Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

tselinkas

Recommended Posts

Koριτσακι μου να σας ζησει το μωρακι σας.. :)

Δε σου εφτασε ολη η ταλαιπωρια με τη γεννα...

υποφερεις και τωρα... :(:(:(

Ουφ... τι να πω...?

Θυμαμαι κι εγω τα δικα μου κι ακομη ποναει ο κ...ς μου.. :woohoo:

(εκει με "κεντησαν" εμενα.. Απο πισω...! ..)

Ακομη και σημερα... 7 μηνες μετα την γεννα δεν μπορω να βαλω

τιποτα στενο γιατι η ραφη ειναι πρισμενη...

Υπομονη...

Να πλενεις την περιοχη με χλιαρο νερακι

και ολα θα στρωσουν σε λιγες μερες...

Φιλια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λοιπον εγω πηρα παυσιπονα και θηλαζα κιολας..δεν επηρεαζουν μου ειχε πει ο γιατρος...εμενα μου εκαναν ενα ραμμα και εκανα να κατσω 15 μερες...φανταζομαι εσενα..βεβαια εγω δεν ενιωσα τιποτα στην γεννα γιατι ειχα κανει επισκληριδιο...

είμαι καινούργια στο φορουμ εχω ένα αγοράκι 4.5 ετών και θέλω να μείνω εγκυοσ σε ενα δευτερο και σύντομα. Απαντώ σ αυτο το μύνημα γιατί μου φάνηκε απαράδεκτο. οι γιατροί δηλ και όλα τα υπόλοιπα.εμένα μου σπάσαν τα νερά απο μόνα τους μπήκα στο νοσοκομείο περιμέναν 7 ώρες πριν μου βάλουν τεχνιτους τελικα γέννησα φυσιολογικά μετα απο 12 ώρες με επισκληρίδιο στο τέλοσ γιατί δεν άντεχα.Το θέμα είναι οτι τίποτα μετά δεν ήταν τραγικό. Ναι είχα ράματα εσωτερικά και επισιοτομή αλλά έπερνα υποθετά βολταρεν στο νοσοκομείο για 4 μέρεσ και δεν ποναγα.Οταν γυρισα σπίτι έπαιρνα για 4- 5 μέρες κανα ντεπόν και στην βδομάδα αφού βγήκα απο το νοσοκομείο ήμουν μια χαρά.Η γιατρόσ μου που πήγα στισ 40 μέρεσ για τον έλεγχο μου είπε οτι υπάρχει πλήρη επούλωση και ότι όλα ειναι όπωσ πριν και την πιστεύω γιατί και εγώ έτσι νοιώθω.Τελικά πιστεύω ότι όλα είναι θέμα γιατρού και νοσηλευτών.Α και η γιατρο΄σ μου στο νοσοκομείο μου είπε ούτε αντισηπτικά ούτε τίποτα. Μόνο συχνές πλύσεις και μου έδωσε στο μαιευτήριο μια ήποια αντιβίωση συμβατή με τον θηλασμό. θήλασα 6 μήνες γεμάτους

κοριτσακι μου να σου ζησει το νιακι σου....αλλα μου πιαστηκε το στομαχι ποναω και εγω τωρα....αχ παναγιτσα μου τι μας περιμενει....υπομονη...τι αλλο να πω????φιλια...

ΑΧ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Κ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ FOR EVER!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.Η ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΣΕΛΙΝΚΑ ΜΑΣ ΕΤΥΧΑΝ.Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΟΥΝ.ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Α ΡΕ ΠΑΤΣΟΥΛΙΝΙΟ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΩΡΑ?? ΠΑΛΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!! ΧΑΧΑΧΧΑΑ

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Κ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΚΕΙ!!!ΑΣΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΥΣΙΜΟ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΑΚΤΑΣΙΝΤ Κ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!

ΛΟΒ ΓΙΟΥ ΠΑΝΤΑ :kiss::kiss:

...Έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ...

Μόνο από την περιγραφή έχω κλεισει τόσο σφιχτα τα πόδια μου, έχω ανατριχιάσει φαντάσου εσύ που τα έζησες!!! Ηρωίδα!

Και έλεγα να δοκιμάσω χωρίς επισκληρίδιο...τώρα με τις περιγραφές δε θα μπαίνω καν στο αυτοκίνητο να πάω στο μαιευτήριο :S:S Αλλά να μου πέις τι θα το κάνω όταν έρθει η ώρα? να το καταπιώ?

:S:S:S:S:S:S

Χαρά στο κουράγιο σου... τι να πώ?

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Καταρχας,να σου ζησουν κ τα δυο παιδακια σου κ καλη λοχεια σου ευχομαι.

Η περιγραφη σου ηταν πολυ "ζωντανη",αλλα αληθινη.Εγω με καισαρικη γεννησα αλλα...μπορω να καταλαβω το τι περασες γιατι για καισαρικη με χωσανε την τελευταια στιγμη...

Κοριτσακια εσεις που ειστε ετοιμες να γεννησετε,μην επηρεαζεστε απο ολα αυτα!Τα εχω ξαναγραψει και αλλη φορα,η γεννα δεν ειναι ουτε οτι "α,ωραια παμε βολτα τρα,λα,λι,τρα,λα,λο"αλλα ουτε κ τιποτα τοοοσο τρομερο,αν ηταν ετσι καμια δεν θα γεννανε...ειναι οπωσδηποτε θεμα γιατρου,αλλα ειναι κ ολα τα υπολοιπα που παιζουν ρολο στο πως θα εξελιχθει ενας τοκετος.Να πατε οσο το δυνατον πιο ετοιμες να αντιμετωπισετε την πιο δυσκολη αλλα κ την πιο ομορφη στιγμη της ζωης σας.

πωπω εχω ανατριχιασει με τις περιγραφες!!! :S:S:S:S:S:S

και νομιζα οτι η καισαρικη ηταν χειροτερη και εχω αρχισει να αλλαζω γνωμη μετα απο αυτο που διαβασα!!! :blink::blink: ουφ αγχωθηκα τωρα αν και δεν γενναω φυσιολογικα!! τι να πω, ΗΡΩΙΔΑ!! θα συμφωνησω με τισ κοπελες που ειπαν να πας στο γιατρο σου και να τον ρωτησεις αν οντως νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα. παντως μεσα απο τοσο πονο βγηκε και ενα τελειο θαυματακι που αξιζε την ταλαιπωρεια! να σου ζησει κουκλα μου και να το χερεστε!!! :kiss::kiss:

tselinkas, συγχαρητήρια κοπέλα μου και για το μωράκι και για το κουράγιο σου!!!!!! :woohoo:

Να σας ζήσει το μικρούλι, καλή λοχεία και καλή ανάρρωση! :)

Εγγυούλες, μην πανικοβάλεστε, αυτή είναι απ' τις χειρότερες εκδοχές του φυσιολογικού τοκετού! :S Μολαταύτα, περιγεγραμένη με πολύ χιούμορ! :laugh: ;)

Και πάλι να σου ζήσει, κορίτσι μου! :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Ε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΩΡΕΣ;;; ΧΑΧΑΧΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΣΙΑΡΑ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ . ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑΡΕΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ.ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.ΧΑΧΑΧΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΧΑΧΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΑΦΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ. :P

KATARXHN NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΕΣΚΙΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 4220!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΗΜΟΥΝΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΣΕ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

ΠΟΝΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ....ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ,ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΡΑΖΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ 2ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΑΠΙ ΜΟΝΟ ΝΤΕΠΟΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΑΚΙ.....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΒΕΤΑDINE ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΑΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΦΡΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΟΝΟΥΣΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΣΟ

ΣΥΜΦΩΝΩ PURPLE ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Σ3Ε ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ Η ΗΠΙΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΩ ΚΙ ΟΛΑΣ

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΤΕΠΟΝ ΕΙΠΑΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ.

koritsi mou emena o giatros mou eixe pei kanena ntepon na pairnw.thilaa.bebaia praspathousa na to antexw.epishs na ksekouraomai.kala egw omws eixa trabhksei megalo louki.epishs me nero mono plenomoun k to skoupia apala to shmeio ekeino me bambaki.tha perasei k auto koukla mou tha deis.bgalto apto mualo sou omws giati egw den mporousa meta na exw epafh giati ponousa k mou eixe ginei emmonh.na sou hsei to mwraki k panta na eisai eutuxismenhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

Πριν απο 5 μήνες γέννησα με καισαρική και από τότε ψάχνω, διαβάζω, αγχώνομαι για το πώς θα γίνει να γεννήσω φυσιολογικά στο δεύτερο.... Μετά από την περιγραφή σου νομίζω πως θα το ξανασκεφτώ.. :P

Τί να σου πω κοπέλα μου! χαρά στο κουράγιο σου! Μου 'φυγε όλη η μαγκιά!! ΑΧ.. Να ξερες τί μου κανες τώρα... Ακόμα πονάω από την περιγραφή σου! Απαπα... Τί τράβηξες κοπέλα μου;!;;!! :blink:

Να σου ζήσει το θαυματάκι σου!!! Να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις πάντα!!!! :kiss:

οχι ρε ευα.αν μπορεις φυσιολογικα καντο.το φυσιολογικο παντα ειναι το καλυτερο.κοριτσια επιτελους δεν σκουζω στην τουαλετα.χαχα.ειναι πιο υποφερτο. :P:P

ΕΓΩ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ LACTACYD 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ Η ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ.

ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ Κ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ VOLTAREN ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΟ ΞΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ

ΚΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΟΨΕ ΑΥΤΟΣ .ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΟΨΕ Κ ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ 5-6 ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ 10-40 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ

Τσελινκας .... εχει μερες που διαβασα το ποστ σου...

καταρχην ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

εχει μερες που διαβασα το ποστ σου, αλλα δεν καταφερα να σου ευχηθω, γιατι διαβαζοντας το ποστ σου, ανατριχιασα, αηδιασα και κυριως ΦΟΒΗΘΗΚΑ...ασε που εκλαψα λιγακι καθως το διαβαζα!

δυστυχως η αναλυτικοτατη-αηδιαστικοτατη-παραστατικοτατη περιγραφη σου μου κολλησε στο μυαλο....για μεεεεεεερες.........ειμαι και εγκυουλα!!! ειμαι στον 8ο μηνα τωρα, οποτε και καταλαβαινεις!

ευτυχως που ειχα ραντεβου στον γιατρο μου και του τα ειπα...αυτα που περασες ως αποριες και ευτυχως με καθησυχασε!!!

πραγματικα επηρεαστηκα, και φυσικα αρνητικα!!!

σου ευχομαι γρηγορη αναρρωση! καλη λοχεια!

υχαριστω χαρα για τις ευχες σου.οσο για τον χαρακτηρισμο αηδιαστικοτατη περιγραφη δεν το θεωρω ετσι ακριβως την γεννηση του γιου μου.μαλλον θα προτιμουσα στην θεση σου να λεγα ρεαλιστικη.και σκοπος μου δεν ηταν να σας τρομοκρατησω.ουτε να σας κανω να κλαιτε.

σιγουρα ρεαλιστικη! δεν αντιλεγω ...απλα και εγω στη φαση που ειμαι...ειμαι και πιο ευαισθητη τωρα... ειμαι και στη φαση που σκεφτομαι τη γεννα...ειναι και η πρωτη μου γεννα...κτλ, κτλ, κτλ...

και ξερω πολυ καλα πως δεν ειχες "κακο σκοπο", ουτε να τρομοκρατησεις γενικα τις εγκυουλες, ή οτιδηποτε αρνητικο. και αυτο το γνωριζω πολυ καλα, γιατι συνομιλησαμε παλια αρκετες φορες μαζι!

ετσι ακριβως ειναι και επαναλαμβανω πως σκοπο δεν ειχα να κανω σε καμια κακο αλλα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου οσο ασχημη κι αν ηταν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...