Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσακια μαζευτειτε:ποιες γενναμε το 2010 κ που?

katekargi

Recommended Posts

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 3/8/10 ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vaster έγραψε:

κοριτσια εχει γεννησει καμια στον Γαληνο Θεσσαλονικη;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΧΩ ΠΗΤ 15-8 ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!ΒΑΣΤΕΡ,ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

• 1 month later...

Γεια σας και απο εμενα!!γενναω το 2ο νινακι μου εως 29 Σεπτεμβριου στο Μητερα αλλα θα γινει πιστευω νωριτερα γιατι ειναι με καισαρικη...καλη λευτερια και γερα μωρα σε ολες μας!!

Γεια σας κοριτσακια μου. Πρωτα Θεος και η Παναγια θα γεννησω το πρωτο μου μωρακι στις 6 Σεπτεμβριου στο νοσοκομειο Μυτιληνης :P:P:P

stasa_mich έγραψε:

Καλησπερα και απο εμενα....εχω ΠΗΤ 21/3/2010 και περιμενω με ανυπομονησια να παρω την μπεμπουλα μου αγκαλια!!!! Α! Γενναω με το καλο στο Μαιευτηριο Τρικαλων!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ 21/3 ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ :P:P:P ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ :P:P:P

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 21/06/2010 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ...

Γεια σου Aggelika x με το καλο το μωρακι σου. Αγορακι η κοριτσακι? Και εγω γενναω πρωτα ο Θεος 6/9/2010 στο νοσοκομειο Μυτιληνης. Ακομα δεν ξερω τι μωρακι εχω. Την Τριτη θα κανω τη β επιπεδου. Που μενεις???

• 2 weeks later...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΔΩ.

ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕΝΩ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ.

ΕΣΥ?

Γεια σου agglika!!! Kαι εμενα αγορακι ειναι. Σου αρεσει το νησι μας??? Περνας καλα? Εγω μενω στη Γερα. Ποσα χρονια με μενεις εδω?

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?

Ολα τελεια με τη β επιπεδου. Τον ειδαμε και ειναι ενας κουκλος το μαναρακι μου. Το πρωτο σου μωρακι ειναι? Εμενα ναι. Δουλευεις? Εγω ναι. Ειμαι κοινωνιολογος και δουλευω εδω κια τεσσερα χρονια στο προγραμμα "βοηθεια στο σπιτι" στο δημο μου.

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΠΗΤ 29/11 ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ!

• 2 weeks later...

Εγώ έχω ΠΗΤ:17/7/10 και γεννάω στο Λητώ!!!!! Ελπίζω ο μπέμπαρος μου να βγεί γερός κ δυνατός. Σε όλες κορίτσια ευχομαι τα ίδια, να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας σύντομα!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 30/7/2010 ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Evi.D έγραψε:

Geia sas koritsia...Egw exw pht 10-11/11 2010 perimenw agoraki kai malon tha gennhsw sto genesis sthn thessalonikh....Me to kalo ta mwrakia mas kai me enan pono.. :)

θα μπορουσαμε να ειμαστε και στα διπλανα κρεβατια αλλα εγω λεω να παω διαβαλκανικο.ποτε δεν ξερεις ομως τι γινεται.

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...