Μετάβαση σε περιεχόμενο

σκέπτομαι να τα παρατήσω...


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα,δεν είμαι και πολύ καλά σκέπτομαι σοβαρά να σταματήσω τον θηλασμό.Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε το μωράκι μου θηλάζω αποκλειστικά,ξέρω ότι είναι το καλύτερο γι'αυτό έχω διαβάσει για τον θηλασμό,μου έχουν πει κτλ γνωρίζω πως είναι το ιδανικό για το μωράκι μου αλλά έχω κουραστεί πάαααρα πολύ ήδη.Ο λόγος;δεν έχω βοήθεια απο πουθενά και μαζί με τα ξενύχτια κάθε βράδυ τα έχω παίξει τελείως.Ο άντρας μου εξαιτίας του προβλήματος υγείας που έχει δεν μπορεί να με βοηθά με το μωρό,βοήθεια απο γονείς δεν υπάρχει καθώς έχω μόνο τον πατέρα μου και όπως καταλαβαίνετε δεν αντέχω άλλο.Πρέπει να τα προλαβαίνω όλα και δουλειές του σπιτιού και δουλειές εξωτερικές και όλα και μαζί με αυτά έχω και τον μικρό που κάθε δύο ώρες πρέπει να θηλάσει και να είμαι πάντα εκεί.Γεννηθηκε 2930 τώρα είναι 5 κιλά ήδη πιστεύω ότι τα έχουμε πάει καλά ως τώρα με τον θηλασμό,λερώνει πάνω απο 4 πάνες κακά και πάνω απο 6 με τσίσα.Βέβαια για την κουρασή μου μπορεί να φταίω και εγώ που εξακολουθώ να τον ξυπνάω το βράδυ αν δεν έχει ξυπνήσει ο ίδιος κάθε 3 ώρες για να φάει αλλά φοβάμαι μην αφυδατωθεί.Δεν ξέρω τι να κάνω αλλά δεν αντέχω και άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλή δύναμη!!!!

Κοιτα,το τι θα κάνεις τελικά θα το αποφασίσεις εσύ.

Εγώ απλώς θα σου πω ότι τώρα θα τα παρατήσεις;;;; Εφαγες το γαϊδαρο και θα κολλήσεις στην ουρα. Μετά τους 2 μήνες στρώνουν πάρα πολύ τα πράγματα.

Το μωράκι σου έχει θεαματική αναπτυξη.

Κοίτα και εγώ μόνη μου ήμουνα (και στη λοχεια) και ξέρω τι περνάς. αλλά ξέρεις ότι κάνεις το καλυτερο για το μωράκι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω με τη φιλη παναγιωτα :kiss:

υπομονη...σε λιγο ολα θα στρωσουν,,κ γω δε εχω κανενα για βοηθεια κ ομωσ θηλαζω 11,5 μηνες..

μη το σταματησεισ...

τα βραδια γιατι ξυπνασ να τον ταιζεισ..

ξυπνα αντι στο 3 ωρο στο 5 ωρο...

παρτον στο κρεβατι σου κ θηλαζε τον ξαπλωτη..εμενα αυτο με εσωσε..

αλλιωσ δε παλευοταν...

μη μπαινεισ στο τρυπακι με τα μπουκαλια..ειναια κομα πιο δυσκολα :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα σου ελεγα να παρατησεις τις δουλειες του σπιτιου και να αφοσιωθεις στο ζουζουνι σου!!!!ημουν σαν και εσενα ,βοηθεια απο πουθενα,σαν την παλαβη να εχω ενα σπιτι που να γυαλιζει,παρατησα το θηλασμο στον ενα μηνα,και ξερεις κατι?το μετανιωσα....επειτα μην νομιζεις οτι θα ειναι καλυτερα ..θα εχεις να πλενεις και να αποστειρωνεις και ενα σωρο μπιμπερο ,να βραζεις νερο ,να περιμενεις να κρυωσει λιγο γ να το βαλεις σε θερμο και οταν θα κλαιει το μωρο θα τρχεις σαν την παλαβη να του φτιαξεις μπιμπεροκαι αμα κοιμασαι και δεν καλολειτουργεις?θα αργεις κιολας οσο κλαιει...η κορη μου οταν θηλαζε ετρωγε καθε δυομιση ωρες,ε και με τη σκονη καθε δυομιση ωρες ετρωγε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ξέρω βρε κορίτσια έχετε δίκιο εν μέρει αλλά και εγώ τα έχω παίξει.Είμαι και άρρωστη τώρα με πυρετό και έχω απέλπιστεί στην κυριολεξία.Δεν ξέρω άλλες μαμάδες πως καταφέρνουν και θηλάζουν και πάνω απο χρόνο μάλιστα,μπράβω τους.Εγώ έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν με βλέπω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιαυτο ειμαστε εδω γ να σε ενθαρυνουμε!!!απλα επειδη το περασα και μετα χτυπουσα το κεφαλι μου σου λεω απο καρδιας μη το κοβεις,δεν σου λεω να κρατησεις εως το χρονο αλλα τουλαχιστον ενα εξαμηνο ή εστω λιγο ακομα...κανε κουραγιο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 17 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ 11 ΜΕ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ki εγω εχω να πω οτι εισαι σε παρα πολυ καλο βδρομο! Εμενα ο δικος μου ειναι 2,5 μηνων και τρωει καθε 1.5 ωρα! πουθεινα δεν παω. Εχω να πω οτι εισαι παρα πολυ δυνατη που τα καταφερες τοσο καλα ως εδω! Και εχετε τελεια αναπτυξη! εμεις ενα μηνα μεγαλυτεροι και ειμαστε 5250. Τελεια ειστε! Μην τα παρατησεις! ?Θα δεις σε λιγο θα αραιωσουν κι αλλο οι θηλασμοι και θα ερθει και η ανοιξη για να βγαινετε εξω με το παιδι να περνα η ωρα σας!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις πυρετό; Είσαι κρυωμένη; Έχεις συνάχι;

Ξέρεις πως τα καταφέραμε και θηλάσαμε; Στις αρχές που ήταν δύσκολα και ήμασταν έτοιμες να δώσουμε το μπουκάλι, αφήσαμε όλες τις άλλες δραστηριότητες και κρατήσαμε τον θηλασμό. Και στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και οι κόποι μας δικαιώθηκαν.

Εσύ θα αποφασίσεις αν θα σταματήσεις ή όχι. Ό,τι και να κάνεις κοίτα να απολαύσεις τις στιγμές σου με το μωρό. Ο χρόνος περνάει και το μωράκι σου σε χρειάζεται. Μην βάζεις τις δουλειές πάνω από εσάς. Αφιέρωσέ του όλο τον χρόνο σου. Θα μεγαλώσει και δεν θα το καταλάβεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aurore με συγκίνησες πραγματικά,κορίτσια είστε πολύ καλές μου δίνετε κουράγιο.Τι να πω ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα τουλάχιστον το βράδυ να κοιμάμαι λίγο παραπάνω,δεν ζητάω να κοιμάμαι οχτάωρο αλλά λίγο παραπάνω απο μια ώρα και δύο.

Ahina k ναι έχω πυρετό και είμαι κρυωμένη.Το ξέρω βρε κορίτσια έχετε δίκιο για τις δουλειές του σπιτιού πολλές φορές έχω σκεφτεί να τα παρατήσω και να μην κάνω τίποτα αλλά δυστυχώς αν δεν τα κάνω εγώ δεν υπάρχει κανένας άλλος να τα κάνει,οπότε καταλαβαίνετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην τα παρατησεις... Εγω να δεις τι τραβηξα με την κορη μου. Πονουσαν οι θηλες μου, δεν ηξερα αν ετρωγε σωστα, μου ελεγαν διαφορα και ειχα τρελαθει. Ειχα τις δουλειες του σπιτιου, ξενυχταγα κι εγω αλλα ποτε δεν τα εβαλα κατω. Ειχα πεισμωσει. Και τωρα την Παρασκευη που χρονιζει η μικρη ολοι μου λενε να σταματησω αλλα εγω ειπα απο την αρχη μεχρι να γινει ενος. Μετα θα πιει αλλο γαλα...

Θεληση να υπαρχει κι ολα γινονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ρώτησα αν έχεις και άλλα συμπτώματα κρυολογήματος γιατί εγώ είχα πυρετό από μαστίτιδα και νόμιζα ότι με κόλλησε η μεγάλη μου κόρη. Περαστικά σου.

Τα χρήματα που θα δώσεις για το γάλα την εβδομάδα, δώσε τα σε μια κοπέλα για να σου καθαρίζει!!!! :)

Αχ... που να έβλεπες το μπουρδελάκι μου (όπως αποκαλούσα το σπίτι μας) όταν γέννησα και για πολλούς μήνες. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος και εγώ νιώθω ότι δεν έχω χορτάσει το μωρό μου. Μεγαλώνει και δεν την προλαβαίνω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσάκι μου εγώ δε θα σου πω να προσπαθήσεις,να το παλέψεις κ όλα αυτά...Εγώ θα σου πω να κάνεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι κ πιστεύεις οτι θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κ να απολαμβάνεις περισσότερο την ευλογία της μητρότητας...Γιατι περι ευλογίας πρόκειται..!

Εγώ αναγκάστηκα να σταματήσω τον θηλασμό στους 2 μήνες λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε κ το μωρό αλλα κ εγώ..Κοιμόταν απευθείας 5-6 ώρες συνεχόμενες τη νύχτα,κ μετά το τρίμηνο κοιμόταν κ κοιμάται ακόμη 9 το βράδυ με 9 το πρωι...Η αλήθεια ειναι οτι μου λείπει τρομερά ο θηλασμός,είναι απίστευτη η αίσθηση του μωρού να τρέφεται απο το σώμα σου!Αλλα παρόλα αυτά ζούμε τον απόλυτο έρωτα,χορτασμένοι κ οι 3(εγώ,ο μπαμπάς της κ η Ολίνα)απο ύπνο,αγάπη,παιχνίδια,αφοσίωση...

Κάνε αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις!!!Αν είσαι εσύ καλά,χωρίς άγχος κ απόγνωση,θα πάνε όόόόλα καλά κ με το μωρό κ την οικογένεια σου!!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπινι μου γλυκο...κανε υπομονη...ξερω ακουγεται καπως στα αυτια σου αλλα αξιζει το κοπο...παρε μια γυναικα να σε βοηθαει μια φορα τη βδομαδα στις δουλειες του σπιτιου..εγω αυτο κανω...γιατι εχω και αλλο παιδακι...γιατι ο αντρας μου δουλευει ολη την μερα οποτε δεν μπορει να με βοηθησει...η κοπελα μου στοιχιζει 150 ευρω το μηνα και αν παρεις ξενο γαλα θα σου στοιχιζει παραπανω,χωρια την ταλαιπωρια να αποστειρωνεις και ολα τα εξοδα...και παραπανω πλησιμο...

κανε αυτο που πραγματικα σου λεει η καρδια σου...και μην το ξυπνας το βραδυ...εμενα απο 30 ημερων κοιμαται 8 με 10 ωρες το βραδυ...και δεν εχει παθει αφυδατωση...και πανες απο πιπι και κακα ουυυυυυυυυυυ να φανε και οι κοτες ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγραψα ενα κατεβατο αλλα τελικα δεν ηθελε να δημοσιευθει με σαμποτάρισε το σαιτ :P

Γιατι ξυπνας το μωρο τη νυχτα??? Αν κατα τη διαρκεια της μερας οι πανες ειναι αρκετες δεν ξυπναμε το μωρο τη νυχτα . Οταν θελησει αυτο θα ξυπνησει και θα φαει . Ξεκουράσου οποτε μπορεις !

Καλη δυναμη :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lala οι πάνες που έχω μετρήσει ότι λερώνει είναι στο 24ωρο.Θα μετρήσω απο αύριο πόσες λερώνει και βρέχει την ημέρα και θα δώ.Δεν ήξερα ότι μπορούσα να μην τον ξυπνάω το βράδυ και φοβόμουνα κυρίως μην πάθει αφυδάτωση.Σε ευχαριστώ πάντως :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν σκεφτεσαι να τα παρατησεις τον θηγλασμο για να ξεκουραστεις μην το κανεις!!!!!!!!!!Αφηνε το μωρο σου να κοιμαται οσο θελει το βραδυ

αν ανυσηχεις για αφυδατωση κοιμησου 5 -6 ωρες και μετα βαλε ρολοι να ξυπνησεις παρε και μια γυναικα

στο γαλα θα δωσεις τουλαχιστον τα διπλα χρηματα υπολογισε κανενα (400αρι ευρο) και παλι ξεκουραστη δεν θα εισαι

και παρε την κουνια της στο δωματιο σας βγαλε το καγκελο βαλε την διπλα στο κρεββατι σας και απολαυσε τις στιγμες σας!!!!!

σε 2 μηνες θα εισαι πολυ πιο ελευθερη ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου,νιώθω την απελπισία σου.Την πέρασα στο πρώτο παιδί με επιλόχιο κατάθλιψη! Τώρα περιμένω το τρίτο με μεγάλη,πλέον,ψυχραιμία.Καταρχάς κάνεις τεράστιο λάθος που ξυπνάς το παιδί.Αυτό ξέρει και πότε πεινάει και πότε διψάει και πότε νυστάζει!Ο παιδίατρός μου λέει:"Θα σου άρεσε εσένα να σε ξυπνάνε για να φας ή για να σε αλλάξουν;"Ας διαχωρίσουμε, επιτέλους,τις ανασφάλειές μας από τις ανάγκες των παιδιών μας και να τα αφήσουμε ήσυχα.Εδώ λέμε αμάν και πότε θα κόψει το μωρό το νυχτερινό γεύμα κι εσύ προκαλείς την τύχη σου; Συμφωνώ και με τις προλαλήσασες. Ας μένουν λίγο πίσω οι δουλειές και μην ανοίγεις κι άλλες πλενοντας και αποστειρώνοντας μπιμπερό! Το στήθος σου είναι η εύκολη λύση. Καλή δύναμη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχα ΜΗΝ τ ξυπνας αφου παιρνει ικανοποιητικα βαρος και βρεχει πανες. ΚΟΙΜΗΣΟΥ!!!

Εμενα ξυπνουσε και ξυπναει ακομα!!!!

Αστο να στρωσει τον υπνο του.

Πιστεψε με θα δισκολευτεια αφανταστα με τα μπιμπερο. Εγω απο 3 μηνων που πηγα στην δουλεια και αρχησα τις αντλησεις με θηλαστρο και αποθηκευσεις μπιμπερο, αποστειρωσεις κλπ...κοντεψα να τρελαθω!!!

Δεν θελλω να βλεπω το αποστειρωτη μπροστα μου...πλενε μπιμπερο, αποστειρωνε μπιμπερο στεγνωνε μπιμπερο, βαλτα στο ψηγειο!!!

Α!!!!!

Η Εναλακτικη, σηκωσε την μπλουζα και ταισε το μωρο...απιστευτ οικονομια χρονου...και δυναμεων!!!!

Ασε που με τα γαλατα σκονι αρχηζει ο γολγοθας, δυσκοιλιοτητα, αλλεργια, διαροια, αναγωγες κλπ, αλλαξε γαλα, πετα γαλα, παρε καινουριο γαλα..κλπ κλπ. δεν το θελεις πιστεψε με. Θα δεις οτ θηλαζοντας θα ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο ευκολο. Και συμφωνω με την Bourique...δοσε τα λευτα σε μια γυναικα να ερχετε και να σου καθαρηζει...εσω και 2 φορες τον μηνα...τα ιδια λευτα ειναι!!!!!

Αφου μπορεις, εισαι σπιτι κλπ να θηλασεις.

Αλλα ΠΑΝΤΑ η αποφαση ειναι μονο δικη σου...εσυ εισαι η μαμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσάκια μου αν δεν είχα και εσάς και δεν ξέρω τι θα έκανα.Απλά περνάω πολύ δύσκολη περίοδο τον θηλασμό όμως δεν τον σταματάω το αποφάσισα είναι μοναδική η σχέση που δημιουργείτε με το μωράκι όταν θηλάζει.Σήμερα με κοίταζε που θήλαζε και σκεπτόμουν:τι πας να κάνεις;;θα ψάξω να βρω κάποια κοπέλα για το σπίτι γιατί δεν γίνεται αλλιώς και στην τελική δεν θα σκάω κιόλας,αμάν πια!φιλάκια σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαιρομαι που πηρες τελεικα την αποφαση να μην το σταματησεις!

δεν θα γινει και τιποτα να υπαρχουν απλυτα πιατα η αν ενα βραδυ παραγγειλει απ εξω,(εγω το εχω καθιερωσει 1 φορα την εβδομαδα)

μεχρι να περπατησει η μικρη επερνα και εγω γυναικα καθε 15 μερες αφου περπατησε την σταματησα α)δεν μπορουσα να κρατησω την μικρη σε ενα δωματιο

β)οικονομικο το θεμα

αλλα τωρα θα την ξανα φερω αλλα οχι καθε 15 αλλα καθε 3 εβδομαδες!

θα δεις οτι τα πραγματα θα φτιαξουν κατα πολυ!

εμεις θα ειμαστε εδω να σε στηριζουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπινι μου χαιρομαι παρα πολυ που δεν τα παρατας...για ολα υπαρχουν λυσεις και ειμαστε παντα προθυμες να σε βοηθησουμε...αλλωστε γι αυτο δεν ειμαστε εδω;;;να βοηθαει η μια την αλλη ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χωρις πρεξηγηση ετσι ;;; αν του δωσεις ξενο γαλα θα ξεκουραζεσαι περισοτερο ;;;; οταν θα ξυπνας το βραδυ για να βρασεις νερα κλπ καθως θα πρεπει να εχεις αποστειρωμενα να ελεγχεις θερμοκρασιες δεν θα κουραζεσαι περισοτερο ;;; εγω θηλαζω 4 χρονια τωρα συνεχωμενα και λεω δοξα το θεο γιατι μπορω να παω παντου χωρις εννοιες και τη νυχτα να κοιμαμαι περισοτερο ειναι δικαιωμα σου απλα λεω οτι ηκουραση θα παραμεινει δεν ξα αλαξει κατι !!bembini έγραψε:

κορίτσια καλησπέρα,δεν είμαι και πολύ καλά σκέπτομαι σοβαρά να σταματήσω τον θηλασμό.Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε το μωράκι μου θηλάζω αποκλειστικά,ξέρω ότι είναι το καλύτερο γι'αυτό έχω διαβάσει για τον θηλασμό,μου έχουν πει κτλ γνωρίζω πως είναι το ιδανικό για το μωράκι μου αλλά έχω κουραστεί πάαααρα πολύ ήδη.Ο λόγος;δεν έχω βοήθεια απο πουθενά και μαζί με τα ξενύχτια κάθε βράδυ τα έχω παίξει τελείως.Ο άντρας μου εξαιτίας του προβλήματος υγείας που έχει δεν μπορεί να με βοηθά με το μωρό,βοήθεια απο γονείς δεν υπάρχει καθώς έχω μόνο τον πατέρα μου και όπως καταλαβαίνετε δεν αντέχω άλλο.Πρέπει να τα προλαβαίνω όλα και δουλειές του σπιτιού και δουλειές εξωτερικές και όλα και μαζί με αυτά έχω και τον μικρό που κάθε δύο ώρες πρέπει να θηλάσει και να είμαι πάντα εκεί.Γεννηθηκε 2930 τώρα είναι 5 κιλά ήδη πιστεύω ότι τα έχουμε πάει καλά ως τώρα με τον θηλασμό,λερώνει πάνω απο 4 πάνες κακά και πάνω απο 6 με τσίσα.Βέβαια για την κουρασή μου μπορεί να φταίω και εγώ που εξακολουθώ να τον ξυπνάω το βράδυ αν δεν έχει ξυπνήσει ο ίδιος κάθε 3 ώρες για να φάει αλλά φοβάμαι μην αφυδατωθεί.Δεν ξέρω τι να κάνω αλλά δεν αντέχω και άλλο.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...