Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

κοριτσια εχει γεννησει καμια στον Γαληνο Θεσσαλονικη;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΧΩ ΠΗΤ 15-8 ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!ΒΑΣΤΕΡ,ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

• 1 month later...
Δημοσίευση

stasa_mich έγραψε:

Καλησπερα και απο εμενα....εχω ΠΗΤ 21/3/2010 και περιμενω με ανυπομονησια να παρω την μπεμπουλα μου αγκαλια!!!! Α! Γενναω με το καλο στο Μαιευτηριο Τρικαλων!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ 21/3 ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ :P:P:P ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ :P:P:P

Δημοσίευση

Γεια σου Aggelika x με το καλο το μωρακι σου. Αγορακι η κοριτσακι? Και εγω γενναω πρωτα ο Θεος 6/9/2010 στο νοσοκομειο Μυτιληνης. Ακομα δεν ξερω τι μωρακι εχω. Την Τριτη θα κανω τη β επιπεδου. Που μενεις???

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ολα τελεια με τη β επιπεδου. Τον ειδαμε και ειναι ενας κουκλος το μαναρακι μου. Το πρωτο σου μωρακι ειναι? Εμενα ναι. Δουλευεις? Εγω ναι. Ειμαι κοινωνιολογος και δουλευω εδω κια τεσσερα χρονια στο προγραμμα "βοηθεια στο σπιτι" στο δημο μου.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΠΗΤ 29/11 ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Εγώ έχω ΠΗΤ:17/7/10 και γεννάω στο Λητώ!!!!! Ελπίζω ο μπέμπαρος μου να βγεί γερός κ δυνατός. Σε όλες κορίτσια ευχομαι τα ίδια, να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας σύντομα!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Geia sas koritsia...Egw exw pht 10-11/11 2010 perimenw agoraki kai malon tha gennhsw sto genesis sthn thessalonikh....Me to kalo ta mwrakia mas kai me enan pono.. :)

θα μπορουσαμε να ειμαστε και στα διπλανα κρεβατια αλλα εγω λεω να παω διαβαλκανικο.ποτε δεν ξερεις ομως τι γινεται.

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...