Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΥΦΙΚΟ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΓΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ

ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ??

ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ PRONOVIAS ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ??

Κ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντρεύτηκα πριν 7 χρόνια (Παναγία μου πως περνάει ο καιρός)

Στο κατάστημα απο όπου νοίκιασα το νυφικό μου είχε Demetrios

και Pronovias προς ενοικίαση. Το δικό μου ήταν Demetrios,

1000 ευρω. Στην 'ιδια τιμή περίπου ήταν και τα Pronovias, αλλά

τότε είχε μόνο μπεζ και όχι λευκό που ήθελα εγώ!

Καλησπερα Juliax...!!!

Εγω εχω αγορασει το νυφικο μου απο τα Pronovias... εχει φανταστικα νυφικα και πολυ καλη ποιοτητα...!!!

Ξερω οτι νοικιαζει και καποια σχεδια... οχι ολα... οχι σιγουρα τα μεταξωτα... εκει παντως θα βρεις και πολυ ωραια παπουτσια, και μπομπονιερες, και λευκα ειδη και λαμπαδες...!!!

Η ωρα η καλη...!!!

στο pronovias εχει διαφορα..εχει για αγορα (τα πιο πολλα)ενοικιο νορμαλ τιμες και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

εγω οταν πηγα με ρωτησε τι θελω.της ειπα ενοικιο..μου ειπε μεχρι ποσα..της ειπα μεχρι 2000

και μου εδειξε ΜΟΝΟ αυτα που ητανε μεσα σε αυτα τα πλαισια..ευτυχως γιατι αν μου εμπαινε κανενα πανακριβο στο ματι...

τελικα το δικο μου ητανε κομματι που δεν θα ξαναεβγαινε και αγορασα αυτο που ητανε εκει σε τιμη ενοικιου 1700ε.ητανε σε τελεια κατασταση το κανανε ακριβως επανω μου και ητανε τελειο!!!το τελειο για εμενα.

ητανε πανεορφο..ολο δαντελα αλλα απλο ταυτοχρονα

ααααχχχχχ καλο ψαξιμο!!!

που εισαι?

Καλησπέρα κοριτσάκιιιι!!!!

Εγώ αγόρασα Pronovias,αλλα κ εγώ τους είπα στην κατηγορία των 2000 κ μου δειξαν μόνο αυτά-να ξέρεις πως υπάρχουν κ pronovias σε κάποια μαγαζιά προς ενοικίαση αλλα είναι της περασμένης σεζόν(πράγμα που φαντάζομαι δε θα σ ενοχλούσε αν έβρισκες κάτι που σου αρέσει,έτσι δεν είναι?)

Πάντως για να σου πω την αλήθεια εγώ τελικά αγόρασα γιατι ούτως ή άλλως αυτά που μου άρεζαν είχαν ενοίκιο 1500-1800 ευρώ,οπότε πήρα αυτό που μου άρεσε περισσότερο κ το έχω κ στη ντουλάπα μου...Πού ξέρεις,αύριο μεθαύριο μπορεί ν το βάλει κ η κόρη μου!!!!

εχω 1 φιλο διακοσμητη γνωστω κ εχει μεγαλη ακρη εκει (απλα νομιζα πως εχουν απο 3 κ πανω κ το φοβηθηκα , ποσο να κοψει λεω... αλλα αλλαζει τωρα το πραγμα)

Να κλεισω ραντεβου η ειναι νωρις ?

8ελω κατι σχετικα απλο , ταφτα η κατι τετοιο

juliax egw pantreythka ton augousto pou mas perase kai epeidh menw konta sth thess (eee...emena ennow)koitaksa mono apo thess.phga ston demetrios h timh htan konta sta 1800 sto nufiko pou eida kai den me ksetrelane kiolas..phgame meta apo auto sto pronovias kai tous leme 8eloume enoikiash kai mas lene ston oiko pou hr8ate den enoikiazoume poulame,lew sthn aderfh mou pame na fugoume den 8elw kan na dw.epemeine h aderfh mou na doume toulaxiston kai lew ok!egw eixa hdh shmeiwsei apo to internet ta nufika pou eixa stamparei,ths eipa tous kwdikous+mou elege h upeu8unh poia uparxoun.etsi epeleksa kapoia apo auta pou mou aresan kai apofasisa na dokimasw.dokimasa kai mou mphkan 2 sto mati.rwthsa gia times kai mou eipe pws kostizoun panw katw sta 2500.ths lew panw apo 2000 den 8a upoxrewsw thn pe8era mou na dwsei gia to nufiko mou.h pe8era mou fusika oso ths elega toso 8a mou edine!etsi k egine.mou to afhse 2000eurw agora,sun tou oti mou ekane dwro to peplo.ena upeeeeeeeeeeeeeeroxo peplo kai nufikoooo!!!!!!apo ekei phra k ta stefana mas!uperoxa!me polu zori ta vrhka+polu tuxh 8a elega.gnwmh mou einai an dia8eteis kapoia xrhmata gia nufiko,agorase to!den allazei kati me thn agora..alla giati na mhn sou meinei apo to na ta dwseis kai na ginoun kapnos meta?sorry gia to megalo post!kai h wra h kalhhhh!!!!!

Το δικο μου νυφικο ηταν Pierre Cardin και το νοικιασα 1500.

Η αληθεια ειναι οτι θεωρησα οτι εδοσα Πααααρα πολλα για νυφικο...αλλα γεννηκα επειδη δεν με πολυτελαινε το θεμα γαμος...ουτε και ειχα καμια λοξα να παντρευτω δε με ενοιζε.

Συμβουλη παντως που δινω και στις φιλες μου...καντε οικονομια σε αλλα πραγματα- μπομπονιρες κλπ...αλλα παρτε το νυφικο που σας αρεσει...οσο και να κανει!!!

εγω ειμαι θεσσαλονικη και το πηρα το 2007.

παντως ειναι να πεσεις και σε νορμαλ πωλητρια..εμενα ητανε πολυ καλη αλλα αυτη που πετυχε π.χ η νυφη μου ητανε...αστα να πανε μια ψηλομυτα τρομερη, δεν την ρωτησε τι ακριβως ηθελε οικονομικα και της μπηκε της νυφης μου ενα που ειχε 6000 αγορα και της εχει μεινει..τι να πω!

να πας παντως εχει πολυ ωραια νυφικα και πολυ ωραια υφασματα..

ειχα παει σε ενα αλλο πι πριν..μου εδειχνε καποια πολυ γυαλιστερα σαν πλαστικα..της λεω πως δεν μου αρεσουν τα γυαλιστερα και μου λεει μα δεν ειναι γυαλιστερα ειναι στραφταλιζε!! ναι αλλα εγω θα λαμπιριζα σαν πολυφωτο!!!!!!! τελοσπαντων!

α!!! εμενα μου κανανε θεμα με τα παρανυφακια..προσεξε το γιατι ειχα εξάρχης ζητησει 4 και μετα μου λεγανε πως θα δουνε δεν ξερουνε θα ξερανε την παρασκευη πριν τον γαμο και αλλα τετοια και 3μερες πριν τον γαμο εραβα αλλου βαφτιστικα και απο εκει πηρα 1 μονο το σιγουρο..

αυτο με χαλασε ειναι η αληθεια...οχι για εμενα για τα κοριτσακια που περιμεναν πως και πως

αυτα!!!

καλες προβες!!!!

Στο Pronovias εχει και επωνυμα νυφικα του Elie Saab και του Valentino γι'αυτο καποια κοστιζουν πολυ ακριβα 6000-8000 ευρω... εμενα μου ειχε κατσει ενα απο την αρχη που το ειχα δει στο ιντερνετ απο μεταξωτο ταφτα του 2007 το οποιο δοκιμασα και ξετρελλαθηκα και τελικα το αγορασα χωρις δευτερη σκεψη... θα συμφωνησω με την κοπελα που λεει οτι πρεπει να παιρνουμε το νυφικο που μας σρεσει και μας πηγαινει οσο και αν κοστιζει...!!! 2500 ευρω μου το αφησαν... ενα παραπονο εχω μονο απο τις μοδιστρες οι οποιες με καθυστερουσαν και δεν τα εφτιαχναν οπως τους ελεγα αλλα οπως ηθελαν εκεινες (οσον αφορα το κοντυμα του φορεματος και το πως θα πιαστει η ουρα μετα το γαμο) και αναγκαστηκα να κανω παραπανω προβες...!!! Εγω πηγα στην Ερμου και η κοπελα που με εξυπηρετησε ηταν καταπληκτικη...!!! Οπως και το καταστημα...!!!

sweetmammy exeis ena dikio me tis modistres tou pronovias.egw eutuxws logw upsous den xreiasthke ka8olou na mou to kontunoun.xreiasthke omws na mou to stenepsoun.ekana 2 proves+sth 2h prova enw htan ola teleia ksafnika kati prosekse h aderfh mou pou egw den to eixa dei logw tou oti htan sthn plath..poios eimai?o tiramola??? :P :silly: :woohoo: :laugh: .htan straples to nufiko mou kai panw panw htan stravo..den mou to mazepsan swsta+epemenan pws auto den ftiaxnete+ekei epemevei h aderfh mou+fusika den tous afhse peri8wria na mhn to dior8wsoun!!!a re aderfoula!asteri!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τέλεια! Κι εγώ παντρεύομαι τον Οκτώβριο του 2010 και έχω κλείσει ήδη ραντεβού στα Demetrios και Pronovias, 1 και 2 Μαρτίου. Βέβαια εμένα με είχαν φοβήσει κάτι γνωστές μου και μου έλεγαν για 3 και 3 χιλιάδες ευρω για ενοικιαση. Τώρα όμως αλλάζει!!!! :laugh: :laugh: :woohoo: Με το καλό, κοπέλα μου!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΣΩ.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ PRONOVIA.ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΣΤΥΛ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΟΛΟ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ IVORY.ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ 2500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΑΣ!

juliax έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΓΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ

ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ??

ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ PRONOVIAS ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ??

Κ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ !!!

juliax εγω παντρευτηκα το 2007 αλλα να σου πω την αληθεια ειχα ασχημη εμπειρια απο τα pronovias ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και οχι μονο αυτο ζητησα απο την πωλητρια απο την αρχη να μου δειξει μονο ενοικιου και μου εδειχνε αυτα που ηταν προς πωληση...συγχηστηκα ασε που δεν τρελαθηκα και με τα σχεδια τους μιλαω συμφωνα με τα δικα μου γουστα....οι τιμες τους ηταν 2500 και ανω παρα πολυ ακριβα...

αξιζει να δεις στο demetrios...θα ψαξω να βρω και που αλλου πηγα (γιατι ειχα δει σε παρα πολλους οικους) και θα σου ξαναστειλω

ΠΩΠΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :blush: , Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 8ΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑ8ΩΣ Κ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΙΑΣ Κ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ( 8Α ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ) - ΤΟΥ DEMETRIOY |MOY ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΦΟΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ 8Α ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!! (ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , 50 Η ΠΙΕΣΗ...)

ΑΣΕ ΠΟΥ 8Α ΠΑΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ (ΑΜΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ)

ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗ8ΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ 8Α ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΝΥΦΗ ... :P:P

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!! :kiss::kiss:

Γεια σοου κοριτσακι και η ωρα η καλη!!!!

Εγω παντρευτηκα το 2007 και το νυφικο μου το πηρα απο το Δημητριος ενοικιο 1500..μαζι με πεπλο και παρανυφακι και κουαφ...Γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη...Δεν εψαξα και πολυ ηταν το πρωτο ουσιαστικα που πηγα μαγαζι κ το εκλεισα αμεσως!!Επισης πολυ ωραια νυφικα στεφανα λαμπαδες εχει και ο Λιβας στον Σταυρο Αγ.Παρασκευης ..ειχα κλεισει κ εκει ραντεβου πρωτα και μετα πηρα στο Δ και ειχε νωριτερα και πηγα κ εκλεισα!!Επειδη ομως στο Λιβα εχω ψωνισει στεφανα λαμπαδες που παντρεψα,η αδερφη μου το νυφικο της και τα δικα μου στεφανα λαμπαδεςκλπ συν φετος βαφτιστικα που βαφτισαμε με τον αντρα μου εχω να σου πως πως εχει παρα πολυ ωραια νυφικα και ολα τα παρελκομενα και παρα πολυ καλες τιμες!!!Επισης εχει τελειααααα κουφετα!!!!Απο κει τα πηρα και αυτα τις μπομπονιερες τις φτιαξαμε μονοι μας..η πεθερα μου δηλ..Και εραψα και φουστα κοντο νυφικο για τη δεξιωση!!

Αυτα....δεν ξεχασα κατι νομιζω..

Φιλακιαααα

ax mwre juliax 8elw polu na sou deiksw to nufiko mou!8a ksetrela8eis!alla me auta pou diavasa se ena allo post den 8elw na valw foto me mena mesa..kai me to nufiko den exw mia monh pou na exw se pshfiakh foto.einai tooooso uperoxo!!!!sta pronovias ths thessalonikhs den noikiazoun.egw apo ekei to agorasa.h pe8era mou dld.kai gw me tsampoukalemeno ufos phga epeidh den hskera ti 8a mou vgaloun kai o logos htan oti ola htan pros pwlhsh.kai mou ekopsan 500 e sun to peplo pou mou to ekanan dwro!

Κοριτσάκι μου με το καλο!!!!

Εγω παντρεύτηκα πριν 4 χρόνια και στην αρχή είχα βγει στην γύρα για ενοικίαση, θυμάμαι είχα καταλήξει σε ενα "Νικος-Τάκης" και το ενοίκιο ήταν 1900. Τελικά αγόρασα απο Κωστέτσο σχέδιο που έραψε για 'μενα και σχεδιασαμε παρέα 2.500. Μάλιστα μας έραψε και το γαμπριάτικο που ήταν πραγματικά τελειο αν θυμάμαι καλα 1500. Θέλω να καταλήξω πως τελικά δεν έχει τρελλή διαφορά ενοίκιο-αγορα και πως τα νυφικά γνωστών σχεδιαστών δεν απέχουν απο αυτά των πιο "άγνωστων". Το θετικό με τους σχεδιαστές είναι πως θα σου σχεδιάσουν αυτό που θέλεις εσυ ακριβώς!!!

sumfwnw alexdim!!!gia mena auto pou exei megalh shmasia einai na pareis to nufiko twn oneirwn sou!!8a eisai prwtagwnistria gia mia fora sth zwh sou kai frontise na to xareis oso mporeis!esu,o antroulhs sou k to paidaki sou!!!kane monh sou ton gamo sou paramu8enio,magiko!esu to ka8orizeis auto!

τζουλια παντρευτηκα το σεπτεμβρη του 2008 το νυφικο το αγορασα 1700 απο τον Αγιο Στεφανο Βαρδακης λεγεται εχει πολυ καλη ποιοτητα νυφικο συν οτι μου εδωσε το πεπλο που φορεσε η πεγκυ ζηνα στο γαμο της οχι το ιδιο αλλα το ιδιο σχεδιο.....εμεινα πολυ ευχαριστημενη και οταν εψαχνα ηταν η ιδιες τιμες προς ενοικιαση οποτε δεν συμφερει παντως οποια κοπελα θελει μπορει να το φορεσει τις το δινω εχω φωτο αμα θες δες στο προφιλ μου

ΑΧ μωρε κοριτσια , τι ευχαριστω θεμα ειναι τα νυφικα !!!!!!!!σε ευχαριστω για την προταση βαλεντινα μου , αλλα μου αρεσει η διαδικασια να ψαχνεις κ να φανταζεσαι (ωραιο φαινεται αν κ δεν μπορω να δω τις φωτο σου )

ειχε προσφερ8ει κ 1 φιλη που ειχε kathy heyndels

αλλα δεν ηταν τοσο απλο οσο θελω...

νομιζω πως το νυφικο μολις το φορεσεις καταλαβαινεισ ποιο ειναι για σενα , γιαυτο κ δεν μπηκα στον πειρασμο να παρω περιοδικα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ 1 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΝΥΦΙΚΟ DEMETRIOS ΤΕΛΕΙΟ,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 1200 ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΠΤΗΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΗΣΗ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 1700!!!!!ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΛΛΗ...!!!!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο DEMETRIOS ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ....ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚ. ΕΥΧΑΙΡΙΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 1200 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ 1700 ΔΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΜΟ...ΕΦΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΦΟΡΑΓΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...