Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας τσούπρες μου!!!!!

Τι κάνετε????? Μου είσαστε όλες καλά?????

Είπα να σας "επισκεφθώ" σήμερα….. μιας κι είναι τα Γενέθλια μου! Είδα στον ύπνο μου πως συνομιλούσα με τις φίλες μου στο Mammy κι είπα….. ευκαιρία σήμερα….. τι μου κάνετε????? Πωπωπω…… έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια….. γέννες….. εγκυμοσύνες….. γενεθλιάκια…… αχ….. να είσαστε όλες καλά μικρές μου……

Εχθές ήμουν πολύ "στα down μου", καθότι….. μπαίνω κι επισήμως πια στα 35! Εντάξει….. δε χάλασε κι ο κόσμος…. εγώ όμως αισθάνομαι πως…. παραμεγάλωσα και δεν έχω κάνει τίποτε στη ζωή μου!!!!! Τέλος πάντων, από το πρωί τραγουδάω-χορεύω, μαζί με τις δουλειές μου φυσικά, διάβασμα σήμερα δεν έχει, για την ακρίβεια μυαλό για διάβασμα δεν έχει κι είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι θα μου έχει κανονίσει ο καλούλης μου για το απόγευμα…… Παρόλο που του είχα πει να μην κάνουμε τίποτα, ούτε τούρτα, μου το ξέκοψε από την αρχή…… πως δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουμε τη μέρα έτσι στα ντούκου…… με προσέχει πολύ-πολύ ο καλούλης μου…….

Μία και μοναδική ευχή έχω για τα 34α μου Γενέθλια: να με έχει ο Θεός καλά κι αγαπημένη στο πλευρό του αντρούλη μου, που τον λατρεύω! Τίποτε άλλο δε θέλω….. ειλικρινά σας μιλάω….. μόνο την Υγειά μου…… κι όλα τα άλλα…… παιδιά….. δουλειά….. Αγγλικά….. δίαιτες…… όλα τα άλλα έχουνε απολύτως δευτερεύουσα θέση!!!!!!

Νεότερα ιδιαίτερα για μένα και τη ζωή μου δεν έχω να σας πω…. δουλειά δεν έχω βρει, το διάβασμα για το Proficiency καλά κρατεί, οι Εξετάσεις (αν δεν ξαναλλάξει η ημ/νία γίνονται αρχές Μαΐου) κι έχω αρκετό άγχος, αλλά θα το διαχειριστώ……

Ξεκίνησα χθες μία δίαιτα που είχα πάρει από Διαιτολόγο-Διατροφολόγο προ 3 ετών κι είχα αρχίσει να χάνω κιλάκια ….. Εάν αφοσιωθώ πολύ καλύτερα στη διατροφή μου….. & προσέξω πολύ περισσότερο την υγεία μου….. είμαι σίγουρη όμως πως αργά ή γρήγορα η Παναγίτσα μας θα μου στείλει το θαυματάκι μου….. Κάνω ποδηλατάκι καθημερινά….. Όχι για τα κιλά μου….. όχι για να γυμναστώ….. αλλά….. γιατί "ξεσπάω εκεί το άγχος μου", τα νεύρα μου, την πικρία μου…… κι έχω ήδη αρχίσει και κοιμάμαι πολύ καλύτερα τα βράδια….. βάζω και τη μουσικούλα μου….. τραγουδάω…. πωρώνομαι….. και τείνει να γίνει αγαπημένη συνήθεια, παρότι το βαριέμαι απίστευτα!!!!!!!

Τι άλλα να σας πω? Αααααααα……2-3 φορές με έχει χρειαστεί η κολλητή μου κι έχω πάει στη μπεμπίτσα της κι όλα μια χαρά…. το μωράκι είναι πάρα πολύ καλό μαζί μου….. δε με δυσκολεύει καθόλου…. όλο χαδάκια και παιχνιδάκια θέλει το χρυσούλι μου….. κι έτσι μου έχει φύγει & το τρελό άγχος που είχα πώς θα τα καταφέρω μόνη μου κτλ. Μέχρι να παίξουμε λιγάκι….. να κάνουμε αγκού…… κτλ. κτλ. έρχεται η ώρα της γιαουρτοκρεμουλίτσας….. άλλα παιχνιδάκια εκεί, αλλά κι εκεί ακόμη είναι πολύ καλούλα….. τρώει όλη της την κρεμούλα!!!! Η ώρα μαζί της περνάει εξαιρετικά ευχάριστα & γρήγορα….. μόνο η διαδρομή με κουράζει….. χρειάζομαι περίπου 1 1/2-2 ώρες μόνο για να πάω…… Μόνο που μου λέει η κολλητή μου πάντως πως όταν είμαι κοντά στην κόρη της αισθάνεται ηρεμία και μ’ εμπιστεύεται τρελά….. μου φτάνει & μου περισσεύει για όλη την ταλαιπωρία…….

Ο πελαργός ακόμη…. δε βρήκε το δρόμο του…. αλλά μετά το προσκύνημά μας στην Παναγιά Σουμελά την Παραμονή των Χριστουγέννων….. είμαι πολύ πιο αισιόδοξη…. με πιάσανε τα κλάματα μπροστά στην εικόνα, πιστεύω πως δεν ήτανε τυχαίο! Μάλλον είναι θέμα χρόνου να το "ξεχάσει" και το μυαλό μου, γιατί ο οργανισμός μου φαίνεται να το "ξεχνάει" σιγά-σιγά…. από εκεί που είχαμε φτάσει κοντά 35 ημέρες κύκλου, τους 3 τελευταίους μήνες βαδίζουμε σταθερά στις 25-27 μέρες το πολύ! Και με πολύ λιγότερους πόνους….. Οπότε…. θα ‘ρθει κάποια στιγμή……

Όχι ότι δεν απογοητεύομαι πια…. ειδικά που μαθαίνω συνεχώς για νέες εγκυμοσύνες στον κύκλο μας….. απλώς όταν έρχεται η περίοδος… θα στενοχωρηθώ λιγάκι, αλλά δεν κλαίω πια…. μήπως τελικά "η ζωή μας είναι πιο όμορφη…. όταν ζούμε το σήμερα για το σήμερα"???? Αν είναι να γίνει, θα γίνει…. Δεν θ’ αναβάλλω άλλο τις εξετάσεις και τον έλεγχο γενικότερα….. να ξεμπερδέψω με το καλό με τα Αγγλικά μου, που εκεί κι αν έχω άγχος…… και βλέπουμε….. μπορεί να μην υπάρχει τίποτε….. μπορεί να υπάρχει όμως και κάτι….. που αν το είχαμε εντοπίσει κι αντιμετωπίσει…. μπορεί τώρα να ήμουν κι εγώ εγκυούλα….. να…. κάτι τέτοια όταν σκέφτομαι…. "με παίρνει λιγάκι από κάτω"….. Δεν το ξαναμελετάω αυτό όμως….. ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

Το τελευταίο διάστημα, το καντηλάκι μου είναι μονίμως αναμμένο και θυμιατίζω ανελλιπώς καθημερινά κι ηρεμώ….. αφάνταστα….. όχι καλέ….. δεν είμαι καμιά θεούσα….. απαπαπαπαπα!!!!!!! Απλώς…….. ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!! Είναι σπουδαίο να έχει κανείς την Πίστη του, δε νομίζετε?????

Αυτά κοριτσάρες μου…… σας σκέφτομαι όλες σας, μου λείπετε πολύύύύύ….. αλλά….. είμαι αρκετά καλύτερα (στα ψυχολογικά μου……) τώρα που δε μπαίνω πια….. ελπίζω να με καταλαβαίνετε & να μην το πάρετε καθόλου προσωπικά….. αισθάνομαι λιγότερο "φορτισμένη" τώρα πια…… τις προάλλες μάλιστα μίλησα και με την Ελενίτσα την Καντινού στο τηλέφωνο και πόσο χάρηκα!

Την επόμενη φορά που θα μπω ως "PIPITSAZOUZOUNA" εύχομαι να σας έχω ευχάριστα….. κι όχι…. δεν το λέω καθόλου αγχωμένη….. απλώς σίγουρη!!!!! Σίγουρη και πάρα πολύ αισιόδοξη!!!!!! Γιατί το θέλω αυτό το μωράκι με όλο μου το είναι!!!!!!!

Κλείνοντας, να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά, όλα τα κοριτσάκια που…… επιτέλους….. "γκαστρωθήκανε"!!!!!!!!! :woohoo: Να προσέχετε όλες τις κοιλίτσες σας….. τους υπέροχους θησαυρούς στα σπλάχνα σας……

Για τα κοριτσάκια που γεννήσανε….. τι να πω…. τώρα αρχίζουν τα….. υπέροχα!!!!!!! Φιλάκια πολλά-πολλά στα ζουμπουρλούδικα μαγουλάκια, στα βρεφάκια σας!!!!

Σας αφήνω γεια……. Όποτε αισθανθώ την ανάγκη…… θα ξαναμπώ….. να προσέχετε όλα τα κοριτσάκια του Mammy…… σας αγαπάω όλες πολύ και σας ευχαριστώ……

Υ.Γ.: Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλα τα Υδροχοάκια (μανούλες-μέλλουσες μανούλες-νινάκια) του Mammy!!!!! Δεν είμαστε και λίγα καλέ…… Συγγνώμη για το υστερόγραφο, αλλά μία αδυναμία στο ζώδιο μου….. την έχω…. τι να κάνω?????

Υ.Γ.2: Ευχαριστώ πολύ και για τα μηνυματάκια σας!!!!!!

Αργότερα, θα πάω ν’ ανάψω ένα κεράκι (και μία Λαμπάδα που την έχω Τάμα, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια!) στην Υπαπαντή στο Κερατσίνι! Θα προσευχηθώ για όλο το Mammy!!!!! Όπως κάνω πάντοτε, τους τελευταίους μήνες!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόπη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!!!!!

Καλέ, τη γλυκιά φατσούλα είναι αυτή στη φώτο; Σα λουκουμάς είσαι!!!!!!! Την πλαστική τη Μακρυπούλια τι τη θες από κάτω;

Χρόνια Πολλά..............

Καλά έκανες και μας ήρθες για λίγο!!!

Και εγω πλέον μπαίνω αρκετά σπάνια και καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι!

Εμείς πάντως σε σκεφτόμαστε!!

Σου εύχομαι φέτος να είναι "Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ" :kiss::kiss::kiss:

κοριτσάκι μου, πολύχρονη να είσαι!

πάντα γερή και δυνατή και σύντομα

να σε επισκεφτεί και ο κυρ-πελαργός!!

να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται σήμερα και να το

διασκεδάσεις!!!

φιλάκια πολλά πολλάαααα!!

Χρονια πολλα πολλα πολλα....

παντα χαρουμενη παντα με το χαμογελο στα χειλη.. να σου ερθουν ολα οπως τα θες και συντομαι να γινεις μανουλα που τοοσο πολυ το θες,,,τα φιλια μου..και....

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...