Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι ερωτας ειναι αυτος!

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες! Εχω προβλημα και θα ηθελα να μου πειτε αν το περασατε κι εσεις αυτο! ειμαι ερωτευμενη με την κορη μου! Ακομα και οταν κοιμαται μου λειπει!θελω συνεχεια να βλεπω το μουτρακι τη, να παιζουμε, να την αγκαλιαζω, να τη φιλαω και δεν νιωθω την αναγκη για τιποτα αλλο!

Με τον αντρα μου ειχαμε κατι προβληματακια στο σεξουαλικο κομματι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα και μετα τη γεννηση της μικρης...Εκεινος τα ξεπερασε και εγινε οπως πριν αλλα εμενα...δεν με ενδιαφερει το θεμα...καθολου! το μονο που με νοιαζει ειναι η μικρη...

Παλιοτερα με ενδιεφερε να ειμαι αγκαλια με τον αντρα μου και ολα τα σχετικα, τωρα θελω συνεχεια να ασχολουμαι με τη μικρη! Αντιλαμβανομαι οτι αυτο δεν ειναι σωστο και κανω προσπαθειες ωστε να φαινομαι οσο το δυνατον πιο φυσιολογικη στον αντρα μου αλλα το θεμα ειναι το τι πραγματικα νιωθω. Και δεν ειναι να πεις οι πρωτοι μηνες, η μπεμπα μου ειναι 10 μηνων!

Τι να κανω????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πετρα την καρδια σου και να κατσεις στον αντρα σου???????????

Περα απο την πλακα ουτε εγω θελω να την αφηνω μονη η σε αλλα ατομα και θελω να την εχω συνεχεια διπλα μου την εχω στην κουνια της και εχω βγαλει το ενα καγκελο και ειναι κολλημενη διπλα μας και κοιμομαστε ολοι μαζι και ετσι μπορω το βραδυ να κανω μια αγκαλιτσα τον μπαμπα

καταλαβαινω τον Ερωτα με την κορη σου αυτο που δεν καταλαβαινω η απωλεια επικοινωνιας με τον αντρα σου!!!!!!!!λογικο ειναι ολη σου η προσοχη κατα την δειαρκεια της μερας οταν ειναι ξυπνια η μικρουλα αλλα πριν το μωρο ειχες και εναν αντρα και εκεινος μια γυναικα

υποθετω οτι ησουν ερωτευμενη με τον αντρα σου οταν κανατε το μωρο

Τωρα αυτο πρεπει να αναρωτηθεις που πηγε και πως θα μπορουσε να γυρισει παλι σσιγα σιγα πισω η επικοινωνια και η μαγεια με τον αντρα σου

ανθρωπος ειναι και αυτος ποσο νομιζεις οτι θα αντεξει χωρις κανενα σημειο επαφης με την γυναικα του???????

αν συνεχισεις ετσι τι θα λες αργοτερα στην κορη σου οταν θα αρχισει να σε ρωταει γιατι ο μπαμπας δεν ερχεται το βραδυ στο σπιτι οπως αλλα παιδακια???Ειμαι ερωτευμενη με εσενα και πλεον με τον μπαμπα σου εκτος απο εσενα δενβρισκαμε τιποτα κοινο????????????? :blink: δεν νομιζω αυτο να την παρηγορησει

Βρες χρονο για τον αντρα σου εστω το βραδυ που η μικρη κοιμαται μιση ωρα μια

αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο οχι μονο για τον αντρα σου αλλα και για το παιδι σου

Και εγω στην αρχη ηθελα να ασχολουμαι μονο με την μικρη και στο ερωτικο κομματι οταν μετα απο 2 μηνες αρχισαμε τα πρωτα βηματα πονουσα ακομα δεν ειχα ιδιετερη ορεξη και με την ενασχοληση μου τη συνεχης με την μικρη μου ημουν λιωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχισε με το ερωτικο κομματι ειναι πιο ευκολο και μετα οσο και αν δεν το πιστευεις θα ξαναερθοτν και καλυτερες μερες που θα θελεις να εχεις και πιο ιδιωτικες στιγμξες με τον αντρα σου

επισης θυμησου καποια ασχολια η που σας αρεσε να κανετε πριν την εγκυμοσυνη και αρχισε να ξανασχολησαι

π.χ σινεμα βιβλια να μαγειρευετε μαζι ζωγραφικη ( εκει μπορεις να κρατας και την μικρη και να της μαθετε να ζωγραφιζει και εκεινη!!!!!!) καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη

βρες ενα καποια κοινη ασχολια που θα μπορουσατε να κανετε ολοι μαζι και οχι μονο εσυ με το μωρο

Ρωτησε τον πως αισθανεται και εκεινος και ελα και λιγο στην θεση του

δεν νομιζω να σου αρεσε να σε εχει αποξενωσει ο συζηγος για χαρη του μωρου τοσο καιρο

πριν το μωρο εισασταν υποτριθετε ενα και τωρα παει τον ξεχασες ολα οσα ζητατε τωρα που ηρθε το μωρο διαγραφτηκαν απο τηνμνημη σου?????Θα ημουν πολυ απογοητευμενη στην θεση του συγηζου σου και ακομα και αν δεν σκεφτεται τωρα το χωρισμο αν συνεχισεις ετσι θα τον σκεφτει με μαθηματικη ακριβεια

Καλη τυχη σε οτι κι αν αποφασισεις να κανεις!!!!

Καλημερα και καλο μηνα...

Θα συμφωνησω με την Ελενη. Κι εγω στην αρχη δεν ηθελα πολυ τον ανδρα μου, γιατι πονουσα κ δεν ειχα ορεξη για ερωτικες στιγμες. Τον ειχα παραμελησει και μου το ειπε κ το καταλαβα.

Δεν μπορω χωρις την κορη μου ουτε κ εγω. Εγω βεβαια την κοιμιζω απο 37 ημερων στην κουνια της, αλλα οπου πηγαινω θελω να την παιρνω μαζι μου. Τα ΣΚ αν καποιο βραδυ κοιμηθει στην μανα μου επειδη εχουμε βγει το προηγουμενο βραδυ, το πρωι ξυπναω νωρις να παω να την παρω... Δεν ξερω αν θα ειμαι και στο δευτερο ετσι.

Πρεπει να σταματησεις να εισαι τοσο πολυ με την κορη σου και να κοιταξεις και τον ανδρα σου που δεν σου φταιει τιποτα. Ασε που αργοτερα θα κανεις κακο και στην μικρη. Γιατι εγω που μεγαλωσα σε ενα απιασιο οικογενειακο περιβαλλον (οι γονεις μου εχουν παρει διαζυγιο) πιστεψε με μου αφησε βιωματα... Σκεψου το σοβαρα...

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

Δεν εχω αποξενωσει τον αντρα μου, το αντιθετο...περναμε ολον τον ελευθερο χρονο μας μαζι, παιζουμε με τη μπεμπα, οταν κοιμαται καθομαστε αγκαλια, εχουμε επαφες, τον φροντιζω, τον περιποιουμαι κτλ... Μονοι μας δεν πηγαινουμε πουθενα γιατι δεν εχουμε κανεναν να μας την κρατησει, αλλα να σας πω την αληθεια και να ειχαμε δεν θα την αφηνα.

Ημουνα πολυ ερωτευμενη με τον αντρα μου και μαλιστα δεν ειχα αναγκη τιποτα αλλο εκτος απο αυτον..μαλιστα σκεφτομουνα πριν γεννησω μηπως το μωρο μπει αναμεσα μας και αν θα χωραγε η καρδια μου να αγαπησω και αυτο οσο επρεπε..

Δεν ξερω τι συνεβει, εκεινος μαλλον δεν εχει καταλαβει τιποτα γιατι φαινομενικα δεν εχω αλλαξει αλλα μεσα μου δεν νοιωθω οπως ενιωθα. Μονο η μπεμπα κανει την καρδια μου να χτυπαει με ενθουσιασμο. Και τον αντρα μου τον αγαπαω αλλα...δεν εχω επιθυμια. Και αυτο δεν ειναι καθολου φυσιολογικο. Στην αρχη νομιζα οτι θα περασει, μαζι με τους αρχικους πονους κτλ αλλα...επιμενει! Ειπα οτι το "κολλημα" με τη μικρη θα υποχωρησει σιγα σιγα, οτι ολες οι νεες μητερες το παθαινουν αλλα...τιποτα! Προς το παρον καταφερνω να φαινομαι οπως πριν...αλλα ως ποτε?? Πιο πολυ σαν μανα του νιωθω παρα σαν γυναικα του.. Μηπως με παραεπιρρεασε ο ρολος της μανας?τι να πω...

Μα πώς σε καταλαβαίνω!!!!Και γω το ίδιο έχω πάθει!!Ειμαι σφοδρα ερωτευμένη με το αγαράκι μου!!Κοιμάται και περιμενω πότε θα ξυπνήσει να τον δω..Αμα κατεβαινω για ψώνια θέλω να γυρίσω γρήγορα σπίτι γιατι...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!και οταν δεν ειναι μάζι μου..τον ονειρευομαι!!!Εχω φάει χοντρό κόλλημα σου λέω!!!!χιχι

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

Πιο πολυ σαν μανα του νιωθω παρα σαν γυναικα του..

Σηκωνω τα χερια ψηλα!!!!!!!!!!!!!!Αυτο το τελευταιο εμενα προσσωπικα με φοβιζει λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ βρε κορίτσιααααα!!!!Άντε,να μην ακούω τέτοια!!!!

Δε το συζητώ,ούτε αντιλέγω πως τα μωρά μας είναι η μεγαλύύύυύύτερη καψούρα που υπάρχει,ζω για να αγαπάω την κόρη μου πλέον....

Αλλα άλλο το ένα άλλο το άλλο....Διαχωρίστε το είδος της αγάπης κ προς Θεού,μην αφήνετε τη φλόγα να σβήσει!!!!Μόνο καλό δε θα σας κάνει αυτό...Στην ανάγκη αφήστε ένα βράδυ τα μωράκια σας κάπου-σε μια γιαγιά πιθανώς κ φτιάξτε μια υπέέέροχη ατμόσφαιρα,χαλαρώστε με τον αντρούλη σας κ ξανα ενθουσιαστείτε μαζί του!!!!!

Ειναι αληθεια οτι τα μωρακια μας ειναι η μεγαλυτερη καψουρα αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να παραμελουμε τον συζυγο...

Κι εμεις δεν πολυβγαινουμε - κ ο ανδρας μου το θελει περισσοτερο απο μενα - γιατι δεν θελω να την αφηνω πολυ στην μανα μου κ τις περισσοτερες φορες ειμαι λιωμα. Βλεπετε ο συζυγος 4 φορες την εβδομαδα παει προπονηση βολεϋ κ την εχω μονο εγω... Μαγειρευω κ κανω καποιες μικροδουλειες οταν πεσει για υπνο που ειναι μετα τις 10... Αφηστε που καποια βραδυα μου ξυπναει κ μου χαλαει τον υπνο οποτε...λιωμα την επομενη μερα.

Δεν μπορω χωρις αυτην, θελω να την μεγαλωσω εγω κι οχι με την πρωτη ευκολια να την πασαρω στην μανα μου. Ελπιζω να με καταλαβαινετε... Ετσι προσπαθω καποια βραδυα να ειμαι με τον ανδρα μου αγκαλια στον καναπε... Κοριτσια καλό ειναι να μην τους παραμελουμε!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ'' ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ΄΄ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..ΑΛΛΑ ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ...

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΕΜΕΝΑ

Κ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ

ΤΟ ΙΔΙΟ..

ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΣΥΖΗΓΟΙ

Κ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ...

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ,ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ

ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΚΑΝΑ ΔΙΑΖΥΓΕΙΟ...Κ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΔΙΚΙΟ....

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ...

Να επανελθω,δεν λεω, ξερετε πως το θελω? αλλα ελα ντε που δεν μπορω!

Την μικρη δεν μπορουμε να την αφησουμε πουθενα...η πεθερα μου μενει επαρχια..τωρα ηρθανε για 2 μηνες το χειμωνα, φυγανε παλι. η μικρη δεν καθοτανε μαζι τους με τιποτα, λογικο ητανε γιατι δεν τους ηξερε. με την κουνιαδα μου επισης δεν καθεται, μια φορα την αφησαμε και γυρισαμε αρον αρον, ευτυχως που ειμασταν κοντα, ειχε σκασει απο το κλαμα, η κοπελα δεν ηξερε τι να κανει. Η μαμα μου δεν ειναι σε θεση να την κρατησει.

Εμενα μου λειπει το εξω, του αντρα μου καθολου..και δεν βγαινει ουτε με φιλους του και τετοια..δουλεια σπιτι ειναι μονο ο καημενος.Δεν ξερω τι εχει παθει ο εγκεφαλος μου..

Να του μιλησω?να του πω τι?Θα τα παρεξηγησει και θα εχουμε κι αλλα μετα..

Σπαω το κεφαλι μου ωρες και ωρες για να καταλαβω τι μου συμβαινει αλλα...τζιφος!

Ελπιζω να μου περασει παντως.

Εμενα ο γιος μου ειναι 22 μηνων...αχ ο ερωτας μου, η ζωή μου, το αστερι της καρδιάς μου....σταματαω....νομιζω οτι καταλαβατε....κ 10 παιδια να εχω ολα θα ειναι το ιδιο για εμενα...

αλλα με τον αντρα μου μπορω να πω απο την ημερα που ηρθε στην ζωη μας εχουμε ερθει ακομα πιο κοντα...ειναι τελειως διαφορετικα απο τοτε που ειμαστε μονοι μας...αν ηξερα οτι η γεννησε του μωρο μου θα με εκανε τοσο ευτυχισμενη θα εκανα πριν 9 χρονια μωρο...εχουμε κατι μαζι..ενα μικρο ζουζουνι κ μας κανει να γελαμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...