επειδη ημουν θετικα προκατελημενη σχετικα με την Νελλυ Και ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν κατι απο ολα οσα εγραψα σας προσεβαλε!!!! :blush:

Δεν θα ηθελα παντως να φυγει καμοια κοπελα απο το φορουμ ειμαστε τοσο καιρο μια παρεα και κραταμε συντροφια η μια στην αλλη

Οπως και σε μια οικογενοια οσο αγαπημενη και να ειναι καποιες φορες θα υπαρξουν θεματα προστριβης και αμφισβητησης αλλα συνηθως τα ξαναβρισκουν

κατι τετοιο θα ηθελα να γινει και εδω τωρα

Καλημερα κοριτσια!

Μπραβο, που αρχισε να ξεδιαλυνεται το τοπιο!

Ελενη, δεν νομιζω οτι καποιος θα κρατησει κακια σε σενα αλλα και στα ατομα που υποστηριζαν την Νελλη!

Εκανε καλα την δουλεια της, κερδισε φιλιες και ηταν αναμενομενο!

Ειμαστε μια οικογενεια!

Κοριτσια, δεν θα αφησουμε ορισμενα ατομα να μας χαλασουν!

Εγω εχω το Μαμμυ παρεα!

Δεν θα αντεχα την κουραση των παιδιων, την κλεισουρα και τα ξενυχτια αν δεν εισασταν εσεις!

Ας ηρεμησουμε λοιπον και να μην φυγει καμια!

Αυτη που επρεπε να φυγει, εφυγε!

Μετά όλο αυτό το χαμό και τις απίστευτες κουβέντες που ειπώθηκαν, ένιωσα πραγματικά πάρα πολύ κακός και άδικος άνθρωπος που τόλμησα(!!!!!!) να σκεφτώ ότι η ιστορία της hope δεν πρέπει να είναι και τόσο αληθινή! Τελικά χαίρομαι που έχω ακόμη την ικανότητα να μη μασάω ότι μου προσφέρουν. Προτιμώ να είμαι άδικη κάποιες φορές και να ζητάω συγνώμη όταν κάνω λάθος, παρά να είμαι βλάκας και αφελής!

Ιφιγένεια Φρανίτα, Μπελ και όποια άλλη είχε το θάρρος να πεί ανοιχτά την άποψη της, μπράβο σας! Οι υπόλοιπες καιρός να κατέβουν από το συννεφάκι τους.....

...δεν με αγγίζουν καθόλου όλα αυτά....

Αγαπώ το mammyland! Διαβάζω τα post που με ενδιαφέρουν και απαντώ σε όσα νομίζω ότι έχω κάτι να δώσω ή να πάρω... Όσα πάλι δεν με ενδιαφέρουν, απλά δεν απαντώ και δεν τα διαβάζω...!!!

Έχω ενημερωθεί για πολλά πράγματα και για αυτό σας ευχαριστώ όλες σας!!

Θα συνεχίσω να μπαίνω στο mammy, γιατί κάποιες απαντήσεις με προβληματίζουν και με κάνουν να "ψαχτώ" για να γίνω καλύτερη μαμά!

Εάν κάποιες κοπελιές ζουν το δικό τους παραμύθι ή όχι δεν με ενδιαφέρει! Για αυτό άλλωστε επέλεξα να μην κάνω διαδυκτιακές φίλες μέσω mammyland! Δεν ανήκω σε κανένα "παρεάκι"! Είμαι μέλος του mammyland και όποτε βρίσκω χρόνο διαβάζω και απαντώ σε post που με αγγίζουν!

Αυτά και από μένα...!!!

2 xronia ekleisa se ayto to site kai den kserw ti na grapsw me tis blakeies pou diabazw!!!!!!!!!!den nomizw pws mas dinei kanenas to dikaiwma na krinoume kati an einai alithino kai ola ta sxetika ..opoios thelei as apantaei se ayta pou thelei kai teleiwse i ipothesi!!!!!!!!einai dynaton mesa apo mia aproswpi othini nte kai kala na bgaloume alithines filies kai istories...tis alithines files sas tis exete dipla sas stin zwi sas....edw einai kati allo...min pathiazeste toso poli kai xalame kai tis kardoules ,mas...KRIMA

θέλω να πω ένα πραγματικό μπράβο στην φρανιτα στην Ιφιγένεια .είχαν το θάρρος και μπήκαν στον λάκκο των λεόντων να αμυνθούν και να υπερασπίσουν αυτό που πίστευαν από την αρχή .

εγώ είχα συμφωνήσει από την αρχή στο ποια κοπέλα υποψιαζόμαστε .δεν το συνέχυσα γιατί εκτός από το ip δεν μπορείς να βρεις διαφορετικά στοιχεία .για τον απλούστατο λόγο .μπορεί εύκολα ο οποισδιποτε να ανατρέξει στα ποστ του και να διορθώσει αυτά που έγραψε να σβήσει λάθη και να τροποποιήσει .

είχε συμβεί πολύ παλιότερα αυτό και είχα δει ξανά το έργο .

και ακόμα και στην κάθε ανακρίβεια υπάρχει κάλλιστα ένα ωραίο ψεμα,μια δικαιολογία ….άσχετος το ποιους πείθει και πόσους .

τέλος να πω ότι όταν πολύ παλιά μέλει που έχουν δώσει σημάδια για το πόσο έγκυρα και αξιοπρεπή και αγαπητά ειναι μαζεύονται και λένε κάτι δεν πάει καλά ,τότε ναι κάτι δεν πάει καλά .

γιατί έχουν δει δεκάδες περιπτώσεις

γιατί δεν έχουν κανένα όφελος να εκθέσουν κάποια

γιατί έχουν διαβάσει όλη την ιστορία

γιατί δεν παίζουν σε ένα χώρο που έχουν φάει χιλιάδες ώρες της ζωής τους ….

γράφτηκαν παρά πολύ σκληρά λόγια .ότι ζηλεύουν αυτά τα μέλει ,το κάρμα ,το πόσο αγαπητή ειναι ,το ήσυχο μωράκι το οτιδήποτε .

αυτά είναι για μωρά παιδία ,οι σκέψεις αυτές δεν ανήκουν σε ενήλικα .

λέχθηκαν πολλά και δεν ξέρω πως θα ξεπεραστεί όλο αυτό τώρα .

είμαι πάνω από 2 χρόνια εδώ ,έχω δει παρά πολλά και θυμάμαι παρά πολλά για όλες ......

ακόμα κι για όσες μίλησαν με πολύ σκληρά λόγια για τις κοπέλες και πριν από αρκετούς μήνες κάνανε ακριβός το ίδιο και αυτές ….ομηρικούς καυγάδες για το αν εχει σπουδάσει κάποια ότι έλεγε η όχι ….

Ααα βλεπω ειχαμε εξελιξεις......

Ειδα απο νωρις τι ειχε συμβει αλλα βλεπεται εγω εχω και ενα παιδι να ταισω και δεν ξημερωβραδιαζομαι στο φορουμ...και παρολο που ειναι παρα πολυ ησυχο δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο!

Διαβασα τα απιστευτα χθες!!!!Τα πηρα στο κρανιο δεν ξερετε ποσο!Αρχιζω λοιπον ενα κατεβατο και αφου το εγραψα κανω μια και το σβηνω!Λεω δεν θα ασχοληθω.....

Τελικα ομως μετα τα τελευταια νεα αλλαξα γνωμη!

Διαβασα κατι φοβερους χαρακτηρισμους για "κυριες" για κομπλεξικες για γυναικες που πρεπει να ψαξουνε τι συμβαινει με τον αντρα τους στο σπιτι,κατωτερες και οτι ζηλευουνε οποιον ειναι πανω απο αυτες?Ντροπη...

Και ρωτω?Τι να ζηλεψω?Τον Ξανθοπουλο ή την Μαρθα Βουρτση?Μας πλασαρε οτι ητανε μια κατατρεγμενη που εφυγε αρον αρον για να φτιαξει τη ζωη της.Δεν ειχε οικονομικη ανεση ο αντρας της εκανε δυο δουλειες μετα απεβαλε και γω θα ζηλευα!Ημαρτον!

Μετα ανεφερε μια κοπελα οτι φοβηθηκε απο την αποβολη της Χοουπ γιατι φοβοτανε και αυτη για την εγκυμοσυνη της!Και αυτη την κραξατε ασχημα!Γιατι?Καταρχας δεν ειπε οτι δεν μπορει να αποβαλει μια γυναικα μετα την 13η εβδομαδα οποτε η Χοουπ ελεγε ψεματα αλλα οτι οταν ακουσε την Χοουπ να λεει οτι απεβαλε φοβηθηκε για την δικη της εγκυμοσυνη γιατι πολυ απλα ταυτιστηκε με το γεγονος.Ηθελε να δειξει η κοπελα ποσο μπορει να επηρεαστει κανεις απο τα λεγομενα και τα γεγονοτα που μπορει να συμβουν σε καποιο αλλο μελος και ποσο μαλλον οταν ειναι ψεματα πεφτεις απο τα συννεφα και επηρεαζεσαι και χωρις λογο!Και αυτη τον μπελα της βρηκε!Μπραβο!

Οτι παρει η γλωσσα μας δηλαδη....μπραβο και παλι μπραβο...

Φυσικα και με ενδιαφερει αν η Νελλυ ητανε πραγματικο ατομο!Θελω να συνομιλω με αληθινα προσωπα γιατι αποκτω γνωσεις εδω μεσα!Μαθαινω πραγματα για το παιδι μου πως να το φροντισω για την υγεια του και ενα σωρο αλλα καλα!

Οταν μια γυναικα εχει μια απωλεια οτι πιο τραγικο και μπαινει με οτι κουραγιο εχει να το μοιραστει μαζι μας παντα γραφει τι και πως συνεβει!Δηλαδη τα αιτια,τις εξετασεις που θα κανει και γενικα βοηθαει πολλα αλλα μελη που εχουνε περασει κατι τετοιο η φοβουνται οτι μπορει να συμβει κατι με την ασχημη εμπειρια της.Φανταστειτε ενα ατομο ομως που λεει ψεματα ποσο λαθος πληροφοριες και μηνυματα περναει.Και στεκομαι στο θεμα της απωλειας γιατι δεν εχω δει καμια γυναικα το βραδυ να αποβαλει στην 16η εβδομαδα και το πρωι να γραφει στο mammy!Αν ειναι δυνατον!Ξερετε τι συμαινει 16η εβδομαδα?Αιμορραγια ισως και νοσηλια του ατομου και οχι κουβεντουλα σε φορουμ!Οι γυναικες σ'αυτη την εβδομαδα κανουνε κανονικο τοκετο ξεφτερια μου!Δεν εχουνε κουραγιο να περπατησουνε να μιλησουνε!

Ενας παιδεραστης ενας δολοφονος ενας ανωμαλος δεν θα μπει και θα πει τσα ηρθα!Θα παρουσιασει ενα προφιλ τυπου πολυ καλο για να ναι αληθινο!

Η εν λογω περιπτωση λογικα με κατι προχειρους υπολογισμους που εχω κανει ουτε για κατουρημα δεν πηγαινε.....Εγραφες κατι τσουπ απαντουσε!Δουλειες δεν ειχε?Καλα ειχε ενα ησυχο παιδι οκ και το δικο μου ησυχο ειναι κανα σιδερωμα,σφουγγαρισμα κλπ δεν εκανε?Μην τρελαθουμε τελειως!

Πολλα εγραψα συγγνωμη θελω να γραψω αλλα τοσα .....Προσοχη κοριτσια μου κυκλοφορουν ανωμαλοι οι εποχες που ζουμε ειναι πονηρες μεγαλωνουμε παιδια!Εδω μαλιστα που δεν ειμαστε face to face ειμαι μπαχαλο η κατασταση!

Σας φιλω!

PS. Φρανιτα εγω ειχα επιλοχεια καταθλιψη!Ειμαστε πολλες οι παλαβες εδω μεσα τελικα!

Ελα, βρε Αφροδιτη!

Πως θα ξεπεραστει ολλο αυτο!

Ηταν λογικο να πιστεψουμε την Νελλη, και να την υπερασπιστουμε!

Οπως οι συγκεκριμενες κοπελες μπηκαν στο λακκο με τα λιονταρια, ρισκαραν και παλεψαν για αυτο που πιστευουν ετσι και οι υπολοιπες κοπελες που πιστεψαν την Νελλη, ετρεξαν να την υπερασπηστουν!

Εγω,δεν το περιμενα, αλλα δεν την υποστηριξα κιολας!

Δεν θα σου απαντουσα, αλλα το καρμα και την ζηλια το αναφερα εγω!

Προσπαθουσα να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου και να δω και τις δυο πλευρες!

Τα κενα ηταν πολλα ομως!

Εγω δεν θελω να υπαρχουν κακιες!

Δεν θελω να παγωσει το κλιμα!

Οποια υποστηριξε την Νελλη, καλα εκανε, διοτι, ηταν καλη "θεατρινα"!

Απλα, η μειωνοτητα, αποδειχτηκε ποιο "ξυπνια"!

Λυπάμαι για όσα συμβαίνουν και το μόνο που έχω να πω πλέον είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια που τόλμησαν να εκφράσουν δημοσίως τη γνώμη τους για να προστατέψουν τις υπόλοιπες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...