Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...τελικα μπηκα κι εγω στο κλαμπ...ειμαι εγκυος.....την δευτερα ειχα χοριακη 290 και σημερα 525....ολα καλα προς το παρον θελω να πιστευω....ευχομαι σε ολες τα καλυτερα......παντως το 2010 πολυ γουρλιδικο...ολες θα γινουμε μανουλες........ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αντε με το καλο και εσυ!!!!!!!!Καλη εγκυμοσυνη!!!!!

Τι εγινε ρε κοριτσια;;;;;;δεν προλαβαινω να μοιραζω ευχες!!!!!Μπραβο γουρλιδικο το mammy!!!!!!Aντε ομοιοπαθουσες...ερχετε κ η σειρα μας!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια με το καλό και με ένα γερό μωράκι.Να είσαι καλά και να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου! :) Μακάρι και για μας κορίτσια!!!!Άντε να πέρνουμε σειρά μια μια και πέντε - πέντε αν γίνεται :P

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Baby. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΤΟ 2010 ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΟΝΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ mammy. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ;)

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας,ευχομαι και σε σας οτι καλυτερο. με το καλο να ερθει και σε σας ενα μωρακι. ναι ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη, και βεβαια θα προσεχω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ρε κοριτσια εχω προβληματιστει με την χοριακη μου....12η μερα 290 14η 524 και 16η 825.....αλλα μετα απο εξωσωματικη.....ειναι καλα? αν εχει καποια εμπειρια και γνωριζει ας μου απντησει......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...