Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλει προσοχή με τα μεγαλύτερα αδερφάκια!


Recommended Posts

Εβλεπα πριν κανα διωρο το csi..όσες το είδατε πιθανον να γνωρίζετε για τι μιλάω όσες δε γνωρίζετε θα σας πω...Είχε σαν θέμα την απαγωγή-θάνατο ενός 4 μηνου βρέφους. Εψαχναν λοιπόν να βρουν ποιος το έκανε...οι υποψίες μπήκαν ότι ο ένοχος ήταν μέσα στην οικογένεια ..και όντως έτσι ήταν..αλλά μέχρι να μάθεις ποιος το έκανε υποπτευόσουν τον πατέρα ο οποίος είχε εξωσυζυγική σχέση με τη γραμματέα του..τη μητέρα που είχε στο παρελθον στείλει το μεγαλύτερο της γιο στο νοσοκομείο για ταρακουνημά του όταν ήταν μικρός..στο μεγαλύτερο γιο επειδή είχε δείρει 12 χρονο στο σχολείο..όμως..κανενός η υποψία δεν πήγε στο μικρό τρίχρονο γιο..Τι είχε συμβεί;; Είχαν αναθέσει οι γονείς την επβλεψη των δυο μικρότερων παιδιών στο 16χρονο όσο εκείνοι θα έλειπαν..εκείνος σε κάποια στιγμή ΄ξεχάστηκε να μιλάει στο τηλέφωνο με την κοπέλα του..δεν άργησε να γίνει το κακό..ο μικρός πήρε το γάντι της κουζίνας κι έπαιζε..σε κάποια στιγμή παίζοντας βρέθηκε πάνω από την κουνια του νεογέννητου και του έχωσε στο πρόσωπο το γάντι και σκότωσε το αδερφάκι του..οι γονείς ήθελαν να κρατήσουν κρυφό κάτι ΄τετοιο για ναμη μαθευτεί κια να μη βιώνει μια ζωή τη ρετσνιά του αδελφοκτόνου..

Με έβαλε σε σκέψεις και με άγχωσε λιγάκι γιατί όντως θέλει συνεχή επιβλεψη όταν έχεις δύο παιδιά και μάλιστα το ένα 2-3 χρόνια μεγαλύτερο...δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει...να το χτυπήσει με κάτι βαρύ στο κεφάλι..να του δώσει στο στόμα κανένα μικρό παιχνίδι..να..να...πρόσφατα μια φίλη μου μου είπε ότι η μητέρα της την έσωσε την τελευταία στιγμή όταν ο αδερφός της 3 ετών τότε την είχε πιάσει και την κράτησε έξω απο το μπαλκόνι!!!!!!

Δεν μπορουσα να φανταστώ πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

auta pou tha sas pw koritsia twra ta leme kai gelame alla tote an den upirxan grigores kiniseis mporei na itan kai arga..i mama mou zileue toso poli ton aderfo tis otan ton ferane spiti...pou pire revithia kai tou gemise tinmuti....itan auto neogennito kai i mama mou 3 xronwn...i giagia m i kaimeni me to tsimpidaki siga sigaa ta vgaze eixe trelathei...thelete kialo...klistike sto dwmatio klidwse tin porta anixe to parathiro kai apilouse na to petaxei katw...i giagiamou mpike me ti skala apo to parathiro..eutixws den mporouse na ton sikwsei kai to apokorifwma i mana mou epese stin limni..eipe stin giagia m i egw i auto to mwro sou...kai pidixe stinlimni eutixws eixe makria mallia kai tin epiase i giagia mou apo ta mallia kai ti travixe..ax zilia..k gw zileua ton aderfo mou...apo antidrasi otan genithikee ekana emetous kratousa tin anapnoi mou kai lipothimousa koutsena eheh kai tou travixa kai mia dagkwnia..to kaimeno to aderfaki mmm:):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάλι είχα 11 μήνες διαφορά απο τον αδερφό μου κι έτσι δε ζήλεψα πότέ. Αλλά Φράνιτα σίγουρα στην ταινία είναι τραβηγμένα αλλά όταν το συζήτησα με τη μαμά μου που έχει μια εμπειρία παραπάνω μου είπε πως θέλει μάτια 14!! Πάνω στο παιχνίδι, πάνω στη ζήλεια, δε θέλει και πολύ αν δεν είσαι εκεί να επιβλέπεις!Λίγο να γυρίσεις την πλάτη σου και μπορεί να γίνει το κακό...πραγματικά με ανησυχεί ο τρόπος που θα αντιδράσει ο Δημητρης με το νέο μωράκι..πως θα φροντίζω το νέο μωράκι..πως θα δέιχνω την αγάπη μου στο Δημητράκη αλλά και στο μωράκι; Μέχρι να φτάσει το μωρό στην ηλικία του Δημητράκη και ο Δημητράκης να πάει 4 ..θα δυσκολευτώ πολύ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω το ειδα...το βεπω γεννηκα...αλλα θα συμφωνησω μη την Φανη...τεοια περιστατικα συμβαινουν παιδια...ειτε με ενδεχομενο δολο του μεγαλυτερου...ειτε σαν ατυχηματα πταγματικα. Το οτι δεν τα ακουμ επολλες φορες, δεν συμαινει οτι δεν γινονται.

Η Μαμα μου λεει οτι για μενα ο αδελφος μου οταν γεννηθηκε ηταν τελειως αδιαφορος...γιατι βρηκα χωρο να αλονιζω ελευθερα, χωρις επιβλεψη αφου ολοι ασχολουταν με τον μικρο..με αποτελεσμα να με ραδκωσει ο σκυλος μας στον πσισνο.

Μεγαλονοντας ονως επειδη ο μικρος αρχησε να ανακτευει τα πραγματα μου, τον εσμπροχνα, του εβαζα τρικλοποδια κλπ....ευτυχως κρατησε λιγο γιατι πηγα σχολειο...και βρικα που να διοχετευω την ενεργεια μου.

Μια φιλη μου ομως ο αδελφος της την εβαλε στο πλυντηριο και το αναψε κιόλας..στο παρατσακ γλυτωσνε το κακο...μονο και μονο επειδη η γιαγια της ανυσηχησε με τοση υσηχια.

Επισης πριν μερικα χρονια καθομασταν με την μαμα μου στο μπαλκονι..και τα παιδακια της απεναντι, παιζανε...μηλαμε για μπαλκονι 3ου οροφου, ηταν δισυμα, πηρανε που λετε μια καρεκλα, και το ενα βοηθουσε το αλλο να ανεβει στην καρεκλα και να κοιταζει κατω...και το εσπροψνε απο τον πισινο...εμεις βαλαμε τις φωνες και ετρεξε η μανα τους να τα μαζεψει.

Το κακο μπορει να γινει σε κλασματα του δευτερολεπτου γιατι τα μικρα παιδια δεν εχουν ουτε συναισθηση του κινδυνου, ουτε των πραξεων του και φυσικα το οποιοδηποτε αθωο παιχνιδι μπορει να εχει τραγικη καταλυξη.

Θελει πολυ μεγαλυτερη προσοχη οταν εχει δυο ή και περισσοτερα παιδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος αγχους . μονο να υπαρχει η επιβλεψη των παιδιων και πανω απο ολα η αγαπη . η αγαπη ειναι η λυση για ολα . οταν υπαρχει αγαπη μεταξυ του ζευγαριου και απο τους γονεις προς τα παιδια χωρις διαχωρισμο τοτε δεν μπορει να να κανει το μεγαλυτερο παιδακι κατι στο μικρο επιτηδες. στο παιχνιδι να γινει καποιο ατυχημα ναι μπορει και για αυτο πρεπει να εχουμε παρει τα μετρα ασφαλείας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

εγω δεν το ειδα αλλα το ειδε ο συζυγος μου οταν ηταν χθες στην δουλεια και με πηρε τηλ και ηταν πολυ αναστατωμενος!

Ο μεγαλος μου γιος κοντευει τα τρια και ο μικρος ειναι δυο μηνων!

Απο την ημερα που τον φεραμε σπιτι ο μεγαλος ζηλευει πολυ και ολη την ωρα ειναι πανω απο το κεφαλι του.

Τις πρωτες μερες ειχα βαλει το μωρο στην κρεβατοκαμαρα μας μεσα στην καλαθουνα του και λεει ο αντρας μου μην παει ο μεγαλος μεσα γιατι επαιζε στο δωματιο του.

Σε καποια τιγμη κλαει ο μικρος και παει ο αντρας μου και βλεπει το μωρο στο πατωμα κατω απο το καλοριφερ!!!

Τον ειχε παρει ο μεγαλος και τον εβαλε εκει!

Προχτες πηγα να παρω κατι απο μεσα απο το δωματιο και τον προλαβα την ωρα που πηγαινε να τον σηκωσει.Τους ειχα αφησει για μια ωρα στην πεθερα και του δαγκωσε το δαχτυλο.

Θελετε να συνεχισω;

Οχι 14 τα χω τα ματια μου αλλα πλεον οπου παω περνω και το μωρο μαζι ακομα και για κατουρημα!!

Γιαυτο κοριτσια ολα απο την ζωη ειναι βγαλμενα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...