Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ?ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ?ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΩ?ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ Η ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα.

ΕΓώ πήρα πριν λίγες μέρες το επίδομα κυοφορίας και δεν χρειάστηκε ασφαλιστικό βιβλιάριο ούτε ένσημα. Πήγα το χαρτι που μου έδωσε ο γιατρός του Ικα το σφράγισα στην εταιρία που εργάζομαι και με το βιβλιάριο νοσηλείας μου πήρα τα λεφτά. Τα ένσημα τα βλέπουν στο computer.

Φιλιά

Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου.

Δημοσίευση

Μαλλον εννωουν το Βιβλιαριο υγεια σου...γιατι τα ενσημα τα βλεπουν στον Υπολογστη...να τα ζητησεις επι τη ευκαιρια εκτυπωμενα γιατο τα θελεις και στον ΟΑΕΔ για να παρεις τις συμπληροματικες παροχες μητροτητα.

Το χαρτι του γιατρου συμπληρωμενι, το βυβλιαριο σου και την ταυτοτητα σου να παρεισ

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ

1) ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΩΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 56 ΜΕΡΕΣς ΚΛΠ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

2)ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

3)ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...