Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

Ρε παιδια...η Ελενη μας εδειξε τι υπαρχει...να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα...εγω ΠΧ ακομα και να ειναι καποιος ψεφτικος το ομολογω οτι χαμπαρι δεν πηρα. Θεορω οτι αφου ειμαι εγω ειληκριηνης..ειναι και οι αλλοι.

Την Νελλη δεν την ξερω. Εχυμε μιλησει λιγο στα Μωρακια του Μαι 2009 δεν θυμαμαι απο αλλου να εχω μηλησει.

Την Φρανιτα επισης την ξερω...λιγο καλυτερα ομολογω.

Παιδια κακα τα ψεμματα, ο καθενας θα μπορεσει να μεπι και να βγαλει καποια ιστορια. Μερικοι δε ειναι τοσο πολυ οργανωμενοι...που φτιαχνουν μια ιστορια και την λενε με λεπτομεριες. Τι να πω. Ολοι θα μπορουσαμε να ειμαστα εν δυναμει ψευτες.

Εγω πχ δεν μπορω να πω ψεμμα γιατι πασχω απο ενα προιμο...και πολυ φοβαμαι καλπαζων αλτσχαιμερ...χιχιχιχι και φυσικα θα πιαστω.!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νελλυ μου, δυστυχώς αυτές που έπρεπε ήδη να έχουν αποχωρήσει παραμένουν και τελικά είναι οι μόνες που δεν είναι αληθινές...

Γιατί πώς μπορεί κάποιος να είναι αληθινός όταν από την μια στεναχωριέται και κλαίει με κάποιο σου πρόβλημα και από την άλλη καραδοκεί να σου επιτεθεί, να σε κατηγορήσει, να σε προσβάλλει, να σε αποκαλεί μια ψεύτρα;;

Tι να πω... Λυπάμαι πραγματικά... Έτσι είναι οι γυναίκες... Να φάει η μία την άλλη... Κρίμα...

Και τι καταλάβατε;;; Προφανώς δεν είχατε τίποτα καλύτερο να κάνετε την Τσικνοπέμπτη από το να κατηγορείται ανθρώπους... Μάλλον εσείς είστε για λύπηση...

Νελλυ μου, δυστυχώς αυτές που έπρεπε ήδη να έχουν αποχωρήσει παραμένουν και τελικά είναι οι μόνες που δεν είναι αληθινές...

Γιατί πώς μπορεί κάποιος να είναι αληθινός όταν από την μια στεναχωριέται και κλαίει με κάποιο σου πρόβλημα και από την άλλη καραδοκεί να σου επιτεθεί, να σε κατηγορήσει, να σε προσβάλλει, να σε αποκαλεί μια ψεύτρα;;

Tι να πω... Λυπάμαι πραγματικά... Έτσι είναι οι γυναίκες... Να φάει η μία την άλλη... Κρίμα...

Και τι καταλάβατε;;; Προφανώς δεν είχατε τίποτα καλύτερο να κάνετε την Τσικνοπέμπτη από το να κατηγορείται ανθρώπους... Μάλλον εσείς είστε για λύπηση...

Ουφ.. χάθηκε το μήνυμά μου.. Πάλι από την αρχή λοιπόν..

Η Νέλλυ είναι ενεργότατο μέλος, έχει αν δεν κάνω λάθος τις περισσότερες δημοσιεύσεις...

Δεν έχει με καμιά από εσάς επαφές και έξω μάμμυλαντ? Κάποιον λογαριασμό fb, messenger, κάποιο μέιλ, κάποια να μιλάει μέσω τηλ ή skype? Δεν είναι νέα στο φόρουμ. Οι συμπάθειες προς τη Νέλλυ ήταν πολλές. Και αυτό πιστέψτε με το λέω καλοπροαίρετα. Μην τυχόν και θέλουν κάποιες από τις κοπέλες που τη φωτογράφισαν σαν ψεύτικη ή και την υποψιάστηκαν απλά να επικοινωνήσουν μαζί της.

Εγώ προσωπικά που την υποψιάστηκα και δεν έχω πρόβλημα να το πω γιατί είναι δικαίωμα μου (δεν την έβρισα, απλά παραδέχομαι τις υποψίες μου) θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί της. Αν βλέπει σαν επισκέπτης αυτά που γράφονται χθες και σήμερα... your1979dream@yahoo.gr είναι το δικό μου μέιλ.. Έτσι, να κάνουμε μια κουβέντα χαλαρή, να μου λυθούν οι απορίες μου και να γεμίσω τα κενά μου...

Και για όποια ενδιαφέρεται και επιμένει, ας μου στείλει π.μ. να μοιραστώ μαζί της τις σκέψεις μου... Και πιστέψτε με είναι πάάάάάρα πολλές... Δεν έχω πρόβλημα.. Χρόνο δεν έχω όμως σήμερα, γι'αυτό αύριο!

Ιφιγενεια, μηπως ομως θα ηταν καλυτερα να μοιραστεις εδω τις σκεψεις σου και οχι μεσω πμ?

Το οτι ειχες υποψιαστει το ειπες δημοσια!

Γιατι οχι και τον λογο?

Eleny2 έγραψε:

Ιφιγενεια, μηπως ομως θα ηταν καλυτερα να μοιραστεις εδω τις σκεψεις σου και οχι μεσω πμ?

Το οτι ειχες υποψιαστει το ειπες δημοσια!

Γιατι οχι και τον λογο?

Μα, η Ιφιγένεια είναι η μοναδική που μοιράστηκε ήδη κομμάτι των σκέψεών της (σελ. 24)!!!!

Ιφιγένεια, ξηγήθηκες... τζάμι!! :kiss::kiss::kiss:

LaLa έγραψε:

Αμετρητες φορες μου εχουν επιτεθει , με εχουν χλευασει , με εχουν πει απο υστερικη με το θηλασμο μεχρι οτι θα δημιουργησω προβλημα στο παιδι μου , μου κατεβαζαν το καρμα (χαχααααααααααα Αναστασιιιιιι ) κλπ κλπ .

Μεχρι πριν λιγους μηνες σχεδον καμια που ηταν "γνωστο" μελος δεν με συμπαθουσε . ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ! χαχαχααχα

Σαφως και δεν εχουμε ολες τον ιδιο χαρακτήρα αλλα αν εισαι καθαρος ουρανος δεν φοβασαι τιποτα , ουτε κρυβεσαι , ουτε αποχωρεις ! Στο κατω κατω δεν σε ενδιαφερει η γνωμη ΟΛΩΝ δεν ειναι δυνατο να εισαι σε ολους αρεστη .

ΛαΛα είσαι όλα τα λεφτά!!!! Και αληθινή!!!! :kiss:

Προσωπικά μου είχε φανεί περίεργο που ένα νέο κορίτσι που το είχαν απορρίψει και οι δύο οικογένειες και μόλις είχε στήσει ένα καινούριο σπιτικό με τον σύντροφό της, γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Αν θυμάμαι καλά, κάποιες κοπέλες την έψανχαν στα δημόσια νοσοκομεία και δεν την έβρισκαν...

Το ότι δεν ταίριαζαν στην λογική μου όσα έγραφε, με έκαναν απλά να μην απαντάω από ένα σημείο και μετά σε ιστορίες που ήταν για μένα λίγο τραβηγμένες.

Αχ... και είπα ότι δεν θα γραψω τίποτα για να κανω βήμα επανασύνδεσης... Λιθοβολήστε με! Ειμαι σε στιγμή αδυναμίας!

Παρ'ολλο που διαβασα τι εγραψε η ιφιγενεια, δεν μπορω να πω οτι πιστικα!

Δεν σας κριβω πως με τα τελευταια γεγονοτα αρχιζω και συνδεω πραγματα, και ξεδυπλωνω την ζωη της Νελλης!

Θυμαμαι 2 φορες που μου αφησε κενα καποια δηλωση της.

Συγκεκριμενα, στα γεννεθλια της.

Τα περασε στο σπιτι των γονειων της, με την μαμα και τον μπαμπα!

Δεν μενουν Ελλαδα οι γονεις της?

Εκει, οταν το διαβασα απορησα!

Αυτα και απο εμενα!

Ρε κορίτσια ειλικρινά δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να το κάνω, σκέψεις είναι, in office, όπως οι in car skepsis του Μάνου της Όλιβ... φουσκωτούλα μου σ' αγαπώ... :P φαντάζομαι κατάλαβες που αναφέρομαι...

Και ναι, δημόσια έγραψα την αποψή μου, γιατί θεωρώ υπερβολικά όλα αυτά που βιώνει καθημερινά μια κοπέλα 20 ετών. Τα επι μέρους όμως θα τα γράψω πριβέ... θα γράψω ένα κείμενο, με λινκς και παραδείγματα (όταν με αφήσει χρόνο το Μαράκι να ψάξω) και όποια θέλει θα τα μοιραστώ μαζί της. Δεν έχω πρόβλημα κανένα μα κανένα. Εδώ δε θα της τα στείλω με π.μ. γιατί θα πρέπει να συνδεθεί για να τα διαβάσει και από ότι κατάλαβα είναι τόσο θιγμένη για να ξαναμπει.

Εγώ είμαι καθαρός ουρανός, ναι, και έσω και έξω μαμμυλαντ και είμαι υπεύθυνη για τα λεγόμενα και γραφόμενά μου.

Επίσης θα το κάνω πριβέ γιατί από ότι κατάλαβα οι περισσότερες δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τις σκέψεις μου. Είναι τόσο σίγουρες για τις αλήθειες τις Νέλλυς, οπότε και δεν θα ενδιαφερθούν να μάθουν τι με οδήγησε εμένα σε όλο αυτό. Όσες ενδιαφερθούν θα το κάνουν είτε από περιέργεια και δε θα τις αγγίξει καν το μήνυμά μου ή επειδή έχουν και αυτές τις ίδιες αμφιβολίες θα θέλουν να τις διασταυρώσουν με τις δικές μου.

Και αν έφταιξα έστω και στο τόσο δα για την αποχώρηση της τόσο καλής και αθώας και αγνής και αξιολάτρευτης Νέλλυς επειδή μετά τη φόρα της φρανίτας είπα κι εγώ την άποψή μου, εννοείται θα αποχωρήσω κι εγώ μετά από παρότρυνση πολλών (κανονικά θα έπρεπε να αποχωρήσουμε όλες εμείς που αμφισβητήσαμε αυτό το πλασματάκι και όχι η πέρα για πέρα αληθινή Νέλλυ) γιατί αλλιώς θα είμαι η κακιά της παρέας.

Ομοίως με τη Νέλλυ, ότι είχα να προσφέρω σε αυτό το φόρουμ, το πρόσφερα... Έγραψα τις εμπειρίες της εγκυμοσύνης μου, του τοκετού μου, την εμπειρία του να μεγαλώνω ένα (ζωή να'χει) ζωηρό μωρό, κτλ κτλ...

Τα φιλιά μου...

AthinaK έγραψε:

Αχ... και είπα ότι δεν θα γραψω τίποτα για να κανω βήμα επανασύνδεσης... Λιθοβολήστε με! Ειμαι σε στιγμή αδυναμίας!

Καλά είσαι γαμώ τα παιδιά! :P :laugh: :P :laugh:

ρε κοριτσια ειναι κριμα ετσι αδικα το κοριτσι να αναγκαστει να φυγει,λυπαμαι παρα πολυ..

προσωπικα ειναι απο τις κοπελες που συμπαθουσα και συμπαθω ιδιαιτερα και δεν αμφεβαλα στιγμη για τα λεγομενα της..δηλαδη τι ειπε και εδωσε αφορμη για κατι τετοιο??? μπορουμε ολες να εχουμε την ιδια ζωη,τις ιδιες εγκυμοσυνες και τα ιδια μωρα????δηλαδη οτι δεν ειναι σαν το δικο μας,η σαν εμας σημαινει οτι δεν υπαρχει????:huh:η οτι δεν πρεπει να υπαρχει?????

αν ειναι ησυχο το μωρο της δηλαδη τι????ειναι ψευτρα???δεν υπαρχουν ησυχα μωρα?????

δεν μπορω να καταλαβω..δε θελω καν να μπω σε αυτη τη διαδικασια..

ΩΠΑ ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ..ΛΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΙΛΟΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΩ .ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ.ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣΣ..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΤΩΡΑ ΟΙΠΟΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΛΛΥ?ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗ ΝΕΛΛΥ ΕΤΣΙ?ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ)Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..ΠΧ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΤΛ..ΚΑΙ ΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΚΡΙΝΩ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ....

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ..ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ..ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η CESILIΙΑ

ΠΟΥ ΤΟΔΕ...ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ..... :):)

Α!!!! Ναι αυτο μπορω να το πιστοποιησω...αφου λεω να παω τον δικο μου να κανουν παρεα...μπας και ισυχασει!!!

χιχιχιχι...και η φωτο το αδικει..ειναι πιο ομορφο απο κοντα!!!

"Αν ήμουν στη θέση της και αν θιγόμουν και αν δε γινόμουν πιστευτή, θα έβαζα στο προφίλ μου ένα κάρο φωτο και θα διάλεγα 2-3 κοπέλες από αυτές που με φωτογράφισαν για να τις δείξω και να βουλώσω στόματα. Φωτο με ημερομηνίες, Παρίσι, την Άννα, κτλ κτλ. Και στο τέλος θα ήμουν και από πάνω και θα μου ζητούσαν και δημοσίως συγνώμη, και αυτές αλλά και όλες όσες με υποψιάστηκαν!

Το φόρουμ έδειχνε να το αγαπάει, όπως το αγαπάω κι εγώ, και δε θα ήθελα με τίποτα να αποχωρήσω για αυτόν το λόγο.

Μπορεί ναι, να είναι τόσο περήφανη που δε θέλει να πέσει στο επίπεδό μας, οκ, σεβαστό, αλλά εφόσον δε θα μας αποδείξει ποτέ ότι κάνουμε λάθος, ποτέ κι εγώ δε θα πάψω να αμφιβάλλω. Κι αυτό σεβαστό!"

Ifigenia θα πιαστώ από αυτό που λες και θα σου πω μόνο το εξής:

Ξέρεις καμμιά φορά δεν είναι μόνο η υπερηφάνεια που μας κάνει να μην θέλουμε πλέον να απαντήσουμε ή να έρθουμε σε επαφή με κάποιον.

Είναι και η αδιαφορία... Μεγάλη λέξη με μεγάλη σημασία... Είναι ευτύχημα να μπορούμε να αδιαφορούμε για αυτούς που πραγματικά δεν αξίζει να ασχολούμαστε... Για σκέψου το λίγο...

Βρε κορίτσια μου ...!!!!!!!!άλλο πράγμα οι κακοβουλοι χρήστες...αλλο πράγμα οι ψευτες..αλλο οι μυθομανείς..άλλο οι υπερβολικοί..!

Απ όλα εχει ο μπαξες όπως και στη ζωή...εδω εγω εχω φίλη χρόνια που καθε περιοδο της ζωης της βρισκει ετσι ενα ψεμμα να εχει να ασχολειται...!μονη της το λεει μονη της το πιστευει...και νομιζει οτι και ολοι το πιστευουμε...αλλα πλεον την εχουμε παρει χαμπαρι..!

ποσο μαλλον εδω ΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...και παρουσιάζουμε τη ζωή μας όπως επιθυμούμε..!

Εγω προσωπικά ουτε καν νικνεημ δεν εχω......Κάσση με λένε..και οτι εχω παρουσιάσει ειναι πραγματικά η ζωή μου..τωρα καλώς ή κακώς...δεν ξέρω..! πάντως νιώθω καποια κοριτσια πραγματικά ...πολύ κοντά μου...και ουδεποτε εχω πιστεψει οτι μου εχουν πει ψεμματα...αλλα και να ειχαν πει ...εξαρταται τι ψεμμα και γιατί...! και εννοειται οτι θα με αφορουσε μονο αν εχω μοιραστει κατι μαζί τους...! ή αν το ψεμμα με πόνεσε....με επηρεασε..!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ...δε βρισκω πουθενα να εχεις λάθος...ουτε και η Φρανίτα...το ίδιο πιστευω και εγώ...απο το πρώτο κιολας μηνυμα...!απο το οτι κανεις δεν την εβρισκε..απο το οτι κανενα δεν δεχτηκε να συναντησει...απο το οτι προσωπικα της στοιχεια δεν εχει μοιραστει με κοπελες που το θελησαν..απο το οτι οταν ειδε οτι πραγμτικα πονεσαμε με την ιστορια της...δεν ειπε ουτε καν να μας δει και να μας ευχαριστησει...!(ΟΧΙ ΕΓΩ-ΛΑΘΟς Ο Α ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ).Και ξαφνικά έφυγε...(κανεις δεν την ανοχλουσε ετσι) και ξαφνικα εμεινε στο εξωτερικό απο τη μια μερα στην άλλη και ξαφνικα έχασε και δευτερο μωρό...χωρις πουθενα να επεξηγει τιποτα..!παρα μονο τραγουδια ..που μου σπαραζαν την καρδιά και ελεγα παναγια μου κι αν ειναι αληθεια και αμαρτανω αδικα...!δεν συνεχιζω γιατι θα γινω κακεντρεχης..!και δεν το θελω..!

Αλλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ...δεν είναι ουτε επικινδυνη ουτε τιποτα ...ισα ισα εχει δωσει συμβουλες...εχει βοηθησει με τον τροπο της...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ μεσα σε καποιες αληθειες..δεν ξερω και ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Εσυ ιφιγενεια μου ποιος ο λόγος να δωσεις εξηγησεις ή να πεισεις οτι ...εσυ εισαι ενταξει ...δικαιωμα σου και μου να αμφισβητουμε τα λεγομενα καποιων...! ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ που εξεπλαγησαν ας ερθουν σε επικοινωνια με τη νελλυ και να συνεχισουν να μιλανε..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...δεν τη διεγραψε κανεις..! αλλωστε δεν εχουμε το δικαιωμα να το κανουμε... εμεις απλα ειπαμε οτι δεν ασχολουμαστε με τη νελλυ συμπονώντας γιατι κατι δε μας αρεσει...κατι δεν μας παει καλά..!

Η νελλυ μπορει να ειναι καθ όλα ενταξει...πάντως δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι πολλα μελη απο τις πιο παλιες...που τη ζησαμε τη νελλυ απο το πρωτο μηνυμα..πιστευουμε οτι τα μισα ειναι ψεμματα απο τη ζωή της...! ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΑΔΙΚΑ...ΚΑΙ Η ΝΕΛΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗς ΚΑΛΑ...!ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ...!

Κι εγω προσωπικα αν καποιες με αμφισβητουσαν...δεν θα ειχα κανενα λόγο να φυγω...!Απλά θα παρεμενα και θα συνομιλουσα με οσες με πιστευαν...! :kiss:

αυτα κι απο μενα...εγω το μαμμυ δεν το αλλαζω! εχω κατασταλλαξει ποιες μου κανουν και ποιες όχι ...και δε γα...!αν είναι να ...θα...!

υγ. αν κανουμε λαθος...και εχουμε πεσει τοσο χαμηλα...ας μπει η Λένα..να βοηθησει λίγο...! και να ζητησουμε ταπεινά συγνώμη..!

Εγώ πολλές φορές είχα κενά σε κάποια πράγματα που έγραφε

αλλά επειδή δεν μπορώ να παρακολουθώ και τα όλα όσα γράφονται

σε αυτό το φορουμ πίστευα ότι κάπου έχω χάσει επεισόδια ;)

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι δεν είναι αληθινή.

Βέβαια μετά τα όλα όσα γίνανε από χθες με βάλατε σε σκέψεις

αλλά και πάλι σίγουρη δεν είμαι για τίποτα

Πάντως περίμενα απαντήσεις από την Νέλλυ και όχι την αποχώρησή της

Σκέφτομαι πολύ, όχι λίγο ΟΛΓΑ ΚΟΚ, αυτό είναι το κακό.

Για μένα να αδιαφορήσει, δεν έχω πρόβλημα, εξάλλου αν έχω και άδικο, μου αξίζει!

Δε θα έπρεπε για όλες εκείνες τις κοπέλες που την πίστεψαν, έκλαψαν με τη λύπη της, χάρηκαν με τη χαρά της, γέλασαν με τα αστεία της και που δεν έχουν άλλη επικοινωνία μαζί της παρά μόνο μέσω μάμμυ, να παραμείνει στο μάμμυ και να μην ξαναμιλήσει στη φρανι, σε μένα, σε οποιαδήποτε άλλη βγήκε κι έγραψε ότι την αμφισβητούν?

Δε θα μου λείψει εμένα, λέω την αλήθεια, αλλά σε πολλές θα λείψει... Για αυτές τις εκλεκτές της δε θα έπρεπε να μείνει και να με αναγκάσει κι εμένα και ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ άλλες να ζητήσουμε συγνώμη και να φύγουμε εμείς από ένα χώρο που στο τέλος θα είμαστε ανεπιθύμητες?

Α, να πω κι αυτό.. Δε τη θεωρώ επικίνδνη, κακόβουλη (όπως τα πιτσιρίκια του άλλου φόρουμ) για τα οποία ανοίχτηκε το συγκεκριμένο thread. Σε καμιά περίπτωση.

Και ναι, και να μην έχει παιδί, και να μη ζει στην Γαλλία και να μην είναι 20 ετών και να μην είναι φοιτήτρια και να μην έμεινε έγκυος στο καπάκι μετά τη γέννα και να μην και να μην και να μην... με όλες αυτές τις μυθοπλασίες (αν είναι μυθοπλασίες), δεν ενοχλεί κανέναν, ζει το δικό της παραμύθι και γι'αυτό όλον αυτόν τον καιρό δεν έλεγα τίποτα. Δεν ενοχλούσε κανέναν...

Και να παραμείνει, πάλι δε θα ενοχλεί κανέναν... Η καθεμιά μας από δω μπορεί να πουλάει το δικό της παραμύθι. Εγώ π.χ. μπορεί να λέω ψέματα ότι η κόρη μου μιλάει σαν παιδί 2 ετών, περπάτησε 11 μηνών, είναι 1 μ ύψος, είναι ήσυχη και έξυπνη.

Και ναι, παραδέχομαι ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο ίσως δε θα έπρεπε να πω τίποτα, απλά να συνεχίσω να παρακολουθώ όλα εκείνα τα ποστς της που θεωρώ υπερβολικά και να γελάω από μέσα μου. Εκεί είμαι φάουλ!!! Η mamoli ξεσκέπασε ένα επικίνδυνο ψεύτικο μέλος, που παρουσιάζει τη ζωή μιας άλλη για δική της. Η Νέλλυ δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Σε αυτό συμφωνώ και με δίνω άδικο! Λέω τις αλήθειες μου αλλά παραδέχομαι και τα λάθη μου!

Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Αφηστε την κοπελα ησυχη... Ειτε εχετε δικιο ειτε οχι...

Ακομα και ολα φαντασιες να ειναι δεν μπορειτε να αποδειξετε τιποτα!!!

Και γιατι να αποδειξετε???

Γιατι της στερειτε τη χαρα αληθεια - ψεματα να μοιραζεται τη μοναξια της για να νιωθει καλυτερα...

Οποιος αναστατωνεται με ιστοριες ανθρωπων που δεν γνωριζει ουτε καν απο το τηλεφωνο, ειναι δικο του το προβλημα.

Εγω προσωπικα, με τους αυτοκλητους δικαστες θυμωνω, και οχι με μια κοπελα που δεν μπορει κανεις να ξερει αν η παραξενη ή ακομα και με κενα ιστορια της ειναι αληθινη ή ψευτικη!!!

Δεν τα διαβασα ολα γιατι δεν θελω να καταλαβω για ποια μιλατε... Αν ομως η ιδια θελει να μου στειλει ενα π.μ. ακομα και για να της βρω πανευκολα ο,τι αποδειξεις θελει για να στηριξει καλυτερα την ιστορια της... αληθινη ή ψευτικη δεν με νοιαζει, εδω ειμαι!

Το οτι κανενας δεν την εβρισκε οταν γεννησε δεν ειναι περιεργο?

Για να μην την ενοχλησουν οι δικοι της που την ειχαν διωξει!

Και ομως!

Η μαμα της, η πεθερα της ηταν εκει!

Το οτι δεχτηκε προσκλησεις απο κοπελες να συναντηθουν, να πανε σπιτι τηες, εκεινη δηλωσε πως 40 μερες δεν θελει κανεναν!

Το οτι σε μια εβδομαδα της εγινε προταση να παει στο Παρισι, παρθηκε η αποφαση, μαζεψαν τα πραγματα τους και εφυγαν.

Ολλα αυτα μεσα σε μια εβδομαδα, χωρις να γνωρισει, να χαιρετησει εστω, τις κολλητες της, αυτες που ετρεχαν με την ψυχη στο στομα να την βρουν στα νοσοκομεια!

Γιατι?

Για να μην επιδιωξει καμια μας καποια συναντηση μαζι της?

Νελλη, αν διαβαζεις αυτα που γραφουμε, εχουμε πολλα κενα, που ποτε δεν σου τα ειπαμε!

Μπορεις να μπεις, να μας απαντησεις?

Αν θελεις μετα αδιαφορησε!

Υπαρχουν κοπελες που σε πιστεψαν και ολλο αυτο τους εχει μπερδρψει!

Έχω μάθει να είμαι καλοπροαίρετη, να μην είμαι καχύποπτη, και πάντα να προσπαθώ πίσω από τις πράξεις του άλλου να βρω μια εξήγηση...

Σε αυτό λοιπόν που καταλήγω είναι ότι ο κάθε άνθρωπος στο πώς θα συμπεριφερθεί, είναι τόσο διαφορετικός από τον άλλον... Αλήθεια δεν σου έχει τύχει ποτέ επειδή έχεις πληγωθεί να θέλεις να απομακρυνθείς αδιαφορώντας για όλους και για όλα;;; Μπορεί εσύ όχι, σε πολλούς όμως έχει συμβει... Και ξέρεις στην περιπτωση αυτή, δυστυχώς ή ευτυχώς... μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά! Και δεν μιλάω μόνο για το Mammyland. Έτσι είναι η ζωή γενικότερα... Υπάρχουν άνθρωποι που όταν πικραθούν το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να βάλουν ένα μεγάλο Χ και να αλλάξουν σελίδα! Ναί, ίσως έτσι αφήνουν και άτομα που αξίζουν. Όταν ομως είσαι πικραμένος δε νομίζω ότι σε πολυνοιάζει αυτό... Απλά, αδιαφορείς... Παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις... Και δεν σημαίνει ότι αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο, έχουν και πάντα δίκιο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...