Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ(ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΑΝ ΕΧΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ...ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΟΥ 90% ΚΑΙ 10% ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚOTEΧ.

EINAI AXRHSIMOPOIHTES ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΟΝΟ

ΕΧΩ 12 ΠΑΝΕΣ ΣΕΤ 15 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΕΛΓΙΚΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ

ΕΧΩ ΤΟ ΤΙΜΟ΄ΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ..ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΩ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 116 ΕΥΡΩ ΤΑ 3 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΕΞΤΡΑ 7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ 11 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕ ΣΙΖΕ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΦΥΣΙΚΟ http://www.ecofamily.gr/index.php?targe ... t_id=30105 ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ

http://www.ecofamily.gr/index.php?targe ... t_id=30111

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε συ Αντρουλα, αυτές τις έχω κι εγώ και δεν έχουν σχεδόν καθόλου πλαστικό..επίσης από όσο ξέρω υπάρχει και ο φυσικός πολυεστέρας..τα έχεις ρωτήσει αυτά; Για να είναι οικολογικός πολυεστέρας προφανώς είναι ο φυσικός..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DEN HJERE NA MOY PEI..EGV EIPA OTI MHPVS EINAI OIKOLOGIKOS POLYESTERAS EPEIDH EINAI APO TO OKOTEΧ ELEGMENES ?KAI MOY LEEI TI NA SOY ΠΩ?ΥΠΟΘΕΤΩ....ΟΚ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπάρχει πολυεστέρας οικολογικός, όπως δεν υπάρχει και φυσικός!

Υπάρχει Oeko-tex Standart 100 που είναι μια πιστοποιηση για όλα τα υφάσματα (και συμβατικό και βιολογικό βαμβάκι και πολυεστέρα και άλλα), που λέει ότι το υφασμα δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες. Αυτό όμως δεν συμαίνει που ο πολυεστέρας είναι φυσικός. Υπάρχει και πολυεστέρας-μικροίνες που είναι για τα βρακάκια και καποια άλλα πράγματα, αυτό συμαίνει ότι έχει μικροπόρους και αναπνέει, είναι φιλικό προς το δέρμα, αλλά δεν είναι βιοδιασπώμενο.

Σχεδόν όλες πανες μπαμπού από όλες τις μάρκες (εκτός από της MamaBless που είναι μπαμπού με βαμβάκι) περιέχουν 10% πολυεστέρα.

Γιατί χρειάζετει πολυεστέρας;

Α small polyester content in bamboo fabrics used in cloth nappies for stability of the fabric. The polyester content in the fabric helps to make τhe nappies more durable for all the wash and wear they will undergo.

Ετσι ή αλλιώς οι πάνες αυτές είναι πάλι πολύ καλύτερες από τις μιάς χρήσεως. Το μπαμπού είναι αντιβακτηριδιακό και η πάνα δεν πρέπει ναι προκαλεί ερεθισμούς.

Αλλά αν το μωράκι είναι αλλεργικό - η καλύτερη επιλογή είναι βιολογικό βαμβάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...